Sweeet dreeeams


Mysig kväll med flickorna

Tack för en toppen kväll Sanna och Mellis, vi får ta och ses igen någon dag. Det är alltid lika skönt att ses och prata om skvaller och gamla minnen, och självklart är det kul att bli en Mikkis från förr - vin all night long! ♥ Ni är bäst, jag älskar er förevigt!



So come on and fly with me as we make our great escape!

TRÄFFA TJEJERNA OCH HA DET GÖTT!




Och kanske även denna tjej



L.A. Noire

Igår satt jag och Olliver som vanligt och spelade L.A. Noire, ibland går det inte lika bra för oss som vi hoppas innan vi sätter oss för att spela. Spelet blir svårare och svårare hela tiden men det är också kul! Min bror och Olliver hade en liten "tävling" om vem som kunde klara ut spelat först och eftersom att det är min brors spel och playstation så förvånar det mig inte att han hann först. Vi kämpar på så fort Olliver är här. Det är ett jätte spännande spel, så om ni inte har testat det så gör det.



Look straight ahead there's nothing but blue skies


Helt slut av värmen, men man ska inte klaga!

Idag var jag och mamma iväg till Pris Xtra för att kolla in vad dom hade att erbjuda, vi hade mycket otur med bussen hem den kom precis när vi gick ut ur affären, så vi fick vänta i en halvtimme på nästa. Som tur var så sken solen, regn hade varit värre.

Jag håller på att städa som en tog i mitt rum, vet egentligen inte varför men jag fick ett sånt ryck. Är helt slut nu och funderar på att gå och vila. Ha en toppen bra kväll allihopa!

Jag är med och tävlar om en Ipod Nano

Tävlar om en Ipod Nano röd som stödjer kampen mot Aids i Afrika. Jag tycker att det är exkra bra med tävlingar som denna som stödjer en tragisk sjukdom därför är jag med och självklart hoppas jag att jag vinner. Även du kan vara med att tävla Klicka här





Solen skiner fint idag också

Snart ska jag äta frukost och bestämma mig vad jag ska hitta på idag, kanske lämna in min lott och få mina 100 kr. Det skulle inte sitta helt fel!

Vann 100 kr

Idag fick jag hem mina gratis lotter som jag fick för att jag hade bloggat om saker.




27 juni 2011

Oj vad slut jag är från midsommar helgen, idag kommer jag inte lyfta ett finger tror jag. Jag kanske borde ta mig utanför huset och sitta i solen ett tag, det ser jätte fint ut ute.

Lite bilder från midsommar,



Midsommar!

Annie och jag på midsommar!

Redo för dagen



Idag ska jag söka ett jobb på Lidingö, önska mig lycka till!
Olliver kommer hit idag så ska vi handla saker till midsommar
sedan åker vi till honom och börjar fixa med allt som ska fixas innan vi åker imorgon.

Sjunker ner i soffan framför en film, puss



Här sitter jag i mjukiskläder och ska precis sätta på en film innan läggdags!
Vi hörs igen imorgon, hoppas ni har haft en bra dag.

Idag kilade jag ut och träffade sötnosarna Sanna och Henrik en stund,
kul att få se Henrik igen - det var inte igår precis.

Vad glad jag blev, kanske ändras allt nu

Fick ett jätte kul/bra mms från en kompis nyligen som gjorde mig jätteglad och jag ska verkligen kolla upp det där. Hoppas, hoppas, hoppas!

Double rainbow all the way across the sky - look at that rainbow!




Dessa skönheter kom fram efter ovädret igår kväll, efter åskan, blixten och regnet.

Starta nytt idag!

Starta nytt idag, då ska du kika in här:

Aktiebolag - frågor, priser, 7 fördelningar med aktiebolg.

Lagerbolag - Ett lagerbolag är ett färdigregistrerat aktiebolag som aldrig bedrivit någon verksamhet. Fördelen med lagerbolag är att du slipper långa handläggningstider och krångligt pappersarbete

22 juni 2011

God morgon mina fågelungar, snart ska jag ta mig något gott att äta till frukost och sedan se vad denna fina dag bjuder på. Det är onsdag idag och vanligtvis så brukar Olliver komma hit men vi har ändrat det till på torsdag för att det bli lättare att få med sig allt till midsommar dagen innan, right!?

God natt och sov så gott!



Nu kryper jag ner i sängen, skriver mer imorgon.

Vinn en Ziperall



Jag är med och tävlar om en Ziperall.
Tävla du med - Klicka här!

Tävlingen avslutas på söndag den 17 juli.

Rösta!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Finns även 4 till att rösta på.


Vinn Ebba von Sydows bok!



Jag är med och tävlar om boken "Kungligt snygg" av Ebba von Sydows,
var med du också - Tävla här

TÄVLINGEN PÅGÅR FRAM TILL MÅNDAGEN DEN 27 JUNI

Sugen på att shoppa?

Mikaela Andersson - Mylovebasket.com

Kolla in kläderna, skorna och accessoarerna här!


Jag hoppas på bra väder till midsommar!

