Min sommar i stora drag



• Midsommarafton på Klubbholmen
• Sonisphere
• Fiske
• Badat här och var
• Göteborg: Universeum, Bio (Harry Potter och Baksmällan 2)
• Skansen
• Gröna Lund

"Jag vinner aldrig på Gröna Lund.."

Gröna Lund igår med Olliver och hans päron. Vi möttes upp runt 15.00 tiden för en snabb lunch i skuggan eftersom att det var otroligt varmt i solen igår. Lilla jag mumsade i mig en hamburgare och blev lagom mätt i magen. Vi kilade tillbaka till båten för att ta en välkomstdrink tillsammans i solen. Timmarna gick och sedan var det redan dags att äta mat. Jag och Olliver hade funderat över vad vi skulle hitta på under kvällen men tillslut bestämde vi oss för att gå med hans föräldrar till Grönan.

Dom bjöd oss på inträde och vi köpte några åkkuponger för att åka lite i alla fall. Det blev inte så mycket åkande för min del, gav mig på Pop Expressen som vanligt och sedan en romantisk tur med älsklingen i kärlekstunneln.

Jag gick och sa till Ollivers mamma "Jag vinner aldrig på Gröna Lund", nej visst det är ju tråkigt, men plötsligt händer det... eller?

MARABOU HERE WE GO!






Fin kväll med Olliver + föräldrar, jag tackar för allt!

Men utan pengar så blir vägen fylld av hinder. Det är inte konstigt att så många av oss slinter.




Hej och hå nu blir det filmkväll

Blandade nyss två olika dipper och har köpt en chips och naturgodis, så snart drar jag igång min filmkväll med mig själv men det blir nog inte så långvarigt jag är ganska trött. Den här dagen har varit väldigt lång.

Imorgon kanske jag ska dra till Gröna Lund och möta upp Olliver och hans föräldrar som är ute med båten, det ska bli skoj - om det blir av alltså.

29 juli 2011

Den här helgen blir lite annorlunda än vad dom brukar eftersom att killen åker iväg med sina föräldrars båt över helgen och jag bestämde mig för att inte följa med. Så jag har inte mycket planerat under helgen men ska försöka se till så att den blir bra iaf.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på än, det ser lite små grått ute än sålänge men jag hoppas på att det blir bättre ju mer klockan tickar på. Annars blir det helt enkelt så att man kanske tar en promenad och sedan går hem och myser framför en film och kanske hälsar på Sanna och Henrik ikväll för att se hur dom har det.

Kapten röd!


Ni måste jag gå där jag går, där jag går, där jag går, ni måste stå där jag står.

Nu ska jag ut och bada med Linda my lovely Binda, eller jag SKA (kanske) bada iaf! Puss och hej orörda grej.

Är det du som är galen eller världen som är sjuk


28 juli 2011

Torsdag idag och igår var Olliver här och vi åt en jätte god pasta carbonara som jag och mamma tilllagade. Efter maten gick vi ut och kikade på när pappa och hans vänner spelade boul och efter en stund drog vi vidare mot Ica för att köpa varsin cola för 3 kr/st + pant, inte illa pinkat de inte!

Idag hade jag hoppats på mer sol men vi får se om det ändrar sig om ett tag, annars ska jag inte göra så mycket. Kanske ska börja dagen med en bra frukost.

Min fina gårdag



God dricka på Mellis härliga jobb och en underbar middag med familjen i Skärsätra.

Jag vill passa på att tacka min fina vän Mellis för all hjälp under måndagen och gårdagen,
du fick mig att vara lugn vilket ledde till att allt gick jätte bra för mig. Jag är så tacksam över att du hade tid att följa med mig överallt! Tack tack tack ♥

40 minuter tog det bara

Lämnade ut sju CVn på bara 40 minuter idag och alla tog emot dom,
önska mig lycka till nu!

Going in to town again





Jag har varit duktig idag!

Idag har jag varit i sju olika butiker varav fyra stycken tog mitt CV.
Fick även reda på att H&M och Indiska tar bara emot via Internet, så nu ska jag söka dit.

