Nu hittar du mig här:


I got pictures on my mind

Fredagsmys och lördags festande med mat och nyöppnad pub.

Hurra på mig!


Det sägs att jag behöver röra på mig

P.g.a min IBS och spänningshuvudvärk har läkarna sagt åt mig att motionerna men jag är för lat. Kanske är detta ett steg fram nu när jag har införskaffat mig träningskläder.

It's friday

Idag ska jag möta mamma i stan för att kanske äta lunch, beror på vad vi känner för. Ser nu att jag måste börja göra iordning mig annars hinner jag aldrig bli klar i tid. Så det är fredag idag! Vad ska ni göra?

Jag kanske även ska plugga med Sanna sen annars har jag inga planer för denna dag faktiskt.

Bakade sockerkaka i onsdags

Hittade nyss detta, någon som känner sig manad.

http://www.beautydeal.se/




Få ett snyggt vitt leende med denna
tandblekningspenna från Bright White Ordinarie

pris 599kr, ditt pris: 99 kr inkl. frakt




Ska jag orka köpa en mössa idag?

Finns en söt liten mössa i en butik i stan som jag funderar på att köpa eftersom att jag var så SÖT i den, haha. Vet att det finns någon som inte riktigt håller med mig just i denna stunden men det blir nog ändring på det. Jag gillar den och jag var jätte söt i den så den ska jag ha!

Men jag vet inte om jag orkar åka in til stan idag, är fortfaranade sjuk, vädret är inte alls mysigt.. jag får se vad jag gör helt enkelt.

Frisyrer & hårfärger


Förkylning

Idag skulle jag träffa Sanna för att plugga på biblioteket i centrum men jag känner mig inte tillräckligt kry för att åka dit. Jag frågade Sanna om hon kunde komma hit istället så jag bakade en sockerkaka som tilltugg och som tack för att hon sa att det gick bra. Men nu kom det upp lite andra saker som hon var tvungen att ta tag i så jag vet inte om hon hinner komma innan hon ska iväg på middag.

Lilla jag får sätta mig själv och plugga lite så jag inte hamnar efter och kuggar på proven osv. Känns inte alls kul om det blir så. Måste jobba på att bli frisk också, vill inte ha det så här, blääää..

ps. Jag har gjort om bloggen lite med mina söta katter

2 november 2012


Bokat tid för tatuering, oh yeah!

Nya höst/vinterskor


Döskalle hörlurar

Oops! Kunde inte låta bli. Söta små saker!

Sötbollar!


Halsvärk..

Godmorgon folket. Började känna av igår att det var något annorlunda med halsen och det har visat sig att jag har lite ont i halsen och förmodligen börjar bli lite förkyld men förhoppningsvis går det över på några dagar. Sitter nu och dricker honungste med citron som ska vara bra för halsen. Kämpar mot bakterierna!


På kalas igår

Igår var jag hos min kusin för att gratulera honom på 25 årsdagen. Det bjöds på smörgåstårta och vanlig tårta, lite vin och öl till dom som ville ha. När vi kom hem åt vi god middag och jag la mig sedan i sängen och kollade klart på de avsnitt som fanns kvar av Pretty little liars.


Film

Ligger i sängen och kollar på senaste Johan Falk filmen. Idag har jag rensat bland mina kläder och försökt plugga lite, gick inte så smidigt får väl försöka igen sen.



Ny jacka till höst/vår



Kan ta en bättre bild på hela jackan sen.
Kostade hela min förmögenhet, men det var jag värd.

Finner ingen rubrik

Alla har vi väl någongång haft funderingar kring livet, vad ska jag göra, vad ska jag bli, vem är jag osv. Kommer man någonsin att komma fram till det? Jag kan nog gå i flera år och fundera på vad jag vill göra i livet. Jag vill kämpa för att utvecklas inom min smyckestillverkning och göra det till något större än vad det redan är. Vill inspirera folk med mina idéer och genom det visa vem jag är. Det kanske inte är ett sånt dumt mål i livet? Har gett mig in på en utbildning där jag får lära mig allt man ska kunna för att sköta en butik och det är en bra start ifall jag vill nå mitt mål.

Känner att det är mycket jag vill göra just nu för mig själv, för att uppmuntra mig själv och må bra. Ska ta tag i det ordentligt nu.

Jag har så många drömmar och jag hoppas att nästan alla kan bli sanna.. antar att det är just dessa drömmar man ska satsa på. Inte tänka på så mycket däremellan - bara följa drömmarna och försiktigt ta sig dit!


Fy vad jobbigt!

Om en halvtimme ska jag åka till veterinären för att lämna Nemo som ska kastreras och det känns jätte jobbigt alltihop. Vi har särat på Nemo och Tequila och  dom är ledsna och förstår inte vad som händer. Att se två katter som alltid är med varandra och skojar runt, till att nu se två katter som mjauar och bara ligger ner för att dom inte får vara med varandra. Om dom bara kunde förstå att vi gör detta för att dom inte ska bli föräldrar..

Veterinären kommer att behålla Nemo över dag och natten, hoppas att jag får hämta honom tidigt imorgon.




Dagens raggningsreplik:


Saknar mitt långa hår


Funderar på att kämpa tillbaka detta hår.

Projekt: Jacka


Uppdatering av projekt.