Det står så olika på alla väder ställen- regn, sol, mulet och lite regn. Jag hoppas iallafall på plusgrader och lite sol! Inte för att jag kommer ha mindre kul om det regnar men det vore ett plus med lite sol. Ska man vara på en ö och sova i ett tält så tycker jag att jag kan få hoppas lite. Vad ska du hitta på under midsommar?



Skraplott

gratisskraplott.se hittar du information om olika skraplotter även aktuella erbjudanden om sajter där du får gratis skraplotter. Så kika in vetja så kanske du kan kamma hem storvinsten på en gratislott? Du kan också som jag gör nu blogga om detta och få 1 trisslott och en tialott helt gratis (max en gång per person).

Du kan även kika in här om du vill läsa om bingo historia bingohistoria.com.


En dag som denna då man bara vill försvinna eller sova..



Sitter och arbetar med mitt personliga brev.
Det går sakta framåt.

20 juni 2011

Denna vecka tänkte jag hinna med lite saker, som te.x:
- ändra en mening på mitt CV
- skriva ett bra personligt brev
- försöka laga ett halsband
- fundera/packa saker till midsommar

Jag vet bara inte när jag ska få tid för att göra allt, men det får bli ett måste!

19 juni 2011

Igår var det massa fix och don med båten innan vi kunde få den i vattnet, när allt var klart åkte vi och handla mat och drog iväg till Klubbis för att grilla och kolla så att allt såg bra ut till midsommar, vilket det gjorde också. Vi kom tillbaka runt 23 tiden och skulle sedan kolla på en dokumentär med alla, filmen kom igång vid 00 tiden eller senare. Jag var lagom trött men sedan fick man komma in och sova.

Nu är jag och Olliver hemma hos mig och vädret är väl inte det bästa, men skogen behöver också vatten. Det kommer nog inte hända så mycket idag, ska snart göra pizzadeg till alla i familjen.

18 juni 2011

Helgen fortsätter och idag ska jag åka till pojkvännen vet bara inte när, jag hoppas på något bättre väder idag så att man kanske kan vara ute utan att bli blöt.

Redhead


Arbetsförmedlingen!


Pastasallad till frukost



Fan Sanna jag kan bara inte sluuuuuta..

Krypa i säng snart

Imorgon bär det av till arbetsförmedlingen igen, såsom förra fredagen och självklart ska jag passa på att kolla i affärer. Kanske även köpa färg till håret, det märker ni imorgon. Godnatt!

Ska man bli rödhårig?



Ja/Nej?

Känner du för att plocka hem gratis biobiljetter och presentkort?


Klicka här


Bli medlem hos Gratisbio och börja redan idag med att samla dina poäng och få hem den där biobiljetten du så gärna vill ha eller presentkortet till de där klädesplagget som du bara måste köpa! Vem gillar inte att få något gratis ibland? Jag vet att jag gör det! Gratis är gott mina vänner, så vad väntar ni på?



Unna dig något gratis!

16 juni 2011

Snart ska jag äta kyckling curry med mamma och förutom det har jag sökt ett jobb idag. Vad jag ska göra idag återstår att se, men jag känner mig ganska slapp så det bli nog inte mycket gjort.



Love, love, love


Sockerkakan = klar!



15 juni 2011

Onsdagen är här igen, vilket betyder att Olliver kommer hit idag.
Så jag passade på att städa och baka en sockerkaka.


Idag har jag varit lat

Fixade en tid till tandläkaren torsdagen den 7 juli klockan 11.40 så det är klart. Känns skönt att man äntligen ska fixa det. Annars har jag legat och vilat (sovit) och inte gjort någonting.

14 juni 2011

Skickade iväg ett mail till tandläkaren idag och väntar på ett svar om när jag får tid dit. Hoppas det blir snart i alla fall så att man får tanden fixad fort.

Efter det fick jag för mig att göra en ny mail och nu har jag hållt på för fulla rullar att byta ut min mail på alla medlemsidor jag är med på - jag lovar att jag har glömt hälften, vissa har jag glömt med flit. Jag har även bytt msn och addat de flesta och jag hoppas att ni accepterar mig för ingen har gjort det hitills. På grund av allt detta har jag glömt att man brukar äta frukost på morgonen så nu får jag gå och göra mig något att äta.

Tanto med flickorna

Idag åkte jag och Sanna till Tanto och mötte upp Sofie för att kila iväg och sola lite. Det var inte så varmt idag så jag tänkte att jag skulle ha lite mer kläder på mig, vilket var helt rätt tänkt. Sanna och Sofie hade mindre kläder på sig och frös till och från, hihihi! Det var jätte trevligt och vi spelade Fia med knuff och lite annat som jag inte minns vad det heter. Tack för en fin dag!

13 juni 2011



Jag sitter här och fryser i mitt rum men det är skönt efter alla dagar med stekande sol, det skulle nog behövas lite regn också så att naturen mår bra. Det är inte kul att gå ut och sola på vissa ställen där gräset är helt dött för att det är så varmt.

