Valborg

Klockan 18.00 är det grill party hos Sara så dit ska jag och Olliver ikväll, hon hade köpt beer pong och lite allt möjligt så det ska bli skoj, skoj, skoj! Jag har precis duschat och klätt på mig så nu ska jag väl vänta på att håret torkar och sminka mig lite.

Hoppas ni alla får en bra valborg!

28 april 2011

Hallå där, det har varit riktigt skönt att sitta i solen idag även fast det inte blev så långvarit. Jag har gjort pasta carbonara med Olliver och nu sitter vi vid varsin dator och snart ska vi kanske åka och handla något gott till kvällen och skräck filmen vi planerar att se.

Börjar känna mig lite krasslig i halsen igen men jag hoppas att det går över.

Present från Olliver!










Hemma en sväng

För ett tag sedan åkte jag och Olliver till mig för att jag behöver hämta nya kläder osv. Jag hoppas på bra väder imorgon så att man kan gå ut och kanske kila ner till en stand någonstans.

Idag har vi inte gjort så mycket, städat lite och gjort kyckling sallad. Nu tänkte vi ta någon macka och sedan kolla på skräck film och sova efter det antar jag. Ha en toppen kväll!

Måndag 25 april 2011

Idag hoppas jag på att få vara lite i solen så att man får lite mer färg.
Annars vet jag inte alls vad som händer idag faktiskt.
Ny vecka, min älskling är hemma och ledig hela veckan! ♥

De senaste dagarna

Åkte till min älskade Olliver i fredags men han ringde när jag satt på tunnelbanan så jag var tvungen att säga att jag var påväg även fast jag inte skulle göra det, haha. Men jag kom fram hit gick och plingade på och så kom min sötis ut från duschen. Det var lite nervositet mellan oss.

Vi tog det lugnt hela första kvällen och dagen efter skulle vi åka hem till mig och fira påsk men det var hundra saker vi skulle göra innan, ladda bilen, städa lysrör, avlopp ja allt möjligt. Men det löste sig och vi kom i lagom tid hem till mig. Sedan åkte vi hem till Olliver igen och släppte av mormor påvägen så hon slapp ringa en taxi.

När vi kom hem så satte vi oss vid tvn och kollade på det som fanns att se i väntan på att hans väska skulle anlända till dörren eftersom att den inte kom med till Sverige med honom i fredags.
Väskan kom och jag fick massa fina underkläder! Tack Tack finaste älskling! (det kommer bilder sen).

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra men vädret ser underbart ut!

Hej å hå vad jag har städat!

Nu är varenda liten vrå i mitt rum rent och fint men det blir väl lika smutsigt snart igen kan jag tänka mig. Det är bara några timmar kvar tills min älskling landar i Sverige! ♥

22 april 2011

I eftermiddag kommer min pojkvän hem och då ska jag åka till honom och "överraska" honom med att jag är där, men han vet ju att jag kommer dit men inte exakt när. Innan jag åker ska jag städa varje liten millimeter i mitt rum och bädda rent så att man kommer hem till ett rent rum sen. Sedan ska jag självklart klä på mig och fixa håret och sånna där roliga saker som tjejer gör när dom ska träffar killar.

Jag hoppas att dagen går hyfsat fort tills jag beger mig av, annars har jag reservplaner - kolla på CSI Miami eller spela spel med mamma för att få tiden att gå!

GODNATT!

Hallå där, jag kom nyss hem från Linda det var jätte kul att träffa alla igen. Jag måste sova nu så att jag är pigg och glad till imorgon då jag ska träffa min kära pojkvän igen! Kommer bli toppen. Godnatt alla!

Kom nyss hem från Centrum

Köpte mig lite fina saker som jag tänkte ha på mig imorgon, ååh vad jag längtar till imorgon. Det ska bli helt underbart att få träffa sin pojkvän igen!

Just nu är jag helt slut, det är sjukt varmt ute vilket är toppen. Ska nog ta mig något att äta nu..

