31 augusti 2011

Jag har länge tänk på att skaffa mig en "dosa" till Nordea så att det blir lättare att hantera pengar, skicka till folk osv. Så jag passade på att gå in och kolla om jag kunde beställa hem en men icke - jag är redan uppgraderad utan att jag visste om det men jag har inte fått någon dosa. Ska åka till banken och hämta en idag.



Och efter det blir det kräftjakt efter dessa godingar



Ture Talent TV3


Hade planerat att se detta program när det började men glömde självklart bort det,
men idag tänkte jag kika, någon som vet om det är bra eller inte?


Ziperall Smartphone Case


Så jäkla söta iZips till mobilen,
tänk att man kan klä sig likadant som sin mobil - otroligt!

Höst på BikBok


För det är jag värd!


Beställde hem från Ellos, riktigt mysig till hösten!

En dag i Sigtuna



Ollivers syster skulle checka in på Folkhögskolan som hon har börjat på. Vi alla följde med och gjorde en hel dag utav det.

Kvällens outfit

img_20110827_164 (MMS)

Kvällens outfit


Å-åka pendeltåg..

Denna helg blir hos Olliver, vi var varit rätt mycket hos mig nu så det blir nog en bra omväxling. Föräldrarna bjuder på hummer idag, har bara smakat det en gång lite försiktigt men jag har för mig att det var gott! Det jag ska göra nu är att leta fram allt jag ska ha med mig och sedan börja packa - och självklart ska jag äta osv.

Fick reda på att Olliver inte har något internet hemma så jag vet inte hur det blir med bloggandet men jag har ju en android nu så den kan nog hjälpa till på traven. Pusss

Klädrensning

img_20110825_132 (MMS)

Klädrensning


Om en månad får jag lite pengar..

Det går långsamt men snart så kommer jag äntligen få det jag har blivit lovad. Allt ska bara ta sån tid, man ska göra det sedan det för att få lite pengar. Det blir nog bra ska jag se.

Jobbfronten ligger på samma nivå som alltid, söker flera jobb, många tackar nej och vissa svarar inte alls. Men jag vet att snart kommer det komma ett jobb som vill ha min som anställd, det bra måste bli så! Det är inte enkelt det här heller som kanske många tror - man har sitt lilla område med de jobb man kan tänka sig att söka och just i mitt fall finns det inte så många sånna att söka just nu men jag kämpar på ändå. Jag har fått många nej denna vecka men det struntar jag i, jag vet att någongång kommer jag att få ett ja också. Tycker mest synd om dom som tackar nej, dom vet inte vad dom missar ;)

Lyxmiddagen igår



Grillspett med hemmagjord potatissallad.

Nya kläder och skor




Vad tidigt det är, är inte van vid detta..

Snart åker jag till arbetsförmedlingen på Södermalm, ingen aning om vart men jag hittar nog där ska dom ha en speciell grej idag för ett jobb som jag tänkte söka. Hoppas att det går bra bara, kom på att jag inte har några lösa CVn på mig så måste åka in tidigare för att skriva ut. Känner för en sovpaus när jag kommer hem igen!

För tre år sedan


22 augusti 2011

Hej på er! Måndagen är här igen och jag tänkte väl inte anstränga mig så mycket idag, så det blir en lugn dag för mig. Hoppas alla ni andra har det bra idag.

Vi hörs imorgon!


21 augusti 2011

Söndagen är kommen och om några timmar åker mitt hjärta hem igen. Då ska jag nog städa och sedan kollade på film/CSI Miami och smaska allt det goda som finns kvar.

På tisdag ska jag åka in till stan och söka ett jobb och sedan blir det att lämna ut CVn överallt igen, önska mig lycka till så att jag får ett jobb snart! Vi hörs lite senare..

Ikväll blir det bara inne mys

img_20110820_175 (MMS)

Här är en bild på lite av det vi köpte.


Jag äger en Android!

Hade aldrig kunnat tänka mig att denna mobil skulle vara så avancerad som den är. Haha kanske fattar jag inte innebörden med att ha en smartphone. Jag är jätte nöjd med min ZTE Blade för bara 999 kr. Ljudet för musiken är bra, kameran är bättre än förra mobilen, det finns mer att göra på denna - appar m.m.
Har inte lärt mig allt på mobilen än men det kommer nog med tiden..

Igår blev det en regnig kväll i trakterna/staden med Olliver, Sanna och Henrik. Vi sprang runt i stan som tokar för att hitta ett ställe som serverade öl längre än till 23.00 på kvällen. Till slut hittar vi en O'lerys som vi nöjer oss med, det var dock tråkigt att dom skulle stänga 00.00. Förövrigt trevligt kväll!

