Fredagen

Igår fick jag mina kläder från H&M som jag har längtat efter, alla kläder satt bra utom linnet, men det spelar ingen roll.
Jag gjorde inte så mycket på dagen igår, ville ta det lugnt innan jag skulle iväg till bowlinghallen.

Victoria hade köpt ett par skit snygga skor och var för stora för henne så jag fick köpa  dom av henne, så jag fick rätt mycket nya grejer på en och samma dag. Haha!

Jag åkte själv till bowlinghallen eftersom min pojkvän och hans kompis skulle möta yttligare en kompis i stan vid 22.00, så jag orkade inte vänta på dom.
Som vanligt så var det en trevlig kväll på bowlingen!
Jag var där med Cissi, Mellis, Fredde, Victoria, Hugo, Chris, Mike, Matte, Johnny och Julie. Sen så måste jag tillägga att jag träffa Markus på bowlinghallen, tänk att han alltid är där jag är hela tiden! Haha...
Sen fattade jag inte vad han skrev till mig i ett sms men det hade något med att jag sjöng och göra, men men han har väl inte kontroll över händerna när han dricker, eller? Haha
Jaja, nog om det!



pusssss


Klockan är över 00:00

Det betyder alltså att det är torsdag idag, vilket också betyder att det är 11 dagar kvar till min födelsedag.
Jag är inte säker på vad jag ska göra när jag fyller år, men mitt förslag är att gå ut på krogen med mina nära och kära och eventuellet ha en middag för några hemma hos mig  :) Det ska bli riktigt mysigt!


Dags att köpa födelsedags present till mig?
;)

Shopping med mamma

Idag var jag och mamma i stan och shoppade,
jag köpte ett par chinos, skor och benvärmare.
Mamma köpte ett par jeans, skor och en t-shirt!

Det var skönt att få komma hem efter en lång dag i stan, minns inte hur länge vi var i stan men det var inte okej, haha. Jag och mamma är alltid för länge i stan.
Då blir man helt mosig och vill bara ligga hemma och glo på tv. Så det är ungefär vad jag har gjort idag.
Ska lägga mig nu också och sova länge länge...







Cissi och Mellis; jag hoppas att ni har kul på båten! Tänker på er  ♥

Bilder

Bilder från The Studio



Sammanfattning av de senaste dagarna

Lördag: Var med min pojkvän och gjorde hemmagjorda hamburgare till famlijen, det var riktigt gott!

Söndag: Var bjuden på lunch hos Chris mamma, det vart hemmagjord pizza med supergod saft det det. Till efterrätt blev det kladdkaka och grädde!
Efter maten satte sig alla utom två och spelade Fifa 09 och jag satt och gäspade, haha! Vi var hos Chris mamma från klockan 14.00 - 21.30 och nästan hela den tiden spelade dom tv-spel. Men det var trevligt, det är inte så ofta vi är där och hälsar på.

Måndag: Jag och Cissi möttes på Östermalm för att sedan ta en buss till hennes dansskolan, där skulle vi leta efter hennes skor som blev snodda i fredags, men ingen var där som kunde hjälpa oss. Men vi önskar Cissi lycka till med att hitta sina skor och grovt anmäla den jäveln som tog dom.
Sedan åkte vi till Gamla Stan för att Cissi skulle fråga vad hennes tatuering skulle kosta på ett ungefär. Och till sist åkte vi till Östermalm igen för att äta något fort på Donken, sedan så skulle vi till The Studio på Kungsgatan för att fota oss och bli sminkade.
Det var kul, men det är inte värt att sitta där i 5 timmar för att få se hur bilderna blev. Jag köpte inga bilder igår eftersom jag inte har några pengar, men jag ska åka tillbaka imorgon för att köpa två stycken.
Vi var på The Studio från klockan 16.45 - 22.30...

Tisdag: Vaknade hemma hos min älskling. Vi gjorde inte så mycket för jag ville hem och ta det lugnt och prata med mamma och fotograferingen igår kväll.
Nu sitter jag bara här framför datan och chattar med mina vänner.

Inflyttningsfest

Igår var jag på en inflyttningsfest i Käppala med Cissi, Mellis, Mikkan och massa andra.
Anledningen till att jag skriver detta inlägg är för att jag träffade Markus på festen och han ville så gärna bli nämnd i min blogg så nu är han det.

Ja vad kan man säga, det var trevligt att träffa Markus igår.. haha! Inte ofta man ser honom.
Kvällen var rolig, men jag var så himla trött så jag orkade inte stanna så länge, så jag tog sista tåget hem för att sova.

Sportlovet har ju börjat nu :) och det är otroligt skönt att få slippa skolan i en vecka, men jag skulle gärna vilja ha lite längre lov. Jag hatar när man har en veckas lov och veckan går jätte fort för att man har kul och sen tror skolan att man ska orka komma tillbaka till skolan bara sådär och börja plugga igen.. usch usch!

Älska kläder!



Ska kanske beställa detta också, men är inte helt säker än :)

Beställt kläder

Igår beställde jag ännu mer kläder från H&Ms hemsida


Mjukisbyxor, shorts, volangkjol och sen ett linne.

Alla hjärtans dag

Den 14 februari 2009, min och min älsklings ett års dag!

Vi började med att gå på en resturang, Rice som har underbart god buffé mat, men jag mådde hyffsat illa igår så det var inte toppen, men jag åt och var nöjd med det jag fick i mig.
När vi skulle betala fick jag en fin ros att ta med mig hem..

