FÖRSTÅ!

JAG BEHÖVER KOMMA BORT FRÅN DENNA Ö, SNÄLLA HJÄLP MIG!



Innan skolan börjar;

Innan skolan börjar vill jag:

  • Gå på Gröna Lund
  • Åka bort härifrån och bara ta det lugnt
  • Gå ut och festa riktigt ordentligt
  • Sola och bada
  • Shoppa massa härliga kläder och skor

Och sen är då frågan, vem kan göra det här med mig?

Kärlek

Kärlek är något underbart som man förhoppningsvis får uppleva i livet. Men all kärlek jag har varit med om har bara varit hemsk och jag har blivit jätte sårad flera gånger men jag har även sårat också, men har lärt mig av mina misstag.
Jag älskar kärleken, känslan när man är kär i någon är underbar.
Man längtar hela tiden efter att få se personen och att få vara med personen.
Men vad händer sen med den känslan när man väl blir ett par och man börjar störa sig på varandra, ska börja klaga på allting och man tjafsar hela tiden? Vad händer med kärleken.
Jag vill hitta den perfekta kärleken. Jag saknar kärlek, jag känner att jag behöver kärlek snart innan jag går under... Men man kan inte hitta kärlek på en dag och det är för tidigt för mig att söka och jag vill egentligen inte söka men jag känner att jag behöver beröring och värme!

Existerar kärleken?



Trött, arg, förvirrad!

Jag vet att jag är svår men säger jag att jag är arg, ledsen eller sur så är jag det oavsett hur mycket jag kanske skrattar.
Jag mår skit dåligt inombords, så lyssna till det jag säger...
Jag orkar inte mer driv och skoj, nu vill jag ha ärliga svar hela tiden. Är trött och orkar inte mer, vill inte leka längre.




Jag känner mig som en övergiven kattunge

Blir jag sjuk nu?

Hej alla über söta människor,

är hemma tidigt idag för jag ska upp tidigt imorgon plus att jag börjar känna mig sjuk. Vill verkligen inte bli sjuk men det finns inte så mycket man kan göra åt saken just nu.

Idag har jag inte gjort så mycket, träffade M, F, M, R och F en stund och spelade Skip-bo som jag gör varenda dag börjar bli lite tjatigt nu men det är kul fortfarande.




Just nu så önskar jag att jag hade någon som kunde ta hand om mig och se till att jag mår bra.. men någon sån har jag inte tyvärr =(

Privatområde?

Godmorgon, ja jag vet att jag vaknar sent.

Igår satt jag, Sanna och Zofie och spelade Skip-bo vid gamla Bodalsgården, vi har suttit där många kvällar och bara tagit det lugnt men igår kommer en väktare och tror att han är fett cool i sin bil som har kör i 120 med och slirar omkring.
Hur som helst så kommer han fram till oss och frågar;

- Vad gör ni?
- Vi spelar Skip-bo
- Va? Okej, men det här är ett privatområde, dom vill inte att folk ska sitta här så ni får flytta på er.


Privatområde in my ass!
Bodalsgården har varit till för ungdomar för att dom ska kunna ha någonstans att gå och bara för att dom har byggt att gymnasium där nu så är det privatområde, okej, det är lika mycket allmän plats som att stå utanför ICA, ska man bli bortförd därifrån på kvällarna också eller?

Lunchen

Igår som sagt åt jag lunch med D.N och vi lyckades väldigt bra med pastasalladen,
eller vad tycker ni?






Det var otroligt gott och båda var jätte nöjda och överdrivet mätta!

Bye bitches!

Lunch & Middag

Snart ska jag gå och handla på Willys med D.N för vi ska äta lunch tillsammans.
Vi ska göra pastasallad med stektkyckling och massa annat gott! Det ser jag fram emot eftersom jag inte har ätit någon frukost än.

Senare efter det ska jag hem till C.L för en kväll med bara tjejer, skitsnack och en härlig grillning. Det ska bli kul att träffa henne igen eftersom att det var ett tag sen. För den lilla flickan är överallt och ingenstans hela tiden.


Fest hos två!

