Äckligt



(—Refräng—)

Du och jag under täcket, baby
Det har gått flera veckor, baby
Sen vi låg där hos dig och du frågade mig,
Ska vi göra något äckligt, baby
Jag blev tagen på sängen, baby
Jag låg där naken och ängslig, baby
Men det kändes okej, när du visade mig
Hur man gör nånting äckligt, baby


På nya äventyr

Idag tänkte jag och mamma åka till Rusta och Jysk, vi hann inte gå runt överallt igår vid IKEA eftersom att vi köpte en del men har ingen bil och då är det jobbigt att bära runt på allt.


Gjort om i garderoben!

Ni som inte känner mig vet inte hur det såg ut innan, men mina vänner ser kanske skillnad?
Blev precis klar med allt och började fixa allt runt halv 4-4. Nu är jag helt slut men nöjd.


Stora garberoben

Lilla garderoben

Jag har väldigt mycket kläder men jag tycker inte att det syns på bilderna,
kanske för att det mesta ligger i lådorna. Men nu kan jag iallafall se lite mer vad jag har och inte har.

Åker till IKEA



Får se om man hittar någe skoj!

DOKTORN: Tog massa blodprover, levervärde och virus spårning eller vad det var,
läkaren ringer på torsdag med resultat.


Är så trött hela tiden

God morgon

Ska vara hos doktorn kl. 10.00 idag så jag ska strax äta och klä på mig så att jag kan åka dit. Hon var sjuk förra veckan då jag egentligen skulle tillbaka så jag hoppas att hon är frisk idag för dom har inte ringt och ändrat tiden än. Jag är jätte trött som jag nu har varit i flera dagar och jag förstår inte varför, vill gå tillbaka till sängen och somna om.. Efter doktorn ska jag möjligtvis följa med min bror och mamma til IKEA.

En hel helg med Olliver

Kom nyligen hem från Olliver, vi har inte alls gjort mycket denna helg.
Ätit middag med familjen och fått höra massa historier från deras resa i Kenya. Fick massa godis och ett par härliga byxor som jag kommer att använda till sommaren.

Det är skönt att ha sin älskling hemma igen!

Det var inte fredag natt!

Olliver kom hem nu inatt inte fredag natt som han hade sagt hela tiden och det ändrar ju saker och ting. Nu vill man ju åka dit så fort som möjligt men det går inte, ska till stan med min bror och kolla upp massa saker innan. Vet inte hur lång tid det kan ta men så får det bli.

Lång promenad idag

Idag gick jag hemifrån mig till Sannas jobb för att hälsa på henne, det jag inte tänkte på då var att det var ganska långt och gå och jag blev helt slut i kroppen. Stannade kvar på Sannas jobb i några timmar och pratade om allt möjligt och sålde ett fint handsmycke till henne från melas.blogg.se.

Runt halv fem tiden gick jag till bussen för att åka hem, hade dock inget busskort så jag skickade iväg en sms-biljett vilket inte var så enkelt som jag trodde. När man har kontaktkort kan man inte skicka efter en sms-biljett utan att ha fått en aktiveringskod från operatören.. "Shit tänkte jag, hur ska jag nu komma hem?" Efter en liten stund ser jag att det står en kvinnlig busschaufför bredvid mig som jag går fram till och frågar/visar mitt sms till SL och allt annat jag fick. Hon frågade vart jag skulle och sa att det var den bussen hon skulle köra så jag fick åka gratis hem.

Sakna.


Skulle till doktorn idag men..

Har haft en tid bokad till min läkare sen förra veckan för att komma dit idag och kolla upp mina prover så att vi ser att saker och ting går åt rätt håll eller inte. Klockan 8.15 ringde en sjuksköterska och berättade att min läkare är sjuk och att tiden blir flyttad till måndag den 30:e kl. 10.00.

Premiär för Tunnelbanan på kanal 5 idag



Kanal 5 kl. 20.00

Det ska jag se!


