Hej då, vi hörs snart!


Gjort en egen almanacka


Äntligen ledighet!

Här sitter jag ny duschad och ska snart gå och lägga mig och få min skönhetssömn innan det bär av till Norge, Göteborg och Västkusten. Har packat ner det mesta och det sista slinker ner imorgon.
Det är otroligt skönt att vara ledig nu känner jag efter allt jobb, hoppas på en bra roadtrip och fina minnen.. och självklart massor med bilder! 

Kommer inte blogga på några dagar och nu vet ni varför, men vi hörs igen när jag kommer hem!
Ha det gött!

Söndagen är här!

Snart åker jag iväg till jobbet, jobbar från 11.30 - 16.00 sedan bär det av hemåt för att packa inför roadtrippen!
Ska bli så skönt att få komma bort en stund och få andas ut.

Bakat Kärleksmums!


Med smak av kärlek.


Gjorde nytt senilsnöre


Solning & Pastasallad


Mina snygga blåmärken jag får från jobbet


Idag blir det nog solning

Sola, äta god sallad och bara ha det bra!

2012-07-26


Det senaste

Igår träffade jag Cissi en stund henne hos henne och Daniel. Som många vet så träffas vi inte särskilt ofta men dom få gångerna vi träffas så är det alltid lika trevligt. Denna gång var vi dock trötta båda två men så är det ibland. Förr i tiden så var det alltid Cissi och jag, varje dag. överallt! Man tänker ofta tillbaka på dom tiderna och saknar ♥

Efter att jag varit med Cissi åkte jag och spelade golft, vilket jag är mästare på *not*, men jag var helt okej! Ganska kul faktiskt och jag antar att det är roligare när man kan det bättre än vad jag kan.
Efter det inköp av mat, middagslagning, film, övernattning.

Och idag runt 11 snåret åkte jag mot jobbet och jag skulle precis hinna i tid men då hette det att bussen var för varm och han kunde inte säga något i högtalarna om att vi skulle avvika från rutten till Björknäs för att byta buss. Så jag kom en kvart försent till jobbet men det var ingen större fara.

Köpte med mig varsin kudde till mig och mamma hem från jobbet.


 

Idag är jag ledig

Gud så skönt det är att få vara ledig ibland, ska försöka att få dagen att gå långsamt och hoppas på¨att jag gör någon nytta av dagen i övrigt!

Jag vill ha ledighet nu!

Bara massa jobb, jobb hela tiden, varje helg, ingen vila.
Vill få sova ut, göra något kul och sova ut igen..

Godmorgon på er

Igår bestämde jag mig för att ta det lugnt hemma, dricka lite öl och kolla på film men det blev inte direkt så. Jag började med att dricka öl och kolla film sedan bar det av till huset mittemot för att dricka mer och jag kom väl hem runt ett tiden. Är ganska trött i huvudet idag men det borde gå över om ett tag annars blir det lite jobbigt.

Snart, snart, snart har jag en vecka ledigt och det ska bli så skönt. Längtar verkligen till det, så snälla vecka 31 kom fort!

Längtar efter er!


Mot Medborgarplatsen/djuraffären


Visar dålig bild på nya klänningen

Såhär sitter klänningen på den går precis ner i golvet där bak och går till smalbenen fram.
Jag ska försöka ta en bättre bild någon dag, hej sålänge!


Torsdag

Snart bär det av till jobbet, stänger idag igen som alla andra dagar denna vecka. Imorgon är jag ledig och det ska bli skönt, hoppas på bra väder också så kanske man kan göra något skoj!

Hårklippning


Gårdagens outfit!

Winter, spring, summer, or fall, all you have to do is call

Hallå mina vänner, nu har jag en dag ledigt från jobbet och jag ska hacka grönsaker till middagen (har lovat mamma). Det blir faktiskt tacos så jag känner att jag kan bidra till den goda maten. Jag har även funderat på att klippa mig idag, egentligen har jag inte råd men saker måste göras ibland. Har även hört av mig till Sanna och frågat vad hon gör, hoppas att hon svarar snart.