Lite ändrade planer:

Nu ska jag gå till ICA och handla med mamma + panta burkar sedan ska vi hem och andas lite sedan ta oss till Centrum och efter det ska vi hem och städa lite innan påsken och ikväll blir det som sagt mys med Sanna, Anna och Linda! Wohoo! ♥

21 april 2011

1 DAG kvar sen får jag träffa min älskling.
Idag blir det nog lite små städning överallt inför påsken
och ikväll blir det mys med Sanna, Anna och Linda ♥

Kvälls prat ute

Var ute och träffade Sofie en sväng nyss, länge sedan vi sågs så det var kul. Missade tyvärr mitt program 112 Luftens hjältar men det spelar inte så stor roll.

Nu ska jag spela klart Yatzyn med mamma sedan blir det CSI Miami om jag hinner innan dagens Big Brother!

Påsk naglar


Varma mackor!


Middagen

Till middag blir det varma mackor med tomat, ost och skinka med lite oregano ovanpå sedan tänkte jag slänga in en paprika i ugnen med lite BBQ sås och se hur det smakar. Bilder kommer inom kort!

Film med mamma

Disney filmer dör aldrig ut.



20 april 2011

2 DAGAR kvar tills jag får träffa min kära pojkvän igen. Det känns inte som att han kommer komma hem på fredag fast jag vet att han gör det, har blivit så van vid att han är borta.. Kommer känna mig som en liten generad flicka när jag träffar honom igen.

Planer för idag:
• Duscha
• Måla naglarna
• Fixa med lite saker (om jag orkar)
• Kanske kolla film med mamma

Sedan vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske går ut en liten sväng också.

CSI Miami sedan sova

Säsong 4, avsnitt 16


Godis köp!

Har varit med mamma och Linda och köpt godis överallt. Linda var snäll och körde oss men jag blev lite fundersam över att hon inte skulle handla något, det kom jag på lite i efterhand. Men det var jätte snällt att du körde oss sjuka människor till affäerna! Tack!

Nu tänkte jag göra lite soppa till mig och mamma om hon vill ha sedan hoppas jag på att få se Bambi 2 med mamma men det visade sig att pappa har kommit hem från jobbet, antagligen för att han mår lite dåligt. Så jag får se om man får låna tvn i vardagsrummet eller inte.

19 april

Hej bloggen!
Förkylning börjar gå mot sina sista dagar vilket är hur skönt som helst, är fortfarande lite snuvig men det går över snart. Idag ska jag och mamma åka till Superstore och Willys för att köpa godis till påsk och eventuellt annat också. Vet inte när vi hade tänkt åka, jag är inte påklädd ännu men jag tänkte fixa det efter jag har skrivit i bloggen.

Jag och mamma tänkte väl passa på att vara lite i solen också så att man inte går miste om de, det är så himla skönt att vädret har blivit så bra dom senaste dagarna!

Innan fredagen så skulle jag vilja hinna träffa Sanna och Anna innan dom åker iväg mot Anna. Om jag fattade det rätt så tror jag att Sanna skulle följa med Anna hemåt.. haha.

WOHOOOOOOOOOOO!!

2-1 till Hammarby!! Fy fan vad skönt, jag är helt chockad men otroligt glad!
Nu blir det kul att se min bror och min pappa när dom kommer hem från matchen.

HEJA HAMMARBY

Hammarby möter Landskrona 19.00 TV4 Sport.




Åå så gott jag kommer ha det hela kvällen!






Varit och handlat mat


Thai mat och sushi

Min fina skugga

18 april 2011

Jag mår faktiskt bättre idag och jag hoppas att jag är helt frisk imorgon, vädret är helt underbart idag så jag ska verkligen gå ut och gå en sväng sen.

Ny spännande vecka imorgon

Imorgon ska min far och bror iväg och då tänkte jag och mamma passa på att köpa hem ite god mat om vi orkar, båda är sjuka nu, eller alla i familjen är sjuka. Jag och mamma ska väl mest ta det lugnt, kanske spela lite spel, kolla på film osv.

Tisdagen, onsdagen och torsdagen är inte planerade, jag hoppas mest på att jag blir frisk och att vädret är fint så att man kan ta sig en lite promenad titt som tätt när man inte har något bättre för sig.

På fredag åker jag till min älskade pojkvän som kommer hem från sin resa och på löradagen även kallad påsk afton så kommer vi åka hem till mig och fira påsk sedan blir det nog så att vi åker tillbaka till kungsängen.

