Min lunch på jobbet



Nu är jag hemma från jobbet, varit en hyfsat lång men bra dag.
Nu är jag trött och vet inte om jag ska orka göra något eller inte, hur som helst så måste jag äta lite middag.
Är ledig imorgon och planen är att gå till Grönan med Sanna och Mellis!


Hej mina vänner

Idag på min lediga dag var jag med Sanna på Fältöversen för att hon skulle fixa ett nytt bankkort och sedan kollade vi lite i affärer innan hon skulle kila iväg till jobbet. Kom hem en snabbis tills det var dags att gå till ica och handla lunch till imorgon och för att träffa Cissi. Vi gick ner till vattnet och satt och pratade i solen och sedan knatade vi hem till hennes brors nya lägenhet och kikade.

Nu sitter jag hemma och har precis ätit middag och pluggat lite Jysk saker, är sugen på att baka får se om jag gör de eller inte.

Veterinärbesök

Nu har min snutta varit hos veterinären och det är så att hon har en allergi som hon har fått av sitt foder. Nu kommer hon få två olika mediciner tills hon blir bra igen. Vi har köpt special mat för katter med allergi, vi ska på återbesök hos veterinären den 12 juni för att se hur det har gått och sedan måste vi testa olika foder för att se vad hon tål att äta.
Vill bara att min lilla tjej ska må bra!


Godmorgon världen

Här sitter jag nyvaken och seg som de flesta på en måndagsmorgon. Idag jobbar jag från 08.00 - 12.00 ska hålla på med e-learning hela dagen så det blir en ganska lugn dag. När jag slutar ska jag nog åka hem på en gång, hade vissa planer på att gå in på Öob för att kolla om dom har några mp3-spelare eller liknande.. Kan göra det på tisdag annars eftersom att jag är ledig och för att idag kanske vi får en tid till veterinären med lilla Dixie som har fått något problem med örat.

Grillning med vänner igår






Stor stark!


Jobb till 14.00

Snart ska jag åka iväg till jobbet och jobba till 14.00 sedan blir det helg gott folk och det står mycket på schemat för helgen. Idag blir det AW med några villiga själar på Snaps efter det vet jag inte riktigt vad som händer. På lördag förmiddag ska jag till min kusin på namngivelsedag och på eftermiddagen/kvällen blir det grillparty. Mycket att stå i, heja heja!

Är så nöjd med mina nya inköp


Virkat linne från Zara, Blus biege och vinröd från GinaTricot, Deodorant från H&M, Döskallearmband från GinaTricot, Döskallesjal från Bullet No.2, Leggingsjeans från Ohio, Svarta skor med döskallar från Zara, Virkad väst från GinaTricot, Sneakers från Belle Shoes.




(Den ser bara lila ut på bild



Totalsumman på denna shopping dag hamnade på 2060 kr. För det är jag värd!


Shoppingdag!



Avslappning vid vattnet



Jag och Mellis satt vid vattnet tidigare ikväll.


Slappa i solen med öl!

Jag kom nyss hem från jobbet, kan meddela att jag har ont i hela kroppen men det blir nog så när man inte är van. Jag kommer nog få en del nya muskel känner jag, känns som att jag har tränat armarna som satan, ajaj!

Nu ska jag äta lasange och sedan träffa Mellis för lite slappning i solen och öl på det för jag är ledig imorgon.

Poserar i spegeln på Jysk


Imorgon ändrades tiden på mitt schema igen, börjar 14.00 - 18.00.
Det har varit en jättebra dag idag och nu är jag trötter.


Work Work


Ändrade arbetstider idag 09.30-15.00
Hörs senare!


After work @ Fotografiska



11.00 - 16.00

Godmorgon på er, här sitter jag och funderar på vad jag ska äta till frukost. Har egentligen varit vaken sen strax innan 07.00 men eftersom att larmet var ställt på 08.00 så låg jag kvar i sängen och försökte sova. Känns som att det har varit en hyfsat varm natt, ni vet när sommaren verkligen är här och man vet inte hur man ska överleva natten för att det är så varm även om man har fönstret vidöppet.
Jag hade en stor geting här inne också för en stund sedan som min mor fick döda åt mig, visste inte vad jag skulle ta mig till.

Skit ska skit ha!




