Kläderna jag beställde tidigare idag



Mellandags rea

Det är helt hopplöst med mellandags rea och jag som inte mår bra heller hinner nog inte brottas med flera tusentals människor i affärer. Jag föreslår att istället kolla in mellandags rean på internet och hoppas på att man hittar något det går så mycket snabbare att handla då, visst att man måste vänta några dagar på att sakerna kommer men det är det värt! Jag hittade lite kläder, fyra plagg för att vara exakt för bara 184 kr.

Fick en dator i julklapp!




Nu kan jag sitta vid min fina nya dator som går så bra utan att bli arg för att allt går så segt, jipppiii!
Tack min älskling för fina datorn! ♥


Influensa

Då har jag fått veta att jag har fått influensan och min sänka var lite högre än vad den ska vara, resten av proverna får jag reda på imorgon om dom är dåliga. Antar att jag bara ska vila nu så att influensan försvinner.

Borde ha stannat inne hela julen

Idag ska jag till doktorn klockan 10.45 och antagligen ta prover och kolla vad det kan vara som spökar i min kropp. Har själv funderingar på att återgå till sjukgymnasten som jag hade förut när det var mycket huvudvärk på huvudvärk.

Efter doktor ska jag nog hem och sova om det inte blir så att jag måste åka vidare till andra ställen och kolla upp mig, så som det brukar bli. Ligger min sänka för högt antar jag att jag skickas till Danderyd igen men hoppas INTE på det.



Julklappsleken

Igår spelade vi julklappsleken hos Olliver.
Vi var sex personer och alla hade köpt två julklappar var.
Jag fick en dålig start men ett bra avslut.
Kammade hem hela sex paket!
Vilket gjorde mig till vinnaren av leken kan man säga.

I paken var det:
En chokladask från Anton Berg
En chokladask från Lindt
En liten chokladask från Ferrero Rocher
Ett stort doftljus som luktar vanilj
Två porslinskålar med texten Fredagsmys och Lördagsgodis
Ett dekorationsäpple med fyra knivar i som man skär frukt med t.ex. äpplen.

Fick även ett bio presentkort av Ollivers familj med 200 kr på.

Kunde mått bättre

Det är en God jul men jag kunde mått bättre, visst att huvudvärken nästan är helt borta men jag mår illa och har ont i magen istället. Har längtat så länge efter julmaten men nu var jag inte sugen alls istället.. Olliver kommer att komma och hämta mig snart, ska försöka hålla god min tills vi har gjort allt vi ska göra hos honom. Sedan kommer jag bara att vilja sova och invänta morgon dagen.

GOD JUL!

Firar jul för fulla rullar här hemma och sedan ska jag åka till Olliver! GOD JUL igen!

Bloggar från mobilen

Ligger i sängen och kollar film efter film, mår något bättre i alla fall. Har varit på apoteket och köpt Treo som en person rekomenderade att testa. Tog en brustablett nyss får se om det fungerar. Förövrigt så är jag trött och skulle kunna sova nu men får nog hålla mig uppe ett tag till. Var och lämnade ett paket i Sannas brevlåda också som jag tänkte att hon ville ha nu till jul eftersom att jag inte vet om det är en julklapp till någon eller till henne själv. Tror inte att hon har sett den än. Nu ska jag väl återgå till filmen och vila lite mer, ha en toppen kväll!

God natt folket!

Huvudvärken blir bara värre och jag börjar få feber.. kanske inte är "bara" huvudvärk.
Det suger om jag ska bli sjuk nu till julen, jag som har sett fram emot julafton. Men än är det några små dagar kvar, så jag håller tummarna.

God natt på er!

Hemma från praktiken

Nu är jag hemma, gick 40 minuter tidigare på grund av att jag har världens huvudvärk. Ville kämpa på idag så att dom förstår att jag vill vara där med dom och lära mig. Borde kanske inte ha varit där eftersom att mitt huvud är värre nu. Ska vila resten av dagen och se hur jag mår imorgon.

Ännu en dag av huvudvärk..

Men idag tänker jag åka till praktiken oavsett vad, får jag vända i dörren så får jag. Vill bara få dom att förstå att jag försöker även fast jag har ont. Helst av allt skulle jag stanna hemma för jag känner mitt huvud..ja jag vet egentligen inte vad jag ska skriva.

Ha det bra idag, hejdå!

Hur kan man ha huvudvärk en hel dag?

Jag blir galen, vad ska jag göra åt de? Piller funkar inte, vila har jag gjort hela dagen.. Vad gör jag nu då? Vilar mer eller? Vill verkligen må bra nu när allt går så bra för mig.



