Dag 22

Min favoritplats,
Jag har ju inte varit någon annanstans än i Sverige så utlandet kan jag inte räkna med. Ställen i Sverige som är min favoritplats vet jag inte heller, men jag älskar att vara hemma där jag trivs och mår bra. Annars skulle jag nog säga att min favoritplats är i Ollivers armar!

28 februari 2011

Det blev ingen spökvägs vandring igår men kanske idag, vi får se. Jag och Olliver kom nyss hem från stan, vi sprang runt överallt för att han skulle köpa någon som inte verkade finnas någonstans men till slut hittade han de. Sedan var vi och växlade pengar inför hans resa och åt sedan på Donken.

Vi kanske ska ut och kolla på något mer men det är inte säkert de heller.

Imorgon säger vi hej då till varandra..

Dag 21

Mina rädslor,
Jag har scen skräck så det är inte alls kul när man ska stå och prata inför en massa folk, det klarar jag inte av. Brukar för det mesta göra bort mig på något sätt. Det var som en gång i skolan, vi skulle ha redovisning i Svenska och det var min tur att gå upp. Innan hade jag suttit och förberett mig och försökt att lugna ner mig, antar att jag hade lugna ner mig för mycket eftersom att min ena fot hade somnat och jag kliver upp, kanske hinner gå två steg innan foten viker sig och jag ramlar. Samtidigt ser min svenska fröken det så hon springer emot mig för att hinna ta tag i mig. Det var lite pinsamt.

Jag har även svårt för att prata i telefon med folk jag inte känner, även bekanta. Vet inte riktigt varför men det är något med telefon samtal som gör mig lite för nervös.

Sedan är det väl mycket sånt som vissa djur är man rädd för osv..

Söndagen är kommen

Gårdagen var bra vi samlades hemma hos Olliver, några spelade kinect och några satt och kollade på och pratade. Sedan gick vi upp till sportbaren för att äta middagen, jag beställde kyckling pasta. Det var gott men man får alltid så himla mycket mat, vilket är bra men jag äter inte så mycket, hehe.

Efter middagen satt vi kvar drack lite sedan inväntade vi på att "nattklubben" skulle öppna vilket tog evigheter men sedan rullade det in massor med folk. Vi fortsatte kvällen ett bra tag, minns inte när vi gick hem faktiskt men innan tre i alla fall. Jag blev trött tidigt men när jag väl blev pigg hade nästan alla i vårt sällskap gått hem, vet inte hur det gick till.

Så vi andra gick också hem och nu är det söndag som sagt och idag blir det självklart Solsidan man måste titta på och sedan ska vi ut och gå någon spök väg eller något. Låter spännande så jag hoppas att det blir av.

26 februari 2011

Middagen igår med Ollivers familj + John var toppen, det blev någon köttgryta med potatis och sallad, även vin fick jag till maten, underbart! Senare vid elva-tolv tiden blev jag jätte trött och gick och la mig men kunde inte somna utan Olliver bredvid mig.

Idag vet jag inte om vi bara ska slappa innan middagen med vännerna eller om vi ska åka in till stan men det får jag nog reda på snart. Just nu ligger jag i Ollivers säng och inväntar frukost.

Kommer hem på tisdag!

Idag åker jag till Olliver, eller rättare sagt. Snart åker jag till Olliver och kommer hem på tisdag eftermiddag/kväll och då är jag en ensam Mikkis utan Olliver.

Idag ska vi ha familjemiddag med Ollivers familj och sedan kanske vi ska träffa någon/några andra.
På lördag blir det middag på Sportbaren med vänner och sedan festa.
På söndag blir det nog en lugn dag.
På måndag vet jag inte alls vad som händer.
På tisdag är sista dagen med Olliver på ett tag så vi gör nog inte så mycket då heller.

Dag 20

Det här får mig att gråta,
Döden, sorliga filmer/serier, överdrivet romantiska filmer/serier, när jag får något jätte fint, när någon annan gråter, när någon lämnar mig.. Ja ni vet, sånna där saker.

Bilderna på skorna.



Nya snyggingar till mina fossingar

Ska ta egna bilder på skorna också eftersom att min klackskorna inte är svarta.
Kika in senare för att se dom nya bilderna!

24 februari 2011

Hej torsdagen och vad ska jag hitta på hela dagen. Mamma är hos mormor så har ingen att spela spel med, haha! Olliver har sin sista dag på jobbet idag innan han åker iväg så jag kanske ska träffa honom på eftermiddagen/kvällen.

