Imorgon

Imorgon tar Linda studenten och jag ska åka till hennes skola och kika på när den söta tösen springer ut, sedan bär det av hem till pojken som väntar hos mig och senare på eftermiddag ska vi vandra hem till Lindas studentmottagning! Kommer bli hur kul som helst för henne imorgon ♥

31 maj 2011

Gick upp för ca: en halvtimme sedan och jag har redan hunnit med en del, duschat, klätt på mig lite, diskat, bäddat sängen, vikt mina sängkläder osv.. Nu ska jag snart göra frukost och sedan klä på mig klart och torka håret.

God natt!

Nu går jag och lägger mig så att jag kan vakna i bra tid imorgon då min söta vän Linda ville att jag skulle med och handla lite. Tänkte försöka hinna duscha och äta något gott innan också. Sov gott!

30 maj 2011

Jag hittade ett nytt recept igår på falukorv och falukorv är verkligen inte min grej så när mamma sa att vi skulle äta det så tänkte jag att jag skulle kolla om man kunde göra något roligare av det så att man kanske man lära sig att gilla falukorv. Till min förvåning var maten jättesmaskig!

FESTLIG FALUKORV

För 4 personer.

Lite godare, lite roligare, lite festligare. Falukorv i ugn med allt tillbehör.
Testa får ni se. Smaskigt!

 

Ingredienser

10 medelstora potatisar

½ tsk salt

2 msk smör

500 g falukorv

1 burk hela tomater 400 gram, (eller krossade)

2 skivor vitt bröd

2 vitlöksklyftor, (hackade eller pressade)

1 dl hackad persilja

2 dl riven ost

 

Gör så här

Skala och skiva potatisen. Koka i saltat vatten i ca 3 minuter. Häll av vattnet.

Blanda försiktigt ner salt och smör kastrullen med potatisen. Häll över i en ugnsfast form. In i ugnen, 200 grader i 10 minuter.

Skär korven i skivor, lägg den och tomater med spad på potatisen. Blanda smulat bröd med vitlöken och persiljan. Strö det över korven och potatisen tillsammans med den rivna osten.

Sätt fatet i ugnen i ca 15 minuter tills potatisen är mjuk och rätten fått färg.

Falukorv på nytt vis.

---

Jag och mamma gjorde halva receptet eftersom att det är för fyra personer och vi är bara två. Det vart verkligen jätte gott och det var inte alls svårt att laga. Det ska jag äta fler gånger.


Passade även på att..

..baka en sockerkaka till min mor!



Förutom det så håller jag på att städar upp efter helgen, men har tagit en liten paus vid datorn nu. Och jag undrar verkligen när regnet ska avta?

29 maj 2011

Helgen har spenderats hemma hos mig med Olliver och man kan väl inte säga att vi har gjort så mycket men ändå en hel del. I fredags var vi i centrum och handla lite sedan, åt vi mat, gjorde egen dip sås till chipsen och kollade på Lost. I lördags åkte vi till centrum igen (barnensdag) och köpte fina saker till Mors Dag som är idag. Vi planerade att göra plankstek till middag, vilket blev gott men vissa saker blev inte som vi ville.

Nu ska vi snart äta frukost och jag ska pula lite med mammas present och sedan tänkte jag göra en sockerkaka som vi kunde fika på i eftermiddag.


Som vissa vet så gillar min mamma grod-saker.
Snart har hon en egen tvålbehållare som är en groda!



27 maj 2011

FREDAG, och idag kommer Olliver hit först ska vi till centrum för att handla lite saker och så tänkte han klippa sig. Sedan ska vi nog hem till mig och ta det lugnt, äta middag, kolla på film/lost..

Pyssel



Ännu ett kort som jag gjorde förra veckan.
Gjorde även ett jätte snyggt kort som jag inte kan lägga upp än,
för jag vill inte att personen som ska få det ser de i förtid.
Men jag lovar att bilderna på kortet kommer upp i Juni.


