Lena - Satellite


Att bli bra på bild är inte lätt.

Jag på midsommar, ansiktet får tyvärr inte vara med!


I need you


Jag trodde att jag skulle få sola idag

Vad hände med solen? Jag som hade planerat att gå ut och sola lite men det verkar inte bli av nu. Så nu undar man lite oroligt vad man ska hitta på idag. Antingen blir det något eller ingenting.

Det jag har gjort i veckan och ska göra,
Måndag: Var med Linda hemma hos henne.
Tisdag: Solade. Var med Cissi och sedan Olliver.
Onsdag: Vet inte.
Torsdag: Bio 21.30 med Olliver.
Fredag: Fira Victoria.
Lördag: Har planer.
Söndag: Antagligen ingenting.

Det är lite märkligt

De två senaste dagarna har jag vaknat upp på morgonen med blod i munnen och jag har ingen aning om vart det kommer ifrån. Jag har kollat om jag har tuggat sönder mig i munnen, jag har kollat om tandköttet blöder, jag har känt efter så att alla tänder känns bra och allt är bra. Jag vet inte vart blodet kommer ifrån. Någon som har en aning?
Det är inte kul att vakna och det första man ser när man spottar är blod..


He-he-he-hej kanin

Godkväll och godnatt..
I fredags åkte jag, Olliver plus ett antal personer ut på en ö för att fira midsommar och tälta. Vädret var helt perfekt vilket var otroligt eftersom att det brukar vara skit väder på midsommar. Det är alltid fint med lite omväxling.
När folk har frågat mig vad jag vill göra på midsommar så har jag svarat, "jag vill vara med vänner och bekanta, sitta vid ett långbord och äta mat, dricka och sjunga visor". Trodde jag att det skulle bli så, nej! Men vet ni vad? Det var exakt det som hände och det var OTROLIGT kul, härlig stämning, alla var glada.
Vi sjöng en omgjord sång där man skulle sätta på sig papperstallrikar som öron, sockerbitar som tänder, två plast shotglas som ögon och en plastpåse som hatt. Haha, det var intressant men kul, många såg helt crazy ut.

Alla hade fått varsin lapp där det stod att man skulle göra grejer, på min lapp stod det att jag skulle säga ordet "härlig" minst 53 gånger under lunchen, vilket passade bra för mig, så jag sa att allt var härligt hela tiden.
Efter lunchen hade Olliver fixat en tipsrunda med väldigt konstiga frågor. Jag och John var på samma lag så jag lät honom svara på de flesta frågorna, för jag fattade inte så mycket plus att jag var lite rund om foten. Till våran förvåning kom vi på andra plats och fick ägga folk men det värsta var att de som kom på tredje plats fick också ägga folk så jag fick ju självklart ett ägg i huvudet. Då bar det av ner till sjön för att tvätta bort ägget ur håret, det var inte så värst kallt i vattnet men jag föredrar varmt varmt vatten.

Jag la mig inte väldigt sent på grund av vissa saker, somnade någongång runt 06.00 tiden och blev väckt 10.00, så jag var rätt slut på lördagen.
I lördags städade vi bort all skit och tog ner tälten, satt och grillade, drack lite, pratade och hade kul. Sedan började folk åka hemåt och vissa av oss åkte hem till Erik för att fortsätta kvällen med pizza och ett glatt humör.

Idag åkte jag och Olliver tillbaka till Erik för att hjälpa till att städa eftersom att vi inte orkade göra det igår, jag passade även på att stå så mycket i solen som jag kunde och badade fötterna i vattnet. Senare skulle vi alla äta middag tillsammans men det blev inte så på grund av att det uppstod lite tråkigheter så jag, Olliver och Calle/Kalle åkte hem till Olliver sedan ringde vi Sarah och åkte iväg och åt pizza, skrattade och hade det allmänt bra. Sedan gjorde vi inte så mycket mer som är värt att berätta men det har varit en kanon bra dag idag och hela helgen har varit bra så jag är grymt nöjd.

Idag bär det av..

Nu har jag nästan packat ner allt som jag behöver på en öde ö, det är för mycket att babbla upp så jag håller det för mig själv. Jag har ganska tråkigt idag eftersom jag vill komma härifrån så fort som möjligt men det går inte så bra. Så nu sitter jag här framför datorn och lyssnar på musik, ska nog ta en dusch snart också. Vet inte riktigt hur man ska göra så att tiden springer iväg, har gjort det mesta redan.

Jag hoppas att alla får det kul på midsommar! För det ska jag ha.

Mitt, bara mitt!

Idag var jag i stan för att köpa presenter till alla som fyller år nu under sommaren och jag har lyckats hitta något till alla så nu är jag nöjd och pank.
Mitt bästa köp idag var ett tält som jag ska inviga på midsommar, ska bli mys med ett eget tält!
Planerna för midsommar är att jag ska träffa min kära pojkvän och åka ut med båten med massa olika människor och sova i tält på en ö, det ska bli intressant och jag hoppas att det blir en kväll att minnas utan missnöjen.