Sjukgymnasten

Kom hem för en stund sedan från sjukgymnasten och det visade sig att jag var stel i mina muskler i nacke och rygg, hon tryckte på allt möjligt och det var inte skönt direkt, haha. Fick två hemläxor som jag ska göra varje dag, det ena var att gå promenader minst 15 minuter och göra "ro rörelser" 10 gånger med höger arm, 10 gånger med vänster arm och sedan 10 gånger med båda armarna.

Jätte trött idag, borde kanske sova sen..

Hej! Snart ska jag åka till sjukgymnasten och det brukar ta ungefär 45 minuter och jag ska vara där 9.15, allstå borde jag vara hemma någon gång efter kl. 10.00. Funderar på att vila mig en stund då eftersom att jag inte verkarha sovit någe vidare inatt.

2012-01-23

DENNA VECKA

23/1 Idag händer det nog inte så mycket
24/1 Sjukgymnast 9.15 - 10.00
25/1 Prämiar av Tunnelbanan kl. 20.00 Kanal 5
26/1 Läkarbesök 11.15 - 12.15
27/1 Olliver kommer hem på natten
28/1 Träffa Olliver
29/1 Vara med Olliver/åka hem igen

Någon dag här i veckan ska jag på arbetsintervju om dom inte har många att kontakta, då kanske det blir i början på nästa vecka. Jag återkommer om det.

Dags att bli frisk

Idag har jag stor städat rummet vilket innebär att jag har:

• Bäddat rent
• Dammat
• Dammsugit
• Vädrat
• Slängt skit i papperskorgen
• Lagt in alla kläder i garderoben
• Ställt tillbaka saker där dom ska stå

Har till och med tvättat rent mina sminkborstar, bort med alla bakterier - dags att bli frisk nu!
Bytt tandborste och sedan har jag duschat rent mig själv också.

Jag hade två anledningar till detta och det är självklart att jag vill bli frisk (städa bort allt skit i rummet) och sedan för att jag fick ett e-post meddelande om ett jobb jag sökte i juni förra året som nu undrade om jag fortfarande är intresserad av jobbet (Fick nytt hopp och ville städa rummet). Blir förhoppningsvis intervju nästa vecka. HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!

Några hårfärger jag har haft






Vad passar bäst tycker du?


Läkaren ringde nyss..

Det var båda bra och tyvärr dåliga nyheter, mina levervärden är förhöjda och jag måste tillbaka för fler prover. Vet inte om ni minns att jag låg på sjukhus i oktober, annars kan ni läsa om det HÄR då var mina levervärden inte heller bra + att sänkan var otroligt hög, då hamnade jag på sjukan. Nu vet man inte heller exakt varför mina levervärden är förhöjda, jag har inte druckit på länge så det kan inte vara de.. Är bara så trött på att vara sjuk. Är sjukskriven nu tills vidare.

Tävlar om en mysdress hos Lina Holgersson

Tävlar om en snygg mysdress från Suit of Sweden hos denna söta tjej → http://linaholgerssons.blogg.se




Tycker om den gråa mest, vilken gillar ni bäst?
Ni kan också gå in och tävlar om en mysdress hos http://linaholgerssons.blogg.se



Sommar, sommar, sommar


2012-01-18

Varit hos doktorn och hon hittade inga fel som vanligt men jag har virusinfektioner i kroppen som gör att jag är sjuk hela tiden och det kan man inte få någon medicin mot. Hon hade tagit fler prover så hon skulle ringa imorgon, vet inte riktigt varför. Det verkade som att hon hade fler idéer i huvudet om vad det kunde vara, antar att jag får veta det imorgon.

Dagen imorgon, onsdag

♦ Läkarbesök 11.30 för att kolla upp min hals och lite annat och förhoppningsvis få någon medicin så att allt skit försvinner ur min kropp.

♦ Åka till arbetsförmedlingen och prata med någon om praktiken osv..