26 maj 2011

Bestämde mig för att ligga kvar i sängen en extra timme idag, det var länge sedan man gjorde det. Otroligt skönt! Och det är också skönt att vädret ser bättre ut idag än vad det gjorde igår, vill verkligen få fram solen så man kan gå ut och bara mysa.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag men det löser sig, jag behöver inte göra något eftersom att jag har gjort saker varje dag denna vecka. Hur som helst, nu har jag skrivit lite för idag, dags att göra frukost/lunch och börja dagen!

Ett linne av sex dukar



Känner mig nöjd över detta också.


25 maj 2011

ONSDAG, Olliver kommer hit runt två tiden idag så jag tänkte passa på att dammsuga rummet och plocka undan så att det ser snyggt ut. Det känns bra att veta att Olliver kommer hit på onsdagar för då har jag en fast dag i veckan då jag städar, annars hade det inte alls sett bra ut i mitt rum.

Jag håller på men ett till projekt "göra kläder av dukar" och om resultatet blir som jag har hoppats så kommer det komma upp bilder under dagen.

Mina nya köp!


Arbetsförmedlingen och shopping

Hade möte 12.15 idag och det gick jätte bra, jag fick min handlingsplan och ska redovisa mitt jobbsökande den 6:e varje månad och berätta lite allmänt hur det går.

Utom det så gick jag och mamma runt i stan och kollade i alla möjliga affärer, jag köpte ett par skor, solglasögon, en klänning, lite saker på Yves Rocher som har 50% på allt på grund av ombyggnad, passade även på att köpa nya ansiktsmasker. Bilder kommer upp senare.

Förövrigt så är det massvis med stånd över plattan med lite allt möjligt från olika länder, kan vara kul att veta för er som är intresserade att kolla in det.



Jag och mamma tog oss även friheten att äta på donken och det fick bli en Snacks Box


24 maj 2011

Jag vet inte med er men jag är väldigt imponerad över att jag lyckades göra ett par shorts av en duk, men det verkade ingen annan tycka. Trodde faktiskt att jag skulle få en kommentar igår. Kanske ska sluta lägga upp mina uppfinningar helt enkelt.

» Idag ska jag åka till arbetsförmedlingen och sedan vandra i stan och se om det finns något kul att kolla på. Vädret ser inte så toppen ut idag men jag hoppas att det blir bättre. Nu blir det frukost och klä på sig. Ha en trevlig dag tills vi hörs av igen.

Förvandlade en duk till ett par shorts





Jag är så begåvad, vem kommer ens på idéen att göra om en duk till ett par shorts, haha.
Hade inte så mycket att göra idag så jag tänkte att jag kunde göra om några kläder men hittade inget så jag började pyssla med denna idé istället. Och hur bra blev det inte?

23 maj 2011

Usch vad jag inte känner att jag vill göra något denna dag, ska nog gå och lägga mig sen igen och ta igen sömnen som jag aldrig fick göra inatt. Hörde att det började små regna klockan fem imorse och värre blev det. Kunde inte sova för fem öre, jag fick huvudvärk på köpet och nu har jag så ont i huvudet att jag inte vet vad jag ska göra.

Jag önskade så länge att regnet skulle sluta men ju mer tiden gick insåg jag att det var bara att glömma den önskan, för timmarna gick, det blev morgon på riktigt och sedan orkar man inte ligga i sängen längre och försöka sova fast man inte kan..

Känner mig lite sliten idag, nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen!


Ta hand om sig själv kanske

Funderar på att ta ett bad och bara koppla av, på med en ansiktsmask och bara känna sig fräsch igen. Hoppas på att min huvudvärk försvinner också, det vore höjdpunkten på denna dag. För övrigt så hoppas jag på att min feber som kommer till och från avtar nu och håller sig borta så att man kan bli lite pigg och glad igen. Sedan längtar jag tills jag får sova så att en ny vecka kan börja och jag hoppas att den blir toppen men fint väder. Ha en trevlig eftermiddag!

Det var denna helg

Har inte så mycket att berätta om helgen.
Det är bara att glömma helt enkelt.
Jag hoppas att ni andra hade det bra!

