Chockerande!

I början av mars anmälde jag mig till en tävling om att bli modell för en ny hårfärg och sen ingår det att bli fotad med den nya höst-hårfärgen sedan blir det en intervju med Cosmopolitan och ett modell kontrakt med MIKAs.
Så jag skickade in en bild på mig själv för skoj skull, man vet ju aldrig hur bra det kan gå!


Jag hade glömt bort att jag hade anmält mig och till min förvåning hade jag fått ett mail igår från dom där det stod att jag var en utav de utvalda som dom ville veta mer om.
Trodde aldrig att jag ens skulle komma så långt, jag är otroligt glad och hoppas självklart på det bästa. Annars är jag nöjd ändå.



Man är ju en vacker flicka 
;)

Fotograferade Diesel

'






Nästa vecka i skolan:

Måndag;
Muntlig redovisning i foto A

Tisdag;
Nationellt skrivtligt prov i engelska

Onsdag
;
Prov i mediekommunikation

Torsdag
;
Nationellt muntligt prov i engelska

Fredag
;
LEDIG!

Grattis Chris!

Idag fyller min kära pojkvän 19 år.
 MASSA HJÄRTLIGA GRATULATIONER PÅ DIN 19 ÅRS DAG!

Jag har inte köpt någon present än eftersom vi skulle åka på kryssning som inte blev av så nu kan jag köpa något till honom, får se när jag gör det.

Jag var och hälsade på honom idag på min håltimme och gav honom ett grattis-kort och sen rullade det inte massa andra människor så jag fick inte så mycket tid med honom. Fast det är jag van vid..
Jag vet inte om det händer något speciellt ikväll men Chris skulle iallafall ringa mig senare, men jag vet hur det brukar bli, så vi får väl se helt enkelt.



Du vet att 
jag älskar dig!



Fick dom!

Nu fick jag solglasögonen så nu är allting bra och dom är helt nya och fräscha utan en enda repa.

Solglasögon

Jag beställde ett par solglasögon (Jamaica glasögon) för tre veckor sedan och efter att det hade gått en vecka undrade jag vart dom hade tagit vägen så jag mailade till personen som var ansvarig och han påstod att jag kanske hade skrivit fel adress, vilket jag inte hade gjort. Så han sa att han skulle skicka nya solglasögon till mig som skulle ha kommit igår men det gjorde dom inte. Så jag mailade honom idag igen och då säger att han just dom solglasögonen är slut på lagret och att jag får välja ett par nya som jag kommer få imorgon enligt honom. Jag vet inte om jag kan tro på det men vi får se.

Det var iallafall snällt av honom att erbjuda mig nya solglasögon!



Gå in och kolla på www.studio86.se

Hammarby - Djurgården

Var på match idag och det var så jävla skönt att se hur Hammarby krossade Djurgården totalt.
3-1 till Bajen!
Det var bra stämning och alla var glada, men det var inte så kul att Cissi gjorde illa foten men så går det när man står mitt i klacken och Bajen gör mål, då flyger alla åt alla möjliga håll.

Jag fick även träffar två av Cissis kompisar som hon har lärt känna genom sin pojkvän och dom var jätte trevliga och jag kommer träffa dom igen senare, det ser jag fram emot!









Dag 18

Nu har jag varit rökfri i hela 18 dagar och det känns jätte bra. Jag känner mig verkligen stark som har klarat mig så länge och längre ska det bli. Nu ska jag vara rökfri hela livet ut.
Jag hoppas att mina vänner inser att ni också kan sluta röka, jag finns här för att stötta. Jag klarade det och jag vet att ni kan klara det också och ni kommer må så mycket bättre, det kan jag lova!


Nu längtar jag mest till när min kära pojkvän slutar röka, han sa att han skulle sluta samma dag som jag men det vart inte så vilket jag redan hade räknat ut. Men jag hoppas verkligen att han tar sig i kragen och fixar det här nu.

