Slutade tidigare och träffade..

Som rubriken säger så slutade jag tidigare idag, 1 timme och 40 minuter tidigare för att vara exakt. Jag kilade då iväg genom Kista galleria för att ta mig till tunnelbanan och åka hem för att träffa Mellis en snabbis innan det var dags för middag. Länge sedan vi sågs och mycket prat om nytt och gammalt.

Det är så kallt ute nu så vi blev båda som två isbitar så vi gick till ICA Kvantum några minuter innan jag skulle hem för att Mellis skulle handla lite och så. Nu sitter jag här vid datan, har nyss börjat koppla av och det är så skönt att jag är ledig resten av denna vecka. På måndag blir det jobb igen.

Fan vad det blåser!

img_20111130_125 (MMS)

Fan vad det blåser!


Då åker jag iväg



HEJDÅÅÅ!


Nu blir det frukost

Nu ska jag äta frukost/lunch och kolla på One tree hill, klä på mig osv.. Ska jobba vid Kista industriområde idag igen och jag hoppas att det rullar på bättre idag än vad det gjorde igår. Fördelen med idag är att vi ska få kartor med oss som dom såklart glömde igår.

Kanske skriver någe mer innan jag åker. Hej sålänge!

Väntar på tåget

img_20111129_114 (MMS)

Väntar på tåget


Kistamässan idag.



Är rätt seg idag, halsont, värk.
Men ska jobba på ändå hade jag tänkt.
Ska möta upp folk vid Kistamässan idag, undrar om vi ska stå där och dela ut eller inte?


Igår var en bra dag..not!

Åkte till jobbet i Sollentuna och får veta att jag ska till Helenelund med en kollega, när tåget kommer lastar vi på våra två kartonger eftersom att kärran vi hade inte gick att rulla in i tåget pga glappet mellan plattformen och tåget. Vi ställer in kartongerna och min kollega ska ut och hämta kärran och då stänger dom dörrarna och tåget börjar åka.. helt idiotiskt. Jag står ensam på tåget med två kartonger som väger bly så jag var tvungen att fråga närmaste människa om hjälp av med ena för annars hade jag förlorat en på tåget, vilket nog inte hade varit lyckat.

Jag sitter ensam i Helenelund och väntar på att nästa tåg ska komma och det tar ungefär en kvar, sedan var vi på plats iallafall. Jag sätter ner ena kartongen på kärran och får världens smäll rakt i huvudet av handtaget till kärran. Fick jätte ont i huvudet och var tvungen att sätta mig ner lite snabbt sedan gick vi vidare. Märkte att jag började må illa men det gick över efter ungefär en timme. Jag är öm i huvudet idag också och det är inge kul alls. Det räcker med att jag fortfarande har ont i halsen och är seg..

Redo för att åka men det är ett tag kvar dock


Ny vecka och nya tag!

Sitter och dricker varmt te och ska få i mig någon halstablett också, märkte av att halsen har krånglat nu igen. Denna gång gör det till och med ont när jag sväljer, vill verkligen inte bli sjuk nu.

Idag blir det jobb i Sollentuna så det är en bit att åka men ska kolla upp så att jag har musik i luren så går resan enklare. Börjar 15.00 och slutar 19.00 om det inte rullar på bra och rabatterna tar slut.



Lördagen den 26 november 2011

Igår jobbade jag vid Gallerian men först åkte jag förbi kontoret för att hjälpa till med ett par kartonger fulla med rabatter. Vi åkte och lämnade av dom sedan bar det av till Gallerian och det tog oss bara 2 timmar sedan fickvi gå hemåt men inte jag för jag skulle stanna i stan och vänta på att Olliver kom in.

Mötte upp honom vid Östermalm där vi skulle på bio senare på eftermiddagen, Biograf Park. Vi såg Twilight och det var faktiskt bra, hände en hel del i denna film undrar vad som händer här näst. Innan bion åt vi på TGI Friday's och julshoppade. Det blev en hel del julklappar köpta igår så nu kan man hålla sig något lugn.

