Redo för fredagen!

img_20110930_191 (MMS)

Redo för fredagen!


Ny kavaj!

img_20110930_080 (MMS)

Ny kavaj!


Frukost på H&M

img_20110930_074 (MMS)

Frukost på H&M


Varit uppe en stund nu

God morgon och sånt, snart bär det av till shoppingen. Sedan hem och sova lite om jag kan. Vi höres senare!

IMORGON BLIR DET SHOPPING!

07.30 H&M + frukost, underbart! Kommer nog vara ganska trött men det är det väl värt. Ska upp om några timmar så jag ska kolla på film nu och sedan sova. Ha det toppen!

Lunch och film

img_20110929_135 (MMS)

Lunch och film


Inga filmtips till mig alltså..

Men vet ni vad? Idag är det torsdagen den 29 september och då undrar ni säkert varför den dagen är så speciell. Såhär ligger det till: IDAG HAR JAG NAMNSDAG - MIKAELA! Hurra för mig, undra hur jag ska fria det?

Mår mycket bättre nu än vad jag har gjort under veckan och jag hoppas på att jag hinner bli helt frisk till fredag då vi alla små knottar ska köra årets sista grillning.



GODNATT FOLKET!

Tiden har bara rusat förbi idag och jag har knappt gjort någonting.. eller? Nu ska jag krypa ner i sängen och sova så gott jag bara kan och vänta in torsdagen, vilket är väldigt snart om man ska vara petig med tiden. Torsdagen bjuder inte på så mycket, kämpar fortfarande för att bli mega frisk så det blir vila, film och kanske lite annat skoj man kan göra hemma.

Någon som har några bra filmtips? Kommentera gärna isåfall!

Jag saknar att vara frisk, vill göra roliga saker igen..


Lite annorlunda kväll..

Olliver kom hit rätt tidigt idag, han pluggade ett tag medan jag kollade på film sedan sov vi lite innan middagen. Jag mådde inte så himla bra under dagen idag, vilket jag trodde att jag skulle göra eftersom att jag mådde bra igår. Hur som helst så bestämde vi att Olliver skulle åka hem så att jag fick vila ifred.. vilket samtidigt suger men är sant. Är i alla fall glad att han var här ett par timmar! Detta betyder att svamp plockningen imorgon inte bli av, det suuuuger så mycket. Ville hitta lite svamp, men än är det inte förbi.

Nu hoppas jag att jag är frisk till på fredag eller innan så kanske jag kan åka till min fining och hälsa på. Sådärja, då återgår jag till min film.

Bild på mig från båten



Körde lite brumbrum cykel, var inte min bästa gren om man säger så.

Jag vet att jag är sämst på att blogga just nu..

Mår inge bra men det börjar bli bättre känner jag, så förhoppningsvis ska jag, mamma och Olliver plocka svamp på onsdag. På fredag blir det "VIP" shopping på H&M med mamma från kl. 07.30 - 09.30 har jag för mig, man blir även bjuden på frukost! Efter det kanske man åker hem och vilar lite för på kvällen blir det kanske krogen med Olliver, Kimmen och Annie men jag ska inte dricka. Ska hålla mig ifrån drickat ett bra tag nu.

Nu ska jag kolla på en film eller två och sedan sova, hoppas ni alla har haft en bra dag och att er vecka blir toppen! Natti natti..

Man tackar!

Tack för den sköna natten, fick verkligen sova ut! Och det är er förtjänst som läst mitt senaste inlägg, så idag kanske jag kommer må bättre. Wohoo!

Hoppas på en bättre dag imorgon

Nu går jag och lägger mig, håll tummarna för en hel nattsömn för mig. GODNATT!

Jag vill må bra tack!

Nu sitter jag hemma utan min fina pojke som nyss rullade hemåt, vilket jag förstår. Det kan inte vara kul att umgås med en tjej som bara sover och mår dåligt hela dagarna. Nu får jag mer tid att ta det lugnt också så att jag förhoppningsvis blir frisk fortare.

Det är bara så trist att vara själv när man är sjuk, jag brukar alltid vilja göra något när jag är sjuk men jag vet vet, man ska ta det lugnt... Jag hoppas att alla ni andra mår bra och har haft en superbra helg!

Bilder från gårdagen - Silja line


















Och jag har lyckats igen..

Borde inte ha druckit något alls på båten eftersom att jag hade magkatarr tre dagar innan. Så inatt vaknade jag upp med samma symptom som när jag magkatarr. So here we go again.. har som tur är medicinen kvar. Synd att man måste må så här igen. Bilder från båtresan kommer upp senare.