♦ Om inte klockan är för mycket ska jag åka till praktiken.

Senaste nytt

Har varit ganska sjuk till och från som ni nog vet nu, så jag har inte varit på praktiken hela veckor men har alltid sagt till att jag är sjuk. Skrev ett långt e-post meddelande till dom igår för att förklara att jag verkligen vill vara hos dom och lära mig och då fick jag svaret tillbaka att dom trodde att jag hade hoppat av och att dom inte behöver en praktikan längre - dom behövde bara det i december.. Skrev att jag skulle komma dit imorgon, alltså idag. Vilket nu känns lite hopplöst pga att jag är sjuk i halsen och har ont, dom behöver inte en praktikant men jag kan vara där ändå.. nja, vet inte riktigt vad jag tycker om de.

Jag ska prata med dom inte och kolla hur dom hade tänkt sig så att jag får veta om jag kan vara kvar och göra någon nytta eller söka en annan praktik eller jobb som jag kan börja på.

NYHET HOS MELA!


MELAS SMYCKEN


Hamnat i en ond cirkel

Varit sjuk nu ganska mycket fram och tillbaka, nu är min hals uppsvälld på båda sidorna. Det har börjat rinna snor ur näsan - Kul, jag har åkt på en förkylning. Hade feber igår, vilket jag har haft fram och tillbaka i en vecka nu..

Idag är planen att knapra i sig halstabletter, dricka te med mycket honung och få i sig vitlök som bara den för att bli frisk. Det låter väl inte som en dum idé?

melas.blogg.se - fina smycken på nätet

Klicka på bilden nedan för att komma till sidan med fina smycken.





2012-01-15


Att komma in och från stan igår, var inte lätt.

Detta hände när vi var påväg in till stan, fick vänta på tunnelbanan en kvart utan information om vad som hänt.
Byta till buss i Karlaplan men det kom ingen ersättningsbuss på flera, flera minuter så vi hoppade på en annan buss. Klev av vid Sveavägen och vandrade till Webhallen. Över en timme hade gått när vi nått fram till Webhallen, vilket egentligen ska ta ca: 15 minuter.



Efter allt krångel hoppades jag och min mor på en normal resa hem. Vi hade varit i stan i några timmar för att undvika att få åka bussar runt om i Stockholm. När vi kom ner till tunnelbanan igen så hade dom hittat hunden, allt var frid och fröjd. Tåget skulle komma om 5 minuter.. Men då säger dom i högtalarna att det är förseningar med 13 minuter pga någonting fel som vanligt. Så säg inte att FREDAGEN DEN 13 är en otursdag, den har flyttats till LÖRDAGEN DEN 14!


Cheap Monday



Köpte ett par Cheap Monday jeans idag för 200 kr.
Dom sitter perfekt och är jätte sköna att ha på sig dock måste jag ha ett skärp till
eftersom att dom var något stora i midjan.

Bilder från gårdagen

 

Äntligen kan jag lägga över bilder från kameran som har letat i min låda i flera år!

 


Kingston Card Reader 19-in-1 (USB 2.0)

Idag ska jag åka till webhallen och köpa en Kingston Card Reader 19-in-1 (USB 2.0) för att kunna använda min kamera. Har ingen sladd till kameran så det är lite svårt att överföra bilder till datorn, men äntligen har jag hittat ett bra alternativ. Det kostar mig 119,00 kr att köpa den där saken och så har jag en fungerande kamera - VÄRT!


Tog lite foton med kameran igår eftersom att jag visste att jag senare idag kommer att kunna lägga in bilderna i datorn. Så bilder kommer senare, wohoo!

I 20 månader har det varit du & jag


20 månader idag hjärtat. Jag saknar dig här hemma i Sverige.
Hoppas att du har det bra på safarin i Kenya - min mobil är så tyst när du inte hör av dig.