Söndagen den 27 november 2011
Idag åkte vi till Kista Centrum för att jag ville kolla lite i affärerna där, köpte ett par mjukisbyxor men dom är lite för fina för att vara mjukisbyxor så jag vet inte riktigt om det är de. Fick skjuts hem av Olliver och nu sitter jag här och ska snart komma till ro med lite One tree hill och sedan sova.

Ändrade planer

En person från Köpguiden ringde idag och frågade om jag kunde komma till kontoret imorgon innan jobba och hjälpa henne att bära in några kartonger i bilen och sedan skjutsar hon mig till jobbet, självklart sa jag ja. Ska vara där lite efter klockan 10.00 så nu ska jag upp tidigare imorgon. Fick dock veta att jobbet imorgon kommer gå snabbt så det är skönt att veta, då får jag och Olliver mer tid att glo runt i stan.

Idag slutade jag också tidigare för att vi blev klara snabbt och nu ska jag och Olliver bara kolla film och sånt tills det är dags att knyta sig!

Jobba idag

Runt 14.00-tiden drar jag hemifrån och åker mot Liljeholmen för att jobba från 15.00 - 19.00 om det inte går fortare idag, vem vet? Det är trots allt fredag. Olliver kommer hit idag och så ska vi nog ta det lugnt eftersom att jag ska upp kl. 09.00 på lördag och åka in och jobba igen.

Glömt att berätta detta

Igår klockan 19.00 som sagt var jag på VIP Shopping av skor på FEET FIRST inne i stan. Jag och mamma kom dit halv sju och tänkte att vi kunde smita in på H&M ett tag tills det blev dags. Det var nog det sämsta vi kunde ha gjort för när vi kommer ut från H&M är det kö överallt för att komma in i affären och köpa skor.

Klockan 19.35/19.40 kom vi äntligen in i affären, fick lite dricka, muffins osv. Det var fullt med folk överallt, alla var som galna där inne. Jag och mamma började kolla på skor men det visade sig att ingenting tilltalade oss.. Vi gick ut och hoppade in på en annan H&M som hade öppet till 20.00 det var bara fem minuter kvar till stängning så efter det gick vi in på Åhléns och kollade runt och där köpte jag glitterspray till håret som jag tänkte ha på nyår.

Vi kom väl hem runt 21.00-tiden och då var jag helt slut och hade ont i halsen som jag skrev förut men idag har jag inte känt av halsen bara huvudet som jävlas med mig. Har haft huvudvärk hela dagen och är riktigt trött på det nu.

Vad stämmer in på dig?

Vi tjejer;

Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.

Vi läser på schampo flaskan i duschen

Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom

Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil

Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den

Vi säger va? fast vi har förstått allt

Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.

Vi kan se samma film 10 gånger.

Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.

Vi kan kolla på mobilen vad klockan är för att sedan glömma vad den visade

Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.

Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover



8 av 12 påståenden stämmer in på mig.

Huvudvärk, migrän, ont..


Kom hem från jobbet och stan igår och kände av att halsen hade börjar krångla.
Såg sedan i spegeln att jag var röd i halsen och något svullen.

Sov inte alls bra inatt, har haft ont i huvudet i flera timmar och har det fortfarande.
Tänkte stanna hemma och vila idag så att jag kan jobba på fredag och lördag, sedan har jag
fått veta att jag ska jobba nästa vecka på måndag, tisdag, onsdag och torsdag.


Snart bär det av till ännu en jobb dag



19.00 blir det "VIP Shopping" av skor.


Ekfatslagrad julmust

img_20111122_213 (MMS)

Ekfatslagrad julmust


Första dagen på jobbet avklarad

Kom hem runt halv 8 och har inte hunnit äta ännu men ska göra de snart, tänkte hoppa in i duschen lite fort så att man får bort all skit från sig. Har lagom ont i fötterna och antar att jag kommer ha det i ett par dagar innan jag vänjer mig.

Imorgon blir det jobb utanför Åhléns i T-centralen, hoppas att det går lika bra som idag eller till och med bättre. Efter jobbet ska mamma möta upp mig så ska vi på någon "VIP shopping" grej igen som börjar kl. 19.00.