.


Jag tror att den kommer idag

Mobilen skickades till mig igår morse och jag tror att den kommer idag, nu väntar jag bara på att få min avi så att jag kan gå och hämta den. Om den inte kommer idag så blir jag besviken eftersom att dom mailade mig igår, men isåfall har jag den på måndag.

Idag kommer Olliver hit och vad jag hörde så ska vi kanske träffa Sanna och Henrik ikväll, ta någon öl och snacka skit, men eftersom att jag inte var där när dom "planerade" eller vad dom gjorde så vet jag inget helt säkert. Men det vore toppen kul att göra något sånt idag!

Tredje gången gillt!

Igår öppnade nya ICA Kvantum här som jag skrev om och jag, mamma och min bror försökte handla två gånger men icke, det var för långa köer. Klockan halv nio gick vi ner igen och då fick vi äntligen handla men då fanns inte allt som vi skulle ha, plus att vi fick stå i kö i en kvart. Jag tror nog att folket har lugnat ner sig till nästa vecka, då är det bara en vanlig mataffär, kanske väljer folket Willys ändå?..

Jag har glömt att berätta att jag är jätteglad för min mammas skull, hon blev kallad till två arbetsintervjuer denna vecka, igår var första. Enligt vad mamma sa så hade det gått jättebra och hon skulle få besked nästa vecka. Idag har hon sin andra intervju och jag hoppas att den går lika bra, snart har hon nog ett jobb, grattis grattis!

Ny mobil beställd



Smartphone - ZTE Blade

Öppning av ICA Kvantum/Larsbergsruset!

ICA Kvantum





Det var som ett blodbad inuti Kvantum, alla skulle in klockan 10.00. Såg mer ut som att det var något liknande sport evenemang, därav Larsbergsruset.

DocMorris Apoket



Det här fick vi hem helt gratis

17 augusti 2011

Sitter här med blött hår och äter smaskiga ägg till frukost, unnade mig även ett glas Oboy. Snart bär det av ner till ICA Kvantum för att se hur det har blivit och kanske köpa något gott. Min pojke kommer idag så det är passade med något till kvällsfilmen.

Imorgon öppnar ICA Kvantum

ICA Kvantum har äntligen kommit till Lidingö och öppnar imorgon klockan 10.00 och där ska jag stå och vänta på att få komma in i den nya lokalen. De ska klippa band på premiärdagen och även ha en trollkar där, kan det bli bättre? Jovisst kan det de, det är även kanon priser i affären på bland annat chips och glass.

Snart blir det att lägga sig i sängen så att jag orkar gå upp i tid imorgon! Ni som inte har något för er kom dit vettja.

http://www.ica.se/kvantumlidingo ICA Kvantum, agavägen, Lidingö

Fyndat



Orginalpris: 149 kr
Reapris hemsida: 99 kr
Reapris i affär: 50 kr
Mitt pris: 25 kr

Underbart snygg skjorta, riktigt höstig - BRA KAP!
Fick den billigare på grund av att två knappar hade lossnat, men det har jag fixat nu.

16 augusti 2011

Idag är ingen vanlig dag, för det är Mellis födelsedag. Hurra hurra hurra!
Hoppas att din dag blir underbar och att du har det toppen utomlands.
Var rädd om dig! ♥


Mycket skog men ingen svamp

Tyvärr verkar det ha regnat för lite eller så finns det ingen svamp i skogen. Vi såg nog sammanlagt 7 svampar som man inte kunde äta sedan fanns det inget mer. Bara massa små grodor som hoppade omkring.

Jag och mamma var lite oroliga i skogen när en man med finbyxor och skjorta följde efter oss och stannade när vi stannade, sedan kollade jag på honom så försvann han bortåt. Så vi gick ur den skogen och började lite i andra skogar, ville helst inte dö idag. Nu blir det sen lunch och film.

Såhär kommer jag se ut i skogen!


Plocka svamp

Snart ska jag och mamma iväg och leta svamp och förhoppningsvis hitta det vi söker och plocka upp dom. Hittar vi inget så kanske det blir svampplockning på andra ställen under vecka eller nästa. Berättar hur allting gick när jag kommer hem.


If you leave me now..

Usch vad dåligt jag har sovit inatt, vaknat hela tiden och när morgonen närmade sig vaknade jag med huvudvärk två gånger. Sedan vill jag sluta drömma dessa drömmar att du lämnar mig. Jag vet att man inte kan bestämma över vad man ska drömma men om John Blund eller vem det är som styr över det - så snälla ändra mina drömmar!