Öööööl!

img_20110923_154 (MMS)

Öööööl!


Väntar på tåget

img_20110923_061 (MMS)

...


Godmorgon..

img_20110923_050 (MMS)

Godmorgon..


Det blir en simpel dagskryssning imorgon!

Imorgon åker jag och Olliver Tallinsilja till Mariehamn och sedan hem igen, tyvärr så måste vi gå upp super tidigt för att hinna till båten men det spelar nog ingen stor roll eftersom att vi har en hytt som väntar på oss där vi kan sova vidare ett tag, haha.

På resan hem åker vi med "partybåten" Galaxy och det ska tydligen vara någon slags ungdomstjohej (massa festanade ungdomar) på den båten så vi får se hur det blir med det.

Dålig update

Hallå igen, har varit dålig på att skriva här idag. Som ni vet var jag hos doktorn och allt gick bra, satt mest och pratade fick en tid till att ta nya prover i oktober och ska få en remis till Sophiahemmet. Åkte även till staden med mor min och handla lite smått och gott, unnade mig ett par nya skor.



Doktorn 11.30

Snart är det dags för doktorn och sedan blir det nog staden med mamma, min Olliver åker hemåt för att gå på lektion från 18.00 - 21.00, usch usch lång tid det där. Har inte så mycket att dela med mig av just nu men senare kanske det kommer upp lite mms bilder från staden osv. Ha det toppen sålänge!

Tjabba tjena hallå!

Sitter här hos Olliver och gör ingenting, ska nog kolla på någon film snart. Olliver är på matte lektion till 15.00 ungefär sedan ska vi väl handla mat och laga mat till familjen och efter det kanske vi åker hem till mig eftersom att jag har läkartid imorgon.

I'm rich bitch!

Sådärja! Nu är allt som det ska och idag åker jag till Olliver och gör ingen aning, det märker jag sen. På onsdag ska jag tillbaka till doktorn och göra gud-vet-vad och jag hoppas verkligen att det går bra så att jag kommer hem fort. Efter doktorn har jag och mor min planerat att ta en trip till staden.

Resten av veckan är inte planerad, kanske en båt tur på fredag.

Fikar hos Fanny och Ludde

img_20110918_152 (MMS)

Fikar hos Fanny och Ludde


Svampjakt

img_20110917_134 (MMS)

Jag och Olliver var ute i skogarna och letade svamp, hittade ingenting intressant. Men fick en fin bild på en flugsvamp tror jag?


Vaknat och städat

Nu har jag verkligen legat i och bara städat så fort jag vaknade, ingen frukost ingenting. Ska nog hoppa in i duschen och sedan äta. Fin dag idag men lite kyligt, undrar vad man ska hitta på?

Då går jag och lägger mig, nattinatti!

Blev lite ändrade planer under kvällens gång, Olliver kommer inte hit inatt utan kilar hit imorgonbitti någon gång. Nu går jag och lägger mig i väntan på en ny spännande dag. Sweet dreams

Här sitter jag och glor

Har nyss varit och ätit pizza med min bror på Oscars, innan det sa jag hejdå till Olliver som skulle till Slussen och möta upp jobbpolarna för en kväll på räkbåten. Han kommer tillbaka inatt så jag får sitta uppe och vänta. Dum som jag är gav jag inte honom mina nycklar, suck..

Ska nog kolla på någon film, sova lite så att jag orkar vara vaken sen. Medicinen får mig att bli trött men vad gör man inte för att må bra igen. Hörs lite senare.

Testade att göra en egen latte!




Hade för mycket skummad mjölk, haha. Bättre lycka nästa gång!

Ge mig ett jobb då arsle?

Anonym om Vart är mina pengar?:
jobba så är du värd pengarna istället!!

Värdnamn c83-251-180-7.bredband.comhem.se
Stad Upplands-väsby
Land Sweden

SVAR: Antar att du inte känner mig och då ska du fan inte yttra dig utan fakta innan du snackar! Det är inte så att jag inte försöker få ett jävla jobb. Jag söker 28 jobb i månaden och har inte fått något jobb än. Kom inte här och var otrevlig det funkar inte. Ha en skitig dag och ett hemskt liv, tack och hej!

My pills

img_20110915_123 (MMS)

My pills


Vart är mina pengar?

Kommer dom inte in imorgon så har det väl blivit något fel som alltid när det gäller mig. Har väntat på dom ett tag nu and I need it! Gimme Gimme Gimme...