Larsbergsdagen

Idag är det Larsbergsdagen och det är väl lite skoj tycker jag när det finns hoppborg och godisregn nere på torget. Ska kila ner dit om ett tag, måste bara få upp Olliver ur sängen vilket inte har gått så bra hittills. Nu ska jag väl se vad man kan ha på sig idag och även vad man kan ha på sig ikväll, för då åker vi till Olliver där det kommer vara ett öltält och live musik.

Pysslade med kort igår



Visst blev dom bra?

 


Går åt rätt håll

Jag tror att febern går åt rätt håll, känner mig lite piggare i huvudet. Nu ska jag kolla på Big Brother och se om det händer något kul annars ska jag återgå till Lost som jag nyligen har lärt mig att se och fy i helvete vad spännande det börjar bli nu, ska precis börja på säsong tre.

Imorgon är det fredag och min käraste pojke kommer hit och ska umgås med mig på min ö, men får vi för tråkigt kanske det bär av till honom, vem vet. Jag kan inte vara helt säker på att jag kommer må toppen i helgen.

Feber

Fick feber igår kväll men trodde att det hade gått över.
Imorse visade det sig att febern har ökat och jag känner mig lagom efter i huvudet.
Linda ringde och frågade om jag ville med till blomsteraffären och jag hade redan
sagt till mamma att jag kunde följa med henne till Willys, så vi gjorde allting tillsammans.
Mådde inte alls på topp för att vara ute och fara men nu är jag hemma igen och ska vila.


19 maj 2011

Jag skulle jätte gärna vilja att solen tittade fram idag och enligt vädret ska det bli lite sol under eftermiddagen. Det är så himla tråkigt att sitta inne och se hur mörkt det är uppe på himlen.

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag hade sökt tre jobb för någon dag sedan? Fick svar på ena jobbet att dom redan hade hittat en annan person. Det var lite tråktigt men jag fick iallafall ett svar.

Idag är det Olliver kommer till mig dagen

Och vad kul det ska bli och han slutar vid ett så det är inte långt kvar nu.
Innan han kommer tänkte jag hinna duscha, klä på mig vad som helst,
äta lite och kanske städa en smula.

Rainbow


Sökt jobb!

TRE hela jobb har jag sökt nu, nu är det bara för er alla att hålla tummarna för mig!

Rolig dag måste jag säga....

Är så jävla trött på att prata jobb! Nej jag har inget jobb, nej jag har inga pengar, nej jag söker inte jobb!! Men vem fan säger att jag aldrig kommer hitta ett jobb? Jag har skrivit in mig på arbetsförmedlingen, jag ska få hjälp. Visst du kan få hjälpa mig men fan lugna ner dig. Jag är så jävla förbannad just nu så jag orkar inte göra ett skit, hela dagen är förstörd, jag är ledsen. Men vem bryr sig om det? Mikkis har inget jobb, hennes fel, skrik på henne för det hjälper nog.. gör det bara, varsågod! Tänk inte på mina känslor.. för sånna har jag väl inte?

Jag ska söka jobb, låt mig gå på mitt möte med arbetsförmedlingen på tisdag först. Jag kan gå och lämna in mitt CV till folk men jag är blyg, HUR JÄVLA SVÅRT ÄR DET ATT FATTA!! Visst jag ska ändra mig totalt för din skull för det känns ju som att det är du som stör dig mest på att din flickvän inte har ett jobb.

Så, här var mina känslor för denna sketna dag, nu ska jag försöka att bortse från det här och göra något roligare. Tack och hej!

Minns ni dessa skönheter?



Nu finns det nya med hudfärg och svarta ränder som jag passade på att köpa.



10.35

Snart kilar jag iväg till bussen.

17 maj 2011

Snart tänkte jag äta resten av pasta salladen jag gjorde igår som frukost. Sedan är det nog dags att klä på sig eftersom att jag ska iväg med en buss antingen 10.35 eller 10.55. Kommer äntligen få mer av min medicin idag, vilket är toppen då kanske man kan få må lite bra igen!

