Yeeeey!


Tjockisfredag

Hallå där! Jag har absolut ingenting att göra så jag tänkte baka och äta, äta, äta, bli fet och glömma att det ens var fredag.. Men å andra sidan kan det bli en toppen fredag - kakor, fredagsmys, alkohol och TRUE BLOOD!

<3


Gårdagen

Som jag skrev tidigare var jag i stan med Sanna igår för att hon ville shoppa, hon hittade rätt mycket saker för ingen peng alls, själv köpte jag en kjol som tidigare hade kostat 350 kr men var nedsatt till 20 kr! Helt otroligt.
Efter att ha pratat med en kille som går runt och frågar om man vill hjälpa till med att ge pengar till djur/barn/cancer vad det nu var, då Sanna var helt ointresserad och sa "Hej hej, nej men vi ska shoppa nu" och att se en alkis som har ramlat någonstans och tånaglarna var helt böjda och det var blod överallt. Plus att jag var förvirrad och trött och gick in i allt så åkte vi hem för att göra oss klara för att träffa Mellis och Cissi. Vi åkte in och fikade på Café 60 och pratade om saker och ting sedan åkte Mellis och Sanna vidare medan jag och Cissi satt kvar ett tag, sedan åkte vi till ön där vi fortsatte prata om saker.

Snart ska jag börja fixa mig för en härlig kväll med Linda, Sanna och Mellis. Jag, Linda och Sanna ska äta middag hos Linda i väntan på att Mellis kommer hem från sin middag med familjen (eller vad det var), sedan blir det utgång!

It sucks to be me.

Jag har ingen riktigt fungerande dator just nu men kommer nog få tillbaka den ikväll. Så det kommer inte bli så mycket bloggande.
Igår var jag i stan och shoppade med Sanna, sedan träffades jag, Sanna, Cissi och Mellis för att fika och till sist åkte jag och Cissi hemåt och satt och snackade utomhus. Berättar mer om allt de senare.
Ikväll ska jag, Linda, Sanna och Mellis dra ut en sväng på krogen, det ska bli funny!

Måndag


Fonky Fresh, B-raz - De bara e så


Yummi!


Från doktor till doktor

Igår hade jag en intressnat dag, jag flög runt som en vante mellan olika doktorer, kirurger och gynekologer. Först var jag hos husläkaren på ön, sedan blev det av till Danderyd akut - kirurg och gyn.

Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta när sköterskan på Danderyd skulle ta blodprov, för till och med jag vet att man släpper på bandet runt armen för att blodflödet ska komma igång, nej men det hajade inte hon.


Allt var som en knäpp saga och allt tog så lång tid. Tid jag egentligen kunde gjort någonting kul på isället för att vänta och höra att dom hittar inget fel på mig.


Vissa dagar får man roa sig själv


Godmorgon gott folk!

Har sovit grymt dåligt inatt, vaknat hela tiden, sprungit fram och tillbaka till toaletten. När jag la mig i sängen igår för att sova så börjar det trycka över lungorna och vid nederdelen av magen. Det gjorde ont och jag började må illa men jag försökte tänka goda tankar så att jag kunde somna. Det verkade tyvärr inte funka men somnade gjorde jag tillslut ändå.

Idag ska jag till doktorn och kolla om dom hitter något fel på mig och det får man väl hoppas att dom gör, för jag får hellre svar än ingenting alls.

Födelsedagsbarnet!


Lite bilder

Två fina bilder från Trosa 7.30 på morgonen.

align: center;">En dag hos Olliver då jag inte mådde bra.


Tisdag

Det här är mitt 700:e inlägg!

Jag tror inte jag kommer att göra så mycket idag, men man ska aldrig säga aldrig. Just nu lagar jag lite lunch - köttfärssås och makaroner som jag ska äta i samband med en film. Jag känner mig rätt seg och hängig idag så det kanske är lika bra att vila upp sig under dagen och sedan se om man ska hitta på något ikväll eller fortsätta vara hemma.

Rullade nyss in genom dörren

Idag träffade jag Danne och spelade Skip-bo som förr i tiden, det var funny funny! Vi käkade chips och hade det bra i skuggan, haha. Senare mot kvällen träffade jag Linda, vi begav oss ut i skogen för att hitta ett fint ställe vid vattnet där vi kunde sitta och snacka i solnedgången. Vi drack vin, spelade Skip-bo helt omvänt, det var inte det lättaste må jag säga. Det har varit en underbart bra dag, inga ledsna miner.
Imorgon ska jag kanske sola med Linda om vädret tillåter. Nu ska jag ta mig något att äta sedan blir det sova. Puss!

Vad ska man göra idag?

Vet inte alls vad jag ska hitta på idag, vet knappt vad jag är sugen på att göra faktiskt..
Kanske sitta ute med några/någon och bara ha det bra eller anstränga sig lite mer och grilla eller något.
Kanske är jag sugen på att dricka lite vin, jag vet faktiskt inte.