Just nu kollar jag på Våra bästa år, fattar verkligen inte varför jag har fastnat för det programmet men sånt händer väl ibland antar jag. Får se vad jag kan hitta på idag!

Igår kväll


Igår åt jag och Olliver pizza och kollade på Wilderness, rätt bra film faktiskt.



Vi hittade nya pringels också,

Dom var starka men goda!


Dag 19

Det här får mig att må bättre,
Det beror ju på vilket humör man är på just den dagen men musik brukar få mig att må bättre, när folk ger mig beröm - ja vad mer kan man komma på.. hm jag vet inte men små saker som är positiva.

Onsdagen den 23 februari 2011

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ta reda på vad man vill ha på sig idag innan min sötnos kommer hit. Om jag har tur får jag äta min pizza idag som jag har varit sugen på länge nu. Annars vet jag inte vad det blir för mat idag.

Ska försöka hinna spela massor med spel med mamma innan Olliver kommer och sedan kanske jag måste försöka städa lite också, vi får se.

Dag 18

Det här upprör mig,
Det är väl rätt många saker som gör en upprörd och det kan också variera till och från. Saker som gör mig upprörd är krig, dödsolyckor, fattigdom, barn som lever utan föräldrar, hur vissa vill styra ett samhälle med helt fel grunder, när någon är arg på mig och inte berättar varför.. Det finns hur mycket som helst som gör mig upprörd.

God morgon, god dag..

Just nu har jag en fruktansvärd huvudvärk men den går nog över om ett tag.

Planerna för idag är lite oklara men jag kanske ska åka in till stan
och kolla på skor men jag har faktiskt inte bestämt mig än.
Jag skulle vilja bädda rent också så får se när jag kan klämma in det.
Nu tänkte jag göra lite frukost/lunch och kolla på Våra bästa år.

pics.


21 februari 2011

Har varit och handlat med Linda och min mor, tänkte snart sätta mig och spela lite Yatzy med mamma sedan har jag fått ett uppdrag av Linda att laga hennes tröja, knapparna har ramlat av och det fixar jag med glädje!

Dag 17

Den här månaden,
Februari månad går mot sitt slut om sju dagar så jag tänkte att jag skriver om mars månad istället. Mars månad, det kommer hända en hel del som jag redan vet och säkert massor med andra saker som jag inte vet om.
Första mars kommer jag att säga hejdå till min pojkvän som åker iväg till Australien den andra mars och eventuellt till någon mer plats/er, han har sagt att han minst är borta en månad men det kan ändras när han väl är där borta. Så jag får se vad han bestämmer sig för.
Nionde mars fyller jag 21 år och det är jätte tråkigt att inte ha pojken hemma då eftersom att vi aldrig har firat min födelsedag förut, förra gången hade vi inte träffats men det var bara dagar ifrån - otur och nu är han inte här ännu en gång. Jag har ingen aning om vad jag ska göra när jag fyller år men det löser sig.
Sedan kommer mars månad att fortsätta framåt och jag vet inte vad jag kommer hitta på men det kommer ni få reda på som läser här från dag till dag. Det kanske blir en toppen månad!

Ibland går klockan lite för fort

Hade planerat att sova hyfsat tidigt men det blev inte så för att jag fastnade vid datorn. Det är lite läskigt ibland att timmarna bara springer förbi utan att man hinner reagera men nu ska jag nog sova i alla fall om jag inte fastnar i tvn nu istället, haha.

Big Brother 2011


Haha, vilka lirare som hamnde i huset jag undrar verkligen hur det kommer arta sig där inne.
Får se om man orkar följa programmet eller inte, det beror helt på hur dom uppför sig.

Ändrade planer

Blev ingen kvällspromenad med Sanna, så det blir Solsidan och en bit kladdkaka!



20 februari 2011

Kom hem från Olliver runt fyra tiden idag, berättade om helgen för mina föräldrar och sedan satte sig jag och mamma i köket för att spela Yatzy (Lindas version). Efter de vid halv sex var det middag och nu har jag klätt mig varmt för en kvällspromenad med Sanna.

