Funderingar

Jag funderar på att ge mitt hår en lite mer mörk färg, någon som håller med? Jag är rätt snabb på att bestämma mig ändå så jag kanske handlar det idag och fixar till mig till kvällen. Det blir ju lätt så att när hösten kommer så tar man fram "det mörka i sig". Sedan har jag funderingar på att klippa mig men det är en helt annan historia.

Skjortklänningen


Måndag även kallad Halloween

Jag har träningsvärk i benen idag på grund av allt promenerande upp och ner och hit och dit igår. Det blev mycket gjort igår - Rusta, Chilli, Zoo affär, mat, IKEA har säkert glömt något nu bara för det. Men det köptes lite saker speciellt från Annie och Kimmens håll eftersom att det är dom som ska flytta men jag och Olliver köpte lite krimskrams vi med såsom, nya kuddar till min säng, stora glas till honom, lite snacks lite båda och doftljus till mig som man kan gotta sig med hela vintern och hösten.

Nästa helg ska jag kanske på en mässa i Älvsjö och på fredag blir det kanske middag med Annie, Kimmen och Olliver och film mys såklart. Sedan finns det en gratis konsert som Comviq håller i som är på söndag på Cirkus i Stockholm men den kommer jag nog inte gå på.

Sushi, mums!

img_20111030_163 (MMS)

Sushi, mums!


Paranormal activity 3 igår

Den var skrämmande men som tur var kunde man i alla fall somna bra efter filmen vilket jag först inte trodde. Vill inte säga så mycket om filmen för er som inte sett den än.

Kvällen igår var trevlig, vi möttes upp i stan och det blev lite fel med bokningen av biljetterna 21.00 så vi fick gå 23.10 istället men det bästa av allt var att vi fick biljetterna gratis på grund av allt som gick snett, kul va? Gratis bio sitter aldrig fel, dock fick vi sitta längst fram. Förutom det så åt vi på Pizza Hut och hade det allmänt trevligt sedan bar det av till Kungshallen till något ställe där man kunde dricka öl. Efter några timmars ätande och drickande var det dags att se filmen.

Nu ska jag och Olliver åka och kolla upp en skum sak som Frida hade sett ute mitt i ingenstans på hennes promenad. Det kanske är ett lik....eller inte! Vi får se. Efter det ska vi träffa Kimmen och Annie för en dag på IKEA osv. Jag hoppas på att jag får köpa mig lite sushi också.

Vet inte hur det blir kväll..

Olliver har åkt hem för att han har ont i huvudet men det verkar ändå som att det blir bio ikväll, vilket jag hoppas på! Vore så kul att göra något igen efter all sjuktid hemma i sängen.

Klänningen kom idag!



28 oktober 2011

Hallå där, Olliver kommer nog hit idag men jag vet inte riktigt än. Jag ska i alla fall städa och bädda rent idag och hade hoppats på att min klänning som jag har beställt skulle komma idag, men det kan man inte vara säker på längre. Det skulle vara fint om den kom idag!

Bio imorgon - förhoppningsvis om någon nu kan följa med. PARANORMAL ACTIVITY 3



27 oktober 2011

Har egentligen inte så mycket att skriva idag men jag börjar må bättre, är trött i kroppen men det går nog över snart. I helgen kanske det blir bio med massa folk annars ska jag vara med pojken min!

Min tid på sjukhuset i text och bild!

I måndags gick jag till min husläkare för att kolla vad jag hade varit för sjuk osv.. och det visade sig att mitt CPR (sänkan) var jätte hög och hon skrev direkt en remiss till akuten på Danderyd. CPR:et låg på 375 och det ska ligga under 10. Åkte dit fick ta nya prover och dom satte in en plastslang i armen på mig om jag skulle behöva medicin (första bilden). Efter ett tag fick jag träffa en läkare som frågade mig frågor och klämde på min mage. Han sa att jag troligtvis skulle få åka hem men vi väntade först på svar på proverna. Eftersom att läkaren sa att jag kanske skulle få gå hem så bad jag en skötare  att ta ut plaströrsgrejen ur min arm. Jag fick sitta i väntrummet och efter en stund flyttar dom mig till en säng. Jag förstår ingenting och efter yttligare ett tag berättar dom är proverna är inte alls bra och jag måste stanna där över natten. 