När vi kom hem så myste vi och tog ett riktigt varmt bad med massa tända ljus, drack coca cola och hade det bra, haha!
Sen skulle vi kolla på en film, men ingen av oss orkade kolla så mycket, blev väl 5-10 minuter sen ville vi stänga av för att gå och lägga oss. Men det var jag som fick gå upp och stänga av för min kära älskling hade somnat och var så trött att han inte orkade röra sig en millimeter.

Dagen var hur som helst helt underbar! (Tummen upp)  :)


Nästan frisk!

Jag är nästan helt frisk nu, har hostan och snoret kvar som stör, men det går nog över om ett par dagar.
Men det är något annat som inte stämmer heller, har börjat må väldigt illa efter jag ätit och jag är jätte hängig, vill sova nästan hela tiden. Kanske inte är så frisk som jag tror men nu ska jag iallafall försöka klara av att gå i skolan, men om det blir för jobbigt får jag väl gå hem, så enkelt är det!


Fortfarande sjuk

I söndags mådde jag mycket mycket sämre vill bara åka till doktorn och få hjälp, hade sån jävla smärta i halsen.

Idag
är det lite bättre i halsen men har fortfarande ont och jag hostar jätte mycket och det är inte heller så speciellt skönt faktiskt!
Sen är man täppt i näsen också, vilket jag hatar att vara för det är så svårt att somna då.
Och inte nog med allt det där, mina ögon svider och öronen gör ont till och från.
Vill gärna bli frisk snart!

Imorgon ska jag till doktorn för en annan anledning, hoppas det går bra där och att dom hittar något så jag kan få medicin eller något.



Sen idag var jag och kollade upp min piercing eftersom det var 2 veckor sen jag tog den. Och allt såg bra ut och han sa att om 2 veckor så har den läkt :)













Mår inte alls bra

I torsdags kväll började jag känna mig hängig och hade börjat små hosta lite, men jag tänkte inte mer på det.
Dagen efter ringde alarmet på mobilen för att det var dags att gå upp och göra sig redo för skolan.
Jag kom inte så långt men det. Vaknade upp med den värsta huvudvärken på länge, kunde inte ens sätta mig upp, det gjorde så himla ont. Så jag låg kvar henne och vilade hela fredagen. Trodde jag skulle klara av att gå till skolan vid 12.00 men då trodde jag fel.

Mot kvällen så hade jag fortfarande huvudvärk, hostade och snorade. Vet inte om jag har feber, för han inte temp hemma så kan inte kolla. Men eftersom jag svettas och fryser hela tiden så antar jag det.

I Lördags
så var allt värre, när jag vaknade på morgonen kunde jag inte prata. Vet inte vad det är för fel på min hals, men jag har liksom inte ont i halsen som man brukar ha när man är förkyld, det verligen bränns i halsen som om jag har öppna sår. Har jättesvårt att svälja.
Kan inte somna så bra heller, sover ca: 5 timmar under en natt nu.

Idag Söndag, mår inte bra för 5 öre.
Jag äter bara soppa och dricker vatten, har så fruktansvärt ont i halsen. Vill bara att det ska bli lite bättre så att man vet att man snart kanske blir frisk.
Jag har iallafall kommit fram till att jag inte kommer gå på friluftsdagen imorgon, låter inte som en bra idé att vara ute i kylan när man är sjuk!

Jag vill bara bli frisk :(













Min beställning

Mina efterlängtade grejer kom igår vid 17.00.
Så jag åkte till Preem för att hämta ut mitt paket och hoppas på att alla saker var med i rätt storlek.




Allt var rätt storlek och det satt bra på, så jag är nöjd och glad. Nu vill jag bara att värmen ska komma till Sverige så man kan använda skorna och alla härliga vår och sommarkläder man har hängandes :)













Vi hoppas på en bra Tisdag

Eller hur Linda? :)

En bra tisdag är allt vi vill ha, en tisdag utan problem, en tisdag när vi kan ta det lugnt och en tisdag för att det är tisdag.














Måndag...

Jag ger upp nu, orkar inte ta mer.
Visa vad du går för om du vill ha mig kvar i ditt liv!

Nu är det din tur att kämpa, mina krafter är slut.
Har försök så länge och så mycket nu,
så vad är det du vill?



Gå eller stanna?











Tibia

Jaa tyvärr, jag har blivit tibia nörd.
Det är liksom som en drog kan inte sluta spela, måste spela helst en gång om dagen.



I feel sorry for myself













:)

Fick tillslut vara ensam med min älskling














Ibland vill jag bara vända ryggen till och gå

Idag skulle jag och min pojkvän bara ta det lugnt och umgås med varandra eftersom det var väldigt länge sen vi var med varandra sjävla och då menar jag utan att båda sitter framför hans data och glor.
Vi skulle kolla film och visa kärlek till varandra.
Men nej, jag borde vetat bättre, det blir aldrig så. Han kan ju inte säga nej när någon utav hans kompisar vill ses så han säger att hans kompis kan komma över en stund, då var klockan 19.00. Vad är klockan nu??!
Fan va irriterad jag blir och inte bryr sig Chris det minsta.. nej varför skulle han göra de?
Känner mig så jävla ovikigt, blir så jävla förbannad!
Jag är grymt trött och ligger i hans säng med min data och verkligen försöker hålla mig vaken. Jag har sagt till honom att jag är jätte trött, men han gör inget åt det. HUR KAN DET VARA SÅ JÄVLA SVÅRT ATT SÄGA "Du kanske borde gå hem nu jag och Mikkis ska sova", Hur jävla svårt är det?
Jag orkar verkligen inte...
Vem är jag för dig? Svara på den frågan du!




Ibland vill jag bara vända ryggen till och gå












RSS 2.0