Dag 16

Detta ångrar jag,
Det finns väl egentligen många saker man ångrar som te.x. "Varför sa jag det där till min kompis, jag menade inte de." eller "Jag borde aldrig ha hittat på det där om henne/honom." Det finns hur mycket exempel som helst på saker man kan ångra så jag vet inte riktigt vad man ska skriva under denna rubrik. Det finns ställen jag ångrar att jag inte var på i vissa tillfällen. Halloween 2008 - jag ångrar att jag inte tog tåget hem, jag ångrar att jag var långt borta från mina vänner som har blivit skadade.. Man skulle kunna fortsätta den här listan på saker länge men jag tycker att det räcker så här. Alla människor gör misstag, antingen lär du dig av dina misstag eller blir tvungen att göra samma misstag flera gånger för att sedan lära dig hur fel det var. Det är mänskligt att klanta till sig, så länge du lär dig av dina fel och förlåter andra och låter andra förlåta dig.

Sanctum

Hej hopp, igår var jag och såg Sanctrum 3D med Olliver och Kimmen. Det var meningen att vi skulle bli fler men alla var upptagna osv. Jag hade aldrig sett en 3D film förut så jag tyckte att det skulle bli jätte spännande att äntligen få göra de. När reklamen började innan filmen så passade jag på att ta på mig 3D glasögonen för att vänja mig vid hur det skulle vara innan filmen började och jag tyckte faktiskt att det var hur ballt som helst. Lite ovant att se allt så nära och alla detaljer som man ser hundra gånger bättre. Förutom allt prat om 3D så var filmen jätte bra, jag kommer troligtvis att se den igen men den är rätt tung så man kanske inte vill se den för ofta. Men hur som helst super bra film, jätte fina omgivningar, vatten, berg, natur..

Bio ikväll

Sanctum 3D 21.00 ikväll.


Mysig kväll med Linda igår

Det var ett tag sedan vi sågs så det var jätte skoj att ses själva och bara prata, spela spel och skratta. Det får vi göra om!

Vår/sommar på H&M


Dag 15

Min favoritfödelsedag,
Jag vet inte riktigt men det var kul när jag fyllde 18 eftersom att jag hade hyrt en lokal där vi dansade, drack och åt. Det var ett annorlunda firande för min del, brukar annars vara hemma och fira mig men inte denna gång. Men vi kan ju hoppas på att min 21 årsdag blir min favoritfödelsedag!



Äntligen fredag!

Ikväll ska jag träffa Linda om det fortfarande är så men det tror jag nog. Det ska bli skojjsigt eftersom att det var ett tag sedan, så jag ser fram emot ikväll.

Dag 14

Mitt favoritminne,
Det var en otroligt svår uppgift att svara på. Jag har många favoritminnen som när jag träffat nya vänner som man fortfarande är vän med och delar miljontals minnen med, Gotland 2009, när man finner kärlek, studenten, när jag jag tatuerade mig - det var en kul upplevelse. Det finns HUR mycket som helst. Kan tyvärr inte svara på det..

 


Varit hos doktorn

Kom nyligen hem från doktorn och alla prover var bra som jag trodde också. Skulle öka med min medicin bara för att se om det blir ännu bättre med magen - om inte, skulle jag ringa och om, skulle jag ringa också efter två veckor.

Jag fick ett presentkort på H&M av Olliver igår så jag passade på att kika in på H&M och gissa vad, jag hittade ett par jätte söta byxor som kommer bli underbara att ha på sig på sommarn.




H&M 199 kr - Vårnyhet!


Alla hjärtans dag-firandet igår!

Bakade en hjärt- kladdkaka till Olliver och själv fick jag rosor!
Dagen/kvällen blev jätte bra, maten var god, stämningen var bra - jag är nöjd!

Det tråkiga var dock att jag inte kunde sova så bra inatt så jag är jätte slut i huvudet.

Dag 13

Min första kyss,
Då undrar jag vad man menar med första kyss? Puss, hångel? Jag har ju grovt svårt att minnas min första puss i alla fall. Men mitt första hångel som man gjorde på rätt sätt var med samma person som jag skrev om på "Min första kärlek". Alltså var jag 13 år och lärde mig hångla på rätt sätt, haha! Bra var det också, en aning läskigt tror jag nog att jag tyckte det var också.

Men det finns så många betydelser på en första kyss som jag redan skrev innan men även så har man en första kyss med varje ny kille som man kysser, right?

Dag 12

Mina drömmar,
Dom som känner mig vet att jag aldrig har varit utomlands så det är en stor dröm att få åka iväg en vacker dag och se mig omkring och verkligen se med egna ögon att det finns andra platser i världen förutom Sverige. Andra drömmar jag har som även många andra har är att leva ett fullt liv med allt som ingår i det - bra jobb, en man, barn, boende osv.. Jag vet inte riktigt vad mer jag drömmer om just nu..

Efter fem timmars jobb med rummet..