Jag älskar dig Olliver ♥


Fredagen den trettonde

Hej där, nu har jag haft feber i 3 dagar samt illamående och huvudvärk. Det roliga med min feber idag är att jag har undertemp, så jag är väl extra kall i kroppen antar jag? Jätte konstigt. Vet att jag ofta hade undertemp när jag var sjuk förr i tiden men har inte haft det på flera, flera år.

Ska kanske gå och lägga mig snart igen för att vila upp mig lite till, det är ju trots allt fredag och då brukar man vilja sitta uppe någon timme extra på kvällen för att se "den där filmen" eller något liknande. Det blir nog fredagsmys med mig själv i min säng hela dagen och kvällen. Det har blivit som en ont cirkel att jag är sjuk hela tiden just nu och jag hoppas att det här är det sista som kommer så att jag kan få vara frisk länge, länge. Vet inte heller hur bra det kan vara för kroppen att vara sjuk varannan vecka? Någon som vet de?

Vi hörs väl lite senare och jag orkar.

Hej!


Barnbolaget - till er föräldrar

Barnbolaget (http://www.barnbolaget.nu/) är en butik för barn mellan 0-10 år som ligger i Vällingby City, Pajalagatan 23. För att hitta dit går du in i bokhandeln Klackenbergs böcker & papper, går igenom affären och upp för en trappa för att komma till Barnbolaget. Det finns även hiss för föräldrar med barnvagn.


Hos Barnbolaget hittar du kläder som te.x. Lundmyr Of Sweden som är väldigt populära i bebis världen. Det finns även kläder från Geggamoja, Bäbis, Molo, Småfolk och MeToo och mycket mer.


Ett annat populärt märke är Kid's Concept, (Pumpkin & Star) som erbjuder en otroligt stor mängd av fina saker.



 



2012-01-12

Igår kväll åkte Olliver till Kenya och här sitter jag i regniga Sverige. Han skulle höra av sig när han hade landat, vet inte när det är men än har han inte hört av sig och det förvånar mig inte om han glömmer att höra av sig heller. Han kommer hem igen den 27 januari vilket är ett tag kvar.

Och som vanligt har jag inga planer om vad jag ska hitta på under helgerna då han är borta, men det brukar lösa sig.

Tjäna pengar på din blogg

Tjäna pengar på din blogg genom att annonsera om företag på din blogg, hur enkelt som helst och det är gratis!
Klicka på länken nedan för att bli medlem redan idag.


The girl with the dragon tattoo

Filmen var inte alls som jag hade tänkt mig, inte värd att se på bio faktiskt.
Visst var det coolt att den var inspelad i Sverige men det mesta var blaha, blaha..


Tunnelbana

img_20120110_102 (MMS)

Tunnelbana


Bio ikväll!

Idag kommer min älskade pojkvän hit för att vara med mig innan han åker till ett annat land, vi har planerat in bio ikväll - det blir The girl with the dragon tattoo. Ska bli jätte intressant att se den, tror att den kommer vara grym.


60 dagar kvar

Sitter på donken på min otroligt sena lunch och räknade ut att det är 60 dagar kvar tills jag blir 22 år, har inte ens vant mig vid att vara 21. Det förra året gick rätt fort ändå även fast jag inte hade så mycket att göra om dagarna. Känns inte som att jag har hunnit med så mycket under mina 21 år. Fortfarande arbetslös men praktiserar för att få erfarenhet, har inte varit utomlands än, har mer pengar än vad jag brukade ha så det är ett plus. Bor hemma, haha - galet liv jag har! Nu ska jag jobba sista halvtimmen och sedan bege mig hem.

Äntligen mat!

img_20120109_151 (MMS)

Äntligen mat!


På praktiken

img_20120109_150 (MMS)

På praktiken


God morgon världen

Gick och la mig 22.30 igår och ändå lyckads jag sova dåligt och ville absolut inte gå upp kvart i åtta men nu sitter jag här. Har ingen aning om vad man ska ha på sig idag, det verkar vara ganska kallt ute men sedan ska jag stå inne och jobba.. Hoppas bara att jag kommer på något snart så att jag inte blir stressad sen.