Dagens raggningsreplik:


Projekt: Jacka


Denna halvfula jacka köpte jag förra året för att den var varm och billig, använde den dock inte. Nu ska jag göra om den så att det blir snygg och kan användas i år. Har påbörjat projektet nu och förhoppningsvis får ni se resultatet imorgon om jag blir klar, annars får ni en smygtitt på hur det går!

Shuuuuuu



Lördagsmys in bed

Hallå där ute, tog nyss ner blogg.se appen för att testa hur den fungerar. Har väl inte förstått så mycket än, vet till exempel inte om man kan publicera bilder via appen.

Det är lördag kväll och jag ligger i min säng och myser till många avsnitt av Pretty Little Liars. Katterna är med mig ibland också, då är det extra mysigt. Anledningen till att jag bloggar nu är för att min söta vän Linda smsade och sa att jag måste uppdatera bloggen oftare nu när hon är sjuk, haha.Ha en bra kväll alla!


ps. Man kunde lägga upp bilder.

Tivoli, mat och bio med Lars!

Axels Tivoli







Snygg växel jag fick


Tacobar


BIO - Rivalerna











Min dag i stora staden

Målet för dagen: Hitta en höst jacka.
Detta blev resultatet..

Testade jeans, men köpte inga.

Gick in på USA Godis och kikade, handlade med mig lite hem.



Detta handlade jag.
















På en promenad genom stan

Idag tänkte jag kila iväg till stan för att leta efter en höst jacka.
Hade beställt hem en men den var alldeles för stor, så jag hoppas att det finns lite att hitta i stan.

Jackan jag skickade efter:


Snygg men jätte mycket för stor.

Andra kläder jag skickat efter:



Snygga, är nöjd!






Mina fotomodeller




















So Whats The Point?


Klockan är över tolv..

God kväll på er där ute. Jag sitter fortfarande uppe och kollar på Vampire Diaries, ska snart gå och sova men först hade jag tänkt berätta om vad jag har gjort denna dag. Var ute på en promenad med katterna och Nemo älskar verkligen att klättra i träd, han tar all sats i världen och spring mot träden och hoppar upp ser jätte kul ut. Tequila är lite mer tillbakadragen trots att det var hon som började klättra i träd. Senare mot eftermiddagen åt jag och min familj middag ute för att fira pappas födelsedag som är nu idag (efter detta tolvslag som var för ungefär en timme sedan). Vi ska även fira hans födelsedag idag, äta tårta och må bra!

Annars idag så har jag börjat studera i min IBS sjukdom och skrivit ner vad man får äta och inte äta, ska försöka att skriva ner så fort jag äter något jag får ont i magen av osv så att jag kan hålla mig undan från det. Det är nog på tiden att försöka leva utan smärta dagligen och tänka på sig själv lite mer. Var även hos doktorn i torsdags och tog blodprover för att kolla så att allt är som det ska, fick göra lite andra prover också och jag ska få träffa en dietist som ska hjälpa mig med vad jag ska äta och inte, det ska bli riktigt spännande.

Efter konserten igår


Sanna föreslog att vi skulle gå ut efter vilket kom som en chock för mig men jag tyckte att det var en bra idé. Det var mycket stök på Gröna Lund och svårt att ta sig därifrån men till slut var vi i Slussen. Vi åkte till Medis och satte oss på en uteservering. Till och med Sanna tog sig något att dricka, underbart!

Nemo klättrar i träd


Dagens raggningsreplik:


Kapten Röd ikväll


Vid 17.00 möter jag upp Sanna för att åka in till Grönan och se Kapten Röd.

Dagens raggningsreplik:


Är det verkligen en god morgon?

Hej på er. Jag och Sanna pluggade från klockan 13.00 - 19.40 igår och kom fram till en sak mer eller mindre. Det är inte lätt att göra en marknadsföringskampanj på egen hand när man inte vet hur det går till. Men jag hoppas att vi nu har börjat förstå vad vi gör så att vi kan göra klart denna uppgift.

Klockan är inte ens 07.00 och jag är vaken, vet inte varför men jag kunde inte sova längre. Känner av att jag drack öl igår vilket är mindre kul. Borde väl inte ha gått all in med att dricka öl efter en hel dags pluggande, kände att jag var värd det. Men nu kan jag inte hålla med riktigt.
 
Klockan 11.00 ska jag vara hos veterinären med katterna och sedan vid 15.15 ska jag vara hos doktorn och spinna vidarde på min remiss från Danderyd.

Idag ska det pluggas!

Sanna och jag på bibblan all day för att reda ut sånt vi inte förstår, hoppas att vi lyckas.


Jag blottar mig själv - känslor om kärlek


Heja Hammarby!

Bra match och nyfärgad i håret - jag hälsar hösten välkommen!

Pluggade med två sovande katter





Bingolotto kväll igår

100 kr kontantvinst, det är inte illa pinkat!

Fina gummistövlar


Dessa gummistövlar fick jag av min mormor förra året om jag minns rätt, gillade dom inte speciellt mycket då men nu är dom favoriter!

Jobb, 3h

Hallå där, snart åker jag till jobbet för att jobba 3 timmar och sedan ska jag hem, äta och efter det plugga med Sanna.

RSS 2.0