Fick mina kläder idag iallafall, allt satt bra!



Vaken sedan 04.00 tiden..

Hej, jag är helt slut i huvudet.
Vaknade med huvudvärk runt 04.00-tiden och den går bara inte över.
Ingenting hjälper.
Jag är verkligen jätte trött eftersom att jag bara fått sova 4 timmar.
Måste ta igen sömnen nu. God natt!

Vad har jag gjort idag?

God kväll!

Sitter och väntar på att se en film om det inte tar allt för lång tid, måste sova också.
Idag på praktiken fick jag göra en hel del, till en början fick jag larma några varor efter det skulle jag posta några varor till en kund och fick till och med köpa frimärken till det, det ni! Dum som jag är tar jag inte kvittot på frimärkena, för vem gör det? Men fy på mig! Vi tog pengar från kassan och då måste man ha kvitto, hur skulle jag kunna veta det egentligen? Så jag fick springa tillbaka och be om kvittot.

Efter det hjälpte jag Klackenbergs Böcker & Papper med att ringa till kunder och berätta att deras böcker hade kommit in, jag som är rädd för att ringa till foll men det gick hur bra som helst. Var lite nervös i början men sedan rullade det på.

Vad mer fick jag göra.. Jo, jag fick packa upp nya varor som nyss hade kommit in, prismärke och ställa ut. Det blev mycket julklappsinslagningar också, mest barnböcker. Fick även jobba över en timme för att det var så mycket att göra just idag, så jag slutade klockan 17.00 och imorgon fick jag börja 12.00 på grund av det.


Jag brukade vara morgonpigg..

God morgon eller något! Jag är van vid att gå upp sent på dagen, speciellt när jag jobbade med köpguiden då jag började runt 15.00 på dagarna. Nu börjar jag 11.00 men jag måste ändå gå upp innan 08.00 för att hinna äta, klä på mig och åka till Vällingby - det tar sin lilla tid faktiskt.

Jag hoppas att jag kommer att bli van att gå upp tidigare snart, för just nu känns det som att hela min värld faller samman och jag vet varken ut eller in.

Bilder från dagen






Påväg till praktiken, jag på praktiken och mitt snygga smycke på handen!

Shoppat på nätet igen


 


Barnbolaget

img_20111219_142 (MMS)

Hihi


Ny målning på muren..

img_20111219_094 (MMS)

Ny målning på muren..


God morgon världen!

Idag är det min första dag på Barnbolaget som praktikant, ska bli jätte spännande och kul. Har ingen aning om vad jag kommer att göra idag och jag vet inte ens när jag slutar, men det får jag nog reda på när jag kommer dit.

Som alltid när man ska göra något speciellt så har jag inte sovit så bra, vaknat ganska mycket och sprungit på toaletten två gånger. Jag känner mig ganska utvilad ändå eftersom att jag inte la mig så sent. Hur som helst - nu är det dags för frukost och kanske även lite tidigt lunch om jag hinner innan jag åker.

Internetshoppat!

Nyårsklänning och mysig kofta.

Jag ser det snöar

img_20111217_123 (MMS)

Jag ser det snöar


Snart ska jag åka till Olliver

Hejsan! Just nu håller jag på att klä på mig och packa ner lite nödvändigheter innan jag åker till Olliver. Samt lyssnar jag på mammas frustration när hon spelar Super Mario, det verkar inte gå som det ska - lite kul att höra faktiskt! Haha.

I helgen blir det nog inte så mycket att göra, vi har planer på att gå på bio imorgon men ingenting är bestämt ännu. Idag kommer vi nog bara äta middag med familjen och sedan ta det lugnt. Söndagen blir inte långvarig hos Olliver för han ska mecka med sin bil och då åker lilla jag hemåt.

På måndag börjar praktiken och det ska bli jätte spännande och kul!

Bullar!

img_20111215_123 (MMS)

Bullar!


Jag har bakat bullar!

Helt otroligt vad jag kan, bild kommer snart!

Handsmycken hos MELA



Döskalle, kors, blomma och vinge.
Min favorit är döskalle handsmycket , kolla in dom du med på melas.blogg.se

14 december 2011

Julafton börjar närma sig mer för varje dag men det är så svårt att tro när solen skiner, det regnar på kvällarna och snön är inte inärheten av oss.