Ser det nu ut såhär:

Underbart att man kan använda sig av nålar för att få upp lite smycken på väggen där man kan se dom. Tack för idén Mellis!

Resultatet av linnet


15 februari 2011

Sådärja, då var det tisdag och möbleringen, städningen, omflyttningen fortsätter men först lite näring och kläder att bära. Jag vet inte riktigt om jag kommer lägga upp bilder eller inte men det är möjligt.

Natti natti

Nu blir det lite Criminal minds innan man ska sova.

Hittade ett usb-minne med massa bilder.


Det är kul att se alla olika frisyrer, hårfärger osv när man kollar igenom gamla bilder.

Dag 11

Den här veckan,
Ja, den här veckan kommer att handla mycket om den "nya" möbleringen av mitt rum som jag började med idag, ska fortsätta imorgon med det sista och förhoppningsvis blir jag klar imorgon också. Jag tänkte även sätta upp en tavla med fina natur bilder i osv. Vet inte riktigt när jag kommer ha tid att göra det men någon dag.

På onsdag kommer Olliver och då ska vi ha vår alla hjärtans dag med varandra, jag ska försöka göra mitt rum så mysigt som möjligt!

På torsdag far jag iväg till fru doktor, där kommer jag få svar på mina prover som jag tog för ca. två veckor sedan och ta reda på hur vi ska gå till väga för att hitta felet på min mage.

Fredagen är inte planerad än, det finns en möjlighet att Olliver kommer hit mitt i natten efter födelsedags firandet han ska på med jobbet. Annars vet jag absolut inte vad som händer.

På lördag ska jag träffa Olliver, vet inte vad vi ska göra då men det märker jag då, antar jag, haha.

Söndagen är alltid en slapp dag så det blir en slapp dag helt enkelt.

Vem är det som ringer mig?

I tre veckors tid har "Okänd" ringt mig mellan 12.30 - 14.00 tiden ungefär två gånger i veckan. Och jag svarar inte när okänd ringer och man kan undar varför personen inte ger upp eller lämnar ett meddelande om det är viktigt.

Glad alla hjärtans dag på er!

Själv skjuter jag fram alla hjärtans dag till på onsdag
då har jag mitt hjärta här hos mig igen.


True, ture, ture

When the power of love overcomes
the love of power, the world will
know peace.

-Sri Chinmoy Ghose

Lugn helg hemma.

Det har varit en lugn helg hemma, har knappt gått ur sängen på hela helgen förutom när man ska på toaletten osv. Somnat tidigt varje kväll och vaknat utvild dagen efter, det har varit otroligt skönt. Nu ska jag inte göra så mycket heller, kanske kolla film eller börja kolla på ena Zeitgeist dokumentären. Och självklart blir det Solsidan klockan 20.00.

Dag 10

I min handväska,
Där ligger min plånbok med allt möjligt i sedan har vi Fisherman's Friend tuggummi
och till sist Naproxen för huvudvärken. Hade inte så mycket i min handväska faktiskt.

13 februari 2011


Dag 09

Mina syskon,
Jag har en bror som heter Kenny och han kom till världen fyra år innan mig. Sedan kom jag 1990 och det var kul för Kenny antar jag tills han glömde bort att han hade en syster. Men runt den tiden jag blev tjugo upptäckte han att han hade en syster igen. Haha. Alltså så prata vi när vi var små, sedan inte alls mycket under uppväxten men nu när vi är äldre har vi upptäckt varandra igen. Lite komiskt tycker jag. Jag vet inte riktigt vad mer jag kan skriva - Han är en typisk storebror, retades när vi var små, jag fick aldrig vara med när han hade kompisar hemma, var elak mot mig som alla stora syskon är. Men han är snäll, nu får ni inte tro att han är ond - jag kommer få en födelsedagspresent iår! WOOOHOOO!


Nedräkning

Ibland går tiden lite för fort, jag vet inte ens vad jag ska hitta på när jag fyller år.
Planen innan var att gå ut och äta med några och sedan se vad som hände efter
men nu vet jag inte alls vad man kan hitta på. Om jag har tur så vill folk kanske
vara med mig ändå.


Blir mer och mer snuvig..

Usch, fy och blä. Jag vill må bra nu orkar inte snyta mig 24/7 och känna mig hängig.
Och det blir ju inte bättre av att vädret är hemskt heller.
Ska försöka ta mig ner till ICA för att handla lite som vi skulle ha till middagen,
ja ikväll blir det inte mycket att göra.. Ligga inne och glo film antar jag.

