Vädret är underbart!

Var nere i centrum med mamma och kollade i affärerna, fick med mig lite nya grejer hem som ni kan
se på bilden nedan.



Här sitter jag..

..med en plastpåse på huvudet och då undrar ni säkert varför?
Jo, såhär ligger det till, jag har gjort en egen inpackning till håret och testar den nu.
Ska försöka börja ta bättre hand om mitt hår.


BB


Kolla på Big Brother sedan blir det nog sängen.


Hårklippning



Den här bilden ska visa att jag klippte mig igår men det ser man inte förståss,
hade inte så fina toppar så jag klippte dom lite och fixade resten.
Nöjd med resultatet är jag iaf, det är skönt när håret ser lite friskare ut.


2012-02-28

Tänkte först skriva att det är sista dagen i månaden idag men där hade jag fel, det är skottår iår vilket innebär att februari månad får en extra dag. Snart är det mars och jag hoppas att våren kommer igång på riktigt då, idag är det lite snö på marken igen.

Min ena halsmandel verkar inte vilja ge med sig, den sitter i min hals och är svullen och det känns jätte konstigt. Jag är fortfarande seg i kroppen som man är när man börjar bli frisk från sånt här skit. Men jag ska vara glad att jag är på bättringsvägen fast jag önskar att jag var helt helt frisk nu.

Jobba i slutet av mars



Torsdag 22 mars kl. 15-19 • Tumba Centrum
Fredag 23 mars kl. 10-14 • Hötorget
Lördag 24 mars kl. 11-15 • Hötorget
Onsdag 28 mars kl. 15-19 • Bromma Blocks
Torsdag 29 mars kl. 15-19 • Bromma Blocks

Jag välkomnar våren

Vaknade ganska tidigt idag om man ska jämföra med när jag har gått upp under helgen. Jag har inte ens gjort något under helgen, bara legat i sängen och mått pyton. Men igår var jag faktiskt ute på en promenix med Sanna och hennes voffsar. Det var hur skönt som helst att få gå ut på riktigt och få i sig frisk luft, prata med en vän och bara ha det bra!

Idag ska jag också ut och promenera lite med min mor, vi tänkte gå till blomsterhandeln för det var något där hon skulle köpa. Förövrigt så mår jag ganska okej - snart är jag frisk!

Nedräkning till min 22års dag



9 mars 1990 kl. 02.07 föddes en liten Mikkis


mat24.se

Ville ha sushi igår och det fick jag genom att gå in på mat24.se och klicka in mitt postnummer och sedan välja mat från vissa ställen. Det var super gott och nöjd blev jag.

Kollade även på Melodifestivalen ensam i min säng och jag kan tycka att denna gång var det lite bättre musik än vad det har varit de senaste gångerna. Lisa Miskovsky var bra och rätt låt gick vidre till Globen. 

Sedan den där Danny, njaaa han var inge bra..

Jag vill ha!


Min fredagkväll



LOST och sängliggande,
massa citronvatten och te!


Ingen bra helg

Mamma blir förmodligen inlagd på Karolinska, pappa är påväg dit med henne nu.
Kenny mår inte alls bra och orkar inte röra sig, pappa kämpar på för mammas skull
och jag försöker bli frisk..
Fy fan för det här!

2012-02-24

Hej alla. Jag är så glad över att jag fick sova ordentligt inatt, jag mår även bättre i strupen så snart är jag frisk igen. Jag ska fortsätta att kämpa i mig te med citron och honung, vitlök och annan stark skit på mackor osv.

Min mamma blev också sjuk i onsdags, verkligen jätte sjuk, hon hade hög feber - tror att den har gått ner lite nu och idag ska hon åka till våran husläkare för att se om hon kan få någon medicin eller liknande. Det var såhär igår att min mamma svimmande från ingenstans och slog i bakhuvudet i golvet, jag hörde bara en smäll och trodde att det var min bror som höll på med något i sitt rum. Sen var jag tvungen att gå ut och kolla och då ligger min mor helt utslagen på golvet och pappa berättar att dom har ringt efter ambulans. Dom kom och hon fick stanna hemma iaf..