Jobb imorgon

Som ni nu vet har jag börjat provjobba på Jysk och har fått mitt schema för denna vecka som kommer. Jobbar måndag, tisdag, onsdag och fredag sedan är jag ledig vilket kan vara skönt i början så att man vänjer sig vid att ha ett jobb. Jag fick skriva på ett kontrakt i fredags och får även timlön, det känns jätte bra.

Min första dag var i fredags som sagt och då gick vi igenom en del saker och kollade på anslagstavlan där det finns olika information om saker som man kan behöva läsa ibland när det kommer upp någonting nytt. Fick en Jysk-skjorta och en namnskylt "Mikaela Ny på jobbet". Min första uppgift var att packa upp handdukar och lägga dom fint i en hylla, följa storlek, färg och sånt. Efter det fick jag packa upp lite blandade saker såsom kuddar, påslakan och hjälpa till med att lägga upp madrasserna på rätt ställe. Samtidigt som jag gjorde detta kom det kunder och fråga om hjälp med många olika saker, jag som ny har inte lärt mig så mycket ännu men hjälpte till så gott jag kunde. Skulle även avsluta dagen med en halvtimme i kassan men hann tyvärr inte få min inloggning så jag antar att det blir imorgon eller någon annan dag nu i veckan som kommer. Jag hoppas att jag kan lära mig fort och att dom vill ha kvar mig där.

Gullefjun!



Hemma från kvällens skojigheter!

Mötte upp Lars i stan runt halv tio och hämtade ut biljetterna till filmen The Cabin In The Woods, (se inte den btw, jätte konstig film). Sedan gick vi till Cafe 60 och åt och drack gott samt spelade Skip-bo, vi vann en varsin gång. Efter det skulle vi gå till apoteket för att hämta ut min medicin men dom hade fel på deras system som alltid inne i stan, vet inte hur många gånger jag har försökt hitta ett ställe där man faktiskt kan få sin medicin utan något krångel. Får väl fixa det på måndag eller något.

Då återstod det 50 minuter kvar innan bion började så vi knatade dit och satte oss på en bänk och väntade, sedan var det dags för film och som jag sa, se inte den.. kommer tänka hela kvällen och imorgon på vad den faktiskt handlade om, jag fattade ingenting, riktigt speciell film.
Nu är jag hemma och ska sova så gott i min säng i väntan på en söndag, en Mellis som kommer hem och Big Brother live samt chips och dip. Heja söndag! Godnatt på er!

Jysk medarbetare, de ni!



Schema för nästa vecka

Mån: 11.00 - 16.00 14.00
Tis: 09.30 - 13.00 15.00
Ons: 11.00 - 16.00
Tors: Ledig
Fre: 11.00 - 14.00
Lör: Ledig
Sön: Ledig

 


Jobb

Snart ska jag åka, shit vad spännande! Vet inte vad jag ska skriva haha, men det ska bli jätte kul och jag hoppas att allt går jätte bra och vi får se vad jag får lära mig idag. Berättar allt sen när jag är hemma igen eller imorgon, det beror på vad jag ska hitta på ikväll. Önska mig lycka till nu!

Nu är jag trött..

Skulle hinna se BB-avsnittet som var igår nu när jag kom hem men klockan går så jävla fort ibland men får försöka med det ändå nu innan klockan blir 22.00. Imorgon ska jag till Jysk och jobba, ska bli skit kul! (Glöm inte att hålla tummarna för mig!) Nej men det var nog det jag tänkte säga just nu, nu kommer huvudvärken också. Hörs imorgon!

Jag har fått en ny vän!



Maskinen @ Gröna Lund





Tokfia!



Bus-tjejen hoppade in i min garderob och rev ut min väskor. Men söt är hon!


Glad tjej!

Idag fick jag samtalet jag har väntat på, det var kort men bra. Jobbar på Jysk på fredag från kl. 13-16 får se vad vi ska gå igenom då. Vet inte om jag kommer jobba lördag och söndag än, antar att jag får reda på det på fredag eller om vi bara ska ta en genom gång så att jag vet lite mer. Ska bli hur kul som helst och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag lär mig fort och att jag får fortsätta där. Jag hoppas att ni håller alla tummar för mig nu!

Dåliga cambilder!