Ny vecka, nya tag

Hallå där, veckorna rullar på fort nu efter studenten och jag lyckas aldrig göra någonting skoj. Kanske för att mina små vänninor jobbar och sliter medan jag ligger hemma och blir trött för att jag inte hittar på något. Men som många säger, "man måste ha tråkigt för att förstå vad som är kul".
Det jag gör varje dag är att kolla på film, äta, ligga i sängen, kolla på tv ibland när det går något bra och jag har även varit en hel del i stan med mamma, ska faktiskt till stan imorgon igen.

Idag gick jag, mamma och min bror en promenad till båda mina praktikplatser som jag hade under sista året i trean, första stoppet var Peterssons presentreklam där jag skulle hämta mitt USB-minne sedan bar det av till Utbildningsförvaltningen för att lämna in ett brev och få det bekräftat att jag har jobb i augusti, vilket jag har. Att börja jobba kommer kännas annorlunda men det är livet, tjäna sina egna pengar och börja leva på riktigt, det ska bli skönt. Annars har jag inte gjort så mycket annat idag, jag har börjat leta presenter till mina tre vänner som fyller år nu under sommaren, vilket inte går så bra. Jag får hoppas på att stan har en hel del att erbjuda.

Nu ikväll kanske jag ska träffa Sanna, hon undrade om jag ville ses en sväng och jag känner att jag vill ut och få lite luft så vi får väl se hur det blir med det. Måste vänta på att hon kommer hem först.

Planer för midsommar finns inte, typ. Jag känner för en klassisk middag med vänner och bekanta, äta konstig mat och sjunga och dricka, men det känns inte som att det kommer bli något sånt men hoppas jag kan ju göra. Vet inte ens om jag kommer vara med mina vänner eller min pojkvän, jag vet ingenting vilket är lite jobbigt eftersom att jag gillar att planera saker. Hur som helst vill jag ha en bättre midsommar än förra året, några vet nog varför..

Så rundar jag av det hela med att skriva att jag saknar min pojkvän otroligt mycket, du har fått igång mitt liv igen och jag är så glad över att jag har träffat dig, tack för att Facebook finns! Jag är så galet kär i dig Olliver! ♥

Finns ingen bra rubrik till detta inlägg

Fredagen började med att jag ville sova länge men det gick inte så bra, fick istället spendera dagen i sängen med massa filmer i väntan på Olliver.
När Olliver kom så gick vi iväg och åt, eller rättare sagt han åt eftersom att han inte hunnit göra det.
Sedan gick vi hem till mig och spelade lite mario kart, golf och bowling på Wii. Efter en stund gick vi hem till Sanna för att vänta tills hon och Henrik var klara för att gå till bowlinghallen - vi mötte även upp Mellis påvägen.

Jag trodde att det skulle vara mer folk på bowlingen och att det skulle vara kul, men tyvärr var det inte så roligt. Dagen efter, alltså igår ville Olliver in till stan för att se Victoria och Daniels bröllop så vi åkte in och det var folk överallt.
Jag var väl inte den roligaste personen att vara med eftersom att jag inte bryr mig om ifall dom gifter sig eller inte, men det var intressant.
Vet egentligen inte vad som finns att berätta från igår, eftersom att allt inte var bra.

En liten förklaring till det är att jag är en tråkig människa som står still medan andra hoppar och studsar och jag vet inte varför det är så.. tyvärr. That's me.

Idag vet jag inte vad som händer förutom att jag ska laga mat till alla. Får hoppas på något bra helt enkelt.

Jag har ett rent rum

Igår när jag kom hem från stan hade jag bestämt mig för att städa i mitt rum och ta bort min andra dator så att jag får mer plats för annat i rummet. Jag tappade all kraft för att städa igår när jag väl kom hem men kämpa ändå och tillslut blev det bra.

Dagen igår skulle vara en bra och fin dag, det var nämligen mina föräldrars första år tillsammans som gifta. Dom skulle iväg och fira det på kvällen men när vi kom hem från stan ringde en kille hem till oss och sökte pappa, men han var på jobbet.
Vi anade det värsta... och så var det också. Pappas syster hade gått bort.
Så från att fira sin bröllopsdag till att sörja sin syster, det var jobbigt för alla.

Idag hoppas jag på en bra dag! Snälla ge mig det också.

Things I've done and will do!

♦ I söndags var jag på bio med Sanna, Henrik och min lille baby. Vi kollade på Farsan, den var bra, rolig och allt sånt. Vi hade platser längst ner i biosalen, har aldrig suttit så långt ner det var lite komplicerat faktiskit. Men LÄTT värt det!

♦ I måndags ville mamma åka till staden för att leta grodor så jag följde med, vilket ledde till att jag köpte två ringar, en kjol, ett linne och nya skor. Sedan när jag kom hem kollade jag på film och sen somnade jag.

♦ I tisdags var jag hos sjukgymnasten från 12.30 - 13.00, sedan ringde jag Henrik och frågade vad han skulle hitta på. Jag åkte dit, hann träffa Sanna innan hon skulle åka till jobbet. Vi följde henne till tåget sedan gick vi och handlade cigg och gick hem till Sanna och spelade ett sällskaps spel.
Vid 16.00 gick vi hem till mig för att äta mat och sedan åkte vi till torsvik för att möta upp Linda som skulle till Centrum och kolla runt.
Jag hittade två tröjor på H&M som jag var tvungen att köpa, pengarna bara försvinner - inte bra!