Nu är jag stolt över mig själv och tar en kall öl!

Skansen 2011











25 juli 2011

Godmorgon, idag ska jag in till stan med Mellis och lämna ut CVn överallt och hoppas på att jobben rullar in som dom ska sen. Igår var jag, Olliver, Mellis, Sigge och Jens tror jag dom hette på Skansen. Bilder kommer upp snart eller efter jag har varit i stan.

24 juli 2011

Söndagen är här och idag kommer jag hem till ön igen, vet dock inte när. Under denna vecka ska jag försöka ta mig in till stan och dela ut CVn hej villt överallt och så ska jag boka in en träff med Linda.

RIO

Håller på att kolla på filmen Rio, hittills är den bra och söt!
Efter det blir det sova, sova, sova och imorgon bär det av hemåt.


23 juli 2011

Igår var jag och Olliver och badade med Frida och John och efter det åkte vi hem för att laga tacos till Ollivers familj, det var jätte lyckat. På kvällen träffade vi John, Frida, Ludde och Alex - badade lite i poolen och åkte tillbaka till Olliver för att se på film.

Jag gick och la mig efter en stund och vaknade när alla utom en person hade gått, vi bestämde oss för att äta lite mackor, vilket jag absolut inte skulle ha gjort. Jag blev kallsvettig, mådde illa som fan osv.. Somnade runt halv 7 imorse och fick sova i 3 timmar. Mår inte helt bra idag heller men även var jag med på äventyr och ingen verkar förstå att jag mår dåligt. Hoppas ni andra har en bättre lördag!

Gårdagens outfit



Familjen anka kom och hälsade på

2011-07-19

Från dagen då vi badade



Mina nya skor, haha

40 kr på Coop Forum, bra kap!

20 juli 2011

Hallå där, det var ett tag sedan jag skrev eftersom att jag inte är hemma och har tillgång till en dator hela tiden. Igår var jag, Olliver och John och badade men det var bara jag som tog tummen ur röven och hoppade i vattnet. Sedan åkte vi hem till Olliver och lagade mat medan John spelade Starcraft och efter det åkte vi vidare för att hämta upp Frida och sedan hem till henne för att umgås och kolla på Skönheten och Odjuret.

Idag ska jag och Olliver handla lite åt hans farmor och även äta middag där, vad som händer efter det har jag ingen aning om.

Kom nyss från tandläkaren

Nu har jag äntligen lagat mitt hål i tanden och det gick jätte bra, har till och med skrivit på Friskvårds avtalet så att jag kan gå till tandläkaren utan att betala mängder med pengar. Snart ska jag och Olliver åka och hälsa på Sanna på jobbet.

Vistelsen i Göteborg

Vi kom till Göteborg i torsdags och mötte upp Kimmen och Annie
på kvällen för att gå ut och festa lite.






Dagen efter gick vi på bio och kollade på Harry Potter och dödsrelikerna del 2, den var hur grym som helst. Men eftersom att vi var ute i så god tid med att hämta biljetterna så satte vi oss på ett fint ställe och tog en öl innan.





Efter ölen så gick vi och åt lunch vilket inte var på det bästa stället vi kunde hitta, vi hade fortfarande en del tid kvar innan filmen började, så vi gick till Filmstaden och tog oss något mer att dricka.



Efter filmen så bar det av till Universeum för att kolla på djuren m.m.













Efter Universeum gick vi och åt middag på Lilla London och det var jätte gott, sedan blev vi alla trötta och Kimmen och Annie bestämde sig för att gå tillbaka till hotellet och jag och Olliver bestämde oss för att kolla på en till film på bion, det blev Baksmällan 2. Sedan åkte vi hemåt och sov. Dagen efter var det planerat att vi skulle gå på Liseberg men Olliver och jag hoppade över det och åkte hem istället.

17 juli 2011

Snart bär det av hem till mig och då ska ni få höra om resan till Göteborg och se på bilder från vistelsen. Så kika in om några timmar så finns allt att se och läsa här. Ha det bra till dess!