Söndagen blir nog lugn skulle jag kunna tänka mig, har fått reda på att Olliver är sjuk också så jag vet faktiskt inte hur kan kommer att må när han kommer hem, men jag hoppas att han är frisk också!

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla lite på tv innan jag somnar, ha en fortsatt trevlig kväll!

Promenad


Skönt att kunna ha på sig skinn jackan igen


17 april 2011

Godmorgon, idag är det söndag och solen skiner. Jag funderar lite smått på att ta en promenad med mamma eller något men först ska jag äta massa vitlök för att bli helt frisk.

Nu återstår det 5 dagar tills min älskling kommer hem och jag kan inte vara gladare än vad jag är just nu, trodde typ aldrig att den dagen skulle komma då han kom hem men den kommer snart! Kommer bli bäst att ses igen och lagom till påskafton..

GODNATT!


Lördag kväll:

Nu under kvällen ska jag möjligtvis spela lite spel med mamma sedan blir det nog en film och sova. Jag hoppas på att vara frisk imorgon.. och snälla gör så att jag är frisk också!

Fy fan för snor

Det enda jag gör är att syta mig hela tiden, det kommer inte finns ett enda papper kvar i denna lägenhet när denna dag är slut. Men hellre snor än halsont och feber.

16 april 2011

Hej på er, nu sitter jag vid datorn och försöker chatta med min pojke men det går inte framåt han svarar ibland, får vänta många minuter innan han svarar på en sak. Tänkte därför ta något att äta snart, finns lite soppa kvar - det ska jag ha, skönt för halsen.

Jag mår bättre idag men jag är fortfarande snuvig, jag tror att halsen är hyfsat bra nu och febern är borta! Hur bra är inte de då?

Det blir nog en lugn dag idag med, jag hoppas på att väder rapporten inte stämmer fullt ut idag för jag skulle vilja sitta i solen men då måste man vänta till klockan 14.00 så lite tidigare kan du väl komma fram?

Då avslutas fredagen..

.. med Big Brother och kanske något mer skoj som visas i tv rutan. Jag hoppas alla har haft en bra dag, min har väl varit sådär, fick iallafall sitta i solen. Godnatt!

Solat i 2 timmar

Satte mig på balkongen med datorn och solade lite och jävla vad solen är stark fick smörja in mig eftersom att det brändes så mycket. Har iallafall fått färg och det är jag glad över.

Fortsätter helgen med sånt här fint väder så ska jag nog passa på att sola lite till på balkongen!
Nu CSI Miami.

Solen skiner idag igen..

Jag funderar nästan på att sätta mig en stund på balkongen även fast jag vet att man inte ska sitta i solen när man sjuk. Men lite kan ju inte skada. Just nu har jag inte så ont i halsen, vilket är toppen men jag har blivit lite snuvig och jag vet inte riktigt om febern är borta helt än men det är på god väg!

Nu tänkte jag kila till köket och göra lite frukost och sedan kolla på Våra Bästa År.

Jätte fint väder idag

Så himla tråkigt att man är sjuk när vädret är helt underbart, 14 grader visar mätaren utanför fönstret. Hade lätt gått ut i solen idag om jag hade varir kry. Hoppas många av er har passat på att njuta av solen och jag hoppas verkligen att solen fortsätter att lysa nu och att graderna ökar.

8 dagar kvar!

Hoppas att sista veckan går fort så att jag får träffa min älskling igen,
kommer bli bäst!

14 april 2011

Hej, nu sitter jag här vid datorn med en kopp soppa, en macka och c-vitamin.
Mår väl inte tipp topp idag men jag kämpar fortfarande för att må bättre.
Eftersom att jag ska bli frisk så kommer jag inte göra så mycket i dag heller,
blir att kolla CSI Miami och kanske en film. Vila möjligtvis..

Återkommer senare!

Kämpa för att bli frisk!

Efter Big Brother blir det troligtvis att avsnitt av CSI Miami och sedan sova, sova, sova!
Hoppas på att jag mår bättre imorgon. Wohoo!

Feber, svett och tårar..

Nej inte riktigt.. inga tårar här inte. Jag tänkte testa en ny metod att tänka positivt så att jag blir frisk fortare om det nu fungerar, men varför inte? Jag har feber, usch så varmt det är men kan man ju se det såhär också - jag slipper frysa!

