Sjukhus besök igår

Har haft en del problem med magen och så under torsdag/fredag, hörde av mig till sjukrådgivningen igår för att
fråga vad dom trodde att det kunde vara, fick till svar "Jag föreslår att du nu åker till en akutmottgning med tanke på den informationen du beskrivit för mig". Så jag åkte in till Danderyds Akuten allt gick rätt fort, dom tog prover men som vanligt hittar dom inget fel.. ska utreda saken mer hos min husläkare. Jag antar att det har med min IBS att göra men ingen läkare verkar ha så mycket kunskap om IBS.

Ska egentligen jobba idag men jag mår fortfarande inte bra, men jag vill inte vara den som är borta från mitt jobb. Inte för att jag tror att dom inte förstår mig, att jag varit på akuten och så men vill verkligen hålla i mitt jobb!




Stadsmys!


Till staden

Snart ska jag och mina päron åka båten till stan och gå runt och kika lite, sedan vet jag inte om jag ska åka hem innan dom eller inte. Kanske finns det någon liten själ som vill träffa mig idag eller inte, det får vi se. Ska försöka att ta lite bilder nu när jag ändå är ute och far så kanske ni får se lite sen.

Jag har kommit in på min kurs!

Hej alla glada! Jag har kommit in på min kurs och det bästa av allt är att BÅDE jag och Sanna har kommit in, woop woop! Börjar plugga den 6 augusti, fan va kul! Heja mig och Sanna!!


Bara för att jag kan vara söt ibland


Min nya mobiltelefon

Köpte den senste ZTE Blade II, hade den första innan men nu kände jag att jag ville testa på tvåan. Den fanns i vitt, så slog till på de. Köpte den i tisdags och den kom till mig i torsdags sådär lagom innan midsommar. Den är tusen gånger bättre än den första ZTE Blade telefonen och jag gillar att den har kamera bak och fram. Den är snabb, söt och slank.

Söndagen i bilder

Jobb 12-16, Mellis och Mårten kom och hälsade på och köpte lite saker, sedan bar det av hem till Mellis för att äta massa pannkakor!

Söndag - Jobbdag

Jobbar till 16.00 idag ska bli skönt, hoppas att solen fortfarande skiner när jag slutar. Det är faktiskt ganska tråkigt att jobba på söndagar men bra för pengarna. Men det där med att sitta hemma på lördagar när alla andra lever loppan är ganska segt. Min tur kommer snart!


Snart bär det av till drömmarnas värld

Hej igen! Hade tänkt få ut lite mer av denna dag men det verkar inte bli så, synd tycker jag. Jobba imorgon så måste gå och lägga mig så att jag orkar med det och helst vill jag slippa min bi-hålevärk men det går nog över snart. Hoppas att alla gjorde något kul igår och kanske även idag. Har egentligen en hel del jag vill skriva men jag håller det för mig själv istället denna gång. Bloggen är inte bra till allt alla gånger.

Imorgon får jag möjligtvis besök på jobbet och det ska bli kul sedan blir det pannkakor hos Mellis som allt går som det ska, wohoo!

Midsommar!

Igår hann jag inte skriva någonting eftersom att det blev en ganska stressig morgon för att hinna med allt och vara framme vid 12 vi var nog framme vid halv 13-13. Jag och Mellis målade naglarna på pendeln, var jätte klantiga eller speciellt jag. Mannen bredvid oss skrattade ihjäl sig för att vi inte kunde göra massa saker samtidigt, det var ganska kul!

Väl i Jakobsberg så hämter Kimmen upp oss med bilen och kör hem till Sara där vi ska vara, där blir det midsommarlunch, snaps, visor, skrapp, prat, 5-kamp, tipsrunda.. ja allt ni kan tänka er. För att inte glömma jordgubbstårtan också, riktigt trevligt!

Senare mot kvällen bar det av hem till Gabbe där vi skulle grilla och fortsätta kvällen.



Jobb idag!

Godmorgon, idag bär det av till jobbet efter dessa dagar sjuk hemma. Hoppas jag klarar av hela dagen bara utan klagomål från min kropp. Imorgon är det dags att fira midsommar och det ska bli jäkligt kul är bara lite stressad inför det men det ska nog gå bra.


Hallå Hallå

Idag kommer vissa att få besked om man kan kommit in på sina kurser till hösten, vem vet jag kanske får ett brev hem jag också. Ska bli spännande!

Feber..