Inhandlade ett par sköna saker



Köpte ett par "leggingsjeans" idag, som är supersköna och snygga.
Ser dock på bilden att dom sitter lite konstigt precis under rövah men det blir nog bättre!


Trött tjej


Har ingenting speciellt att blogga om idag så jag lägger upp den här söta bilden på Dixie.
Igår kväll när jag kom hem sprang hon in i mitt rum, skulle rota i min papperskorg och var helt galen.
Hon skulle leka med allt som fanns att leka med och jag var så trött så fick bära ut henne till köket men jag hann bara släppa ner henne så sprang hon in i mitt rum igen. Hon är så busig ibland!


Bang, bang, bang!

Igår var jag på hemma party men det var inte så jätte kul tyvärr. Det var ungefär lika kul som att man kunde ha stannat hemma och kollat på filmer en hel kväll. Vissa stunder var ganska roliga och jag hade min Mellis med mig så det är massa plus.

Jag är ganska trött på många saker nu känns det som och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Tack och hej!

Loooove u!






Provjobba på Jysk

Idag ringde dom från Jysk och berättade att jag inte fick tjänsten som dom sökte men så berättade hon att hon hade ett annat alternativ till mig för att hon tycker att jag är så positiv och glad. Hon frågade mig om jag ville provjobba som extra personal i två veckor med utbildningar osv. Efter två veckor ska vi prata om hur hon tycker att det fungerar med mig, om det fungerar bra kommer jag få en tjänst som säljare på Jysk!

Bäddat rent men nya sängkläder


Dead By April igår!






Gröna Lund ikväll!


Ur söt present från Mellis



Chokladhjärtan från Paris, de ni! ♥


Jysk






Kom lite tidigare till intervjun idag och blev shoppingsugen.
Blev Playboy sängkläder ohyeah, ljusstakar till mig och Mellis (i förskottspresent) och grodgrejer till mamma.

Ang. intervjun så tycker jag att den gick jätte bra från svar på fredag om jag får jobbet eller inte, spännande!


Arbetsintervju idag!

Idag bär det av till arbetsintervjun med Jysk, wish me all luck!

Mellis är hemma!


Det är så kul att du är hemma igen, vi har saknat dig jätte mycket!
Let's do some crazy stuff!!


Godmorgon Godmorgon



IDAG KOMMER MIN FINA VÄN HEM! VAD GLAD JAG ÄR!


Losing you is like living in a world with no air


Inleder en ny vecka

Hallå hallå, jag är jätte trött idag fast jag inte borde vara det. Vad jag vet så sov jag ganska bra inatt men jag piggnar nog till snart. Denna vecka ska jag på arbetsintervju och jag är sådär lagom nervös! Fast det brukar gå bra, gör alltid mitt bästa, mer kan man inte göra.



Forever alone!



I need some guidance.


Sötunge


En heldag med min björn broder






Vi tog en promenad runt, runt och sedan ner mot vattnet när solen kom fram men strax efter de började det regna då flydde vi fältet. En stund efter det åkte vi och åt sushi, smaskens!

Mot kvällen blev det alkohol på GC. Bra dag med min björn broder Lars!


Idag ska jag göra någonting!



Det här är en mysig bild, lite udda men den är mysig.
Bilden är från midsommar 2011 då jag lärde känna Annie bättre.

Idag är det lördag och jag ska göra någonting idag, det kan ni ge er fasiken på!

Mitt lilla busfrö!



Hot chocolate


Lite nytt måste man unna sig ibland





3 par half string som är mittemellan string och hotpants ungefär. Mycket snyggt! 139:- H&M
En enkel halsring, 99:- GinaTricot

Mina skor som jag skrev om i ett tidigare inlägg kom idag också, är super nöjd!

 


Nu frukost, snart bär det av!



Äggröra, ostmacka med hemmagjord saltgurka och ananasjuice.


Demin Boots



Köpte dessa skor för ett tag sedan och fick hem dom i måndags.
Tyvärr var dom för små i storlek så jag fick beställa nya och skicka tillbaka dom andra.
Hade hoppats på att skorna skulle komma idag, beställde nya i måndags men det verkar inte så lovande.


Ansiktsmask & Criminal Minds


Godnatt världen!


Trevlig dag i solen!






Min valborg!





RSS 2.0