Jag har planer på fredag men nu vet jag inte riktigt om jag kan längre eftersom att jag fick feber idag, men det kommer flera tillfällen att göra saker så jag ska inte bli depp för det.

Nu väntar jag på att få äta middag och sedan blir det till att vila massor, dricka te och suga på halstabletter! HEJA MIG, nu ska jag bli frisk!

Vår dag idag!



En månad kvar sedan har vi ett år älskling!

13 april 2011

Hej på er och välkommen onsdag, snart är det helg igen.
Jag har visst svullnat upp i halsen nu också så vi kan räkna med att jag är lite sjuk nu.
Ska nog be mamma köpa halstabletter till mig idag om jag inte själv orkar gå och handla.

Jag hoppas verkligen att jag blir frisk snart för det här är inte kul, har haft huvudvärk
i tre dagar nu. Man tröttnar på lätt på det..

pics


Planer för dagen

Det blir nog bara att ligga hemma eftersom att jag inte mår så bra, kommer nog kolla mycket på CSI Miami och sova. Hoppas på att jag mår bra imorgon annars får jag en tråkig vecka.

Jag har glömt att skriva att jag hade jätte kul med Frida igår, vi var i stan och trippade omkring överallt. Kollade på fina smycken m.m. Planen var också att jag skulle åka hem till Frida på kvällen igår men jag hade sån himla huvudvärk så jag gick och la mig istället, hade hoppats på att må bra idag men som ni ser så blev det inte så heller.

12 april 2011

Jag har jätte ont i huvudet idag med så jag kommer nog mest vila idag, hoppas verkligen inte att jag börjar bli sjuk.. Min far är sjuk så det vore väl inte konstigt om man skulle bli sjuk.

Jag har sovit en hel del sen igår så nu är jag vaken tidigt också men som sagt så har jag ont och då kan man sova hela dagen lång.

Jag hoppas att alla andra mår bra bara!

Huvudvärk



Huvudvärk, jag ska gå och sova nu!

Träffa Frida

Idag ska jag iväg med Frida till staden en sväng, det ska bli kul!
Efter det vet jag inte vad jag ska hitta på men sen vet man ju inte heller
hur länge vi är i stan!

Ny vecka;

11 april idag och 11 dagar kvar tills Olliver kommer hem, jag har inte satt fingret på om jag tycker att det är jobbigt nu eller inte. Ibland känner jag att det är jätte skönt att det inte alls är lång tid kvar men ibland känns det som en evighet också. Hela hans resa för mig har känts bra tills nu ungefär.. men strunt i de kan ändå inte förklara det. Vi får helt enkelt se hur allt artar sig när han har kommit hem.

Planer för dagen:   nej?

Sista inlägget för idag

Snart ska jag se Big Brother och sedan tror jag nog att jag ska sova.
Hoppas att veckan som kommer bjuder på något skoj.
Ha en trevlig kväll!

Kom nyss hem från mormor

Såhär kom jag hem, i min mosters bil i bakluckan.




Det är något jag inte lär göra igen om jag inte måste, mår sjukt illa nu..

Yellow


10 april 2011

Ska till mormor idag eftersom hon har fyllt år så ska vi fira lite med mat osv. Vi ska åka runt halv ett så jag är uppe i mycket god tid och kan ta det nästan hur lugnt som helst med att klä på mig och äta frukost.

Kanske tar en bild på hur jag ser ut sen, vi får se!

Några bilder från i fredags



Snart slut på denna dag

Tänkte sova snart eftersom att jag inte alls kunde sova igår, att jag ens trodde att jag skulle kunna sova i Ollivers säng helt själv, har inte ens varit där sen han åkte.. Men det är bara 13 dagar kvar sen kommer min finaste hem!

God natt!

Efterskotts present

Här är min as snygga hatt som jag definitivt kommer att använda i sommar.
Fick den imorse av Ollivers familj. Tack så hemskt mycket!


Blir lycklig ända in i själen

En gubbe hade ramlat i mitt område när jag var påväg hem idag med bussen, jag ser ingenting fören bussföraren tvärnitar och springer av bussen till gubben som låg på marken och knappt kom upp. Blir så himla lycklig av att se att det finns så fina människor.. Jag fylldes verkligen av glädje! Grymt bra gjort!