Imorgon ska jag fan i mig vara frisk, jag som var så grym på att få bort halsvärken men feber och skit är ju inte det lättaste att få bort på en dag har jag märkt. Skulle jobbat idag men jag mår som en enbent farbror ungefär så det går inte. Hade varit kul att få komma ut lite men inte som jag känner nu.. Sitter här och dricker C-vitamin och ska väl vila lite mer äta massa vitaminrik mat och hålla tummarna.

Aj aj

Skulle bära ut Dixie genom ytterdörren och då började hon sprattla och veva med tassar och klor
och då fick jag mig en snyting på lillfingret, gjorde ganska ont och det ser för jäkla äckligt ut.

Fortfarande helg för mig

Inte för att min helg har varit toppen, jag blev sjuk i fredags samtidigt som jag satt i Tanto med Sanna och min arbetskollega + några av hans vänner. Både jag och Sanna kändes oss hängiga så vi drog upp mot T-banan till et gatukök för att äta lite och känna efter hur det kändes efter maten. Visade sig att vi åkte hem och planen var att vi skulle spela lite tv-spel hos Sanna men så blev det inte heller, haha. Så trötta var vi!

 

På lördagen vaknade jag upp något mer sjuk än innan, bestämde mig för att åka till apoteket för att köpa det ena och det andra så att jag kunde bli frisk fort. Passade även på att åka förvi Lovans för att inhandla mat och koppel till Dixie. När jag kom in på apoteket frågade jag personalen "Om jag är förkyld och vill bli frisk fort, vad ska jag köpa då?" Så pekade dom på lite saker så valde jag sedan betalade jag och gick. Testade även att gå ut med Dixie i lördags men det var jätte läskigt tyckte hon så vi gick fort in igen.

 

Igår var jag också sjuk men halsvärken hade försvunnit vilket är otroligt skönt. Snoreriet kommer väl vara kvar några dagar till kan jag tänka mig men kanske inte lika pang på som innan. Igår testade jag att gå ut med Dixie igen och då var det mycket roligare att kika omkring och nosa på allt så det kommer nog att gå bra med det där snart.

 

Idag ska jag fortsätta att bekämpa min förkylning och bli frisk eftersom att jag jobbar imorgon och vill kunna göra det utan att må dåligt. Senare kanske jag ska ta ut Dixie på en promenad också, se vad hon tycker nu!


Idag var det roligare ute

 

Min älskling

Finaste ♥

Det var läskigt ute


Jag är sjuk..why God, why?

 
Har äntligen en långhelg denna helg och tänkte passa på att ha skoj nej men då blir jag sjuk.
Ska försöka bli frisk till ikväll! Heja mig

Det har hänt något


Så här söt är jag idag

Jobb 11-17
 

Min lediga dag

Idag är jag ledig från jobbet och hade tänkt städa men jag har inte gjort det ännu, bädda iallafall rent sängen igår och bytte till ett tunnare täcke så att man inte svettas ihjäl när man sover. Kanske får ta mig i kragen snart och städa ändå om jag orkar. Idag var det planerat att jag skulle träffa Sanna en stund men det blev inte så, istället åkte jag till min mammas "jobb" för att kolla vart det låg. Köpte lite smink på vägen hem som jag med glädje ska testa imorgon innan jag åker till jobbet för ett till 6-timmars pass sedan blir det lång helg. Är ledig från torsdag ikväll tills jag börjar jobba på tisdag igen! Så vad händer i helgen?


6-timmars pass

Börjar jobba kl. 11.00 idag sedan är jag ledig på onsdag och då ska jag nog passa på att bädda rent och städa i allmänhet. Vad jag ska göra efter jobbet är inte helt bestämt, kanske åker jag hem och vilar eller så gör jag inte det.

Stöld

Igår stals det saker för en stor summa i mitt område, man tror att gärningsmännen har fryst fästena på dörrarna och sedan slagit sönder dom för att komma in i lokalen. Dom har flytt genom garaget, antagligen i en stor bil.. I garaget fanns det åtta kameror men dom visste vart alla satt och vart hela datorn satt där filmerna från kamerorna spelades in så dom tog med sig den också. Polisen ska göra allt dom kan för att hitta dom skyldiga till stölden men vad jag känner efter att ha hört det här så känns det svårt. Vi tror att det kan vara personer som vistats i lokalen tidigare som vet vad som finns att ta där inne, hur många dörrar det är, hur dom ska komma in och framför allt dom VET vart datorn till kamerorna var. Alltså är det ett inseriderjobb och drar man i rätt trådar får man nog reda på vilka idioterna är!

