Spela roulette

Jag har egentligen aldrig spelat roulette på riktigt och jag kan inte heller så mycket om det. Det jag har förstått av spelet så är det ett hyfsat enkelt spel som alla kan spela, nybörjare till proffs. Nu vill jag inte heller skriva fel information till er läsare eftersom att jag inte vet om man kan vara proffs i detta spel eller inte, jag anser att det handlar mer om tur. Du satsar på ett nummer på svart eller rött och hoppas på att kulan hamnar just på ditt valda nummer.

Det finns en hemsida som förklarar roulettespelet bra, det står om spelets regler och historia, andra spel som liknar roulette och mycket mer. Där tycker jag att du kan hämta all den informationen du vill veta om spelet.

Nu tänkte jag förklara vad jag menar med "Jag har egentligen aldrig spelat roulette på riktigt". Hemma hos mig har jag ett roulette spel men inte det vanliga utan ett drickspel som heter Spin n Shot. Det går ungefär till på samma sätt som roulette - Du väljer ett eller flera glas med röda eller svarta nummer på sedan snurrar du hjulet och ner med kulan för att se vem som får shoten.

Jag skulle jätte gärna vilja gå till ett kasino någon gång för att verkligen få ser hur allt går till där, känna av stämningen, spela lite spel framförallt testa roulette!



Kommentarer
Postat av: Celine

Sista chansen att anmäla dig till veckans blogg! :)

Klicka in på bloggen för att läsa mer

Puss <3

Sry om du inte gillar kommentarer som den här..

2012-02-21 @ 13:59:53
URL: http://celinelf.blogg.se/
Postat av: Cissi

Det där spelet har man spelat ;)!

2012-02-21 @ 14:17:15
URL: http://photosinmylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0