Idag kommer jag att ta det lugnt, känner att jag inte är 100% kry än men jag ska vara det innan veckan är slut, det är ett måste! Andra saker jag ska göra idag är att pyssla om jag får tag i mina saker. Jag lär kolla på One Tree Hill - ligger på säsong 7 nu och det finns inga fler på tankafetast så jag får väl leta någon annanstans efter resten.
_

När klockan går mot 17.00 ska jag börja förbereda maten som mamma så fint har bestämt att jag ska göra idag. Tänkte testa en ny pasta carbonara som jag hittade på nätet, låter otroligt gott iaf!

Pasta Carbonara à la EvaFör 4-6 personer.
Så krämig och god, smälter i munnen
Ingredienser
2 paket bacon eller ca 300 g rökt skinka eller lufttorkad skinka
5 dl cremé fraiche
2-3 dl vispgrädde
2 burkar champinjoner
3 dl riven ost, gärna någon med stark smak
1 grönsaksbuljongtärning
1-2 vitlöksklyftor, finrivna
Basilika
Oregano
Salt
Peppar
Bandspagetti
2 grönsaksbuljongtärningar
Lägg till i inköpslistan
Betyg:
2 röster Visningar: 2214 Sparat: 44
Gör så här
Börja med att skiva baconet i lagom stora bitar och knaperstek dem. Tillsätt sedan vitlöken och häll på cremé fraichen och grädden och rör om ordentligt så att det blandas ut, smula ner buljongtärningen och häll i champinjonerna och osten, rör om och krydda och smaka av.
Medan såsen står och småputtrar kokas spagettin i vatten, som istället för salt har två buljongtärningar i sig.
När spagettin är klar så häll av vattnet och häll sedan ner spagettin i såsen och rör om så att allt blandas. Häll upp i en stor skål och garnera gärna med färska kryddor.
Pasta Carbonara 4-6 personer
Så krämig och god, smälter i munnen

Ingredienser
2 paket bacon eller ca 300 g rökt skinka eller lufttorkad skinka
5 dl cremé fraiche
2-3 dl vispgrädde
2 burkar champinjoner
3 dl riven ost, gärna någon med stark smak
1 grönsaksbuljongtärning
1-2 vitlöksklyftor, finrivna
Basilika
Oregano
Salt
Peppar

Bandspagetti
2 grönsaksbuljongtärningar


Gör så här
Börja med att skiva baconet i lagom stora bitar och knaperstek dem. Tillsätt sedan vitlöken och häll på cremé fraichen och grädden och rör om ordentligt så att det blandas ut, smula ner buljongtärningen och häll i champinjonerna och osten, rör om och krydda och smaka av.
Medan såsen står och småputtrar kokas spagettin i vatten, som istället för salt har två buljongtärningar i sig.
När spagettin är klar så häll av vattnet och häll sedan ner spagettin i såsen och rör om så att allt blandas. Häll upp i en stor skål och garnera gärna med färska kryddor.

This has gotta be the good life, This could really be a good life.

Här kommer ni att hitta mig framöver - min praktik som jag fick idag.

Barnbolaget

Pajalagatan 23, Vällingby (en trappa upp hos Klackenbergs Böcker & Papper)

Sortimentet sträcker sig mellan barn 0-10 år och innefattar till största del kläder och smarta barnprylar, men också barnvagnar från Crescent och en del leksaker och böcker. 


Jag skulle höra av mig när jag ville börja och jag kommer att höra av mig på fredag och fråga om det är okej att jag börjar från och med måndag nästa vecka och sedan får vi se vad det blir för tider och dagar samt hur länge jag kommer att praktisera.


Lucia och vår 19 månaders dag!

Ville verkligen se Lucia uppträdandet idag men alltid ska det vara något. Eller hur? Är jätte trött idag, har inte alls sovit bra. Snart åka iväg om ungefär en timme och sedan hoppas jag att allt går hyfsat fort och smärtfritt så att jag kan åka hem och vila igen.

19 hela månader med min Olliver idag! Tänka sig att det går så fort, tiden bara springer förbi. Min käraste kommer hit idag också och myser med mig, ska nog försöka att vara pigg då men som jag känner det nu är jag helt slut. Det kan också bero på att jag är svullen i halsen och lite små förkyld - håller på att jobba bort de.

Dagen imorgon:

Först hade jag tänkt att gå ner till ICA Kvantum och kolla på Lucia uppträdandet som är klockan 11.00 men det ändrades ganska snabbt. Istället ska jag till Vällingby och träffa butikschefen för praktikplatsen jag sökte och hoppas på att hon gillar mig och att jag får börja där och lära mig butiksarbete och kassa.

Imorgon kommer Olliver hit också eftersom att det är våran 19 månaders dag. Så jag antar att det blir film och mys på kvällen.