Stölden var i en replokal och det stals många gitarrer, baser osv till ett stort värde och jag hoppas att dom som gjort det här åker fast.


Trött i huvudet

Godmorgon, trött i huvudet idag men är ganska utvilad ändå eftersom att jag la mig vid halv 9 igår. Idag börjar jag klockan 07.00 och slutar 11.00 vilket är skönt, då kommer jag nog åka hem och sova en stund sedan blir det ner till Ica och handla mat. Kommer nog inte göra så mycket annat idag.

Mamma hälsade på mig på jobbet


Slutade 15.30 och sedan gick jag och mamma in på Öob,
Plantagen och Coop Forum för att kolla om dom hade något kul


Jobb idag!

Jag som såg fram emot en helt ledig helg denna vecka men så blev det inte, fick hoppa in och ta en annan tjejs pass nu idag. Men det kommer nog att gå fort, sedan kommer min mor till jobbet för att kolla runt lite och när jag slutat ska vi hoppa in på Coop Forum och kanske ÖoB.

Bra lördag!


Jätte smarrig lunch på Mandarin City med Lars.
Efter det blev det shopping lite här och var.


Mötte Linda på bussen hem och då blev det lite yatzy i gräset.


Jag fick YAAAATZY!


Trädgårdsyatzy



Så vad händer en dag som denna? Kanske spela lite trädgårdsyatzy?


Kalas!






Grattis bror på 26årsdagen


Bild på mig och min bror från Sonisphere förra året


Till killen som äger mitt hjärta



I won't give up on us...


Sveriges nationaldag

Vad händer idag gott folk?


Nya besked


Nu har jag gått från "Anställd som medarbetare med placering säljare - Allmän visstidsanställning" till
"Anställd som medarebetare med placering säljare - Semestervikarie".

Jag har fått ett eget ansversområde på Jysk och ska så fort jag bara kan lära mig allt om det så att dom märker att jag verkligen vill. Jag har fått veta att jag kommer att jobba till September eller längre, vem vet? Och jag kommer kanske att börja jobba 100%. Det går bra nu!


Jag är så förstörd i huvudet

Jobbar från 8-11 ska nog hem och sova en stund då sen är det ledighet över nationaldagen.


Måndag morgon och jag är trött

Hej, har knappt fått sova fem timmar inatt men jag ska väl inte klaga, många har det värre. Som tur är jobbar jag bara från 08.00 - 11.00 sedan ska jag hem så fort jag bara kan och duscha och möjligtvis sova 2-3 timmar innan jag ska iväg på andra äventyr. Hoppas att ni alla får en bra måndag!

Kola kakor



Här är mina fina kola kakor, ska bli gott till BB finalen!


Jobb

Hej, jag är jätte trött samt huvudvärk och vill bara få sova men icke.
Idag jobbar jag men det är inte så farligt, blir bara 3,5 timmars jobb.
På måndag börjar jag klockan 08.00 och min moster ska ha grillning ikväll men jag kan inte komma,
så tokigt det kan bli..

Åh vad jag älskar IBS


Här kommer jag rullandes med min mage, akta er!


Det är så tråkigt väder

Vet inte alls vad jag ska göra idag eller om jag ska göra något överhuvudtaget. Vädret är inte alls lockande att gå ut i men ändå var jag ute för att handla lite till middagen, så gå inte ut om ni verkligen inte behöver.

Jag skulle vilja göra något idag eftersom att jag jobbar imorgon men vi får se vad som händer, det kommer fler helgen med bättre väder förhoppningsvis och jag är ledig ganska mycket nästa vecka också!

Super mysig eftermiddag



Haft en super mysig eftermiddag med Cissi i Gamla stan.
Det var verkligen jätte kul att ses igen helt själv utan någonting annat runt omkring.
Hoppas att vi kan göra detta flera gånger! ♥


1 juni 2012

Godmorgon, här sitter jag och ska hinna med en del innan jag åker till jobbet. Ska möta upp Mellis och Cissi efter jag har slutat för att åka hem till Cissi, vi hade tänkt grilla men jag tror inte att det blir så längre haha.

Igår var jag på Gröna Lund med Sanna och Mellis, vi skulle se Timbutu men jag åkte hem innan det hade börjat eftersom att jag hade haft ont i magen en längre tid och det slutade inte heller. Hoppas att ni hade kul iallafall!


Gjorde ett par örhängen igår



RSS 2.0