9 april 2011

En månad sedan man blev en gammal 21 åring! Hurra på det!
Jag sitter förtillfället hemma hos Olliver utan honom såklart eftersom att han är ute och reser fortfarande. Jag sov här inatt pga att pendeltågen har problem som vanligt men jag hoppas på att komma hem på ett normalt sätt idag.

Det gick inte alls att sova hos Olliver, har mest leget och glott i taket och tänkt på massa olika saker. Därför ska jag åka hem och sova. Är sjukt trött idag, men jag hoppas att ni andra får en rolig lördag medan jag sover.

Btw, så var festen igår trevlig. Det var jätte kul att träffa alla man inte har träffat på länge.

En dag i centrum

"Jag visste inte att man kunde ha så här kul i centrum" - det var en sak jag sa efter att jag och Linda var påväg hem från centrum idag. Vi hade varit inne på H&M och Linda hittade massa saker överallt som hon ville ha. Vi var påväg upp för rulltrappan till övervåningen då hon "skriker" hon, DEO, gå neeer.. Så jag vänder mig om i rulltrappen och försöker komma ner igen, haha det måste ha sett helt sjukt ut. Så vi springer i motsatta riktningen i rulltrappan för att komma ner igen när vi istället kunda ha åkt upp och tagit den andra rulltrappan ner, men nej.

Nu tänkte jag äta lite och ta det lugnt tills jag ska fixa mig inför partyt ikväll!

Jippi, den var på rean!

H&M, 100 kr

8 april 2011

FREDAG; Äntligen ser vädret bättre ut och jag hoppas att det håller i sig hela helgen. Nu på dagen ska jag väl inte göra allt för mycket och ikväll ska jag iväg på fest, tror jag. Måste ta reda på om det var idag, haha.

Big Brother

Nu ska jag kila iväg tilll sängen och tvn för att kolla på Big Brother sedan blir det nog sova om jag inte helt plötsligt får för mig att kolla på ett till avsnitt av CSI Miami. Hoppas ni alla har haft en bra dag och inte blåst bort om ni har varit ute.

Imorgon blir det nog lite festligheter har jag för mig, är fortfarande inte säker på vilken dag det var men jag tror att det var imorgon. Det kommer nog bli kul och det är värt att gå eftersom att jag ändå inte gör något om dagarna!

Usch usch



Usch, jag hör hur det blåser för fulla rullar utanför mitt fönster och jag hoppas verkligen
att ingenting hemsk händer, vill inte ha strömavbrott eller något sånt.



7 april 2011

15 dagar återstår tills min pojkvän kommer hem igen, ska bli hur kul som helat att få se honom. Ska åka till honom den 22 april lite i smyg och plinga på! Kommer bli toppen.

Imorgon är det fredag och om jag har fattat rätt så ska jag iväg på en födelsedagsfest imorgon, ska även iväg fredagen efter det på ett födelsedagsförkrök om jag inte får något förhinder. Så nu händer det lite grejer igen i mitt liv. 

Idag är vädret grått och trist, har jag inte bett om sol eller? När ska den komma och titta fram? Blir så trött på att det aldrig blir vår ordentligt. Men den som väntar på något gott...

Kyckling


Göra färdigt påsk korten

Nu tänkte jag kila iväg till köket och göra klart mina påsk kort som sedan ska skickas iväg till olika personer. Var i centrum nyss och köpte en gul klänning som ni kan se i förra inlägget, har nog aldrig haft en gul klänningen men den var fin på och på rean.

Idag kommer jag nog inte göra så mycket men hur som helst så känner jag att den här dagen är bättre än gårdagen.

Skaffat mig en gul klänning!


Fina saker till sommaren, by H&M


Då går jag och vilar..

Klockan 20.00 blir det 112 Poliser på tv4+ sedan Big Brother 22.00 på tv11.
Alltid samma gamla vanliga saker innan man ska sova för dagen.
Hoppas på en bättre dag imorgon, känner mig lite lost i huvudet idag..

Solen kom fram nu, vi vill ha dig här

Blev inget sitta i solen idag heller, vädret går upp och ner hela tiden. Vill verkligen att våren ska komma nu så att man kan vara ute i solen, ha på sig en tunnare jacka. Vill ha grönt och fint på marken. Färger som gör en glad helt enkelt!