Innan jag kom till min avdelning, avdelning 61, våning 6 rum 8:1 så gjorde jag ultraljud och allt såg bra ut.
Synd för mig att jag bad en skötare ta ut min plastslang för då fick jag ju en i höger arm istället med dropp eftersom att jag skulle fasta. Lyckades kanske sova 2 timmar den natten.

Morgonen efter ringde jag mamma för att prata lite sedan bestämde hon sig för att komma och hälsa på mig, när hon kommer tar dom nya prover på mig och dom var fortfarande inte bra plus att jag hade fått reda på att min lever inte mådde så bra heller. Tiden gick och min bror kom också för att hälsa på, ingen av oss visste om jag skulle få komma hem eller inte. Jag fick träffa läkare efter läkare efter läkare, ingen hade någon aning om varför mitt CPR var så högt när jag mådde "så bra" ändå. Fick ta mer prover ingen på samma saker och då hade jag inga mer ställen att ta prover på eftersom att dom har punkterat varje ådra jag har. Så det blev jätte jobbigt med det sista proverna. Efter svaren på dom proverna fick jag iallafall åka hem, antar att CPR:et hade sjunkigt lite mer. Dom tog ur plastslangen och bort med droppet så skulle jag få gå och äta, väljer vad jag vill ha och kollar sedan på min arm då rinner det blod över hela armen. Fick lägga mig ner igen och andas eftersom att jag inte klarar av sånt och så fick dom plåstra om mig plus att sköterskan var snäll att hämta in mat till mig.

Bilder från sjukhustiden.







Kom nyss hem

Äntligen hemma och nu blir det vila, vila och vila. Vi hörs nog imorgon igen!

Snart sova då!

img_20111024_221 (MMS)

Snart sova då!


Sjukhuset

Ligger här i sängen, fick nyss dropp och mamma åkte hem. Tur att man har en mobil med internet så att man kan göra något. Mår väl rätt bra, saknar hemmet och min Olliver som är i Göteborg, annars hade han varit här med mig. Håll tummarna på att jag får komma hem imorgon! Dom tvingar mig att fasta också..svin.

Läggs in på Danderyd

Väntar på ett rum och det tar evigheter. Är rädd och sånt!

Update!

Min sänka ligger högre än 160 min läkare ville nog inte säga hela sanningen, att den faktiskt är över 200. Jag får åkahem snart men ska tillbaka för nya prover imorgon.

Nästa akutmottagningen på Danderyd..

Var hos doktorn idag och kom nyss hem och jag mår även bättre idag men inte enligt min doktor. Min sänka är över 160 och den ska ligga under 10 så jag ska in till akuten och hon sa "Jag tror att du kommer att få sova där". Men jag hoppas inte det. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så att vi kan ge oss av och få detta gjort. Juste min läkare tror att det här har med magen att göra och kanske även blindtarmen... Hope NOT!

Jag kanske bloggar från mobilen sedan så att ni får veta vad som händer, ni som känner mig kan ju slänga iväg ett sms om ni vill veta vad som händer med mig. Pusss

Doktorn 10.45

Äntligen har man en tid till doktorn, måste nog lära mig att gå till doktorn innan en hel vecka av helvete har passerat

Blir bara värre

Trodde att jag var på bättringsvägen men nej varför skulle jag vara de. Har hög feber och den fortsätter stiga fick iallafall lite alvedon hem, hoppas det hjälper. Kan inte äta, det kommer bara upp igen..suck! Ont överallt och nu ska jag sova lite. Ha det bra!

Jag hatar att vara sjuk!!

img_20111023_135 (MMS)

Jag hatar att vara sjuk!!


Men då har jag kommit fram till att..

..det var ett migrän anfall jag fick på 72 timmar, lagom kul.. NOT! Jag lite ont i dag men det går nog över, det positiva är att jag inte har kräkts något mer.

Olliver kanske kommer hit idag och det lär inte bli livat här inte, kommer nog bara ligga i sängen och försöka vara social om det går, men jag tackar inte nej till att ha pojkvännen bredvid sig när man är lite sjuker.

Liten jag


Hallå där!

Mår aningen bättre idag men än ska man inte ropa hej, brukar alltid gå fel när man tror att man är på bättringsvägen. Idag kommer jag bara att ligga i sängen och kolla på Vänner, orkar inte så mycker mer än det faktiskt.

Var nog inte migrän..