Jag ber er alla att hålla tummarna för mig imorgon så att det går bra för mig, vore toppen att få lära sig om butiksarbete så att jag kanske får ett sådant jobb i framtiden. Känner att det börjar gå framåt nu.

Jag är så glad just nu!

Sökte en praktik plats förra veckan tror jag att det var och idag hörde dom av sig och undrade om jag fortfarande var intresserad och då skulle jag ringa dom. Har ringt dom men ingen svarade så jag ringer snart igen tänkte jag.

Praktiken är i butik så jag får nog min chans nu att lära mig det jag vill! Är så glad, men än ska man inte ropa hej, men håll tummarna för mig nu!

Smycken från MELA



Många fina smycken finner du hos MELA


Min helg

I fredags kom Olliver och hämtade upp mig i Ropsten och så åkte vi hem till mig för att hämta lite saker, efter det bar det av mot honom och Burger King där vi handlade middag. Det var smaskens! Var jätte hungrig så allt slank ner i magen.

På lördagen träffade vi Kimmen och Annie, åkte och handla lite saker som dom skulle ha till lägenheten och katterna. Vi åt på ett kebab ställe som var rätt dyrt faktiskt. Efter allt handlande och bilkörande åkte vi hem till Kimmen och Annie och grabbarna började fixa med lister osv medan jag och Annie tog oss en drink i väntan på maten. Planerna var att vi skulle äta amerikanska pannkakor men vi ändrades oss till pizza. Senare på kvällen tog vi en taxi till Sportbaren och fortsatte kvällen men det blev inte så långvarigt.

Idag har jag och Olliver sovit bort halva dagen och sedan åkte vi förbi Kimmen för att hämta Ollivers ring som han hade glömt och sedan fick jag skjuts hem. Snart är det middag och sedan blir det One Tree Hill!

Äntligen är fredagen här!

Snart ska jag åka iväg och jobba, slutar senast 19.00 idag men jag hoppas att det kan bli något tidigare. Efter jobbet ska jag åka hem och packa ner lite kläder som jag ska ha hos Olliver i helgen och tanken är att han ska komma och hämta mig också ifall saker och ting flyter på som det ska.

Ikväll blir det nog inte mycket gjort eftersom att jag slutar så sent och imorgon ska jag och Olliver träffa Kimmen och Annie, det ska bli skojigt!

Nu måste jag verkligen äta innan min mage får mer ont av att inte få någon mat i sig. Förövrigt ville jag passa på att säga detta: Jag hoppas inte att snöstormen/regnstormen kommer hit idag, men den är väl redan påväg. Vet bara inte hur man skulle reagera om träd och små saker började flyga runt i luften..

Ledsen för dålig update!

Hej min läsare och vänner och familj och allt var det nu kan vara. Jag har haft en del att stå i idag och därför har jag inte kunnat blogga eller jag har inte hunnit blogga rättare sagt. Har slagit in många julklappar och pysslat med lite annat skoj. Snart ska jag äta mat och lugna ner mig inför kvällen och en ny jobbdag imorgon.

One tree hill

img_20111207_121 (MMS)

One tree hill


Jobb idag,vila imorgon, jobb på fredag

Hallå där, köp blåbär!

Onsdagen är här och det betyder att jag ska jobba idag men imorgon blir det lite ledighet vilket är skönt. Synd bara att Cissi inte kunde ses på torsdag, men jag får hitt på nå annat. Pyssla lite med smått och gott vore trevligt, så det kanske jag gör.

Snart tänkte jag äta lite och klä på mig, det är så svårt att hitta tillräckligt varma kläder för att stå ute i kylan men jag får ta det bästa jag kan hitta.

Hej å hå, hemma igen!

Ser att blogg.se har ändrat lite i designen här, ser bra ut!
Men det var inte det jag skulle skriva om - jo såhär ligger det till. Ännu en dag med dåligt jobb, Norrmalmstorg är inte det rätta stället att dela ut rabatter på. Så när väl alla insåg det flyttade vi upp oss till Gallerian och tyvärr ska jag jobba på Norrmalmstorg imorgon också och om jag har tur flyttar vi oss till Gallerian igen.

Det bästa idag var att Cissi kom förbi och pratade med mig, vi har planerat in en middag på torsdag! Cissi är lite sjuker men jag hoppas att hon håller sig frisk. Middagen blir i stan eller hemma hos henne, det var upp till mig att bestämma. Nu ska jag göra middag till mig själv och det blir pastasallad med grillad kyckling och pesto. Tjooohej!

