1990nånting det var back in the days!

Jag har så svårt att bestämma mig om jag vill lyssna på musik och skutta omkring eller om jag ska se CSI som började nu på 5:an. Så just nu gör jag lite både och...
Men det lär bli så att jag lägger mig i sängen och kollar på CSI sedan kommer jag väl bli så trött att jag somnar och jag ska sova som en prinsessa inatt, det skulle vara otroligt skönt.

Imorgon är det fredag och då ska jag förmodligen åka iväg till Olliver, men vet inte när och hur än. Helgen kommer nog bli lugn och det känns rätt skönt eftersom att jag ska iväg på en födelsedags fest nästa helg, eller två men i samma - inbundna i varandra (så kan vi kalla det). Ser fram emot det!

Idag är en sån dag som jag inte orkar göra någonting på...


Förra vintern
Hade lite större ögonbryn då, kan inte sätta fingret på om det är snyggt eller inte?

Igår blev det promenad, smått och gott!

Under promenaden fotade jag lite, sedan kom Olliver och därefter
träffade vi Sanna.

Det blev mycket skratt och glada miner!

Fick en söt/rolig mugg

Namnsdags present! ;P
Från Olliver 

Det är ingen vanlig dag, för det är min NAMNSDAG

HURRA HURRA HURRA!
Mikael och Mikaela har namnsdag idag och jag är en av dom, MIKAELA.



.

Hey over there what's your name, Are you for real is this a game
You start to smile and I do the same, I look away but you remain
Your eyes staring back at me, My heart starts to skip a beat
I pray that you will never know, I'm falling when you look in my eyes

Skogspromenaden med Mamma



Den trevliga vistelsen på hotellrummet!

När jag och Cissi gjorde i ordning oss inför Mellis partykväll.

Smycket jag gjorde igår


Ut och promenera i höstvädret

.

Det roliga med Facebook är...

...att man kan hitta bilder man har glömt att folk har lagt upp och minnen man har förträngt, hehe.


Dagen innan första April, vissa vet vad jag menar.
APRIL APRIL DIN DUMMA SILL ;P
Man var bra elak när man var yngre,
och borde ha kanske tänkt lite mer innan man handlade.

Morsning korsning!

Idag har jag gjort ett smycke, kanske lägger upp en bild på det sen annars har jag inte gjort så mycket. Bara varit och handlat och sedan spelat kort med min mor.

Nu funderar jag på att skippa middagen och vila lite tills klockan blir åtta för då ska jag kolla på Idol och bara mysa med mig själv.

Sliten

Då var man hemma igen från en rolig helg med alla möjliga personer.
Lördagsfestandet började klockan tre med bastu och champagne därefter gjorde vi tjejer i ordning oss för att gå ut. Men innan det åt vi lite smått och drack lite mer.. Sedan bar det av till Pure för att äta middag med resten av folket, det var mumma!

Idag har jag mest legat stilla och kollat på film och nu är jag hemma och ska fortsätta med det.

På en promenad genom stan..

Tredje promenaden denna vecka, känner mig duktig!
Hoppas att det fortsätter så här nu framöver också.

Om ett tag kommer Olliver hit, vi tänkte ha Fredagsmys,
spela wii och äta tacos!

I väntan på att pizzan skulle bli klar


Min fina pizza!


Torsdag

Igår var jag ovanligt trött så jag gick och la mig vid sex tiden men det var de värt!
Idag har jag inte så mycket planerat förutom att jag ska göra pizza till mig och min bror till middag. Mer om det senare..

Promenad till Centrum

Jag och mamma tog en promenad till och från Centrum, jag köpte även ett par svarta byxor och ett halsband som jag planerar att ha på mig på lördag.

Mamma och jag ska försöka införa promenader tre gånger i veckan för att hinna gå så mycket som möjligt innan det blir vitt på marken.



Ikväll ska jag kolla på Idol och sova tidigt hade jag tänkt mig!

Solen skiner idag

Godmorgon, jag gick nyligen upp ur sängen. Har sovit ut vilket kändes grymt bra och det bästa av allt var att vakna och se att solen skiner in genom fönstret. Ska nog ta en promenad idag men vet inte vart jag ska gå, blir det i skogen igen eller blir det någon annanstans? -Det får vi se helt enkelt.