Snö oväder!!

Usch jag vill inte ha någon mer snö och blåst och på en fredag, hur tänkte ni nu? Det ska ju vara fredagsmys varje fredag inte sitta insnöad i ensamhet. Hoppas verkligen att det blir bättre mot eftermiddagen/kvällen. Man kommer ju ingen vart alla bussar och allt är inställt.

Dag 08

Det här hade jag på mig idag,


Iväg..

..och träffa mostrar, mamma och mormor m.fl.

Löööve


10 februari 2011

Dagarna rullar på och snart kommer väl mars månad som en chock också. Idag kanske jag ska träffa några från släkten och innan de ska jag självklart sy på mitt linne så att det blir klart någon gång, mitt mål är att det ska vara klart innan lördag. Vi får se om jag lyckas.

Igår efter sex tiden vart jag visst lite mer sjuk ska se hur det är idag och framöver.. ej okej.

Dag 07

Min bästa vän,
Jag har många vänner som jag skulle anse är mina bästa vänner för jag har haft dom så länge och jag vet att dom alltid finns där när jag behöver dom, men om jag ska välja vem som är min bästa vän så är det min pojkvän Olliver. Vi pratar om allt och håller kontakt varje dag även om vi inte har mycket att prata om vissa dagar så hörs vi av ändå. Vi finns för varandra när man har en dålig dag osv. Jag tycker att det är bra att man kan säga att pojkvännen är ens bästa vän, för varför ska det bara handla om kärlek och gos, vi är ju vänner också - riktigt bra vänner. Vi har kul med varandra och vi har kul när vi tillsammans är med andra. Vi sitter liksom inte i knät på varandra när vi är på fest eller bara umgås med folk och så tycker jag att det ska vara. För i slutet av dagen/kvällen vet vi att vi har varandra även fast vi kanske inte umgicks mycket under den tiden vi var någon annanstans.

9 februari 2011

Nu är jag snuvig och har en konstig känsla i örat också, så min sjukhet verkar bli värre
men jag är ändå positiv till att jag blir frisk när som helst.

Idag kommer Olliver hit efter jobbet och vi ska äta fisk i ugn, tror jag det var.

Kom nyss hem från Mellis

Det var hur trevligt som helst, kommer bevara detta minne i mitt hjärta så länge som Mellis är ifrån mig. Jag är jätte tacksam över kvällen att jag fick träffa henne innan hon åker. Vi lovade att inte gråta när vi sa hej då men Mellis bröt de löftet så det blev gråt kalas i slutet. Så jävla söt  hon är asså! Jag ser fram emot att prata med dig över Skype och få höra vad du gör om dagarna och hoppas att du har det underbart när du är borta. Kommer sakna dig otroligt mycket men du finns ändå alltid där att prata med oavsett om vi inte är i samma land eller vid datorn samtigit. Kommer alltid finnas här och jag hoppas att du vet det. Jag önskade mig en sån här fin dag med dig när du hade ditt Bye bye party men trodde inte att det skulle finnas ett tillfälle för det men det kom ändå. Är så glad över att vi fick sitta och prata och skratta över en middag. Verkligen underbart! Jag önskar dig all lycka utomlands och längtar redan tills du kommer hem. Jag älskar dig Mellis! ♥

Tacos kväll!

Snart ska jag iväg och träffa Mellis en sista gång innan hon åker imorgon. Det ska bli kul att umgås men tråkigt att hon flyttar utomlands. Jag är glad för hennes skull i alla fall.

Dag 06

Min dag,
Idag har jag små städat lite och sedan började jag mitt nya projekt "göra om mitt slitna linne", vilket innebär att jag syr på olika tygbitar på hela linnet som från början var vitt. Jag syr allt för hand för att det blir mer eget och tar längre tid. När linnet är klart lägger jag såklart upp bilder. Nu har jag tagit en paus från projektet och jag vet inte om jag kommer sy mer idag, men förhoppningsvis imorgon. Snart är det middag och sedan blir det vila och kolla film eftersom att jag är lite sjuk.

8 februari 2011

Nu har jag lyckats bli sjuk också, känns inte kul alls men jag hoppas bara att det är en tillfällig förkylning eller vad det nu är. Jag sov rätt bra inatt förutom att jag vaknade för att min hals var jätte irriterad.

Idag kanske jag ska träffa Mellis och många andra om det blir av, några skulle jobba och några pluggade men jag hoppas att vi kan slå ihop oss under eftermiddagen/kvällen och helst på ön så att jag kan komma med. Men får vila så mycket som det går ifall jag kanske måste iväg någon annanstans. Vi får se vad som händer.