Jobbar i Slussen idag - Nej Norrmalmstorg

Slussen, slussen, slussen - vid mcdonalds ska vi mötas och förhoppningsvis stå också. Hoppas att Sanna komma förbi och pratar med mig ett tag, är inte alls taggad på jobb idag men det är väl bara att ge järnet för sedan sitter man här hemma igen.
Stryk det där jag skrev om Slussen ska till Norrmalmstorg vid mcdonalds idag!

Skönt att vara hemma!

Idag var det svinkallt ute och det gick inte alls bra med jobbet, dåligt med folk, händer som fryser till is osv.. men vi kämpade på så gott vi kunde ändå. Det bästa som hände idag var att jag såg Sofie komma ut från Indiska med sin mor, det är ett bra tag sen jag såg henne och så fin hon är min sin gravida mage! Helt underbart, är så glad för hennes skull. Vi satt och pratade ett tag och sedan var det dags att hoppa igång och jobba igen. Är otroligt tacksam för min paus jag fick när jag träffade Sofie, fick ny energi igen!

Det värsta som hände idag förutom kylan var att en jävla barnrumpa skulle hålla på att vara uppkäftig och jävlas med mig när jag jobbade. Tur att jag inte slog till honom för det hade inte sett bra ut. Men jag är tydligen "Dum i huvudet och ful" så ni vet. Orkar inte berätta allt som hade gjorde men det var otroligt störande.

Nu ska jag ta ett bad och koppla av, kanske bli varm igen det vore toppen. Efter det blir det mer One tree hill och sedan sova.

Ny jobbvecka

Vad jag vet än sålänge så jobbar jag från måndag - onsdag 15.00 - 19.00 sedan kan det bli torsdag, fredag och till och med lördag, det återstår att se.

Lucia/jul sånger

Kom nyss hem från Kungsängen där jag var med Olliver och hans familj och lyssnade på fina jul och lucia sånger i kyrkan. Det var jätte fint men jag tänkte mycket på vänner och familj som har gått bort så det blev svårt att hålla sig från tårar.

Och GUD sa; låt det bli lugnt på din söndag!

Tjingeling min läsare och vänner - 2:a advent idag och julen börjar närma sig med små steg men ingen snö ännnu. Vilken jag kan tycka är skönt men samtdigt är det fint så till julafton får det gärna vara snö ute.

Har pojken här och vi ska väl äta frukost och bara vara tills han bestämmer sig för att fly hem till sig och då kommer jag nog städa och sånt! Sedan är det en ny jobb vecka imorgon som väntar på mig..



Ikväll blir det..

Ikväll blir det hemmagjord pizza med skinka och pepparsalami och min söta pojke kommer hit så fort han har landat i hamnen efter kryssningen. Har inte kunnat få tag på honom under kvällen igår och en tid idag men till slut fick jag ett litet sms om att han var påväg tillbaka.

Så då tyckte jag att det skulle passa bra med pizza (fyllekäk), vet inte om han är bakis eller påverkad när han kommer men hur som helst sitter aldrig en hemmagjord pizza fel!

Grattis på din 20års dag Linda!



Nej, idag är det ingen vanlig dag för idag är det Lindas födelsedag.
Hoppas att din dag blir precis vad du hoppats och att du tömmer systembolaget på allt!


Fredagsmys utan pojken

Olliver åkte nyss härifrån mot båten och jag sitter och väntar på att mamma och jag ska äta god mat, det blir sushi och dumplings smarrrrrigt värre! Har även köpt lite alkohol som jag tänkte dricka till lite One tree hill eller spel med mamma.






2 december, lite små kallt ingen snö..

Hej mina läsare och vänner,
innan jag åker och möter upp min mor ska jag hinna med att duscha, äta, städa, klä på mig - ja allt sånt man gör innan man lämnar hemmet. Städa rummet ska jag göra eftersom att min pojkvän kommer hit efter jobbet då jag inte är hemma - vill att det ska se bra ut för honom då.

Efter julmässan har jag planer på att hoppa in på systemet och köpa några cider för kvällen, kanske något annat gott också det får vi se. Är ganska sugen på ett gå till H&M kom jag på nu.. inte för att jag har sett något speciellt eller har någon något förslag på ett snyggt klädesplagg på H&M?

Ledig resten av veckan

Det är jätte skönt att vara ledig känner jag efter all kyla ute och nu har jag chansen att bli helt frisk i halsen också. Vet inte riktigt vad jag kommer hitta på idag men det blir väl något. Imorgon ska jag och mamma gå på en julmässa och kika runt, se om man hittar något kul.

RSS 2.0