Idag ska jag även pyssla med en sak som jag inte kan tala om här ifall en viss person läser om just detta. Jag hör av mig senare..

Middag: Pasta sallad



Makaroner, pesto, gurka, tomat, paprika, oliver, feta ost och skinka.
Blev inspirerad av min kära vän Sanna förra veckan.


Grå och trist dag..


Slappar i min Onepiece idag igen.

God morgon världen!



Dags för lite frukost och tv tittande sedan ska jag klä på mig
och gå iväg och handla på Willys..

Nu hör jag hur sängen kallar på mig

Dags att göra sig klar för sängen känner jag. Kollade nyss på Big Brother och Madde åkte ut vilket var bra, tyckte inte att hon tillförde mycket i huset plus att hon själv ville hem. Nu hoppas jag bara att de två tjejerna som kom in kan lyckas med att röra om i grytan så att vi får se något skoj igen.

Min mage är min värsta fiende idag och jag orkar inte med den längre, vad jag än gör så gör det ont, kan inte ens kissa utan att det ska värka så in i helvete därför går jag nu och lägger mig och hoppas på en bättre dag imorgon. På tisdag får jag medicinen igen, tacka Gudarna för det! Godnatt med er

Hej, jag har ont i magen



Kom nyligen hem från Olliver och sitter nu i min OnePiece som
jag har levt i hela helgen, då vi inte har gjort någonting intressant.
Det blev helt enkelt en chill helg med massa avsnitt av Lost.

Nu tror jag att jag ska gå och duscha innan maten och
hoppas på att min mage blir bättre, medicinen är slut..

Fredagen den trettonde

Förutom att tretton är mitt tur nummer och att jag älskar fredagen den trettonden så är det även min 1 års dag med Olliver idag. Igår fyllde han 23 år och idag fyller vi 1 år tillsammans, lite små lustigt att vi blev tillsammans dagen efter hans 22 års dag förra året.

Gårdagen spenderades med Olliver och hans familj på en resturang i en båthamn med superfin utsikt och otroligt god mat. Tyvärr så tänkte jag inte alls på att ta några bilder under middagen, vilket gör att ni går miste om det fina jag var med om.

Snart åker jag till Olliver


Idag är ingen vanlig dag för idag är det Ollivers födelsedag hurra, hurra, hurra!

GRATTIS ÄLSKLINGEN PÅ 23-ÅRS DAGEN!
Senare idag åker jag till Olliver för att äta middag ute med familjen.
Sedan åker vi hem till mig och sover.


Springcykel för barn?

Idag såg jag för första gången en barncykel utan pedaler? Va fan är det för något. Ska ungen behöva springa igång cykeln istället för att lära sig cykla på riktigt. Det såg helt sjukt ut. Visst att hon rullade ner för backar osv, men hur tänkte ni som tillverkade cykeln att hon ska komma upp för en backe och åka på en rak väg? Nej då måste hon ta ner fötterna i marken och vandra på cykeln för att få den att gå framåt. Det är ju snällt när farsan har en vanlig cykel och drar iväg medan hon försöker gå ikapp?!

Är det någon som skulle vilja köpa en sån cykel till sitt barn eller? Det tar ju längre tid att lära ungen att cykla om hon först ska ha en cykel du ska gå igång..



Looking good today!



Såhär ser jag ut idag, jag har två kjolar på mig!


När min pojkvän var utomlands..

..dansade jag och Linda på bordet. Inte riktigt va? Men vi hade en trevlig kväll
hemma hos Linda med vin och Yatzy spel. Fick bilderna till min mail nyss, haha!



11 maj 2011

Idag blir det mer solning med flickorna om alla väljer att vara med men det hoppas jag verkligen, är inte alltid saker roligare när man är fler? Jag ska snart gå till köket och ta något att äta innan jag hoppar in i duschen och gör mig fräsch för denna dag. Kommer nog ha lika mycket problem att välja kläder idag som jag hade igår, inte för att jag talade om det här på bloggen men jag har oftas problem med att hitta kläder.