Jag önksar ingen denna sjukdom, den tar på hela kroppen och du orkar inte göra så mycket alls - bara ligga i sängen och glo på serier eller något.

Vet inte alls vad som händer i helgen, vet inte om jag och Olliver kan ses, vi kan iaf inte vara här.. Jag vet inte om jag är så pass pigg att jag kan åka till honom. Det blir nog stanna hemma I guess.

Kul med cam..


Det gör så fruktansvärt ont



En prinsessa är född

04.26 föddes en liten prinsessa, stort grattis Victoria och Daniel.


Vill du ta min smärta?


En till virusinfektion

Troligen början på en ny virusinfektion som kan bli värre,
får hoppas att den inte blir det och min snabb sänka var förhöjd.



Försöker få i mig lite frukost


Fick en tid till doktorn idag 11.30


Ringa doktorn idag

Har jätte ont i struphuvudet när jag sväljer, vet inte vart jag ska ta vägen längre. Hoppas att jag kan få någon medicin eller något som gör att värken försvinner.

Fettisdagen



Här i min hand har jag en wiener semla,
det ska bli intressant att smaka.


Ont i hela kroppen!



Ryggvärk, huvudvärk
Sjuk i halsen, små hostar

Det känns inge vidare det här.


Spela roulette

Jag har egentligen aldrig spelat roulette på riktigt och jag kan inte heller så mycket om det. Det jag har förstått av spelet så är det ett hyfsat enkelt spel som alla kan spela, nybörjare till proffs. Nu vill jag inte heller skriva fel information till er läsare eftersom att jag inte vet om man kan vara proffs i detta spel eller inte, jag anser att det handlar mer om tur. Du satsar på ett nummer på svart eller rött och hoppas på att kulan hamnar just på ditt valda nummer.

Det finns en hemsida som förklarar roulettespelet bra, det står om spelets regler och historia, andra spel som liknar roulette och mycket mer. Där tycker jag att du kan hämta all den informationen du vill veta om spelet.

Nu tänkte jag förklara vad jag menar med "Jag har egentligen aldrig spelat roulette på riktigt". Hemma hos mig har jag ett roulette spel men inte det vanliga utan ett drickspel som heter Spin n Shot. Det går ungefär till på samma sätt som roulette - Du väljer ett eller flera glas med röda eller svarta nummer på sedan snurrar du hjulet och ner med kulan för att se vem som får shoten.

Jag skulle jätte gärna vilja gå till ett kasino någon gång för att verkligen få ser hur allt går till där, känna av stämningen, spela lite spel framförallt testa roulette!



Artiklen


Äter frukost

Morgon, morgon! Snart ska jag åka till min sjukgymnast, kanske kan hon få min huvudvärk att försvinna. Jag önskar att huvudvärk inte fanns för det är så otroligt jobbigt, varför varför varför?

Bilder från förra helgen hos Sanna




Helt slut i huvudet

Kom till AF kl. 12.53 och åkte därifrån 15.45.. det var en lång dag på AF.
Nu ska jag bara vila och hoppas på att min huvudvärk vill släppa.

Till AF




Big brother 2012



Premiär ikväll 21.00 på TV11


Rent&fint

Denna helg har jag och Olliver bara varit hemma hos mig och tagit det lugnt eftersom att han precis har blivit förkyld och hostar m.m. Vi kollade på Melodifestivalen igår och det är ju ett stort skämt! Hur kunde Björn Ranelid gå vidare med den där låten? Folk måste ha röstat på den för att det var ett stort skämt eller något?! Jag hoppas att det är bättre låtar nästa lördag.