Guten Abend meine Freunde,

Igår var jag på fest först hos min kära vän M.R och sedan hos en kille som fyllde år S.H. Jag hade otroligt kul och jag vet att jag alltid gör sjuka saker på fyllan, vill inte dela med mig av något, håller helst sådant för mig själv. Hos M.R var det kändis tema och jag var såklart Victoria Beckham, det är det ända jag kommer på när jag har klippt mig som henne, annars fanns Avril Lavigne, Marilyn Manson, Justin Timberlake, Shakira, Katy Perry.. och många fler på plats. Hos födelsedags barnet var det inte direkt en maskerad men vi passade ändå in rätt bra i smeten tycker jag. Jag hoppas inte att jag var för jobbig mot någon igår, försöker vara så snäll jag bara kan ; )





Sova tidigt!

Hello you bitches

Ikväll har jag inte gjort så mycket var ute med Mellis en stund förut och planerade saker och ting och sen har jag kollat på Weeds och smaskat i mig godis och chips.
Nu ska jag gå och lägga mig tidigt för första gången på evigheter, ska bli skönt men mindre kul när jag vaknar tidigt imorgon och ingen är vaken. Men man kan inte alltid ha turen på sin sida, eller hur?


Vill ha denna låt!


Torsdagen den 23 juli

Hey bitches!

Idag ska jag gå på bio med Daniel, my old friend and old boyfriend. Det ska bli riktigt kul, vi har bestämt oss för att se Baksmällan. Så det blir nog mycket skratt och glada miner.

Lite kort om mig och Daniel;
vi har alltid haft kontakt sen vi lärde känna varandra men den kontakten har inte varit så himla bra vet inte riktigt varför, men det blir väl så helt enkelt.
Nu på senaste har vi pratat mycket med varandra och setts lite grann och bara varit. Och nu ska vi se på bio tillsammans. Haha!
Åh, han bestämde nyss att vi skulle äta middag i stan innan filmen också, kan det bli bättre? Och det bästa är att han är generös och bjuder lilla gulliga Mikkis på en härlig dag in the city!
TUSEN TACK!  ♥




Saknar..

Jag saknar närhet, någon att krama om och någon som kramar tillbaka.
Någon som vill hålla min hand så att jag känner mig trygg.
Någon som får mig att känna mig betydelsefull och älskad.

Robins födelsedag

Igår skulle Robin ha fyllt 18 år vilket han längtade till väldigt mycket, det är så mycket nya dörrar som öppnar sig när man fyllt 18 men han fick inte uppleva den dagen vilket svider otroligt i hjärtat!





Vi finns alltid vid din sida, vila i frid!

Ett försök...

Det här är ett försök till att förklara saker och ting;

Jag har nya vänner och jag älskar att vara med dom, men det kan jag inte för det funkar inte eftersom dom är kompisar med mitt ex och vi går inte ihop just nu. Men jag kan inte... det går inte.
Han vill inte att jag är med dom just nu och okej jag förstår honom, men jag är van att vara med dom där människorna, dom är en del av mitt liv nu kan inte bara stänga ut dom. Eller?
Nej, det tänker jag inte göra, jag har gjort för mycket för dig. Dom är mina vänner också!

Om en person inte hade kommit in i livet så hade det inte varit såhär, men man kan ändå inte veta om det är bra eller om det var dåligt.
Asså okej ingenting hänger ihop med någonting, jag fattar det också, men det är så förvirrande.
Jag har många tankar i huvudet och mycket som jag måste tänka igenom och det kan ta tid men jag tänker låta det ta den tiden det behövs.


Bye bitches

Svullobebis

Igår kväll kom jag hem mycket tidigare än vad jag brukar göra, men det hade väl sina fördelar också kan jag tänka mig.
Jag hade varit ute med Mellis och spelat Skip-Bo och bara pratat om allt sjukt som har hänt på senaste, det var faktiskt roligt!

Vi sa hejdå vid halv ett tiden och jag började gå hemåt för att äta och bara chilla i min säng, så jag värmer på köttfärssåsen som vi åt till middag och kokade makaroner, sen var jag jätte mätt men jag fortsatte att äta chips och nötter och drack massa saft. Ni kanske förstår att jag hade tråkigt.
Jag bestämde mig för att kolla lite på Weeds måste bli klar med det någon gång. Det är så sjukt hur mycket man kan fastna i en serie och inte tänka på att klockan är mycket men hur som helst, jag hade grovt ont i magen igår efter allt jag hade ätit, undrar om jag ens kommer bli sugen på mat idag, haha, vi får se!