♦ I onsdags satt jag på balkongen och solade med en god cider i handen, sedan bestämde jag och Carl-Magnus att vi skulle äta nachos, kolla film och dricka så han hämtade upp mig och så handlade vi. Vi började dricka vid 17.00 och drack väl lite för snabbt och mycket på en och samma gång för vi var helt döda vid 18.30. Jag åkte hem tidigt för att sova.



♦ Idag (Torsdag), mamma vill åka till stan igen så jag ska väl följa med, annars vet jag inte vad som händer idag.

♦ Fredag, hoppas på att jag får träffa min pojke - eller vi har bestämt att ses men man vet inte om han är trött och råkar somna eller något. Om vi ska ses så ska vi kanske gå till Bowlinghallen eftersom det är bartömning och om det suger ska vi gå hem till mig och spela Mario Kart eller vad nu Lidingö kan bjuda på.

♦ Lördag, Förhoppningsvis vakna upp med min baby och det skulle inte sitta fel med fint väder. Senare mot middagstid ska jag laga middag till mig, mamma och Olliver. Det ska bli hur mumsigt som helst.

♦ Söndag, vilodag. Vet inte vad man ska hitta på, jag pratar ofta om att jag ska åka till mormor, men det blir aldrig av. Men man vet aldrig.

Grejerna


Var i stan och snurrade runt.

När jag vaknade imorse frågade mamma vad jag skulle göra idag och det visste jag såklart inte.
Hon berättade att hon tänkte åka till stan så jag följde med eftersom jag inte hade något
bättre för mig. Hon skulle leta efter porslinsgrodor och sånt, men hittade inget.
Jag letade inte efter något speciellt förutom nya gympaskor vilket jag köpte ett par svarta.
Jag köpte även två ringar, en kjol och ett linne. Det var rea typ överallt!

Nu mot kvällen tänkte jag bara ligga i sängen och kolla på filmer, äta lite chips med dip och bara
bry mig om mig själv. Det ska bli skönt!

(Bilder på sakerna jag köpte kanske kommer upp inom sin tid)

The time we spent apart will make our love grow stronger, but it hurt so bad I can't take it any longer

 



Lilla Mamma


Firandet!

Som sagt så fyllde min bror år igår och vi firade det med en
gemensam middag ute. Det var jätte trevligt och hur gott som helst.
Vet att jag inte är grym på att beställa "bra" mat ute men men..







Min pan pizza


Pappas lövbiff och pommes


Kennys "köttbit" med pommes


Mammas räkpasta


Dagens outfit!

Idag fyller min bror 24 år och det firades med middag i Skärsätra.


Oh darling, I wish you were here

Då var det dags att skriva några rader igen.
Studenten är avklarad, tack för skoltiderna allihopa, det känns redan tomt.
Hela studentdagen gick som en stormvind förbi hann inte ens tänka.
Tack till alla som kom till mig på kvällen och till alla som grattade mig!
Jag kan fortfarande inte fatta att jag har tagit studenten, det är lite otroligt för att vara jag.



I lördags var jag trött som ett djur men var på fest ändå, det var hur kul som helst.
Drack massor men ingenting hände och det var sjukt konstigt och tråkigt eftersom att alla var så taggade.
Har sovit dåligt hela helgen men det har varit en grymt bra helg, finns inget jag skulle vilja klaga på.
Och självklart träffade jag min baby! Saknar honom massa massa *ledsen Mikkis*, sen blir det inte bättre av att kolla på en kärleksfilm heller för den delen.

Nej, men nu ska jag inte hålla på och tjata mer om hur mycket saknar min pojkvän, but I do! ♥♥


Studenten imorgon då!

Hejsan hoppsan!

Snart är stressen över och äntligen får man vila igen.
Är sjukt nervös inför imorgon, men jag hoppas att allt går bra och att alla kommer ha kul för det ska jag ha!

Börjar skolan 09.00 imorgon med att snacka med mentorerna, fota oss, äta lunch och allt sånt,
sedan är det utspring 13.00, åka flak, hem till mottagningen och sedan ner till något skönt ställe och fortsätta kvällen.

Igår jag var i Gamla stan med min fina pojkvän och åt mat, det var hur trevligt som helst.
Allt var toppentoppen! Ser fram emot fler fina stunder med den pojken! :) ♥
Nu ska jag försöka lugna ner mig så att jag kan sova ikväll, men det är liiiiite svårt.
FÖR IMORGON TAR JAG STUUUUDEEENTEEEEEN, FY FAN VAD JAG ÄR BRA!


Sjukgymnast

Min dag ser ut såhär:
Skola - 11.20 - 15.20
Sjukgymnast - 16.00 - 16.45
Och innan det tänkte jag springa in i lite affärer i Centrum när man ändå är där.

Jag hoppas att det jag vill ha finns, för då blir jag en glad flicka!

RSS 2.0