Hoppas på bra sömn inatt

Jag köpte det här teet för någon vecka sedan och jag har bara testade det en gång men jag sov bra när jag väl sov, dock hade jag mardrömmar hela natten vilket jag hoppas bara var tillfälligt. Tänkte testa att dricka en kopp innan jag ska sova idag för jag måste verkligen få min sömn, mår inte bra alls av det här.

Noctaflor Örtte inför nattsömnen

"Tag en kopp rogivande te för att somna lugnt och skönt. Teet är välgörande och innehåller bara naturliga ämnen. Lind verkar lugnande. Apelsinblomma hjälper dig att finna naturlig ro. Citronmeliss är välgörande för matsmältningen och Humle gör det lättare att somna."


Säsongs start av 112 - på liv och död

Missa inte säsongs starten av 112 - på liv och död klockan 20.00 på Tv4+.

"Magnus, polisman i Gävle, åker på ett larm om skadegörelse. Han vill gärna ge de misstänkta killarna en andra chans men snart är det dags igen. Brandmännen Andreas och Kristoffer på Östermalms brandstation i Stockholm rycker ut till en misstänkt lägenhetsbrand, men väl på plats är det något som inte stämmer. Anna och Anders på ambulansen i Frölunda tar hand om skadade efter en trafikolycka på E6:an."


Dag 05

Vad är kärlek?
Kärlek är när man finner sig själv i någon annan, när man blir glad av att se varandra, prata med varandra - bara finns för varandra. Kärlek är en känsla av glädje och värme, en närhet till en annan person som bara du känner. Längtan av att träffas igen, tankarna som flyger runt i huvudet dagligen om att du är så glad att du har den där personen vid din sida. Men det finns så många olika typer av kärlek, till föräldrarna, syskonen, vännerna, partnern, djuren, havet, naturen - ja allt. Men nu pratar jag om kärleken till partnern.

Kärlek är även svårt och smärtsamt men oftast fin och menar inget illa. Kärlek kommer och går men känns oftast samma sak när den blommar upp igen. Jag personligen tycker att det är en härlig känsla att få dela sina dagar med personen som förgyller dagarna med glädje och värme. Vad mer kan jag säga, vad är kärlek för dig?

7 februari 2011

Hej måndag och ny vecka, jag har sovit dåligt hela helgen plus natten till idag, känner mig inte alls utvilad. Mitt huvud är tungt och jag känner mig lite krasslig.

Ska iväg vid tio tiden med Sanna för att prata med studievägledaren på Hersby gymnasium om hur vi tar oss till väga för att börja plugga på Info Komp distans eftersom att hon slutade svara på mina mejl när vi skulle boka ett möta så åker jag dit rakt av istället. Efter "mötet" kanske jag åker hem och sover lite för jag mår verkligen inte på topp just nu..

I'm too sexy for my hat. Too sexy for my hat what do you think about that..




Dag 04

Det här åt jag idag,

frukost Äggröra och en smörgås, c-vitamin
lunch couscous sallad, citron vatten
mellanmål chips och godis
middag korvstroganoff, vatten
♦ Frukost: Äggröra och en smörgås, c-vitamin
♦ Lunch: Couscous sallad, citron vatten
♦ Mellanmål (söndags snacks): Chips och godis
♦ Middag: Korvstroganoff med makaroner, vatten

Godmorgon, godmorgon

"För vi drack: två, fyr, sex, åtta Bäverhojt man drick för att glöm och sen kan man börj' att dans'
eller tre, fem, sju, nie zingos vi dansar tills vi är nån annan stans
."

Gårdagens byebye party för Mellis var bra, många kom för att säga hej då och ha kul en sista gång på ett tag med Mellis. Jag kände väl inte riktigt för att supa mig full när en utav mina bästa vänner ska åka bort. Men det var kul ändå samtidigt som jag blev ledsen vissa stunder men lovade Mellis att inte gråta.
Jag kommer i alla fall få träffa henne en till gång innan hon åker vilket är guld värt!

Idag kommer jag inte göra många knop, har inte sovit bäst inatt och mina föräldrar började borra och ha sig i morse så jag var tvungen att gå upp - man kan inte sova då. Det blir en lugn söndag helt enkelt.