Detta har jag gjort

I helgen var jag hos Olliver och några av hans kompisar kom över i fredags för att snacka skit och dricka lite. Det var en blandad kväll med snack, serietittande, youtube visningar och skratt. Jag var sjukt trött så jag var väl inte den roligaste pricken i sällskapet. Jag fick ett sms från Cissi att hon var i Kungsängen och hon ville att jag skulle komma och hälsa på henne och det gjorde jag, helt ensam började jag vandra upp mot centrumet för att prata med henne och det kändes som en självklarhet att jag skulle gå dit eftersom att vi inte hade träffats på ett bra tag. Vi stod och snackade ett tag sedan gick jag tillbaka till Olliver.

I lördags mådde jag inte bra alls så vi gjorde ingenting förutom att kolla på serier och film.
Och idag har vi bara tagit det lugnt också, mår fortfarande inte bra. Har mått illa sen i onsdags av någon konstig anledning. Kanske ska ringa doktorn så att skiten försvinner..
Snart blir det sova!

Begravning

Klockan 11.00 idag är det begravning för min faster som gick bort för inte så länge sedan.
Jag ska snart börja röra mig för att hinna i tid.

Dagens frukost


Två mackor med ost och gurka, ett glas mjölk
och en tallrik med fil och müssli med choklad och persika

Myggbett och ingen after sun

Det bara kliar och kliar på hela kroppen, har räknat mina myggbett och jag har tjugofem stycken om jag inte har missat något. Jag blir galen och jag försöker verkligen inte klia på dom.. inte nog med det så har jag ingen after sun så solbrännan kliar lika mycket som myggbetten men det får jag väl leva med tills jag köper after sun antar jag.

Idag har jag inte gjort ett piss, har bara legat i sängen och kollat film och tv. Ska nog lägga mig snart, det är skönt att man får sova i sin säng igen efter att ha sovit på en båt där det är mindre utrymme, men det var ändå värt det!

Planerna för imorgon är att jag ska åka till Olliver och mysa med honom på våran två månaders dag! Sedan åker jag hem på onsdag kväll eftersom att jag ska på begravning på torsdag morgon.

Godnatt!

I'm home

I fredags bar det av till Trosa med Olliver för att möta upp hans föräldrar som hade dukat upp ett bord i hamnen och var redo att börja grilla när vi var framme. Det blev fisk, potatissallad och sallad för mig, det var mumsigt!
Vi gjorde inte så mycket på kvällen, tog bara en promenad runt och kollade på saker, t.ex. Iggy(Igelkott) som satt och hade det bra på marken.
Efter ett tag gick vi och la oss och dagen efter bar det av till en annan ö. Där visste varken jag eller Olliver vad vi skulle hitta på för det fanns inte så mycket och det låg folk överallt och solade. Så vi gick tillbaka till båten och satt en stund sedan mot kvällen blev allt bättre igen, god mat, alkohol, prat, skratt, kortspel m.m. Det var verkligen en grym kväll!
På söndagen åkte jag och Olliver ut med den lilla båten och solade mitt i vattnet, det var en trevlig upplevelse. Efter vi hade åkt båt färdigt började vi fixa för färden tillbaka till Trosa där Ollivers bil stod.

Hela helgen var toppen och det är skönt med att liv på sjön, när man slipper tänka på tv-apparater, datorer m.m. Det är avslappnande.


Åka båt

Idag bär det av till Trosa med Olliver för att möta upp hans föräldrar som är ute och åker med båten. Vi ska vara med dom hela helgen och driva omkring, ska bli intressant. Kanske lär mig någonting nytt!
Idag var jag i centrum med min mor och självklart råkade jag shoppa, en klänning, en väst, en trosa och strumpor!
Hörs efter helgen!

Haha gammalt är bra!


Hej, jag är hemmafru

Ska snart laga middag till mig och min pojke som ligger helt död i sängen. Haha!

Aloha!

Planerna för idag är att sola, dricka lite vin, äta något gott och lyssna på musik.
Senare ska jag duscha och kolla vad som finns att äta till middag för mig och min sötboll!
Skriver kanske mer sen, puss!

Onsdag

Vaknade hos Olliver och visste inte riktigt vad jag skulle hitta på att göra under dagen. Jag funderade på att sola men det kändes så ensamt så jag ringde till min mor och frågade vad hon skulle göra idag. Hon skulle inte göra något speciellt - vi bestämde oss för att mötas i stan och köpa en glass och sitta i solen.
Riktigt så blev det inte, vi gick in i några affärer och jag köpte en tjocktröja och mamma köpte två tröjor och likadan tjocktröja som jag köpte. Sedan gick vi till Kungsträdgården och köpte glass och satte oss vid vattnet, det var sjukt varmt. Jag föreslog att vi skulle gå till Gamla stan istället och sätta oss vid vattnet och det gjorde vi.
Det har verkligen varit underbart fint väder idag, för att vara Sverige känns det grymt bra att det steker på som det gör.