Idag ska vi bli bruna tjejer!!

Hälsade på farmor och farfar



Jag och mamma åkte till kyrkogården och planterade nya blommor till farmor och farfar. Vila i frid!

Dagens middag


Egen pastasås:
Krossade tomater, hackad lök, pressad vitlöksklyfta, köttbuljong, salt, peppar och broccoli.

Solning med Sanna

Runt två tiden idag mötte jag upp Sanna för en skön dag i solen och för att ta igen våra pratstunder om allt möjligt. Det var otroligt varmt idag och jag är glad att Sanna ville ut och ses. Det är inte allt för ofta vi får stunder som denna. Tack för idag! ♥

Solade i min söta shortsdress



Glömde berätta igår..

Igår åt jag "Happy You, Happy Me" glassen som är en vaniljglass med chokladöverdrag och jordgubbssås liknande i hela glassen. Den var god och en perfekt storlek för att inte tröttna på glassen. Jag är inte världens glass älskare nämligen.


10 maj 2011

Hallå nu har det blivit tisdag i vårat samhälle och snart ska jag gå och göra frukost, sätta mig framför tvn och sedan klä på mig något för dagen.

Idag tänkte jag och mamma gå till blomsteraffären igen, vi var där förra veckan. Jag vet inte om hon kommer att köpa något men jag vet att hon vill ha blåbärs plantor m.m.

Nu blir det Big Brother


På fredag blir det..

..Onepiece mys med älsklingen.


Nu är jag här igen

Maten var grymt god och jag är mätt och nöjd! Snart ska jag och mamma spela lite spel och snaska på min brors godsaker som han har lämnat i köket för oss andra kråkor att hugga in på.

Klockan 20.00 som vanligt är det 112 Luftens Hjältar som jag ska kolla på och sedan blir det nog ett avsnitt CSI Miami och efter det Big Brother. Om jag orkar efter Big Brother så tänkte jag nog kolla lite mer på CSI Miami.

Vädret har varit så underbart idag och jag har verkligen sommar känslor, gick ut i shorts, linne och kavaj och frös inte, sedan att äta kräftor, kex och ost ger mig sommar känslor rakt igenom kroppen! Ha en toppen kväll nu!

Kräftstjärts pasta..

..och kräftstjärtar med kex och ost. Det är min middag idag, kan det bli bättre?



Fin dag


9 maj 2011

GOD MORGON - då var det en ny vecka igen och vissa dagar är planerade och vissa inte. Skönt att solen är framme, då kan man passa på att gå ut och gå lite/sola om man känner för de.

Måndag: ?
Tisdag: ?
Onsdag: ?
Torsdag: Olliver fyller 23 år, ska åka dit och äta.
Fredag: Min 1års dag med Olliver ♥ Myskväll!
Lördag: Fira Ollivers födelsedag med vänner?
Söndag: Vilodag.

Helgen

Åkte till Olliver på kvällen i fredags sedan åkte vi och handla lite gott och kollade på en film. På lördagen gick vi upp klockan nio eftersom att det var sjösättning och vi skulle hjälpa till med båten innan den skulle i vattnet. Vi var där ett tag sedan åkte vi och köpte lunch och satte oss på en brygga i solen och åt.

Efter att vi var klara där nere åkte vi hem till Olliver och somnade i soffan, sedan har jag för mig att vi handla något gott igen och kollade på Lost till klockan blev halv tre på natten.

Idag har vi solade vi en stund sedan kollade vi på mer Lost och nu är jag hemma och väntar på att Big Brother ska börja.

Hemma från staden

Nu är jag inskriven och klar på arbetsförmedlingen och om några veckor kommer jag få en kallelse till min handläggare och sen får jag väl se hur det går därifrån. Jag och mamma hitta lite trevliga saker i stan efter besöket på arbetsförmedlingen och nu är jag äntligen hemma igen.

Snart ska jag äta något och sedan vänta på att jag kan åka till min älskade pojke, och ikväll blir det förhoppningsvis lugnt.