Olliver var här idag och det var underbart att träffa honom, vi gjorde inte så mycket, låg mest i sängen och kollade på filmer och serier på tvn. Åkte iväg till Willys för att köpa fika.. haha, hur som helst det var en bra dag även fast jag var trött som ett djur, nu har jag sovit bra igen.

Snart kommer min prins!

Kom nyligen hem från jobbet, jag jobba över en halv timme eftersom att en i personalen inte hade hunnit tillbaka än. Så det blir en extra slant till mig.

När jag kom hem städade jag det sista i mitt rum och dammsög - nu är jag nöjd och glad! Ska lägga mig ner i sängen och vila lite om jag inte helt plötsligt kommer på att jag vill göra något annat. Man vet aldrig med mig, sörru!
Snart kommer prinsen min, längtar galet mycket... ja jag vet inte vad mer jag ska skriva men jag längtar till lördagen också, FIRA MELLIS; Melina Rivedal shalalalala, Melina Rivedal shalalalalala!

Förr.


Mediaprogrammet.

Skogspromenad

Jag och mamma vandrade ut i små skogarna här och var och letade efter kantareller men vi hittade inga, vilket var tråkigt. Men det finns gott och andra svampar, både ätbara och "farliga". Efter en tids vandrande så gick vi till blomsteraffären som låg i närheten och kollade på lite blommor. Mamma hade glömt plånboken hemma så vi köpte ingenting.

Efter att vi hade kommit hem ringde Sanna mig och undrade om jag ville träffa henne och Kim en stund och det gjorde jag. Vi möttes upp och Sanna hade med sina små söta voffsingar, sedan gick vi iväg till en pizzeria för att Kim var sugen på pizza.
Sedan har jag inte gjort så mycket, ska gå och lägga mig snart eftersom att jag ska jobba imorgon. Ska bara jobba från 08.00 - 11.30 så det är skönt, sedan kommer förhoppningsvis Olliver hit!

Det var ett tag sedan som vikariepoolen ringde mig om jobb, kollade i min kalender, det är en månad sedan som jag fick jobba och jag känner att jag hellre jobbar i kassan på ICA, i en affär eller whatever än att vänta på att få jobba några timmar på förskolor en gång varje månad. Så nu blir det till att skriva färdigt mitt CV som nästan är helt klart och börja fundera vad jag kan tänka mig att göra och bara köra på!

Mina planer för idag

Städa rummet och bädda rent sängen, har inte kommit så långt med det än. Sängen är klar iallafall men rummet är som det är, får se om jag orkar fixa till allt senare.
Jag tänkte även gå ut och ta en promenad snart, frisk luft är alltid lika trevligt!

Det är mycket prat om politik just nu vilket jag inte är så insatt i. Många är oroliga över hur Sverige kommer att styras nu eftersom att Sverige Demokraterna har kommit in i Riksdagen. Jag är inte speciellt orolig. Dom löser nog detta på ett bra sätt. Och snart hoppas jag att folk slutar prata om politiken för jag har redan börjat tröttna på att diskutera det.

Röstat!

Har varit och röstat nu och sedan bar det av med familjen till pizzerian för att släcka törsten, nu är jag hemma igen och ska väl vänta in middagen och bara ha en otroligt mysig kväll med mig själv.

De var den helgen...

Jag och Olliver gjorde typ ingenting i helgen, vilket börjar bli lite tröttsamt men det går nog att ändra på. Enligt mig är helgen till för att vila och att träffa folk man annars inte hinner träffa på vardagarna. Man planerar ihop något kul tillsammans och har en trevlig kväll.
Men inte "vi drar över en/två människor och kollar film och serier fredag och lördag och vilar på söndag". Är lite trött på de upplägget nu.

Jag kom hem inatt vid två tiden eftersom att Olliver skulle upp tidigt och åka iväg med sina vänner och kolla på Amerikansk fotboll. 

Idag ska jag gå och rösta med min familj någon gång, är fortfarande lite oklar i vad jag ska rösta på men det blir nog bra hur jag än gör. Annars idag ska jag kanske möta Cissi en snabbis, jag funderar på att köpa lite nötter till kvällen och till Ensam Mamma Söker.

När man har tråkigt...

...så gör man sjuka miner mot kameran.
Ser typ ut som en gammal kärring blandat med tonåring. Gillar't!

