Ge mig styrka

Jag vet inte hur mycket mer jag klarar av.
Det ända jag vill är att få vara med dig, men det verkar du inte förstå. Och jag vet att vi pratade om allt det här igår, men du verkar inte lyssna tillräckligt bra.
Jag vet inte vad jag ska göra för att du ska förstå saker. Jag vet ingenting...
Jag vet inte vart jag ska ta vägen, vill bara försvinna ett tag tills du förstår, om du förstår.
Jag älskar dig så jävla mycket, och det vet du om eftersom det är det ända jag pratar om. Men snälla visa lite mer kärlek tillbaka.
Jag begär inte mycket av dig, jag vill bara vara med dig lite då och då, du får vara med dina vänner. Men det blir ju lite jobbigt när du är med dom tre dagar i rad och inte ens hör av dig en enda gång. Såklart att jag tror att du glömt bort mig bara för att du har så roligt med dina vänner.
Jag vet inte hur mycket jag orkar bli bortglömd. Och jag menar inte att du inte vet att jag existerar, för det vet du. Men ett litet sms kan man offra till sin flickvän, eller?

Lonestar - Amazed


Behöver dig


Jag behöver dig,
hoppas vi ses snart från dagen till natten, bara du och jag.
Vill vara dig nära, vi inte att vi glider ifrån varandra.

så sant


=(

Fick nyss reda på att en kille som varit jätte snäll mot mig och min kompis dog igår.
Känns hemskt att veta...
Jag hoppas att du inte kände smärta.

Vila i frid Jim

Svartsjuka

Jag är så himla svartsjuk av mig, Det är rätt jobbigt faktiskt.
Men det är så svårt att ändra på det, men det är bättre nu än vad det har varit.
Förr så blev man arg för ingenting för att man trodde att pojkvännen hade gjort något som har verkligen inte hade gjort. Nu är jag mer lugn och det känns bra, För jag vet att han inte skulle vara otrogen eller något sånt. Han har nog lika mycket känslor för mig som jag har för honom.
Och jag skulle inte vara det mot honom heller, jag är kär i honom så det inte finns.
Han har vunnit mitt hjärta och jag hoppas att vårat förhållande håller länge länge, kan inte ens se ett liv utan honom.
Det ska vara DU & JAG! Så är det bara...

Jag älskar dig av hela mitt hjärta, jag tror inte du förstår älskling ♥


Dagiskompis

Tjolahopp!
Iförrgår träffade jag min dagiskompis Sanna, som har kommit tillbaka till våran förort.
Jag frågade henne hur länge hon skulle stanna och hon svarade föralltid. Då tänkte jag men din mamma bor ju i Norrtälje, när ska du till henne då? Men hennes mamma har tydligen flyttat tillbaka hit igen. Det känns så underbart att hon bor här igen!
Ska träffa henne idag igen, ska bli funny funny!

Skriver mer snart...
Sanna & Jag

Ängeln utan vingar

Tillägnad till henne

Hon var flickan med det charmigaste leendet du kunde hitta

Hon var en vacker ängel utan vingar

Hon var den flickan med sol ljuset omkring sig

Men någonting på vägen hände och ljuset runt denna ängel blev grått och dystert

Nu kämpar hon för att livet ska fortsätta i lycka, men det är inte lätt

Min ängel har ramlat för hårt denna gång

Hon kämpar sig ur ångesten i det sorgsna bröstet

Hon kämpar för orken

Jag kämpar med henne för att jag älskar henne


Seeg

Jag har varit seg hela helgen och är det fortfarande, börjar fundera på om jag kanske börjar bli sjuk. Jag brukar alltid bli seg och trött innan jag blir sjuk. Men man får hoppas på att det inte är så, lovet kommer ju snart.
Det ska bli riktigt härligt med höstlov, känner verkligen att det behövs,

Jag har tidigare skrivigt om mitt blodtryck. Var hos skolsyster idag och kollade ifall det hade sjunkigt något sen jag började med minipiller, men det hade det inte gjort direkt. Det låg på 140/89, känns inte så kul.
Jag är en hetsig människa, men det är liksom inget jag tänker på i stunden. Kommer på det efter när jag märker att jag blir slut i kroppen, hjärtat dunkar hårt och ibland får jag ont i hjärtat också.

Min pappa har ett såkallat "Stresshjärta" vilket jag tror att jag kan ha också, jag stressar mycket, vet inte varför har alltid mycket tid på mig när jag ska till skolan eller träffa någon. Det blir bara så att jag stressar.
Så jag måste lära mig att ta det lugnt och vila lite oftare...


Mamma ringde doktorn idag eftersom skolsyster tyckte att vi skulle göra det, och bara för att jag har haft högt blodtryck i ungefär ett år så anser dom inte att det är så vikigt att ge mig en läkar tid fort, så jag fick en den 17 november.
Det stör mig, förstår inte dom att det är jobbigt för mig att må som jag gör till och från. Jag menar det är inte kul att få ont i hjärtat då blir man bara orolig. Jag får se vad som händer efter jag har varit hos doktorn. 


 


Mardrömmar igen

Mardrömmen:
Jag och några andra av mina vänner satt hemma hos mig och kollade på tv m.m.
Jag gick till min mamma för att prata lite som jag brukar göra. Helt plötsligt från ingenstans börjar mamma skaka - varenda del på kroppen skakar.
Jag frågade henne: - Vad är det som händer?
Och hon svarar att hon inte vet och att hon vill ha hjälp.
Jag vänder mig bort mot mina vänner och försöker skrika på hjälp, men inte ett ord kommer ur min mun, min mun rör sig inte ens. Hela min kropp står stel på samma plats. Jag var helt hjälplös...

Jag vaknade upp ur drömmen och kände hur värmen hökade i kroppen på mig, jag såg bara mörker runt omkring mig. Jag var livrädd! Jag gick upp ur sängen för att jag var kissnödig, gick ut ur rummet till toan, kollade om mamma hade gått till jobbet och det hade hon. Men var fortfarande inte lugn.
Gick tillbaka till mitt rum med rädsla i hela kroppen, la mig i sängen igen, drog täcket över huvudet och försökte tänka på något positivt.
Till slut lyckades jag somna...


Jag blir så förbannad

Hur svårt kan det vara att ta tag i en tonåring som har problem?
Hur svårt är det att fatta att det är allvar?
Hur mycket måste man göra för att dom ska förstå?


Min barndoms vän mår inte bra och hon har inte fått den hjälpen hon behöver än. Jag blir så förbannad! Hur länge måste hon gå hemma och vänta innan det händer något? Det är inget att leka med det här, det är ALLVAR! När ska ni förstå det.
Jag fick hjälp samma dag jag öppnade munnen och vad är skillnaden?! Kan någon svara på det - Nej, för det finns ingen jävla skillnad.
Mår man dåligt och verkligen ber om hjälp så ska man få det. Inte sitta och vänta och tappa hoppet på att någon någonsin kommer att hjälpa.

Om hon inte får hjälp snart, så kommer jag göra ALLT jag kan för att hon ska få hjälp.
Det är mitt löfte till dig!
Jag kommer inte svika dig, aldrig!

RSS 2.0