Det börjar hända en del saker snart, om två veckor avgår en roadtrip till möjligtvis Norge, Göteborg, Västkusten (möjligtvis många andra ställen också). Efter den veckan börjar jag och Sanna skolan och efter första dagen i skolan får jag hämta mina efterlängtade katter! Blir så lycklig.

Upp, upp och iväg!


Mongooo


Det blir en väldans lugn helg

Boooooring

Äntligen har man tagit sig igenom sju dagars arbete i rad plus att jag inte varit ledig på tre helger och så äntligen blir man ledig och ingenting händer som vanligt, alla är upptagna men när man väl jobbar då händer det jätte mycket som man inte kan vara med på. Fy vad tråkigt detta är!

Mitt svullna ben


Sådärja!

Onsdag: Högg mig med kniven i fingret.
Torsdag: Tappade tung grej på foten, så nu har jag ont i stortån och benet är svullet, heja mig!

Dag 6

Idag är jag uppe i 6 dagar i rad med jobb, längtar verkligen till helgen så att jag får vila upp mig. Annars händer det inte så mycket denna vecka, har åkt och jobbat - åkt hem, varvat ner och gått och lagt mig.


Köpte denna klänning förra veckan som kom i brevlådan i måndags, mycket trevligt!

Jag är en trött tjej denna vecka..


Tredje dagen i rad

Godmorgon, snart är det dags att åka till jobbet för tredje gången sen i lördags. Blir 7 hårda jobb dagar i sträck sedan får jag ledigt över helgen och sen på't igen!

Jobb idag igen..

..sedan vidare ut på äventyr.

Jag ser inte fram emot vecka 28-30, blir ett par hårda veckor på jobbet nu när några har semester. Sedan har vi veckan 31 då jag är ledig hela veckan, det ska bli skönt!


Jobba 11-16


Då var det jobb igen men slutar 16.00 sedan ska jag hem och fixa lite och möta upp Sanna för lite party.

Mina nya katter som kommer i augusti

Den högst upp är en flicka och den där nere är en pojke, stolt mor till nya bebisar!
Har ni några namnförslag så skriv gärna en kommentar.

Ps. Dixie jag kommer ALDRIG att glömma dig ♥

Åka båt med familjen


Snart ska vi åka en båttur från ön till stan och tillbaka, ska bli skönt!

Youtube film på Dixie



Vila i frid mitt hjärta! ♥

Vila i frid älskade Dixie!

När detta inlägg publiceras så sitter jag och min familj hos veterinären och tar ett sista farväl av Dixie som kommer att somna in med alla som älskar henne. Hon försökte att kämpa och bli bra från hennes allergi mot foder men det räckte tyvärr inte. Vi har försökt göra allt vi kunnat för att hon ska må bra och vi har tagit hand om henne väl. Jag hoppas att hon har haft ett bra liv här hos oss och att hon vet hur mycket vi har försökt göra för att hon ska må bra!

Dixie kom till oss den 3 maj så det innebär på ett ungefär att vi har haft henne hos oss i 2 månader och vi alla älskar dig så otroligt, du är världens bästa katt, dina tokiga påhitt och bus! Vi kommer att sakna dig i alla tider.. Det finns ingen annan katt som kommer att kunna ersätta dig, du är unik.

Det är en väldigt sorglig dag idag, jag har gråtit sen jag vaknade men det här är det bästa vi kan göra för dig nu, du mår inte bra, du lider, vill varken äta bra, dricka eller kela. Bara viker undan och går din väg.. Jag hoppas att du förstår att vi gör detta för dig! VILA I FRID MITT HJÄRTA! ♥


Solning på min lediga dag



Jobbat idag!

Jobbade två timmar idag pga att det hade blivit ett missförstånd men bättre de än inget. Imorgon är det jobb igen och ännu en jobb helg så blir nog inte mycket gjort denna helg som kommer heller. Ska ringa doktorn imorgon för att beställa tid för vidare undersökning och jag har planer på att begära att få träffa en IBS specialist som kan berätta lite om hur man ska leva osv.

Efter jobbet idag åkte jag hem till Mellis en sväng och pratade, nu är jag hemma och ska äta och ta det lugnt!

RSS 2.0