Nu har jag precis städat klart rummet, bäddat rent osv så att jag inte ligger och sover i Ollivers mysiga förkylningsbakterier. Vill inte bli sjuk igen, speciellt inte nu när jag ska vara på AF imorgon och på tisdag ska jag träffa 12-15 arbetsgivare så det skulle bara bli helt fel om jag blev sjuk, om ni förstår? ;)

Mötet på AF igår

Igår kl. 12.00 var det ett obligatoriskt informationsmöte på arbetsförmedlingen för oss som är med i "Ung jobbgaranti", det var inte så många som var där, antar att de flesta var på mötet innan.

Vi skulle lämna in våra cvn och personliga brev för snabbanalys och sedan fick vi tillbaka dom med ändringar vi ska göra osv.. Dom berättade även att på måndag ska vi öva intervjuträning på AF kl. 13.00 och på tisdag ska vi få träffa 12-15 olika arbetsgivare, lämna ut våra cvn och bli snabb intervjuade. Det ska bli spännande! Det handlar om praktikplatsen som sedan kommer att leda till jobb om dom trivs med en, så det är väl bara att köra.

Jag tog också upp med en handläggare på AF att jag inte alls är nöjd med min handläggare eftersom att hon aldrig hör av sig till mig, får ingen ny handlingsplan.. ingenting. Handläggaren tyckte att det var tråkigt och skulle se till att hennes chefer ringde upp mig så att jag kunde berätta allt för dom, istället blev det så att hon ringde mig (lämnade ett meddelande på min telefonsvarare) och berättade att hon hade ringt sina chefer och bett om att få bli min handläggare istället! Kul va? Det känns som att allt går åt rätt håll nu.

Informationsmöte

Klockan 12.00 ska jag sitta på ett informationsmöte på arbetsförmedlingen, låter inte alls intressant men det var OBLIGATORISKT med stora bokstäver - So I guess I have to go.



2012-02-16

Hej, jag är beroende av CastleVille




Var på pizzerian idag med andra människor när Lidingö Tidning var där,
så mig ser ni i Lidingö Tidning nästa vecka eller veckan efter!


Favorit brallan




Dessa brallor köpte jag i svart i december och nu har jag nyss fått hem dom i vinröd/lila också - SÅ FINA!


Glädje lotten

Hallå, jag vann 40 kr på min glädje lott igår.


Alla hjärtans dag mys

Lugn kärleksmusik och bildspel på mig och Olliver.
Tända doftljus och dämpad belysning.



Köpte jordgubbar och doppade dom i 70% Lindt choklad och dekorerade med lite godis.
Olliver köpte två stycken glädje lotter, hoppas vi vinner något!

Hoppas alla kärlekspar har en fin alla hjärtans dag.


ALLA HJÄRTANS DAG!

Jag funderar på vad man kan hitta på för någe mys idag när pojken kommer hit. Vet att jag sa att vi kunde skita i denna dag men jag känner mig själv - något måste jag göra.



1 år och 9 månader





En händelserik helg

Nu är det dags att skiva här igen, såg att jag inte hade skrivit något sen i torsdags.
I fredags hade jag fått ett e-post meddelande från ett jobb jag sökt, dom undrade om jag kunde komma in i butiken idag för att prata lite och det ända jag behövde göra innan var att ringa och bekräfta att jag kunde. Jag ringde både till butikschefen, lämnade ett meddelande på telefonsvararen och ringde butik men inget svar där heller. Jag bestämde mig för att åka dit eftersom att jag vill visa att jag är intresserad av jobbet. När jag kom dit står en man i kassan och viker kläder och verkade inte veta att jag skulle dit idag, ingen förutom han var i butiken men han sa att han skulle berätta att jag var där så skulle dom höra av sig igen.. hoppas hoppas!



Efter besöket i butiken åkte jag hem till Linda som jag inte har träffat på ett bra tag, vi pratade om livet och vad som hade hänt osv.. det var kul att ses igen. Jag höll nästan på att glömma bort att jag skulle vara i Östermalm halv 4 för att möta upp Cissi men jag hann faktiskt i tid. Jag och Cissi hade planerat att vi skulle äta middag hos henne, dricka lite vin/öl och bara snacka om gamla och nya saker i våra liv. Allt blev hur bra som helst, maten var toppen och vi hade massor att prata om och jag hoppas verkligen att vi ses snart igen och gör samma sak.



