Snart blir det sommarlov

... Snart är sommaren här på riktigt då jag får min långa härliga ledighet från skolan. Det har varit ett tufft år men jag har ändå klarat mig bra. Nu väntar ett år kvar i gymnasiet!

Nu tänker jag skriva vad jag tror att jag kommer få för betyg i alla ämnena:

  • Webbdesign  → VG
  • Engelska B  → G
  • Fotografisk bild A  → VG
  • Idrott och hälsa A  → IG
  • Mediekommunikation A  → VG
  • Medieproduktion  → G
  • Naturkunskap A  → G
  • Samhällskunskap A  → G
Ämnena jag vet säkert är Webbdesign, Fotografisk bild A och Idrott och hälsa A.

Underbart väder

Idag hade jag samhällsekonomi prov klockan 08.30, tror inte att det gick så himla bra men om jag har tur får jag göra om det (ifall det gick dåligt.)

Jag har varit ute i solen sen klockan 09.00, det har varit sjukt bra väder och jag har fått massvis med färg. Det är skönt att påbörja brännan innan sommaren har börjat så man ligger lite före.
Jag bor rätt nära vattnet men det är aldrig någon som badar där eftersom stränderna ser förjävliga ut, men nu har dom börjat fixa upp stränderna och lagt dit finsand och grusvägar. Det är jätte fint faktiskt!
Jag tror att det kommer bli mer och mer populärt att vara där på sommaren nu mera.

Men nu ska jag kolla på tv och sova tidigt och invänta ännu en jobbig skoldag...

Gullungarna!


Fredag

Igår skulle jag filma massa olika scener till min musikvideo som jag ska göra i skolan, så jag var tvungen att åka till Bro för att få tag på Cissi som skulle vara min skådespelerska. Det gick jätte bra även fast det regnade. Jag glömde att ta med mig manuset men jag tror att jag kom ihåg det mesta.

Jag tror iallafall att filmen kommer bli bra och om den blir det så kommer jag lägga in den i bloggen och på facebook.



Efter att jag hade kommit hem så åt jag middag och tog det lite lugnt, hade inte planerat att göra så mycket på kvällen men jag, Chris, Roger och Tim gick och spelade basket, fast jag satt ner på marken och hade Diesel sovandes på mig. Så jag kunde inte spela någon basket.

Efter det gick vi alla hem till Chris eftersom det var kallt ute. Vi gjorde inte så mycket hemma hos honom, vi spelade lite tv-spel sen så skulle Chris dra iväg på en återträff med massa andra muppar. Då stannade jag, Roger och Tim kvar hos Chris och bestämde oss för att spela kort, skip-bo och dricka Rogers vodka.
Det var kul, sen när Chris och några andra kom hem igen då drog vi, för vi ingick i en pakt att när dom kommer så drar vi för då förstörde dom våran grymma fest! Hahaa

Torsdags picknick

Dagen innan Torsdagen hade jag och min älskling varit på en skiva med temat "Tusen och en natt". Det var roligt, men vi hade inga pengar så vi kunde inte köpa någon dricka, men vilken tur att vi drack innan då!


Så i Tordags hade jag och Chris bestämt oss för att ha picknick och sen spela basket, så jag fixade maten och sen drog vi ut och bara myste.
Maten var jätte god och det var kul med basketen, Diesel var också med han hade också roligt!
Han jagade bollen och lekte vid staketet och sen gick vi ner till vattnet så att han kunde hoppa runt i vattnet och jaga fåglar, haha!









Söndagen den 17 maj

Söndagen den 17 maj var många bakis från festen dagen innan men jag är nästan alltid pigg och glad så jag hoppade in i duschen och smsade Chris och frågade om han ville ut i solen och äta lite picknick och det ville han. Efter att jag hade duschat så gjorde jag pasta sallad med skinka och massa grönsaker, jag gjorde även hemmagjorda vitlöksbröd och tog med mig saft. Maten var jätte god och det var en underbart fin dag för en härlig picknick med sin älskade pojke och hund!




Maskerad

Igårkväll var det maskerad som vi egentligen inte skulle gå på, men vi hade verkligen inget bättre för oss.
Vi var hemma hos Amanda för att vi tänkte chillkröka och sen gå hem och sova i väntan på söndagen men så blev det inte. Amanda drog fram massa kläder som vi kunde ha på oss, så vi började fixa oss och sen bar det av till maskeraden där alla våra andra kompisar var.

Det var inte så kul som vi hade tänkt oss, men det blev mycket dricka och dans. Kanske inte så många bilder som jag hade hoppats men några iallafall.

Jag, Mikkan och Amanda var utklädda till piloter (Amanda airlines).
Chris, Roger och Troy var tävlingsskidåkare i riktigt tajta dräkter och Danne var Magnus Uggla. Så vi lyckades med det iallafall.

Men det var kul så länge det varade!




Larsbergs dagen

Igår var det Larsbergs dagen och då är jag alltid där, vet egentligen inte varför men det är en härlig stämmning varje gång det är Larsbergs dagen.
Barnen springer omkring och leker och väntar på godisregnet som börjar lite senare på dagen.
Det är många fina och goda saker att köpa ute på marknaden, det finns även ett hopptorn för alla små barnen. Men det som gör det bäst är nog dom som står och spelar jazz musik mitt på torget.

Mikkan var den som följde med mig iår, vi gjorde väl inte så mycket, men det var trevligt.
Jag ville jätte gärna ha en frisbee eftersom min förra är borta av en konstig anledning... Så under godisregnet kastade dom frisbees hejvilt överallt. Så Mikkan sprang åt alla möjliga håll tills hon fick tag på en och i samma veva så råkade hon göra illa ett barn, men vad gör man inte för en frisbee. (Barnet började inte gråta eller någonting, Mikkan var bara lite hårdhänt, så ingen missuppfattar.)