15 september 2011

Det är verkligen jätte fint väder idag och jag har bestämt mig för att gå ut och gå en sväng. Orkar nog inte gå allt för långt men det är bara ett MÅSTE att komma ut idag.

Och såhär gick det till..

Kommer till doktorn 10.37 har tid 10.45, klockan 11.00 börjar jag undra vad som händer eftersom att jag inte har fått träffa någon läkare än. Det ända jag märkt under väntetiden var att en person kom och ropade efter "Anders Larsson" ni som känner mig kanske ser en likhet i det också. Läkaren hade trott att jag var en kille på grund av mina efternamn som hade blivit till ett förnamn och efternamn. Efter 11.00 kilar jag iväg och frågar vart min läkare är, hon ringer upp och läkaren påstår att hon har ropat upp mig flera gånger, alltså Anders Larsson. Då säger hon som pratar med läkaren i telefonen - "Men det är en Hon, hon heter Mikaela." Så allt vart pannkaka! Runt 11.30 fick jag träffa läkaren och hann precis ta blodprover och kissprov innan dom stängde för lunch. De snabba proverna fick jag reda på idag och allt såg bra ut, resten vet jag inte än men får nog reda på det nästa onsdag då jag ska tillbaka till doktorn för mer skit.

Hon trodde att jag hade magkatarr men hon var inte helt säker och därför skulle jag komma tillbaka nästa onsdag och fortsätta undersöka mig. Hon vill att jag ska få köra ner i kamera i magen för att kolla så allt är som det ska. Vill helst inte göra det, men jag måste väl.. Har medicin nu och jag hoppas att den hjälper.

Magkatarr

Har möjligtvis magkatarr, är påväg hem nu.


Aj aj

img_20110914_115 (MMS)

Aj aj


10.45 doktorbesök

Fick tyvärr inte min husläkare men jag fick en läkare iallafall. Hoppas att han hittar något fel på mig som vi kan bota nu tack!

Trött tjej

Godmorgon, jag ska snart ringa till doktorn och se om man kan få en tid idag så att magen kan må bättre snart. Jag hoppas också att dom kan få svar där så att jag slipper åka till alla sjukställen i Stockholm och sedan komma hem på eftermiddagen helt slut.

Möjligtvis doktorn imorgon

Mår så jävla dåligt i magen, orkar verkligen inte ha det såhär längre. Må illa ena stunden, frysa, svettas och sedan må bra en stund tills allt börjar om igen. Mått såhär sedan i lördags, wohoo eller..

13 september 2011


Så glömmer vi inte TV3 kl. 20.00


Det är ju ingen god morgon

Grått och trist ute, regnet bara öser ner och det är säkert kallt. Tur att man inte behöver gå ut idag då så får man istället planera en filmdag och vila.

Andra saker jag ska försöka hinna med i veckan är att leta svamp med mamma igen, göra ett pass och hoppas på att mina pengar kommer in på kontot. Anledningen till passet är för att jag och Olliver funderar på att göra en kort resa någonstans men vi har inte riktigt bestämt oss än. Ni får veta mer om det senare.

Har mått bättre.

Tjabba, tjena, hallå! Bara varit hemma och tagit det lugnt idag och tar det fortfarande lugnt. Pojken min är kvar och stannar över natten så ikväll blir det nog film och sedan sova i bra tid. Just nu väntar jag på att maten ska bli klar som jag håller på att lagar.

Tyresö

img_20110910_181 (MMS)

Tyresö


Snart drar vi iväg och fikar

Lite annorlunda, brukar inte fika så mycket men nu ska det bli av. Två filurer kommer hit sedan ska vi mötas upp och fika i Centrum, I guess. Vad som händer senare är fortfarande en gåta.

Det är ingen vanlig dag, för det är Pappas födelsedag..

Idag fyller min far år och det ska firas genom att vi ska ut och äta i eftermiddag, är så taggad på det! Och som varje gång då pappa fyller år så fyller jag ett halvår, så nu är det bara ett halvår kvar tills jag blir 22, ojojoj!

Min kära pojke kommer hit idag också och ska äta med oss, vet inte om vi ska vara här hela helgen eller inte, det återstår att se. Vi ska i alla fall ta det lugnt i helgen.

Min mysiga tröja!


Lidingö Gallerian

Var kanske inte så mycket att se men det är alltid kul med ett till fik och filmuthyrning var skoj, massa rabatter på filmer man kunde köpa så passa på innan allt tar slut. Vi fick med oss två filmer hem!

Så jävla tragiskt!