Vaknade upp klockan ett inatt av att jag skakade som om jag hade frossa men det visade sig vara en grej min kropp gjorde för att jag skulle förstå att jag skulle kräkas. Antar att jag har åkt på en magsjuka eller något.. mindre kul. Som jag skrev igår - det kommer inte finnas något kvar av mig när jag blir frisk,

Jag hatar migrän!!!

Migrän i 7 timmar är också jättekul... jag tagit mina piller jag har fått av doktorn för sånt men det funkar inte, jag tog en citodon extra stark nej men vet ni vad? Det funkar inte heller. Jag mår illa, jag får inte i mig någon mat! Jag är så jävla trött på att må dåligt och varför ska min mage drabbas hela tiden? Har varit olika sjuk i över en månad men magen drabbas alltid.. JAG HAR INGEN MAGE KVAR!! Ge mig mitt liv tillbaka, jag försvinner en liten bit för varje dag som passerar.

Vill inte bli size 0 igen...

Tandpetare till arm liksom... COME ON!??

 


Vila till Disney film

img_20111018_130 (MMS)

Vila till Disney film


Gillade inte sättet att vakna idag..

Vaknade upp med huvudvärk och det är inte alls kul man vill bara ligga kvar i sängen och sova hela dagen, men det kan man tyvärr inte göra. Kanske får vila mig lite senare om det inte släpper.

SuperGratis

Få hem trisslotter, tialotter, presentkort, playstation,
kameror och mycket mer GRATIS på SuperGratis.se. Börja idag du med!

17 oktober 2011

Ännu en måndag är kommen och här sitter jag och vaknar till, ska snart äta frukost och ta en dusch sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra men det brukar alltid lösa sig.

Pizza till lunch

Jag och Olliver åkte iväg och mötte upp Mellis och Sigge för lite lunch på en pizzeria. Efter vi hade ätit satt vi kvar och pratade i ett antal timmar kan jag tänka mig eftersom att klockan har gått så fort. Det var skoj att träffas igen eftersom att man inte träffar alla så ofta, speciellt inte när man har varit sjuk hela tiden till och från.

Nu hoppas jag att jag blir helt frisk till nästa vecka och kan börja göra saker igen!

Visade sig att..

..jag inte orkade följa med ut och fira min mamma igår. Istället var jag och Olliver hemma, svängde förbi Sanna en snabbis för att ge henne sina grejer. Det visade sig att Sanna och Henrik hade fastnat i hissen så vi kom iallafall i rätt tillfälle. Det tog ett tag innan dom fick komma ut igen.



Sitter och glor tv

Olliver spelar Wow och jag kollar på tv, roligt par vi är haha! Idag ska vi fira min mamma genom att gå ut och äta på bbq steakhouse. Måste bara känna av om jag orkar det eftersom att jag fortfarande har lite ont, det är iallafall bättre än igår. Vi hörs lite senare!

Grattis mamma på födelsedagen!


Solen skiner på din dag!


"Träningsvärk" i tarmen

Det är ju skitkul att man ska ha som "träningsvärk" i tarmen när man vaknar, får lägga mig på höger sida försiktigt, får sätta mig försiktigt annars för det ont. Men det är inte smärta som man inte överlever, vilket är bra.

Nu sitter jag vid datorn i vanlig ordning men jag väntar också på att mitt ägg ska koka klart så att jag får äta lite innan jag bestämmer mig för vad mer jag ska äta. Sedan tänkte jag uppa in i duschen så att jag är klar med det mesta innan kl. 13.00 då jag ska vara hos doktorn här där jag bor och ta blodprov.

17 månader med älskling!

Hade totalt glömt bort det tills jag såg datumet på datorn nyss, haha.
Vilken tur att min älskling är här då så att vi fick umgås på våran dag.



Äntligen hemma

Koloskopiundersökningen var hemsk och jag vill aldrig göra om det i hela mitt liv, har fortfarande ont och det gjorde ont till och från i svängarna eftersom att han skulle börja från början ända till blandtarmen. Fy farao säger jag bara! Jag ska vara glad att det är gjort iallafall så jag slipper det.

Nu ska jag bara vänta på svar från läkaren här där jag bor och se vad som sägs.

Snart bär det av till Sophiahemmet

Är ganska hungrig, vill att hela den när morgonen/förmiddagen ska gå fort så att jag får äta igen. Känner mig som en plattpannkaka just nu. Skriver om hur allting gick när jag kommer hem, glöm inte att tänka på mig vid 10.30.