Planerna för kvällen är att se Ensam mamma söker, missade tyvärr det igår så säg inget innan jag vet vad som hände! Antar att jag kommer somna rätt tidigt också, men ha det bra.

Snart drar jag..



Mössan på - Bad hair day!


Första dagen på jobbet idag!



14.45 börjar jag jobba idag i Frihemsplan.
Har ni vägarna förbi så leta upp lilla mig i en Köpguiden jacka och ta ett rabatthäfte.

Jobb schemat:

Tisdag 22/11:
Kl. 14.45 - 18.45 Fridhemsplan
Onsdag 23/11:
Kl. 14.45 - 18.45 T-centralen Åhléns
Torsdag 24/11:
Kl. 15.00 - 19.00 Odenplan
Fredag 25/11:
Kl. 15.00 - 19.00 Liljeholmen
Lördag 26/11:
Kl. 11.30 - 15.30 Gallerian

GO MIKKIS, GO MIKKIS ..


Även fast man sovit länge vill man sova mer..

Nu är jag uppe och ska snart gå till köket och bestämma vad jag ska äta till frukost efter det blir det väl klädprovning ett tag framöver tills jag är nöjd. Kanske hinner lägga upp en bild på hur jag ser ut innan jag åker.

Sova tidigt idag, stor dag imorgon

Imorgon ska jag åka och träffa en person från Köp guiden och få lite mer information angående jobbet jag ska utföra framöver när dom behöver. Så jag tänkte vara duktig och sova i tid så att jag är pigg och glad imorgon till mötet som är klockan 11.00.

Köp guiden är ett företag som delar ut reklam häften i centrum runt om Stockholm och även andra städer, I guess. Så nu har jag fått chansen att vara en av dom som jobbar med dom. Hoppas vi ses någonstans i stan och att du tar ett häfte med dig - kanske hittar du ett jätte bra erbjudande i häftet på te.x. en affär med 50 % på någon vara? Varför inte när häftena är helt GRATIS!

Kimmen och Annie flyttar!

Sedan klockan 12.00 idag har jag och Olliver hjälpt Kimmen och Annie att flytta till en ny lägenhet, vi här hemma just nu men ska snart tillbaka och fortsätta. Allt är flyttat men det är mycket kvar att sätta upp osv.

Vi tänkte ta en paus genom att äta lite gott innan vi fortsätter att stå i, så snart kommer dom och hämtar upp oss så beger vi oss iväg igen.

Livet flyter på

Fick ett viktigt samtal för ungefär 40 minuter sedan men tyvärr låg jag och sov när den personen ville nå mig, jag hoppar upp ur sängen - ringar tillbaka, allt bara brusar, samtalet avbryts.. Så tänker jag "VAD GÖR JAG NU?" - Jag skickar ett snabbt sms tillbaka för att visa att jag försöker nå personen. Inser att det kanske var fel men då får jag ett svar på smset, de ska ringa tillbaka sen.

Hej, jag är trött idag

Idag ska jag försöka göra en del saker här hemma, det som tar emot är att jag är trött men det får jag strunta i och ta tag i det jag ska göra istället. Har nog inte så mycket mer att skriva nu. Tjoohej!

Varit hos doktorn

Hade en liten träff med min läkare idag men fortfarande så har Danderyd inte skickat någon information till henne. Så vi fick chansa på vilka prover jag skulle ta och hoppas på att informationen som min läkare har beställt från Danderyd kommer snart. Är proverna dåliga skulle hon ringa imorgon annars skulle hon ringa nästa vecka och berätta hur allt låg till.

Plugga, jobba, plugga, jobba...

...plugga, jobba, plugga, jobba.. det är frågan? Hatar att man måste ha 3 års erfarenhet av alla jobb man söker, kan dom inte ens fundera över att ta in någon ung person på ett litet samtal för att se hur dom är även fast dom inte har någon erfarenhet av jobbet alls. Det känns som att vi måste fortsätta plugga, plugga och plugga för att nå upp till alla mål som står i annonserna - Du MÅSTE kunna det, annars vill vi inte ha dig - tack och hej!