5 april 2011

Sol idag, underbart då kanske man kan
ta och sätta sig på balkongen ett tag sen.



Ska jag sova eller kolla CSI? Hmm..

Det är nästan alltid samma fråga jag ställer mig varje kväll, sova eller kolla ett avsnitt av CSI Miami? Det tar nog ungefär lika lång tid som ett helt avsnitt som att bestämma mig. Men problemet är också att det går CSI Miami på tvn och vanliga CSI, haha! Så jag vet inte om man ska se på tvn eller datorn, men det blir nog ett avsnitt på datorn ändå. Brukar sluta så tillslut.

Imorgon hoppas jag på skinande sol för då hade jag tänkt sätta mig på balkongen om ingenting annat ploppar upp. Har haft en konstig känsla både förra veckan och denna vecka att jag har glömt att göra något som jag skulle göra? Vet inte vad det kan vara i så fall.

Vågit


4 april 2011

Godmorgon världen!

Vädret fortsätter att vara tråkigt vilket jag inte gillar alls.
Vad jag ska göra idag har jag ingen aning om,
blir väl lite lugnt kanske fota lite..

Min kära pojkvän har anlänt till Kalifornien och kommer
säkert få jätte kul med sina två kompisar han är där med.
Det är inte långt kvar tills han kommer hem och jag
tror att tiden kommer gå ganska fort, (18 dagar kvar).

Här är mina påsk kort!





Visst är jag duktig?

Varit hos min moster

Kom nyss hem från min moster, åkte dit 12.45 och kom hem nu så vi har varit där ett tag.
Vi alla fick en liten present bestående av doftljus (Min moster jobbar med sånt på sidan av).




Dom luktar enormt gott! Ska bli helt underbart att få tända någon utav dom sen.
Vi gjorde påsk kort idag, pratade och åt en jätte god lasange med sallad,
fick även öl och vin, kan det blir bättre? Haha

Bilder från igår



Direkt efter middagen började vi spela lite spel sedan blev vi båda jätte trötta av någon anledning,
så vi bestämde oss att vila i en timme tills klockan blav halv 9. Jag kunde inte vila så bra så jag gick
upp innan 8 och satte mig vid datorn. Väckte mamma halv 9 och sedan dukade vi upp i vardagsrummet med massa gott för att sedan se skräckfilmer, just nu kommer jag inte ihåg vad filmerna hette, tyvärr.

Mamma-dotter kväll

Nu avslutade jag och mamma våran kväll som bestod av god mat, spel, dricka, snacks och två skräck filmer. Lägger upp bilderna från det vi gjorde efter att jag har sovit. Imorgon ska jag även iväg till min halv moster, klockan 13.00 tror jag att vi skulle vara där eller åka.

Men jag hoppas att jag hinner lägga upp bilderna innan jag åker. Godnatt!

Good Looking - Yeah I Know!


2 april 2011

Äntligen lördag!
Idag ska jag äta massa god mat och unna mig lite lördags godis.
Göra fina påsk kort med mamma som ska skickas ut till släkten.
Spela olika spel och bara ha det bra hela kvällen lång.

CSI Miami

Jag har hela säsong 1 av CSI Miami som jag håller på att kolla på nu blir det avsnitt 3 i väntan på Big Brother men jag lär nog hinna se avsnitt 4 också till dess. Det har inte hänt så mycket idag, var i centrum med päronen och köpte ett till linne annars har jag inte gjort så mycket alls.

Och imorgon blir det tjejkväll med mor min, hoppas att det blir lyckat!

Mina nya linnen






H&M


1 april 2011

Jag hoppas att någon har lurat någon riktigt rejält idag! Själv glömde jag bort att det var 1 april när jag vaknade. Jag kommer antagligen inte lura någon idag, är inte så bra på det heller så det får vara.

Fredagen är här och vädret är skit dåligt, hade hoppats på lite sol idag igen men det fick man visst inte, mina föräldrar skulle knalla iväg till Centrum idag men jag tror att dom har ändrat sig nu. Jag ville följa med men eftersom att min bror har mitt åk kort så kommer jag inte så långt.

Ikväll blir det nog lugn om ingenting händer, man kanske ska passa på att kolla på en film som jag inte har gjort på ett tag.

RSS 2.0