Hemma igen efter en annorlunda men kul dag.

Kom nyss hem från Biggest Loser finalen och det var hur kul som helst men är lite trött på att klappa händerna, så jag ska försöka skippa att behöva klappa händerna på ett tag nu.
Ni som följer Biggest Loser Sverige kommer verkligen att tycka om finalen, det var spännande och chockerade. Eftersom att bara två avsnitt har visats på tvn så kanske jag ska kolla på alla avsnitt och jag ska definitivt se FINALEN igen!

P
åvägen till studion regnade det och blåste så jag hade ingen koll på vart jag gick någonstans, vilket slutade i att jag gick in i en stolpe. Annars gick allt jättebra. Det spö regnade när vi skulle hem så vi inväntade ett uppehåll så vi kunde ta oss till bussen. Dagen idag har varit toppen för mig och Sanna; gratis live sändning, gratis prylar, mat och vatten.

Man behöver inte betala för att ha kul!

Biggest loser finalen

Efter två visade avsnitt av Sveriges Biggest Loser på tvn, ska jag idag få se finalen av det hela.
Jag åker med Sanna och jag hoppas att vi hittar rätt och kommer i hyfsat bra tid.
Jag har ingen aning om hur det kommer vara, hur lång tid det tar, om vi i publiken ska skrika eller hålla tyst.

Berättar allt sen..

O sisters let's go down, down in the river to pray..


Städar undan sommarkläderna

Igår begav jag mig in till den stora staden för att möta upp Sofie vid Slussen som jag inte har träffat på bra länge. Vi fortsatte vår resa mot Centralen för att möta upp Cissi som var påväg från jobbet. Vi gjorde inte så mycket, satt mest och pratade om nytt och gammalt, varför vi satt och glodde in i planscher istället för att kolla på något vettigt.
När jag kom hem igen lagade jag lite mat och väntade ut tiden för att kunna se Idol klockan 20.00.

Eftersom att jag har så svårt att veta vad jag ska ha på mig varje dag så kom jag och tänka på att jag kunde lägga undan sommarkläderna nu för att få mer synlig plats för mina andra kläder. Det är något jag smått har pysslat med idag, känner fortfarande att jag måste ändra om allt så jag kan hitta mina kläder bättre.
Just nu har jag tagit en paus från "städandet" och vet inte riktigt vad jag ska hitta på.

En regnig dag i September

Igår var det måndagen den 13 september 2010 och jag träffade Linda ett tag. Inte nog med att det var måndag den 13:e - det var också Ollivers och min fyra månaders dag. Tiden går verkligen fort fram, fast ändå kan jag känna att den även går långsamt.
Olliver kom hem till mig igår och vi planerade att ha en "skräckfilms kväll" plus att vi skulle hinna se de senaste avsnittet av True Blood som vi bara hann se halva av.
Kvällen var jättebra och jag fick äntligen sova gott denna natt och med världens bästa pojke, vilket jag är otroligt lycklig över.

Planerna för idag är inte bestämda alls, tänkte äta något gott till frukost och lunch, ta en lång varm dusch och se vad dagen bjuder på helt enkelt.

Vad har jag gjort denna helg

Jag bjöd över Sanna i fredags på lite mat och alkohol innan vi skulle åka in mot Gröna Lund för att se Hoffmaestro.

Framme vid Gröna Lund skiljdes mitt och Sanna sällskap åt eftersom att Sanna hade Gröna kortet medan jag, Olliver, Kimmen och Markus skulle fixa biljetter. Efter en tid fick vi tag i biljetterna och gick in. Alla ni som var där vet hur mycket folk det var överallt men för er som inte var där, det var helt sjukt mycket folk.
Vi stod på ett hyfsat bra ställe innan konserten började tills vissa kom på att man kunde hoppa upp på taket, vilket alla skulle göra helt plötsligt. Jag blir mosad, intryckt i allt och ingenting, folk vevar med armarna helt galna för att få komma upp på det där taket. Jag bestämde mig för att försöka pressa mig ut ur folkmassan för jag ville hellre behålla min kropp som den var istället för att komma hem blå.
Jag och Olliver kom hem tidigt, vi drog i mitten av konserten skulle jag tro.