Frukost ska jag fixa mig nu och så ska jag se om det finns något man kan ta med sig till lunch här hemma. Förövrigt hoppas jag på att dagen flyter på som den ska.

Bilder från helgen





Fredag, Lördag, Söndag

I fredags var det festligheter hemma hos Olliver för att hans mamma fyller år om några dagar och det firade dom med vänner och familj innan dom ska åka iväg till Sydafrika. Det bjöds på god mat, vin, öl, efterrätt osv.. Det dansades överallt och alla var glada och skrattade.

I lördags åt jag och Olliver pizza med Annie och Kimmen på morgonkvisten och kollade på Gumball 3000 med Erik och Mackan. Efter en stund gick Kimmen och Annie och då städade vi och åkte och handlade mat och lite annat gott inför kvällen. Det blev bara filmer under lördagen..

Idag, söndag kommer det inte hända så mycket. Ska väl hemåt snart någon gång och då ska jag väl städa, äta, duscha, plugga... ja massa skit. Hejdå!

Pluggar

Här sitter jag och pluggar barnstorlekar och annat skoj så att jag kan hjälpa till mer när någon
kund på Barnbolaget frågar mig något - det går bra nu!

Helgen börjar kl. 16.00 idag

Det är så skönt med långa helger inte för att jag har något speciellt jag ska göra idag, blir nog bara någon film och sedan sova som vanligt. Imorgon blir det lite party som jag ser framemot så jag tänkte passa på att vila ut så att man orkar vara uppe in på sentimmarna på fredag.

Snart måste jag gå till tåget och jag hoppas att dagen springer förbi så att helgen kommer snabbare.

Träffat Sanna och hämtat mina kläder jag beställt!


Snart bär det av till Vällingby


2012-01-04

God morgon

Såg att mina kläder jag beställt är sorterade i Stockholm, så förhoppningsvis kommer dom idag och det skulle inte sitta fel. Efter praktiken ska jag eventuellt träffa Sanna en stund sedan ska jag nog kolla på tv och gå och lägga mig. Jag hoppas att jag är ledig på fredag som nästan alla andra är så att jag kan sova ut innan kvällen kommer - då jag måste vara pigg och glad.

Frukost snart, funderar på att göra två toast, kanske te eller något annat gott.
Klä på mig är en bra idé..

Hej mina vänner!

Skrev igår att jag köpte ett linne men jag testade det aldrig i affären, men fy sjutton vad bra det satt funderar att kanske springa in på Ginatricot idag igen och kolla om det finns några kvar att köpa.

Lek med webcam




På väg hemåt

Sitter på tunnelbanan från Vällingby och längtar hem, glömde hörlurarna hemma så jag kan inte lyssna på musil och det är ganska tråkigt. Tog en morgon shopping 10.40 idag, hittade inte så mycket kul förutom ett linne och en väska som jag kikat på ett tag. Rea på allt såklart, fick betala 150 kr.

Idag på praktiken har jag handlat tidningar för att kolla vad som är inne i bebisbranchen, slagit in paket, skruvat isär en pryl osv. Olliver kom förbi och lämnade sl kortet och pratade en stund.

Nu när jag kommer hem ska jag fylla i ett papper till försäkringskassan och springa ner till brevlådan med det.

Nytt år och nya tag!

God morgon, snart bär det av till praktiken. Får se vad jag får göra idag, dom har berättat att det är lugnare i butiken under januari så jag antar att jag kommer att få se det denna vecka.

Olliver skulle kila förbi med sl-kortet han hade glömt att ge mig igår så att jag kan åka hem därifrån. Vet inte vad mer jag ska skriva men detta är min första riktiga dag på det nya året 2012.

GOTT NYTT ÅR!





RSS 2.0