Massa stress

Vaknade vid tio och hoppade in i duschen, har klätt på mig, packat och nu måste jag hinna göra mat innan jag och mamma ska åka och det är planerat att vi ska åka runt halv tolv så nu måste jag skynda mig.

Vi ska till arbetsförmedlingen och sedan kanske kolla något i stan, sedan blir det hem och kanske äta något innan jag åker till Olliver.

5 maj 2011

TORSDAG; Idag kommer min pojke hit och det inte uppstår ännu mer problem men det tror jag inte. Så idag ska jag sätda rummet innan han kommer, jag ska även gå med mamma till blomsteraffären för att få tiden att gå lite fortare.

Imorgon är det fredag och jag antar att jag ska åka till Olliver efter att jag har varit på arbetsförmedlingen och på lördag är det sjösättning av båtarna där borta också och då skulle jag vara med och ev. fika med Olliver och hans familj.

Det var denna onsdag då

Ne, då blev det väl inte så att pojkvännen kom hit så nu får jag väl kolla CSI Miami eller något annat tills kvällen närmar sig så att man får sova igen. Är rätt trött idag..
Jag hoppas att alla ni andra har haft en bra dag och jag hoppas att brandmännen lyckas släcka elden på KTH snart så att dom får komma hem till sina familjer och koppla av inför en ny dag.

.


4 maj 2011

Ska snart gå med mamma till Willys och handla lite mat sedan ska jag hem och små städa innan Olliver kommer. Man vill helst inte gå ut idag heller men det är alltid bra att få frisk luft så varför inte, plus att jag får ha gummistövlar på mig - det är inte helt fel!

Spela spel

Nu ska jag spela tärning med mamma fram till klockan åtta, för då börjar 112 Luftens Hjältar och sedan blir det väl ett avsnitt av antingen CSI Miami eller The Vampire Diaries och efter det Big Brother.

Som ni märker så har jag inte gjort något speciellt kul idag men imorgon kommer min pojke på besök efter jobbet, så innan dess får jag väl städa och dona med saker.

I brist på annat..


3 maj 2011

Mindre bra väder idag och jag tänkte passa på att ta ett bad och resten av dagen blir nog lugn.
Känns inte så att det finns så himla mycket att göra idag faktiskt.

Slut på denna dag

Nu återstår tandborstning och kanske ett avsnitt av CSI Miami innan jag går och lägger mig, men jag är redan väldigt trött så jag får se hur jag gör. Jag längtar till imorgon så att jag kan äta frukost igen, är lite små hungrig, haha. Godnatt folket!

Arbetsförmedlingen

Nu har jag skrivit in mig på arbetsförmedlingen och skrivit i nästan allt man kan fylla i och på fredag åker jag till arbetsförmedlingen och bekräftar att jag är jag och sedan får vi se hur allt tar sig.

Solig bra dag!

Jag har inte varit så bra med bilder osv på bloggen när jag
varit hos Olliver men detta kan jag bjuda på;


25 april nere vid vattnet med fina människor


2 maj 2011

Hej på er!
Nu ska jag klä på mig och vara redo innan jag träffar Linda som skulle iväg och handla m.m.
Jag är inte helt på topp idag, har huvudvärk, vaknade med huvudvärk vid 6-tiden och sen vid
10 vaknade jag med huvudvärk igen.

Valborg (igår)



Big Brother

Det ska bli så spännande och se vem som åker ut idag, kan bli vem som helst.
Nu är jag i alla fall hemma igen och en ny vecka kommer och då ska jag
skriva in mig på arbetsförmedlingen hade jag tänkt och kolla lite jobb.

1 maj 2011

Det var bra drag igår och grillningen var toppen, fan vad god mat det var. Det negativa var att vi satt utomhus och det blev svinkallt men vi gick in efter ett tag.

Idag är det söndag vilket innebär att jag åker hem senare idag och Olliver ska återgå till sitt jobb på måndag. Nu ska Olliver ut och fixa lite utanför huset och jag tänkte hålla honom sällskap sedan blir det till att duscha, kanske kolla film och äta middag.

RSS 2.0