Planet hann inte ens flyta till rätt höjd innan allt gick åt skogen. Och hur kan man använda ett plan som ska skrotas efter två veckor, jag skulle påstå att det här är ett planerat mord rakt egenom. Men det är nog ingen som håller med mig.

"Av de 187 Jak-42D som har byggts sedan 1970-talet har många blivit kända för tekniska problem. Nio allvarliga haverier – med dödlig utgång – har inträffat." - VARFÖR använder man ett sånt plan då?!


Om dom hade flygit med ett annat plan hade det här aldrig hänt!


Vila i frid!


Bilder från kräftkalast




Åå vilken härlig dag.. nananana..

Sitter här med knäckebröd, yoghurt och vatten och myser lite innan jag ska påbörja städningen av rummet eftersom att min morbror och Olliver kommer hit idag. Då ska det vara snyggt i lägenheten!

Nu är kräftkalaset över!

Hallå på er igen, nu sitter jag här vid datorn och skriver. Fick hem mina skydd till telen idag, funkade riktigt bra. Ska nog slänga på lite mer CSI Miami nu och sedan sova, vet inte vad som händer imorgon, om Olliver kommer eller inte. Det får vi se helt enkelt.

Har ni på Lidingö hört att Lidingö Galleria öppnar i Torsvik på torsdag med restaurang, café, kläder för stora och små, glasögon och filmuthyrning? Dra dit på torsdag vettja, så kanske vi ses!

Mohaha

img_20110906_170 (MMS)

Mohaha


Kräftis!

img_20110906_165 (MMS)

Kräftis!


Första dagen av mitt nya liv

Japp, ni hörde mig! Idag är det första dagen av mitt nya, hälsosamma liv - dags att börja äta nyttigare och ta hand om sig själv.

Hoppas att jag lyckas, så kanske man kan må lite bättre i huvudet och magen på köpet. 


Nu ska jag äta min tonfisksallad och slänga på några avsnitt av CSI Miami. I eftermiddag blir det KRÄFTPARTY med mamma.

 



20.00 på TV3


5 september 2011

Måndag igen men inget depp för det, jag har haft en toppen helg och idag händer det inte så mycket. Imorgon blir det kräftätar dag med mamma, lite öl och bra musik/film. Sedan hoppas jag att mina skydd till mobilen kommer denna vecka som jag beställde i fredags. Vi hörs senare!

Independence day

img_20110904_160 (MMS)

Independence day


Äcklig brud..

Japp, det var mitt smeknamn när jag klev av nattbussen. Anledningen till detta var att vi stod alla på ett led för att komma på nattbussen och så kommer det en kille och tränger sig föra alla och går rakt på bussen. Personligen så tycker jag inte att man gör så, för du kommer ändå komma på bussen, den lämnar ju inte dig kvar.. Så jag börjar knuffa på den här killen för att få honom att hamna bak i kön igen men icke, han trycker sig fram bland alla. Men vad kan man egentligen förvänta sig av en ung, omogen, wannabe tuff pojke? Dom lär väl sig när dom är 30 att man inte gör så. Men iallafall så fick jag mitt vackra smeknamn igår - "Äcklig brud".

Förövrigt var min kväll bra med middag på Engelen med Annie, Kimmen, Mårten och Olliver sedan bar det av till Sjätte tunnan/Medeltidskrogen för att fortsätta kvällen, då även Ludde kom förbi. Det var blandat med folk där och vissa var kanske lite för underliga för oss andra.

Tunnan

img_20110903_214 (MMS)

Tunnan


Fågelöudde

img_20110903_145 (MMS)

Fågelöudde


3 september 2011

Ikväll kanske det blir middag och dricka i stan med några men just nu är det film och förhoppningsvis kanske vi ska åka och bada en sista gång innan hösten kommer helt.

Sådärja!

Om 10-14 dagar har jag pengar igen, wohooo!
Idag blir det massa FREDAGSMYS.

Påväg hem från staden

img_20110902_130 (MMS)

Påväg hem från staden


Juvelfärger, guld och bruna toner i höst!‏


H&M

Hej å hå vad det går!

Redan september och imorgon bär det av till Af igen för en fin liten påskrift på mina papper, sedan senare under september rullar pengarna in som dom ska. Förövrigt så verkar det vara förkylningstider - jag är snuvig, min bror har varit dålig ett tag och jag vet även fler som är snuviga. Är det ett tecken på att hösten är på gång? Det blir kallare lite fortare och då blir vi sjuka.. hmm.. hoppas inte jag blir sjuk iallafall.

RSS 2.0