Dag 03

Mina föräldrar,
Mamma är min bästa vän som jag berättar allt för och umgås med mycket. Vi hade inte lika bra relation förut men den har blivit bättre med tiden. Vi är rätt lika varandra och har många lika intressen vilket gör det extra kul att umgås med varandra. Jag är glad över den relation som vi har till varandra idag och jag hoppas att den fortsätter på samma stig.

Pappa och jag är också hyfsat lika på vissa plan, vi båda är envisa och gillar musik väldigt mycket. Pappa var en "rockstar" i yngre dar och jag har nog tagit efter lite från honom, jag älskar att sjunga och vill gärna skriva egna låtar och sånt, men det händer aldrig.
Jag har inte lika bra relation till min pappa som till min mamma men vi har ändå kommit bättre överens med åren. Det är alltid svårt under de tidiga tonåren att prata med sitt barn, det kan jag förstå. Vet inte vad mer jag kan skriva nu så ni får nöja er med detta.

Snart lämnar hon oss



Ikväll är det Bye bye party för Mellis som åker utomlands för att jobba den 9 februari.
Det kommer bli en grym kväll men jag kan inte lova att jag inte blir ledsen.
Jag hoppas att du kommer ha det toppen när du är borta och att du kommer tillbaka sen.

Det är dags för fredagsmys om det så är det sista jag gör..

Nu blir det snask och alkohol efter en härlig tacos middag.
Ha en toppen fredagsmys kväll!

Dag 02

Min första kärlek,
Jag vet inte riktigt hur man ska tolka "den första kärleken", för enligt mig gills det inte när man var liten och frågade chans på alla till höger och vänster. Så jag antar att det var när jag var 13 år och träffade en kille på nätet som bodde tio minuter bort med tåget här på Lidingö. Vi träffades några gånger och sedan blev vi ett par vilket var rätt nytt på många sätt. Jag var ofta på en annan del av Lidingö, fick lära känna nya vänner m.m. Vårt "förhållande" var väl inte det bästa eftersom att jag blev dumpad varje vecka och sedan ångrade han sig dagen efter, det höll på så ett bra tag tills det tog slut på riktigt. Men jag är inte helt säker på att man kan kalla det "min första" men många av mina vänner skulle hålla med om att det var den första.

Anledningen till att jag relaterar honom till min första kärlek är för att jag var i tonåren och det var inte som när man var liten, jag har haft känslor för honom efter vi varit ihop och träffats senare. Man kände liksom att det fanns något speciellt mellan oss men det har aldrig blivit något mer efter vi gjorde slut på riktigt. Vi är vänner än idag och det är jätte trevligt men vi träffas inte. Vi hade en period 2009/2010 då vi träffades ofta och åt middagar och sånt men det flöt också ut ur sanden efter ett tag. För mig är det ändå skönt att jag kan vara kompis med gamla ex för han är verkligen en toppen vän! Och om du läser detta, du känner nog igen att det är dig jag skriver om så ska du veta att du är en underbart fin vän och det är tråkigt att vi inte ses men jag förstår..



4 februari 2011



Idag ska jag bara ta det lugnt, kanske städa lite innan Olliver kommer för
då ska vi iväg och handla saker inför kvällen och imorgon.

Dag 01

Om mig,
Jag heter Mikaela och är 33 dagar från att bli 21 år.
Jag bor hemma med min mamma, pappa och bror
i en lägenhet som är något liten åt oss alla.
Jag tog studenten år 2010 och nu är jag
arbetslös men håller på att komma igång
med att plugga igen på Info Komp, Lidingö.
Så just nu på dagarna gör jag ingenting
speciellt, är med kompisar ibland annars
är jag hemma, i centrum eller i stan och
kolla på kläder m.m.
Jag har en pojkvän sen åtta månader tillbaka
och det fungerar jätte bra.
Ja vad mer kan man skriva?
Någon som vill veta något mer, fråga!
Om mig,
Jag heter Mikaela och är 33 dagar från att bli 21 år. Jag bor hemma med min mamma, pappa och bror i en lägenhet som är något liten åt oss alla, enligt mig.

Jag tog studenten år 2010 och nu är jag arbetslös men håller på att komma igång
med att plugga igen på Info Komp, Lidingö. Så just nu på dagarna gör jag ingenting
speciellt, är med kompisar ibland annars är jag hemma, i centrum eller i stan och kollar på kläder m.m för att få tiden att gå.

Jag har en pojkvän sen åtta månader tillbaka och det fungerar jätte bra.
Ja vad mer kan man skriva? Någon som vill veta något mer, fråga!

Jag har länge varit sugen på detta..