Lördagen spenderades med Olliver och Sanna i stan och sedan hemma hos Olliver. Vi kollade på Green Street Hooligans och åt mat/drack alkohol. Senare fick vi besök av Lars vilket var hur trevligt som helst. Kvällen blev inte alls så lång, den var lagom och bra.

I söndags gjorde jag absolut ingenting, åt frukost hos Olliver, kom hem rätt tidigt trött som ett djur, åt, sov.



Fick rosor av min älskling


Aftonbladet skriver..

Fiskarna (19/2-20/3)
"Torsdagen blir ganska romantisk och dessutom en smula rolig. Du får en stillsam men givande kväll."


Ja varför inte? Jag kan nog hålla med om att min dag kommer att se ut så där. Min pappa fyller år idag och det ska firas med god mat vid fyra tiden som är en utav höjdpunkterna idag. Den andra höjdpunkten är att min pojkvän kommer hit och sover med mig. Längtar otroligt mycket!
"Romantisk, rolig, stillsam men givande kväll" - Absolut!

Berg och dalbana

Ligger i sängen och kramar om en cola flaska som har stått i mitt rum ett par dagar nu, har inget ordentligt svar på varför jag ligger och kramas med en cola flaska - men det är rätt mysigt.
Man får ta vara på det man har att gosa med när det uppstår sådana saker som att pojkvännen inte kommer, haha.
--
Livet är något liknande som en berg och dalbana, det går uppåt, neråt, fort och långsamt. Just nu vet jag inte vart i guppen jag befinner mig. Men om jag måste gissa så skulle jag nog säga att det varken går upp eller ner, att jag möjligen sitter fast mellan två backar så vilket gör att jag inte kommer fram eller bak. Men livet har sin gång och sina förbestämda planer, det är väl bara att kämpa vidare så gott det går och se vart jag hamnar.

.


Åttonde September Tvåtusentio

Jag har försökt att göra om min blogg, men hur jag än gör blir jag aldrig nöjd.
Är trött på att ha samma saker hela tiden, att inte ha något kul att skriva.
Vill börja om på en ny kula men jag vet inte vart eller när jag ska börja.

Onsdag

• Duscha
• Städa
• Olliver kommer hit

Förövrigt längtar jag till fredag, det kommer bli en härlig dag!

Haha, skön låt!


"Jag mår bra.. förutom att.."

Jag och Sanna åkte iväg till stan idag och gick omkring överallt och ingenstans. Sanna blev hungrig men kunde aldrig bestämma sig, hah! Jag tror aldrig att jag har gått förbi så många olika ställen som man kan äta på under drygt 20 minuter utan att hitta något man vill ha.
Det slutade med att vi åt på Donken efter mycket om och men och "Nu vill jag hem"..
Dagen idag har varit jättebra förutom att jag märkte att min hals började krångla när vi var i stan och när vi kom hem till mig kollade jag i spegeln och jag är röd och svullen i halsen, ja men vad kul!
Är det inte det ena så är det de andra.
Även Sanna har känt av i halsen att allt inte står rätt till så det är väl nu alla hemska förkylningar börjar antar jag.

Förövrigt är jag totalförvirrad när det gäller mitt liv, vet inte alls vad jag vill med något och det har jag känt länge.
Och pricken över i:et är att jag också har blivit världens känsligaste Mikkis och blir ledsen för allt numera. Vet inte om det har med förvirringen att göra. Det är iallafall otroligt jobbigt, jag mår helt enkelt inte så bra just nu och jag kan inte helt sätta fingret på varför.

Nu vet jag inte hur min vecka kommer bli, det återstår att se.

Ny vecka

I helgen var det bara massa party party vilket var kul eftersom att jag knappt gjorde något förra helgen.
Det blev sena nätter, lite halv dåligt med sömn men det tog jag igen på söndagen.
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, vill få kontakt med Sanna och träffa henne ifall hon har tid.
Annars blir det nog inte så mycket som händer idag.

Tisdag» Jobba? Annars vet jag inte.
Onsdag» -"- Olliver kanske kommer hit.
Torsdag» Jobba?
Fredag» Jobba? Hoffmaestro på Gröna Lund.
Lördag» Är förmodligen hos Olliver.
Söndag» -"-

Whitney Houston - My love is your love


RSS 2.0