Snart är torsdagen här

Hurra för det, ska nog försöka lägga mig lite tidigare ikväll delvis för att jag ska upp klockan 08.00 men man kan ju aldrig veta vad jag får för mig att göra till kvällen. Kanske ser på för många filmer och tiden bara rusar förbi.
Jag vet att jag skriver det mycket nu, men jag kommer vara så lättad imorgon när allt är över. Ska springa hem och hälla i mig all mat vi har, kommer vara så lycklig!

Handla smycken, stickade och virkade saker på nätet

Besök Mother&Daughter kanske kan ni se en likhet mellan "daughter" och mig!


Jag svälter och det går bra

Det är inte som jag trodde att det skulle vara, dricker man saft, vatten och buljong så mår man ändå rätt bra. Vet dock inte hur jag kommer må imorgon innan jag ska till Sophiahemmet men efter det så får jag äntligen äta igen och det ska bli hur underbart som helst. Dricka mjölk igen, äta ost, gräddiga såser, allt! Kommer smaka bättre än aldrig förr.

God morgon och sånt

Snart ska jag äta mitt lilla ägg och en macka sedan blir det till att dricka, dricka, dricka.. Jag hoppas att min familj inte äter något gott idag så att man blir sugen. Förövrigt så får jag väl sitta vid datan så länge jag har internet (ifall nu comhem skulle göra något) annars har jag filmer att se nästan hela dagen.

Imorgon börjar helvetet

Frukost: Ett ägg + en macka
Lunch: Dricka
Middag: Dricka

Imorgon kommer jag mot min vilja att svälta så att doktorerna på Sophiahemmet kan göra sin undersökning. Usch! Kommer nog inte att blogga så mycket imorgon beroende på hur seg jag blir av att inte få äta något. Fick även veta att jag kanske inte kommer att ha något internet på hela dagen. Som tur är så har jag hamstrat filmer så jag har något att kolla på hela dagen.

Varit på U.M

Åkte till U.M - öppethus för tjejer idag så jag passade på att åka dit till exakt 15.00. Tro det eller ej men jag kom först av alla och fick hjälp med detsamma. Skulle bara införskaffa mig nya minipiller så det gick bra.

Grattis på födelsedagen Cecilia


Bild från Cissis 20års kalas förra året,
då kan ni nog lista ut att hon nu har blivit 21år!

Love.Wedding.Marriage


Movietime, godnatt på er!

Har alltid velat äta "kina" mat i en kartong

och idag fick jag det, finns på Willys i två olika sorter.


Nya TVn och mini PC

Fick en ny TV i lördags av min far men jag skulle precis åka iväg när han kom hem med den så det var lite synd. Igår kom jag iallafall hem igen och fick testa min nya TV + att jag har fått Ollives mini PC så att jag kan kolla på film via den och TVn. Såhär ser det ut:



Mycket trevlig kväll igår

Igår var jag och Olliver hos Kimmen och Annie, vi åt tacos, pratade, skrattade och kollade på Transformers 3. Måste berätta om Annies ena katt Kaos som är helt otrolig. Han har lärt sig att om man kastar iväg hans musleksak och sedsn lämnar tillbaka den till personen som kasta så kastas den iväg igen, så kan han leka mer med sin leksak. Precis som en hund. Det var helt otroligt att se en katt springa efter sin leksak och sedan hoppa upp i soffan med den och lämna tillbaka den, haha!

Fick en ny TV idag

img_20111008_134 (MMS)

Fick en ny TV idag


Vi har shopping planer idag

Fredagsmys dagen är över och nu återstår den långa lördagen, vad ska man hitta på? - Jo, vi kanske ska åka och shoppa lite tillsammans. Senare mot kvällen kanske vi ska träffa Kimmen och Annie och hitta på något skoj.

Fredagsmys!




Hehe, lite mycket godis kanske men det var billigt på ett ställe.
Andra stället fick jag betala 72 kr för mitt godis, ajaj.


40 dagar kvar till premiären

BREAKING DAWN - del 1



För mig är det bara att måste att se den här filmen när man har sett alla andra.

Äntligen fredag och nu mår jag bra

Idag kommer min älskade hit och jag har ett helt rum att städa innan han anländer. Det är bara att jobba på så att allt blir klart i tid. När Olliver kommer kanske vi ska åka och köpa fredagsmys snacks - godis, chips? Vad vet jag. Sedan hoppas jag på att jag hittar någon bra/rolig film till kvällen. Blir det fredagsmys för dig ikväll?