Efter ett tag i stan åkte vi åt olika håll hem.
Nu sitter jag hos Olliver igen och väntar på att Sarah ska komma hit för vi ska äta middag tillsammans, det ska blu mys!

Klappat och klart!

Denna vecka
Igår; Var hos Olliver
Idag; Sjukgymnast 12.15, Träffa Olliver
Onsdag; Mata Lindas katter (1-2 ggr)
Torsdag; Mata Lindas katter (1 gng)
Fredag; Åka till Trosa med Olliver
Lördag; Vara med Olliver + familj
Söndag; -"-

Skriver av mig

Jag vet att jag kan vara lite off ibland och det är inte med filt, det är inte för att jag inte gillar folk utan för att jag är rädd hur folk ska uppfatta mig. Kanske säger jag fel saker, vilket skrämmer mig. Jag vill inget illa, jag vill bara få kontakt men det är svårt. Jag vill inte vara den som kämpar när det finns flera som kan hjälpa till för att det ska bli bra.
Jag är kär och jag vägrar sumpa det för att jag är off. Det är svårt med en ny miljö, nya vanor och nytt folk, vem förstår inte det? Jag försöker så gott jag kan men det hjälper inte, så nu gör jag ett sista försök för att få allt att gå ihop. Går inte det så vet jag inte vad jag ska göra, men en sak är sant jag tänker inte ge upp. Jag hittar nya lösningar isåfall.
Mitt liv var skit innan jag hittade tillbaka till ett liv där jag trivs och kan vara mig själv, men vissa gör det svårt för mig, jag försöker släppa in folk men ni puttar tillbaka mig hur mycket jag än försöker. Det kanske inte märks att jag kämpar, men tro mig det gör jag.
Alla som har fått en keff uppfattning om mig borde genast tänka om, jag är inte den som ni tror, testa att snacka med mig.. Vissa har jag gjort det bra och dom känner mig till viss del. Så testa!
Det är bara så jävla synd att det ska bli som det blivit med all skit som hänt på senaste. Ibland undrar man hur mycket men orkar med, men jag har varit med om värre. Det här är inte det sista ni ser av mig. So take it or leave it!

Nej, jag orkar inte tänka ut en bra rubrik.

En ny vecka igen. Jag sitter hemma hos pojken och försöker få tiden att gå så att han kommer hem snart, men det går sådär. Började kolla på Alice i underlandet men kände att jag inte kunde koncentera mig på filmen så nu sitter jag vid datorn och chattar med Cissi.
Imorgon ska jag till sjukgymnasten och jag hoppas att det blir sista gången, för jag känner mig mycket bättre, får inga jobbiga huvudvärks anfall längre så jag borde vara en helt återställd människa nu.

Sol, vind och vatten, höga berg och djupa hav..

Igår vaknade jag upp med ett sms från Mellis att hon ville ses, så jag föreslog att vi kunde vara ute i solen, köpa lite smått och gott och dra iväg. Vi åkte till Södergarn och hittade en plats på bergen vid vattnet sedan upptäckte vi att skuggan jagade oss, då flyttade vi oss till en gräsmatta.
Vi var ute i solen från 12.00 - 18.00 sen orkade vi inte mer, haha!
Dagen igår var helt underbar, det var verkligen en bra dag - länge sedan man hade något att göra hela dagen utan avbrott.

Kom nyss hem från bion

Nu har jag sett nya Twilight Eclipse med min baby, den var bra ;)
Vi hade tur som hann till bion innan filmen började, vi insåg att klockan hade blivit 20.50 och vi var kvar hemma hos honom i Kungsängen och filmen började 21.30. Vi skyndar oss som fan, det var planerat att vi skulle ta pendeln men den missade vi så vi tar bilen men inser sen att vi inte har så mycket pengar på oss och vet inte vad det kommer kosta att stå i garaget. På vägen mot stan måste vi tanka men macken vi åker till tar inte emot sedlar, vilket vi bara hade. Så vi får åka vidare och hoppas på att vi hinner till nästa mack innan bensinen är slut. Vi hade tur - macken tog emot sedlar och vi hann dit innan bilen la av. Klockan är nu 21.17 och vi har inte ens kommit halvvägs till stan. Vi trodde stenhårt på att vi inte skulle hinna i tid till bion men gasade på utav bah fan ändå. Cirka 21.37 kommer vi till bion efter att ha kört som om det vore rally. Vi hämtar ut våra biljetter och när vi kommer in till bion så är inte ens reklamen slut, så vi missade ingenting.

Galen kväll men fett värd! ♥



RSS 2.0