Bara några få timmar kvar..

..sedan bär det av för att grilla och mysa med Mellis och några andra. Mellis fyller 21 år på tisdag men ska åka utomlands en sväng så idag tänkte vi samlas och gratta henne innan hon åker.

Ikväll blir det BIO



Harry Potter ikväll med Olliver och brorsan.
2a gången jag och Olliver ser filmen på bio, kommer bli grymt!!

13 augusti 2011

Grattis Sanna B2 på födelsedagen!
Det var superskoj igår och jag hoppas att du mår bra idag,
ha en toppen dag nu, btw du fick solen att skina, hihi.


On cold wings she's coming, you better keep moving


Today is the day!

Fira Guldlock (Sanna) ikväll och jag är jätte taggad, vet dock inte vad jag ska ha på mig men det löser sig nog. Jag är lite efter idag, kom nyss på att det är nog bra om jag äter frukost innan min mage dör. Så nu blir det lite pyssel med sånt framöver, vi hörs sen!

SMS-inlägg

Kul att jag använde mig av "mobilblogg" via MMS från telefonen och det verkar inte ha fungerat. Och nu får jag inte bort detta inlägg. Jag får väl hoppas på att bilden kommer upp, annars är det här sista gången jag testar detta. Godnatt!


When autumn leaves start to fall


Would you help me stand, If I saw you in heaven..


10 augusti 2011


IDAG:
Olliver kommer.
Kyckling i currysås till middag.
Filmer och mys.

Final Destination

Final Destination 5 (även i 3D), kommer ut den 9 september på bio i år. Jag har laddat upp med 1-4 hemma för att minnas vad filmerna handlade om. Jag kommer definitivt att se 5an, kanske inte på bio men vi ett senare tillfälle - vi får se hur det blir med det. Det är två år sedan den förra filmen kom ut och jag väntar med spänning för att få veta hur det ska gå i den nya filmen.



Peelingvante - min nya favorit!



Jag har testat massor med olika peelingprodukter under åren och visst dom fungerar jättebra, till den dagen då krämen i tuben tar slut och du måste köpa dig en ny. Igår var jag på Willys och fick syn på en rosaprickig peelingvante för 10 :- och tänkte "Ja varför inte?". Till min stora förvåning fungerade vanten jättebra och jag är supernöjd över den och den håller betydligt längre än en tub med peelingkräm.

Storstädning av lägenheten

Idag ska jag passa på att städa när mamma inte är hemma. Förhoppningsvis hinner allt bli snygg och fräscht tills hon kommer hem. Det regnar ute och då anser jag att det är en perfekt dag för storstädning.

Planering, värme och färger




Kalender (minns inte från vart) 99 kr
Kofta, Lindex 75 kr
Klänning, Indiska 90 kr

Och såhär gick det idag:

Skulle åka till Karlaplan från Hötorget och det gick bra, vi bytte tåg i T-Centralen mot Ropsten. Men jag pratade för mycket så vi hamnade visst på Gärdet, hehe. Så vi fick springa av där och hoppa på tåget på andra sidan och åka tillbaka. Efter alla fel så blev det bara bättre. Kom in i affären och fick tag på butikschefen, hon tog mitt CV, pratade lite och berättade att hennes personal skulle börja plugga och hon kommer ta in folk i september. Vi får hoppas att hon hör av sig.

Lämnade yttligare ett CV idag, det gick fort och bra och jag hoppas att dom hör av sig också. Skulle bli tokglad om jag fick ett jobb snart. Förutom jobbsök så har jag skaffat mig två nya plagg. Bilder kommer snart!

Att söka jobb en hel dag, är som att jobba.

In till arbetsförmedlingen idag igen, funderar på att skriva ut lite mer CVn så att man har det hemma ifall ett jobb dyker upp. Min far har ju inte köpt nya färgpatroner än så det är lika bra att vara förberedd. Ska även kila iväg till en affär på Fältöversten för att prata med butikschefen/personalansvarig - önska mig extra mycket lycka till, till det! Sedan finns det ett jobb till jag kanske ska kila iväg till idag men det ligger där jag bor, så blir inte det gjort idag så kanske imorgon.

Berättar hur allt gick sen..

Ny vecka, ny handlingsplan!

Pojken har begett sig hemåt och nu sitter jag här ensam och funderar på att städa lite så det ser snyggt ut i rummet igen. Sedan blir det nog inte så mycket gjort idag.