Fortsättningen på dagen

En vän ringde och frågade om jag ville komma ut i solen med henne och en till, så jag kilade iväg till dom. Som vanligt pratade man om allt och ingenting, vi spelade även kort en snabbis. Senare vid halv 7-7 tiden knatade jag hemåt för att få i mig lite mat och fortsätta med att lägga till saker på mitt CV.

12 juni 2011

Söndagen är här och vädret är svalare, vilket är rätt skönt idag eftersom att gårdagen var helt galet varm. Jag hoppas man fick någon färg igår så att jag inte svettades helt i onödan.

Vet inte riktigt vad som händer idag, men jag ska i alla fall vara med Olliver tills han åker hemåt.

Sola & bada

Idag ska jag och Olliver ut i solen till något trevligt ställe och med oss har vi pastasallad och mackor. Det vore skönt om vi hamnar någonstans vid vatten, då kanske man ska passa på att bada lite.

De nya!


Presenten till min bror, Coca Cola sparbössa



Mina nya kläder

Köpt nya kläder

Nya linnen och byxor är inköpta nu, bilder kommer upp senare.
Köpte även en försenad födelsedagspresent till min bror.
Ikväll ska jag, Olliver och min bror gå och se Piraterna!

Stan!


10 juni 2011

09.13 ska jag och min mor åka till mot staden för att gå en snabbis till arbetsförmedlingen och kolla upp om mitt CV ser bra ut eller om dom vill att jag ska lägga till något. Efter det tänkte vi hoppa in i några affärer, kanske köpa något vem vet? Sedan åka hem och förhoppningsvis hinna hem innan 14.00 då Olliver anländer.

Jag idag


Stort, fluffigt hår!


9 juni 2011

Idag ska jag träffa en vän som jag inte har träffat på väldigt länge, det ska bli så himla kul att ses igen, vi har nog en del att prata om. Innan det ska jag nog ta det lite lugnt, städa lite osv.. Vi hörs snart igen!

8 juni 2011

Igår kväll/natt så kom Olliver till mig, jag hade tänkt gå och lägga mig innan det men sedan sa han att han kunde komma hit så jag väntade, började till och med städa lite.

Idag kommer det nog inte hände så mycket eftersom att vädret inte är det bästa och det regnade för en stund sedan, som ni vet så fyller min bror år idag så vi ska fira honom när han kommer hem från skolan.

GRATTIS BROR PÅ 25-ÅRSDAGEN!



Idag blir det jordgubbstårta och tacos för brorsan.

Sonisphere 9 juli 2011



Min bror beställde en tröja till mig som jag ska ha på Sonisphere

Stylade om min väska



Lite nitar gör skillnad!

Vinn din drömtatuering!

Gå in och tävla om att vinna din drömtatuering gjord på tatueringsmässan Stockholm Inkbash http://www.tlcsverige.se/tavla


Frukost & lunch

Jag har suttit i köket och gjort både frukost och lunch till idag.
Till frukost ska jag äta mackor med tomat och vitlök
och till lunch blir det pastasallad med pesto.
Nu kan dagen bara rulla på och jag behöver inte tänka på att göra mat.

7 juni 2011



Såhär fin i halsen var jag när jag vaknade imorse.
Ursäkta bilden, jag tycker inte heller att den är fräsch.

6 juni 2011

Nu är jag hemma igen och fortfarande sjuk, feber, snuva.. usch!
Jag har haft en bra helg i alla fall även fast jag blev sjuk, saker kan alltid vara bättre men jag är nöjd ändå, fick ju vara med min fina älskling.

Idag är det första gången jag ska rapportera till arbetsförmedlingen om vad jag har sökt för jobb så det har jag gjort nu när jag kom hem. Sedan ska jag pyssla med lite andra saker på nätet och efter det ska jag nog duscha, vila kanske till och med sova en stund. Juste, grymt kul att Simon vann Big Brother! Ringde och röstade på honom fem gånger igår, GRATTIS till dig Simon!

5 juni 2011

Blev sjuk natten till igår och sedan dess har jag knaprat i mig halstabletter för att slippa ha ont i halsen, idag känns det lite bättre i halsen men fortfarande förkyld. Men snart är jag frisk, jag ska göra allt jag kan!

Eftersom att både jag och Olliver är förkylda så har vi inte gjort så mycket sen i fredags, vilket har varit bra annars hade jag väl mått sämre nu än vad jag gör. I fredags var vi hos John och Ludde och firade Luddes födelsedag, det var jätteskojsigt, vi tjejer spelade beer pong mot varandra och tur som det var så hade jag en jävligt bra tjej på mitt lag, annars hade det inte gått bra. Jag träffade bara ett glas under hela matchen. Full och glad blev jag också! Mer om det senare när jag orkar skriva, får hoppas på att det kommer upp några bilder någonstans också så att ni får se lite av kvällen.

2 juni 2011

Ligger i sängen med min förkylda pojkvän och tar hand om honom, jag hoppas att han blir frisk snart och att jag inte blir smittad.

Studentkortet till Linda

Gjort med mina egna händer av papper.


Student 2011

GRATTIS LINDA!


RSS 2.0