Tänk om jag är trött på att behöva plugga, jag kanske vill jobba men får inte för att jag har gått media? Är det de allt handlar om? Att gå media är tydligen sämst eftersom att man inte får något jobb om man inte skulle plugga vidare i flera år. OM man kunde backa tillbaka tid och ändra saker så hade jag valt att plugga något helt annat, hade nog haft ett helt annat liv - men nu är jag här idag, arbetssökande, har gått media, livet står still..

Flugan Robin hälsar på!


Måste nog lägga mig tidigt idag

Har råkat sitta uppe lite väl länge på senaste och det betyder ju tyvärr att jag vaknar sånna här tider på dagen och det är inte riktigt vad jag vill. Idag vaknade jag upp som ett skott och insåg var klockan var - började städa på en gång och klädde på mig. Nu tänkte jag äta lite och sedan hoppas på att mina paket jag har beställt kommer i brevlådan.



Lekte lite med håret

Det är intressant vad man kan hitta på med sitt hår, lite trix så har man en lugg.

GLAD TJEJ!

Nu ska jag återgå till mitt One tree hill!


1,5 år med älsklingen idag!

13 november 2011

Idag har jag och Olliver varit tillsammans i 1,5 år, det börjar närma sig 2 år - spännande! Det är även farsdag och jag är inte hemma ännu men snart så. Undrar om min mor redan gett pappa sakerna han skulle få och om det blev bra eller inte.

Idag har jag inte gjort så mycket, pajade ryggen igår när jag krattade löv här hos Olliver så jag har ganska ont när jag reser mig och går runt osv. Blir nog bara vila när jag kommer hem.

Igår kväll kom det några hit och så kollade vi på film och pratade lite allmänt om det mesta. Så såg denna helg ut!

The walking dead

img_20111113_130 (MMS)

The walking dead


Idag är det lördag

Fredagen bjöd på middag med Ollivers familj och god efterrätt sedan blev det bara massa fredagsmys hela kvällen. Idag vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på, många människor ska göra olika saker och vissa är upptagna med det ena och det andra. Det här är egentligen inte intressant att skriva om men vi kör på ändå.

Blir det inte av att vi träffar någon/några så antar jag att det blir filmkväll med gottis och sånt!

Datum 11.11.11

Hallå gott folk!
Idag åker jag till Kungsängen för att träffa min pojkvän och mot kvällen kanske det blir en träff med några vänner. Lördagen och söndagen är inte planerade ännu, vi får ta det som det kommer.

EN ROLIG NYHET!
Många som har läst allt som hänt mig på senaste eller som känner mig vet att jag hade två magkatarrer på rad och om 13 dagar har jag varit alkoholfri i 2 månader så min mage/lever har fått vila.
Men det vore kul med något litet party den 25 november? Vad sägs om de..


10 september 2011

Har inte alls sovit bra inatt och jag vet inte varför heller. Skulle upp imorse och ringa doktorn för att fråga om de där proverna jag skulle ta denna vecka men det tutade bara upptaget i en hel kvart. Sedan bestämde jag mig för att ringa en sista gång och då hamnade jag i kö, efter en stund fick jag prata med henne och hon hade inte fått någon information om att jag skulle ta några prover, hon hade inte ens fått reda på om jag hade lagts in på Danderyd för 2 veckor sedan eller inte. Lite konstigt faktiskt eftersom att allt ska hamna i min journal. Hon skulle ta reda på vad jag skulle ta för prover och jag fick en tid nästa vecka på onsdag klockan 14.00.





Och en liten bild till


Det är jag som är Håkan, sörru!


Fotografering


Sannas förklaring innan fotograferingen:
"Klä dig lite Håkan Hellström om du kan eller lite Emil i Lönneberga liksom, om du fattar"
Jaha?? Täntke jag, men såhär blev det i alla fall.


