Fan vad dålig man är på att skriva

Men jag har inget vettigt att säga.
Börjar iallafall tillfriskna nu!

Yeah, I like


Än är man inte helt kry

Var hos doktorn i torsdags och fick medicin som jag reagerade fel på så jag fick en ny medicin utskriven, vilket i sin tur har lät till de ena och de andra. Men snart så ska jag nog må toppen igen!
I helgen gjorde jag inte så mycket alls, var med Olliver och Kimmen i fredags det varade inte länge. I lördags gjorde jag ingenting speciellt, åt, kollade film med Olliver och tyckte synd om mig själv haha. Och idag har vi bara slappat och nu är jag hemma tidigare än vanligt. Känns rätt bra faktiskt, då kan jag få koppla av ordentligt.

Snart är det middag sedan blir det nog tv-tittande eller film..

Färgningen av jackan

Den blev inte så mörk som jag hoppades på, men den ser mycket fräschare ut

Pain

Jag som trodde att urinvägsinfektionen var påväg att blir bättre men icke!
Det känns tio gånger värre idag, jag fryser fast jag svettas också det är ju kul.
Idag blir det fan till att åka till doktorn, kan inte ha det såhär längre.. :(

Onsdag

Idag var jag hos mormor men först köpte jag ett lila linne för endast 35 kr och textilfärg för att färga om en jacka som jag kanske kan lägga upp bild på sedan hur den såg ut före och sedan efter.
Hos mormor gjorde jag inte så mycket, kom dit med mamma, spelade kort, åt lunch, pratade och efter några timmar åkte vi hem igen.
Imorgon kanske jag ska till doktorn om min urinvägsinfektion inte är bättre, annars ska jag bara städa och vänta på min baby!

Nu ska jag kolla film och sedan sova!

Aj aj..

Det suger fruktansvärt mycket att vakna upp med huvudvärk och sedan få urinvägsinfektion. Jag hoppas verkligen att skiten försvinner annars blir det att fara iväg till doktorn för jag orkar inte med detta.
En positiv sak idag var att mina skor jag beställde förra veckan kom i eftermiddags, dom satt perfekt och jag är super nöjd!


Imorgon ska jag försöka ta mig till mormor om jag mår bättre, det var ett tag sedan jag hälsade på henne. Annars om det inte blir av så blir jag väl säng liggandes hela dagen.
Nu ska jag vila! Pusss

Smaskens!

En dag då jag och Linda kände för att äta pizza

Nu står man där i livet igen när man inte vet vad man vill..

Idag kom jag till jobbet 13.10 och efter ungefär tjugo minuter får jag reda på att dom inte behövde ha mig där, så jag fick vara där en timme sedan fick jag skriva i timrapporten och åka hem igen. Kändes lite onödigt!
Annars idag har jag inte gjort så mycket förutom att fundera över saker och ting.

Dags för jobb igen!

Nu sticker jag iväg och jobbar.. hörs sen!

Kräftskiva

I lördags var jag på kräftskiva hos Eric med Olliver och vänner; kräftorna var goda, alla var glada, det var en fin stämning.. Efter alla hade ätit klart gick vi ut och satte oss, snackade och skrattade. Senare kom det lite fler folk bl.a. Cissi, det var skoj även fast dom inte stannade länge, jag gick också hem tidigt.

Helgen har varit jättebra på många sätt och jag är hur nöjd som helst. Men nu är det måndag igen, en ny vecka man vet inte alls vad som kan hända.. Jag har lite saker att fundera över



Snart helg igen..

Gick upp 07.40, rostade två mackor, bredde på lite smör och skinkost, åt och nu kollar jag på tv (och skriver i bloggen). Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, det återstår att se!

Bra och sann låt som får en att tänka på hur man hade det förr..


Ny fin färg på läpparna!

IsaDora, Satin Pink

Ändra sina sov vanor

Nu är det dags att ta sig i kragen och börja gå upp 08.00 (eller tidigare) på morgonen, äta, klä på sig och se om man har tur med vikarie-jobbet. Annars är det bara att gå och lägga sig ett tag igen.
Jag trodde inte att någon skulle ringa mig på ett bra tag därför var jag inte beredd på att vakna idag med missade samtal, men det var bra att jag ringde upp och visade att jag har intresse för jobbet.

Dags att tagga till!

Skriver lite innan jag ska sova..

Jag vill inte att sommaren ska ta slut men jag måste ändå medge att jag längtar lite till hösten när man kan gå runt i stora mysiga tröjor och klä sig efter lövens färger. Använda stövlar, halsduk, stickat till och med ändra färgen på håret från sommarljust till mörkt igen, det låter så härligt i mina öron.

Jag har suttit och funderat idag om man ska byta hårfärg eller inte, men jag har inte riktigt bestämt mig än men förmodligen kommer jag väl göra det - typiskt mig!
Man får känna sig bekväm under hösten

Nu längtar jag bara tills man har pengar igen så att man kan köpa massa fina höstplagg eller fixa upp de kläder man redan har i garderoben med något nytt och fräscht!


En dag full av huvudvärk

Som en tröst för det beställde jag ett par vinterskor!

16 augusti 2010

Jag & Mellis

Idag blir Mellis 20 hela år, GRATTIS GRATTIS önskar jag till dig! ♥

Söndag

Igår var jag på Sannas 20års party och hon blev glad över mina presenter, hihi! Det var jätte skojigt.
Just nu sitter hemma med Olliver och gör inte så mycket, snart ska han åka hem och då blir det väl massa film kollade och sedan sova.


Det är inte bara fredag idag..

... det är även Sannas 20årsdag!
Jag vet, hon är galet söt när hon gör sina olika miner.
Ett STORT grattis på din dag!



För att inte glömma så är det också fredagen den 13:e,
vilket råkar vara min tur dag!

Och sist av allt.. är idag den dagen då jag och
min finaste pojkvän har hållit ihop i 3 månader.


Mitt hjärta, mitt ljus, min glädje..


Låt mig presentera mitt nya smycke

Halsbands slips

Kanske, kanske inte

Måndag, grå himmel, jag undrar om det skulle vara gott med lite godis idag kanske!

Extremt förvirrad..


Devon Werkheiser - If Eyes Could Speak


Jag går och fiskar...

HÄRLIG DAG FÖR FISKE; jag fick tre fiskar, mamma fick en och pappa fick en och en som smet iväg.


Biomys!

Igår var jag och Olliver på bio och såg Inception,
den var otroligt bra men jag satt och undrade i början av filmen om den verkligen skulle bli bättre. Den blev 100 gånger bättre!
Verkligen en helt sjukt bra gjord film, genomtänkt, spännande - Jag gillarT!


I lördags


Och det är redan Augusti

Det som hänt på senaste;
Var på födelsedagsmiddag och party i lördags och det var hur kul som helst, maten var god, alla var glada! Toppen dag helt enkelt.
Och i söndags var jag med min baby och kollade True Blood.

Det som kommer hända framöver;
Jag börjar snart jobba, vilket är jätte läskigt men det ska samtidigt bli kul att börja göra någonting och tjäna pengar.
Eftersom att jag inte vet när jag börjar jobba så skulle jag vilja passa på att göra saker med folk nu innan all tid är över. Så jag hoppas på mycket skratt och stojj innan jag börjar jobba.

RSS 2.0