I lördags åkte jag och Olliver till stan för att gå in på Kulturhuset och kolla på utbildningar eftersom att han ska börja i högskolan, så han ville fråga folk där om saker, ta lite broschyrer sedan blev det en massa skit som hände så vi åkte hem till mig eftersom att vi skulle parta hos Sanna på kvällen.

Runt tjugo i åtta var vi hos Sanna igår och då skulle hon och Zofie ut med sina små voffsingar så jag följde med sedan gick vi in och kollade på Melodifestivalen som inte alls var lite bra denna vecka, blev lite besviken. Kvällen fortsatte med musik, alkohol och underhållning. Senare mot småtimmarna kom vi in i en djup diskussion som alla var med i och efter det gick vi hem och la oss.



Dagen före helgdagen

Idag håller jag tummarna för min mor som är på arbetsintervju och hoppas att det går alldelles utmärkt! Mer jag ska göra idag blir nog att fixa om sängen en gång till, det var en sak som blev lite fel där igår.

Ska återgå till att kolla vad det finns för jobb ute i samhället också.. osv osv


Nya sängkläder


2012-02-08

Hej alla glada och ledsna

Igår var Olliver här hos mig vilket kanske inte var det roligaste för honom eftersom att jag hade ont i magen halva tiden han var här, så vi gjorde inte så mycket - kollade mest på Beck filmer.

Idag ska jag hinna städa eftersom att det inte blev något sånt gjort igår och jag tänkte ta en härlig vinter promenad. Till middag blir det tacos och det ska bli riktigt gott!

Nytt till sängen och mig



3 påslakan, 3 kuddfodral, 1 sängkappa och 1 linne

Snabb sammanfattning av helgen

Fredag: Var med Olliver, gjorde hemmagjord pizza och tog det lugnt.
Lördag: Melodifestivalen hos John och Frida med en god taco middag + goda drinkar.
Söndag: Jag och Olliver åkte hem till mig.

2012-02-03

FREDAG

Vet inte alls vad som händer idag, om jag ska till kungsängen eller vara här.
Vet inte om någon vill hitta på något eller inte, inte för att jag kan vara ute och supa direkt.
Vore iallafall kul att få veta vad jag ska göra snart.

Tattoo



Min brors tatuering


Typsikt

Jag kunde inte följa med min bror när han skulle tatuera sig för att jag har fått urinvägsinfektion så jag stannade hemma och har nu druckit 4 liter vatten, det känns iallafall bättre just nu.

Min doktor skulle ringa mig idag och berätta om proverna jag tog i måndags, har suttit och väntat på samtalet hela dagen och så säger jag till mamma: "Jag kanske ska gå och kissa innan doktorn ringer". Går till toaletten och när jag kommer tillbaka har doktorn ringt två gånger och lämnat ett meddelande. Så typiskt att jag missade det. Men hon berättade att proverna var bra.

Tatuering

Hallå! Ska snart hoppa in i duschen, äta, klä på mig osv, osv. Sedan ska jag och bror min åka till Näckrosen där han ska få massa små nålstick i armen - tatuering. Han ska tatuera in en arg döskalle på armen och jag hoppas att det blir snyggt. Dom sa förra gången att det kommer att ta runt 2 timmar och då är frågan vad lilla jag ska hitta på i 2 timmar utan någon att prata med?


1 februari 2012

» Sjukgymnasten kl. 9.45

Sedan vill jag hem och vila, är trött och det är inte ovanligt numera att jag säger att jag är trött. Vet inte varför jag är det och jag hoppas att jag får svar på det imorgon av min läkare.

Min fining Olliver var här hos mig igår » Vi åt middag, åkte till honom för att han hade glömt en viktig grej hemma och sedan åkte vi tillbaka hit och kollade på Batman begins.



RSS 2.0