Fotografering med Sanna

Kom nyligen hem från en fotografering ute med Sanna, jag tror att vi lyckades med några bilder - det återstår att se. Förhoppningsvis kommer ni att få se någon bild senare eller någon annan dag efter att Sanna har redigerat några.

GRÅTT!

Igår när mamma kom hem hade hon köpt ett par gråa leggings till mig vilket var toppen eftersom att jag nyligen hade pratat om gråa leggings. Tyvärr har jag inte tagit någon bild på dom än - men dom är gråa med ljusbruna "fläckar" på knäna. Rea på Monki, innan kostade dom 200 kr och nu 40 kr.

Hej på er!

Jag var ju så illa tvungen att baka en kladdkaka igår eftersom att det var kladdkakans dag och gissa om det var gott?! Ibland lyckas man inte lika bra med kladdkakan som vissa andra gånger, men igår vart det bra.

Idag kommer Olliver hit så ska vi äta middag och sedan kolla på The walking dead och som vanligt innan det ska jag städa lite och se vad mer jag kan hitt på!

Köpa smycken?

Detta och massa mer finns på DENNA SIDA!


Kladdkakans dag!

Kladdkakans dag firas på samma datum varje år, detta datum är den 7 november. Kladdkakans dag är en av de högtider som är mindre känd men har senaste åren ökat oerhört mycket i popularitet.



Recept hittar du HÄR!


NYTT NYTT NYTT!


En jätte smart hårklämma som jag köpte på mässan, om jag
minns rätt så var det 23 olika frisyrer du kan göra med denna.

Den går även att köpa på KIKIS.SE


Och här har vi mina super snygga skor som passar perfekt till hösten och vintern.


Har jag glömt att berätta om min nya jacka?

Här är den ialla fall, jätte gosig och skön.
299,50 på rean, toppen pris!



Helgen

I fredags var det middag och film mys hemma hos Kimmen och Annie, vilket var trevligt som alltid. Vi köpte färdig mat så att alla kunde ta vad dom var sugna på och filmen vi såg hittade vi genom att söka på bra skräckfilmer på IMDB. Om jag minns rätt så hette filmen "The Strangers" och den var bra, lite förvirrande men det kan man leva med.

Lördagen blev en shopping dag och ett besök till gravplatser för att tända ljus. Jag har skaffat mig ett par nya skor som jag älskar så mycket. Det kommer nog upp en bild senare. Mot kvällen gjorde jag och Olliver egen pizza och myste framför tvn.

Idag har vi inte gjort så mycket, jag sitter och kollar jobb och sen ska jag åka hemåt.

Godmorgon, godmorgon

Klockan är åtta på morgonen, jag vet och jag är uppe. Lite ovanligt när det gäller mig men jag ska iväg till Älvsjö mässan snart med min mor sedan blir det lite hoppa runt i staden efter det - åka hem, packa, åka till Olliver.

Till kvällen ska vi träffa Annie och Kimmen för middag och film, tyvärr vet ingen vad vi ska äta så idag måste man tänka så att det knakar. Någon som har ett förslag på middags mat? Berätta gärna!

Dagen i ord

Jag och mamma tog en promenad till centrum och jag köpte ett par leggings, tre par trosor och lite ört te. När vi kom hem beställde vi mat från Superwok.se som kommer om ett tag, ska bli jätte smaskigt! Medan jag väntar kollar jag på vänner och dricker "glad mage" ört te.

Min man var här igår

Igår kom Olliver hit till lilla mig och jag förberedde carbonaran som vi skulle äta. Känner att jag har tappat smaken för mat på senaste men den kommer nog tillbaka. Olliver tyckte i alla fall att maten var god så jag är nöjd över det!

Någon annan som har druckit Vira Blåtira? Vet inte riktigt vad jag ska säga om den läsken.. Jag ville ha lite mer drag i den, men ska ge den en till chans idag.



Mobil bild


Mobil bild på håret som jag tog igår.
Ska se om jag hinner fota mig lite senare också.


Köpte hårfärg igår



Ville bara meddela att jag har snudd på svart hår och inte mörkbrun. Men jag gillar't!


RSS 2.0