Kantareller




Denna gång hittade vi många stora trattkantareller
även "riktiga" kantareller som ni kan se på bilderna.

Vikt av allt blev 2kg.


Jag och mor tog en sväng till skogen igen

Vi hittade ganska mycket mer kantareller denna gång,
vet inte om vi ska väga allt sen - om vi gör det får ni veta hur mycket allt vägde.

Första uppgiften idag..

Blir att avboka blodprovstiden den 13 oktober
och förhoppningsvis få en ny tid veckan efter eller något annat bra.

Koloskopiundersökning

Fick min remiss från Sophiahemmet idag och jag ska göra en koloskopiundersökning, vilket innebär att jag ska få en slang försedd med videooptik i tarmen. Det är väl ingenting någon någonsin vill göra men vill man ha svar så måste man.. antar jag. Detta kommer att ske den 13 oktober samma dag som jag skulle ta blodprov hos husläkaren, får boka om det nu eftersom att det här är lite viktigare.

Ser inte framemot detta alls men vill man ha svar som sagt..

Halva veckan är förbi men inte långt bort i tid.

Visst är det vackert när solen skiner på en lagon kylig höst dag? Underbart!

Idag har jag inga planer för vad dagen ska innehålla men man vet aldrig om något oväntat händer medan timmarna springer förbi en. När jag vet vad som sker får ni veta det med.

Jag har verkligen haft turen med mig på senaste

Förra fredagen hittade jag en turmynt i stan som jag bar med mig i jackan, jag hittade äntligen en snygg kavaj som jag köpte. I Söndags var jag ute och gick med mina föräldrar och hittade en hundralapp på marken framför fötterna på mig och idag efter alla gånger i skogen så hittade jag och min mor massor med kantareller.

Jag hoppas att turen fortsätter nu och att jag får vara frisk länge länge. Nu kommer jag tyvärr inte blogga något mer för idag men vi hörs igen imorgon, ha en trevlig kväll!

Efter två timmar i skogen

..kom vi hem med massa kantareller!




Vägde över 1 kg

Det börjar bli en vana att skriva detta..

Ska ut i skogen igen och leta svamp, förhoppningsvis kanske jag hittar något denna gång annars tror jag att jag ger upp svamp plockning i år. Det är så svårt att veta vart man ska hitta dom där kantarellerna, finns tusentals andra svampar men inga kantareller. Det är som att man måste gå i kurs för att lära sig att finna dom i skogen.

Dags att göra ett nytt försök!

Hallå gott folk!
Nu är klockan ganska mycket och jag har suttit och pysslat med bloggen ett antal timmar, tänkte krypa ner i sängen nu och invänta den nya dagen. Jag vet att min blogg dör ut ibland och nu ska jag göra ett nytt försök att liva upp den igen därav ny design. Kanske pillar mer på bloggen imorgon det återstår att se.

Nu får ni alla sova så sött så hörs vi av imorgon, god natt!

Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen. Så jag lever idag!


3 oktober 2011

Måndag, ny dag, ny vecka.. börjar må toppen nu också så det är underbart. Lite små trist väder ute idag och vad jag har hört ska det inte bli så fint denna vecka. Antar att man får göra inomhus aktiviteter.

Ja, jag har väl egentligen inte så mycket att prata om eller jo men jag kan inte prata om det tyvärr. Så småning om kommer det ut. Hörs lite senare då!

Det blev en bra söndag!

Var ute och gick med mina päron och som vanligt går jag och ser ner i marken när jag går och vad ligger inte där framför mina fötter.. Jo en hundralapp! Turen börjar komma tillbaka nu, jippppiiiee!!



2 oktober 2011

Kom hem från Olliver igår kväll eftersom att jag ville vara ifred och vila, är inte helt kry än. Sov som en stock inatt vilket var underbart och nu sitter man här igen och gör absolut ingenting. Känns inte som en bra söndag idag..

.


Var på svampjakt idag




Har ingen aning om vad detta är för svampar men dom var söta.
Som vanligt hittade vi inga kantareller.


Varmt i solen

img_20111001_130 (MMS)

Varmt i solen


1 oktober 2011

Sitter hos Olliver och har precis fixat mig lite frukost. Det är jätte fint väder, så vi får se vad dagen bjuder på.. antingen blir jag kvar här eller så blir det hemfärd beroende på hur jag mår. Nu ska jag återgå till tvn och frukosten, hörs senare!

RSS 2.0