Min egna svullobebis : )

Festa, festa, festa

Okej, jag har ont överallt i kroppen och är helt slut, det första jag gjorde när jag klev upp idag var att ta två alvedon och det märks väl inte av så mycket men det dämpade lite.
Nu sitter jag här och funderar på vad man gjorde för dumt igår och jag vill väl helst inte komma på det.
Annars så ser jag fram emot när jag får gå ut i luften idag med mina kära vänner. LOVE YOU BIG TIME! Tänker nog ta det lugnt med krökandet nu, det börjar gå över styr.
Men vad gör man inte för att få må bra liksom? Nu låter det som om jag kommer bli alkis eller något eftersom att jag påstår att alkohol gör mig glad.
Men det är inte så, det finns mer som gör mig glad här i livet, kan bara inte se det så bra just nu.

Men bilder från igår har jag inte, så fort jag får tag på någon så kommer det härliga bilder.



Bye bitches ; )

Me, myself and I



I'm a real wild child

John Mayer - The heart of life


Hur jag känner:

Jag skiter i vad alla säger nu för jag orkar inte mer...
Har ALDRIG någonsin mått såhär dåligt över en kille och jag hoppas aldrig att det händer igen, jag sitter här och gråter floder och mitt hjärta värker. Snälla jag orkar inte mer. KAN DU INTE BARA AVSLUTA DET HÄR HELT?
Jag älskar dig va fan! Fattar du inte det, och kom inte och påstå att du älskar mig också för det funkar inte, två människor som älskar varandra ska vara tillsammans inte ifrån varandra.

Mitt liv är åt helvete, allt går åt helvete!
Jag vill inte leva i den här smutsiga världen utan dig, kan du förstå det eller!?! Du är mitt ljus i livet och visar mig vägen och får mig att orka. VA FAN HADE DU TÄNKT ATT JAG SKA GÖRA NU? Kan du förklara det.

SNÄLLA GE MIG FRID!

Me so beautiful




Life goes on

Ja men jag börjar väl inse lite smått att jag måste gå vidare i livet och inte hålla fast vid gamla saker som inte kommer bli som förr.
Allt verkar bara bli värre och värre och jag mår sämre ju mer tiden går. Jag får släppa taget, ta dagen som den kommer och njuta av sommaren.
Jag kan inte påstå att det kommer bli lätt, men jag måste tänka på mig själv och att jag ska må bra och inte hamna i en mörk dimma där jag inte vet någonting.
Är väldigt förvirrad just nu och jag tror många har förstått det, mitt humör är inte det bästa men man får stå ut med det helt enkelt. Livet är inte lätt och det kommer det aldrig att bli.

Jag håller tummarna för mig själv och hoppas på något bra och positivt.

LIFE GOES ON


SKIP-BO




Det här är ett underbart kul spel som tar lång tid att spela ju fler man är. Alla borde testa att spela Skip-Bo någongång, det är helt värt det.


Är han inte världens sötaste?



Är ute och går med Diesel, sen ser jag något rosa i hans mun och det är en napp.
Så himla söt, han sprang runt med den i munnen åt rätt håll till och med, var ju bara tvungen att fota sötisen!

Always in my heart, no matter what!

I never had a dream come true
Till that day that I found you
Even though I pretend that I've moved on
You'll always be my baby
I never found the words to say
You're the one I think about each day
And I know no matter where love takes me to
A part of me will always be with you



Do I like to party? - yes!

Onsdag

Efter en tråkig dag bestämmer sig jag och min kära vän Melina att vi ska gå ut och hitta på något kul, no matter what! Vi tar självklart med oss dricka och kvällen slutade såhär;

Vi drack med några pojkar, och vi fortsatte att dricka, vi spelade allt från poker till ölspel. Efter en stund går en utav killarna och hämtar sin dricka och då vart vi fler som drack. Det var kul, vi skrattade mycket. Sen som vanligt på fyllan åker jag och Melina jätte gärna willys vagnar hem!  ;)




Yes, I know! I'm beautiful


SOMMARLOV

Efter dålig uppdatering och negativa ledsamheter så ska jag nu berätta vad jag har gjort för kul:


I måndags var jag på sånt otroligt fest humör, men då hade jag ingenting att dricka. Men det fixades enkelt och sen bar det av ner till stranden med några utav mina vänner för att förgylla livet med lite alkohol.
Vi hade trevligt så länge det varade, och här är några bilder:


RSS 2.0