Tillbaka i Stockholm

Det gick inte så bra att blogga när jag var borta, men ni ska få veta allt kul sen. Jag och Olliver har precis kommit hem igen och nu ska vi åka iväg och handla något att äta men vi vet inte vad. Ha en trevlig lördagskväll!

Mot Göteborg!

Klockan åtta gick vi upp och började fixa det sista inför resan till Göteborg. Vi kom på denna resa igår när vi fick höra att Kimmen och Annie skulle till Göteborg idag, så vi bestämde oss för att följa med och samtidigt hälsa på Ollivers mormor och annan släkt. Vi är påväg nu och det ska bli super skoj! Det här är första gången jag mobil bloggar och jag kommer säkert att göra det igen. Ha en bra dag idag så skriver jag nog lite senare.

I'm an angel bored like hell and you're a devil meaning well


13 juli 2011


12 juli 2011

Idag har jag tvättat Ollivers bil och nu ska vi iväg och handla middags mat, det blir kött med potatisgratäng eller pommes och löksås! Ha det gött!

11 juli 2011



Vad hittar man på idag då?


SONISPHERE FESTIVAL 2011













Nu drar vi!



SONISPHERE!

Snart ska vi alla äta tacos och jag ska väl fixa mig så att jag inte glömmer något innan vi åker. Skoj ska det bli och jag hoppas att jag inte blir nertrampad av någon stor människa.

Baaaaaaaadat idag igen!

Det är så otroligt skönt att vara ute och bada när det är så varmt!
Tjohooooo vad glad jag är.

Nytt försök att bli red head

Denna gång med hårfärg!

8 juli 2011



Hallå där, jag är vaken men inte Olliver. Idag ska vi nog åka och bada igen,
så kan man passa på att bli mer brun också.

Imorgon är det Sonisphere!

Fågelöudde


Badade med baby!

Ormen jag såg igår när jag var med Cissi

7 juli 2011

Var hos tandläkaren idag och det visade sig att jag hade ett hål precis som jag trodde, fick en ny tid för borrning den 18 juli kl. 8.20. Som tur var kostade bara detta besök 50 kr eftersom att jag hade 600 kr till godo. Har jag otur måste jag operera bort en visdomstand om den börjar göra ont.

Igår träffade jag Cissi för första gången på länge, vi pratade ikapp om vad som hade hänt i våra liv. Det var jätte kul att ses igen och vi kommer säkert ses flera gånger till, men som vi sa - alla har olika liv nu så man kan inte ha tid att träffas hela tiden osv.. vilket är förståligt! Huvudsaken är att vi inte är ovänner.

Nu är jag hemma hos mig igen med Olliver och jag ska se vad vi ska hitta på idag, jag vill kanske ut och bada i det fina vädert.

Sitter vid datorn och kollar jobb osv..



5 juli 2011

Snart bär det av till Olliver igen,
tillbaka på torsdag för tandläkarbesök.

En bra dag för fiske




Min första fisk kl. 14.49


Min andra fisk kl. 14.51


Min tredje fisk kl. 14.54


Min fjärde fisk kl. 15.00


Ollivers första och sista fisk kl. 15.39


Badade i lördags

Jag och Olliver gick ut och badade en sväng i lördags,
men det var för varmt att stanna ute för länge.




3 juli 2011

Det är söndag och jag är hemma hos Olliver.
Det händer inte så mycket här och om ett
tag är det nog middag sedan ska nog Olliver säga
hejdå till sina päron som åker ut med båten imorgon
och blir borta ca. 4 veckor. Efter det ska vi kanske
åka hem till mig.

Om några minuter åker jag till älsklingen

Blir nog en lugn fredag och sedan får vi se vad som händer resten av helgen och under Ollivers semester. Ha en toppen fredag allihopa!

1 juli 2011

Ännu en månad har vandrat in i året 2011 och idag får min älskling semester, vi har inte planerat in så mycket saker eftersom att jag fick reda på att han hade semester nu för bara en vecka sedan. En sak är iallafall säker SONISPHERE 9 JULI!

RSS 2.0