..som jag hittade i min kompis blogg och jag bara väntar på att hon ska göra klart den
men jag tror att hon kanske har tröttnat.

Nu tänkte jag testa: (men jag har kortat ner den)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 09 – Mina syskon
Dag 10 – I min handväska
Dag 11 – Den här veckan
Dag 12 – Mina drömmar
Dag 13 – Min första kyss
Dag 14 – Mitt favoritminne
Dag 15 – Min favoritfödelsedag
Dag 16 – Detta ångrar jag
Dag 17 – Den här månaden
Dag 18 – Det här upprör mig
Dag 19 – Det här får mig att må bättre
Dag 20 – Det här får mig att gråta
Dag 21 – Mina rädslor
Dag 22 – Min favoritplats
Dag 23 – Det här saknar jag
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 09 – Mina syskon
Dag 10 – I min handväska
Dag 11 – Den här veckan
Dag 12 – Mina drömmar
Dag 13 – Min första kyss
Dag 14 – Mitt favoritminne
Dag 15 – Min favoritfödelsedag
Dag 16 – Detta ångrar jag
Dag 17 – Den här månaden
Dag 18 – Det här upprör mig
Dag 19 – Det här får mig att må bättre
Dag 20 – Det här får mig att gråta
Dag 21 – Mina rädslor
Dag 22 – Min favoritplats
Dag 23 – Det här saknar jag

.


Randiga leggings 20 :- på Lindex.

Hennes ord var ett laddat gevär och hon sköt på framtida besvär..


Torsdagen den 3 februari

Det är visst lite regn väder idag, men det är bra för då försvinner snön lite snabbare men det blir nog lita halt ute. Jag hade vår känslor igår när solen var framme, det var härligt och jag hoppas verkligen att våren är påväg med små steg.

Idag kommer det nog inte hända så mycket kanske borde städa lite mer om jag orkar. Vi får se vad som händer helt enkelt.

Medicinen..

Småsten till lunch


Hipp hipp hurra för Diesel idag!


Alltid är det något

Kom hem från doktorn för ett tag sedan och det är alltid lika mycket krångel varje gång jag ska till doktorn. Mamma hade beställt tid idag 09.15 för ca: två veckor sedan, vi kommer dit idag och så ropar labbet upp mig, jätte konstigt. Så sa jag jag ska till Ingrid inte ta prover så insåg dom att det hade blivit fel i bokningen. Jag skulle få träffa en annan läkare 09.30 men det hände inte heller men runt 10.00 fick jag en läkare.

Pratade lite och tog prover, fem rör blod. Usch gillar verkligen inte sånt där. Provsvaren skulle vara klara om ca: två veckor, ska tillbaka till doktorn den 17 februari 10.35 och få reda på proven. Jag fick även en "medicin" utskriven för att normalisera saker och ting, hoppas att det funkar.

Nu tänkte jag gå och duscha, kolla klart på filmen jag håller på att se och vänta på att min baby kommer.

Betyg

I måndags fick jag äntligen mitt betyg som jag har väntat på hela sommaren, hösten, vintern.
Härligt det känns nu, 2550 poäng totalt, jippi! Nu har jag tagit studenten på riktigt.


2 februari 2011

Hej hej, nu är jag vaken. Mosig i huvudet och sånt där onajs men det är bara att kämpa på. Frukost blir det snart så att man kommer iväg till doktorn i bra skick!

Ändrade planer..

Olliver kommer inte hit idag men det gör absolut ingenting, jag har ändå fått för mig att städa överallt så det håller jag på med just nu.

Jag var även iväg med mamma till centrum idag och kollade runt lite, fanns inte så mycket att se i klädväg men jag såg tre stycken från min gamla klass, alltid lite trevligt! Det som händer resten av veckan är följande:

Imorgon: Doktorn kl. 09.15 och Olliver kommer hit efter jobbet.
Torsdag: Ingen aning faktiskt.
Fredag: Olliver kommer kanske hit.
Lördag: Byebye party för Mellis som flyttar utomlands.
Söndag: Bakis dag?

Nu ska jag återgå till städningen.

1 februari 2011

Vi har kommit in i den andra månaden detta år, det går hyfsat fort.

Just nu sitter jag och kollar på Våra bästa år som vanligt och snart tänkte jag ta mig något att äta, men jag kan inte riktigt bestämma mig. Förutom frukost problemet så har jag sovit jätte dåligt inatt vilket är jätte trist men ibland blir det så.

Olliver kommer kanske hit idag och då blir det tv, kanske film och lasange till middag. Mumma!

RSS 2.0