Om mig;

Berätta 4 sanningar om dig själv:

  • Jag är envis
  • Jag trivs i naturen
  • Jag vill inte bli tjock
  • Jag låter fantasin flöda så att verkligenheten blir en besvikelse

Berätta 4 saker du gjort idag:

  • Jag har varit i skolan
  • Jag har varit hos min pojkvän och hund
  • Jag mötte Linda på vägen hem
  • Jag har ätit middag

Berätta 4 saker du har på dig just nu:

  • Tjocktröja
  • T-shirt
  • Mjukisbyxor
  • BH

Skriv ner 4 saker du hatar:

  • Skitsnack
  • Getingar
  • Huvudvärk
  • Blod

Skriv ner 4 saker du älskar:

  • Chris
  • Diesel (Hunden)
  • Vännerna
  • Sommaren

<3

Diesel

Älskar dig så mycket!

Bildat familj

Nu har jag och Chris en egen liten familj;









Våran älskade Diesel

Bebis hund

Igår vad jag ute och Sanna och hennes två hundar och eftersom lilla tjejhunden är så pass liten så fick hon ligga och sova innanför min jacka hela kvällen.
Och hon var så söt när hon nyss hade vaknat och man satte ner henne på golvet, då vinglade hon fram och var allmänt klumpig.

Vendela

Vendela sover på rygg

Vår!










Designa bloggen

Jag fattar ingenting av att designa en blogg, jag har försökt och försökt hela dagen men kommer ingen vart.
Som man ser så har jag fattat lite grann men det är svårt.
Det känns som att man måste sitta ner med det här en hel dag för att få det bra och jag har verkligen inte tålamod till det.

Besök från en vän

Igår kom Sofie och hälsade på mig,
ja vad gjorde vi? Jo vi satt mest på våra arslen och glodde men vi pratade även om tråkiga saker, intressanta saker och roliga saker. Så allt är som det ska vara helt enkelt!   ;P

Vi träffade på människor som tydligen pratade svenska men vi hörde helt andra språk, men förstod sedan att vi hör vad vivill höra.
Vi såg en polisbil som åkte under en tunnel och stannade där, jag har inte rikigt förstått den grejer än men jag såg sen att det stod en ful liten moppe i tunneln men vad har det med polisen att göra. Om den nu var trimmad eller något så kan väl polisen ta den istället för att ställa den i en tunnel.

Sen så träffade vi på två förvirrade tanter som inte hade en aning om vart dom hade åkt någonstans och att dom nyss hade gått av bussen som dom skulle fortsätta att åka på. Det är bara Sofie som vet om dom klarade sig ända till Ropsten..


Det var en trevlig kväll igår, men lite kallt om tårna!

Dag 7

Nu har jag varit rökfri i 7 hela dagar och det är både jobbigt och glädjande.
Jag är stolt över mig själv att jag inte har tagit en cigg med mina vänner när dom har rökt mitt framför näsan på mig. Det är bra att jag står emot för jag vill verkligen sluta röka och aldrig börja igen. För jag vet att jag kommer att må så mycket bättre!

Beställde solglasögon



Väldigt snygga jamaica brillor för bara 168 kr med frakten inräknad!

Minnena finns kvar

Sofie


Det här är min vän Sofie, vi har inte träffats på ett bra tag nu och det är väl bådas fel antar jag.
Men idag skrev hon till mig och undrade om vi skulle ta och ses någon dag och självklart vill jag det!
Det var rikigt länge sen och vi har säkert HUR mycket som helst att prata om, så det ska bli rikigt kul, ser verkligen fram emot dagen vi ses.


Det är en intressant historia hur jag och Sofie blev vänner och hur vi träffades.
Vi träffades faktiskt på internet, vi prata om allt och ingenting. Sedan bestämde vi oss för att jag skulle åka till henne.
Jag var så himla nervös, visste inte om vi skulle fungera i verkligenheten, jag visste ingenting. Jag bara satte mig på tåget och åkte iväg utan att ens tänka.
När jag kom fram till stationen där hon bor så stod hon och väntade på mig.
Vet inte vad jag mer ska säga, vi klickade dirket och efter den dagen var vi med varandra varje dag. Vi blev bästa vänner och vi kallades oss för "Trollungarna" haha, minns faktiskt inte varför!
Jag vet bara att vi hade det totalt bäst tillsammans och jag har extremt många fina minnen med Sofie som jag aldrig kommer att glömma!

RSS 2.0