Sen köpte vi glass och satte oss på en bänk i solen och hade det mysig!


Godisregn

Sjukling

Nu är jag sjuk igen; förkyld!
Det är inte kul för 5 öre, jag hoppades verkligen på att jag inte skulle bli sjuk på länge, men det är så typsikt mig att bli sjuk när jag tänker så. Och så är det väldigt typiskt att man går och blir sjuk till en helg.

Jag hoppas att det inte blir långvarit!

Utmaning


Jag har blivit utmanad av Sofie


1) VAD GJORDE DU FÖR 10 ÅR SEDAN?
För 10 år sedan var jag 9 år och gick i 3an i en liten skolan nära mitt hem så jag hade det nog ganska bra

2) VAD GJORDE DU FÖR 1 ÅR SEDAN?
Var överlycklig över att jag fick börja 2an efter sommaren.

3) FEM SNACKS DU GILLAR:
Sour creame onion chips
Chili cheese doodles
Salt lakrits
Grill chips + dip
Pringles

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Fångad av en stormvind
Falling in love again
Listen
Bleeding love
Hot

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
Åka utomlands med Chris
Köpa en fin villa
Köpa ett landställe
Shoppa kläder och smycken
Göra något fint för min mamma

6) FEM DÅLIGA VANOR:
Jag är envis
Jag blir arg när jag är hungrig
Lätt irriterad
Alltid trött
Slapp

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Sjunga
Vara med vänner/Chris
Baka goda saker
Laga mat
Festa

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Jätte utsvängda jeans
Barnsliga kläder
Limegrönt
Färgglada leggings
Tant trosor

9) FEM FAVORITSAKER:
Godis
Vänner/Chris
Datan
Mobilen
Livet

10: Fem personer jag vill se göra den här Undersökningen :

Cissi, Linda, Sanna, Mikkan & Ewa


Överraskningsmiddagen för Mikkan

Det blev inte precis som vi hade tänkt oss Mikkan kom hem lite för tidigt, men hon blev otroligt glad och middagen var jätte lyckad. Mellis, du kan din grej! ;)

Lite bilder från middagen;


Måndag

Hellu,

är så himla trött idag! Jag börjar om 24 minuter och jag är stressad, men jag kommer nog hinna i tid hoppas jag.
Tänkte bara säga att jag är trött på Lidingö, det går bra att växa upp här men när man väl är i tonåren så vill man bara härifrån, det är bara massa skit hela tiden och jag känner att jag vill bort härifrån i några dagar så att jag får vara för mig själv, men det går inte heller för jag har inget sånt ställe. Men men... jag får väl hoppas på att jag får min tid någon gång.

Cissi & Malins studentskiva

Det var otroligt kul och maten var god, till och med efterrätten.
Alla var glada, skrattade och dansade jätte mycket. Det var helt enkelt en underbar kväll och jag hoppas verkligen att Malin och Cissi hade det bra och att denna festen kommer att kommas ihåg i deras hjärtan. Ni lyckades bra, det ska ni veta!

Några bilder från igår;


Cissi & Malin


Jag med andra trevliga prickar


Cissi och Malin, jag önskar er all lycka i livet och jag hoppas att ni kommer att förbli vänner.

FÖR NI TAR SNART STUDENTEN, FÖR NI TAR SNART STUDENTEN, FÖR NI TAR SNAAAART STUDEEENTEEEN, FY FAN VA NI ÄR BRA!

Cissis studentskiva idag!

Det ska bli riktigt kul att gå på Cissis studentskiva, det kommer massa folk från alla möjliga håll och kanter och det ska bli kul att få se vilka alla är och sånna saker.
Jag är otroligt taggad och jag har iallafall bestämt mig för att jag ska ha jätte kul! Och bli jätte full, haha.

Jag skriver lite mer imorgon om hur det var och så.



Fre - Sanning eller lögn


På en promenad ensam

Jag har mist min pojkvän på ett sett som är värre än att mista honom helt.
Jag blir bortglömd och är en i mängden av hans vänner.
När han känner för det får jag kärlek medans jag ger honom kärlek hela tiden.
Men hur ska kärlek vara när det inte finns något som är perfekt?
Det ända jag vet är att kärleken finns emellan oss, men kanske inte lika stark som förut.
Du är kärlek för mig! Vad är jag för dig?

En fundering

Vad är det som händer med killar när man har varit tillsammans med dom ett tag? Varför börjar dom skita i vissa saker, dom orkar inte höra av sig lika ofta som förut. Kompisarna är mycket roligare och vara med.
Varför är det så?
Jag är trött på att aldrig få umgås med min pojkvän själv, jag vill känna mig älskad av honom annars kan det vara. Det finns inget att hämta om han bara skiter i mig, eller?
Att killar inte förstår att vi tjejer behöver kärlek och behöver få våra stunder ensamma med våra killar för att få den bekräftelsen vi söker för att känna oss älskade.
Vi kräver inte mycket alls, men på något sett blir det för mycket för dom ändå.

Ni är förvirrande, lär er att säga precis hur ni känner och tänker så vi fattar vad ni menar med era konstiga kommentarer.
Visst, vi tjejer är inte lätta att förstå alla gånger heller, men vi är ändå dom som förklarar saker ordagrant för att ni ska förstå. Men på något sett så fattar ni ändå inte, men vissa gånger händer det att ni förstår men det är bara i en veckas tid.


Jag ger dig samma behandling nu och det ska bli intressant att se hur det kommer att fungera och vad du kommer säga.

Tänkte bara bjuda på lite kärlek;









1 år, 2 månader och 18 dagar

RSS 2.0