På måndag börjar min nya handlingsplan hos arbetsförmedlingen, söka sju jobb i veckan. Good luck! Det finns ett jobb jag vet att jag ska söka denna här veckan som kommer sedan får vi se vad som ploppar opp. Någon som har några bra förslag på jobb man kan söka?

7 augusti 2011

Min kära pojkvän och jag åkte hem till mig igår, blev hyfsat sen middag och film. Kändes precis som att det var söndag igår men nu sitter man här och inser att det faktiskt är söndag idag. Vi får se vad vi hittar på!

Det blev nog lite mycket igår

Va var ute igår och träffade vänner och lyssnade på ett band som spelade. Antar att vi båda drack för mycket eftersom att ingen av oss mår så bra idag. Jag är iallafall den som mår bäst. Så nu tänkte jag försöka göra en god soppa som vi kanske kan få i oss.

Ha en trevlig fredag!


Smulpaj med vattenmelon



Var sugen på någonting gott igår så det blev en paj med vattenmelon.
Här är receptet!


Kylplatta till laptop


Igår var jag med Cissi inne i stan och ville jätte gärna gå förbi Eden och kolla om det fanns något intressant att köpa. Då ser jag att Cissi pekar på denna goding, vilket jag behöver så att min dator inte blir för varm.

Den fungerar jättebra och till min förvåning lyser den blått som ni kan se på bilden,
den är kopplade till datorn med USB-sladd. Bara 49 kr på Eden.

Hej Cissi. Detta är mitt rum!






Jag hoppas att du förstår nu. Det är mycket trevligare än förut.

Doften av Mulberry



Doftljus är underbart, sitter i mitt rum och har nyss städat lite.
Tände ett doftljus från Partylite med doft av Mulberry.
Det doftar underbart i hela rummet.

Besök sidan här!

Jag kan verkligen rekomendera Mulberry doften till er alla.

Tjäna extra pengar varje månad?




Du får rabatt på allt du köper, vare sig det är böcker, musik, elektronik eller poker. Du får till och med betalt för att bli medlem på olika sidor! Du kan tjäna hundratals kronor utan att köpa någonting!


Dessutom finns det massor av erbjudanden där du kan få allt från prenumerationer och böcker till resor och kläder utan att det kostar något alls.


Det är naturligtvis helt gratis att vara medlem på Plus i kassan, så bli det du med och tjäna lite extra pengar på sidan av. Du kanske planerar att resa utomlands, köpa dom där skorna som kanske är lite för dyra? Ta chansen, för att bli medlem klicka här och här eller här!


Pride i Kungsan med Cissi




(Mina nya byxor)

Fisken försökte ta livet av sig!!

Hör mamma "skrika" något utanför mitt rum och sedan kommer hon in och säger att en fisk låg på golvet och måste ha hoppat ur akvariet. Så mamma la i den igen och den mådde inte bra alls men det ser bättre ut nu. Vi får hoppas att den klarar sig.

De söta björnarna från Skansen


Klappat och klart

I september rullar det in lite pengar till mig, hurra hurra! Snart får vi hoppas på att ett jobb kommer till mig också så att man kan börja leva lite.

Idag kommer min kära älskling och det ska bli suuuuper kul, hela dagen har varit roliga idag. Har sett fyra nunnor gå förbi i T-centralen från ingenstans. Jag har ätit tokgod mat på Mandarin City och jag fick använda toaletten för personalen på Lidingöbanan, hur grymt är inte det!



Tillbaka idag igen..

Arbetsförmedlingen var inte till så mycket hjälp igår så jag skulle vänta till på onsdag egentligen men så ringde min handläggare mig igår vid sex och frågade om jag kunde komma in idag vid tio. Så jag hoppas att allt löser sig nu. Hon tyckte tydligen inte att man skulle vara så EXAKT på dagen då det gått 90 dagar..? Jag menar står det 90 dagar på hemsidan och andra broschyrer och hon säger 3 månader så är det väl det som gäller, right?

Nya kuddar till soffan, hurra!



1 augusti 2011

Idag bär det av till arbetsförmedlingen för att prata om ungdomsgarantin som jag ska få nu och jag hoppas verkligen att jag får den efter mina 90 dagar som inskriven utan jobb. Efter det ska jag kika runt lite i stan och tur som man har så är det soligt och fint idag.

Igårkväll kom Olliver till mig och vi började laga middag rätt sent men det var ändå en lagom lång kväll då vi hann se film innan klockan blev för mycket. Tyvärr så har jag sovit dåligt i tre nätter nu så jag hoppas på att denna natt som kommer blir bättre.

RSS 2.0