Tusen tack

Sanna fixade mitt hår i lördags och hur grymt blev inte de? Hon är bäst!


På grund av otroligt god mat i lördags..

..så var ju tvungen att äta pasta, kyckling, pesto och grönsaker idag med. Men jag har inte börjat laga maten än men snart ska jag kila iväg och göra det gött för mig.

Sedan blir det väl en film eller två, mohaha.. ja det är nog det ända vettiga som händer denna måndag.

Bilder från i lördags


Bästa på länge - mina flickor!

Förmodligen har jag skaffat en ny frisyr nu eftersom att älskade Sanna fixade mitt hår igår och upptäckte att jag passar i snelugg. Så jag ska försöka att hålla det men vissa dagar kanske det blir något annat filurigt med håret. Jag har också funderat på att ändra färgen på något sätt, Sanna föreslog slingor och det låter ju bra men jag får se.

Sitter hos Olliver är vaken, lite seg, extremt hungrig och super nöjd över helgen!

Hallå hallå nu är jag hemma eller inte hemma men typ

Ikvällen har varit grym och jag är super glad men jätte trött just nu, Olliver är iväg och pratar med John så jag ska väl kolla film eller något tills han kommer tillbaka sen tänkte vi kanske äta toast. Det vore pricken över i:et.
Jag hoppas alla flickorna hade det kul ikväll för jag har nog aldrig haft så där roligt på länge, jag skulle kunna skriva det hundra gånger men det behövs inte..

Vi har tagit massa bilder och spelat in videoklipp som jag kommer dela med mig av, kanske inte videoklippen men vi får se. Imorgon ska jag hem i vanlig ordning och då kommer jag nog lägga över bilderna i datorn men kan inte lova att bilderna kommer upp imorgon men annars på måndag.

Sov gott.

Tjejmys ikväll

Snart ska flickorna träffas upp och ha en toppen grym kväll! Lääääängtar massor.

Det närmar sig med små steg..


At the end of every week each one of us becomes a freak

Fredag igen, underbart. Idag kommer nog min pojke hit för en lugn kväll med filmer..
Och imorgon kör man ju hårt med tjejerna! Kommer bli grymt.

There she was just a walking down the street singin' "Do wah diddy diddy dum diddy do"



She looked good (looked good) She looked fine (looked fine)
She looked good, she looked fine and I nearly lost my mind..


plugga, plugga..

Det börjar gå framåt med "skolan" nu, mejlade vuxenutbildningen igår men hade inte fått något svar på hela dagen eller idag, då mejlade jag till skolans mejl då hänvisade dom med till vuxenutbildningen igen så jag mejlade utbildningsförvaltningen som svarade efter ett tag och sa att hon hade vidarebefordrat mitt mejl till rektorn för Komvux. Så nu får jag vänta och se vad som kommer här näst!

Lördagens outfit?

Så kanske jag ska se ut på lördag men är inte säker än, vad tycks?


27 januari 2011

Efter att jag har ätit frukost/lunch idag ska jag testa en ny outfit som jag planerar att ha på lördag men jag har ingen aning om det kommer att gå att se ut så. Det blir ett litet experiment som jag kommer dela med mig av. Lägger upp bild/er i nästa inlägg. See you soon!

Härlig film!


26 januari 2011

Då var jag hemma från Centrum och Mellis hoppade av bussen innan mig för att busa lite med Sanna. Snart tänkte jag gör lite mat och kolla på en film till det sedan ska jag nog sova. Dagen idag har varit toppen, jag och Mellis sprang runt i Centrum och kollade på allt möjligt, det är så mycket rea överallt. Tyvärr så var inte korsetten på rea som jag ville ha så fick strunta i den. Annars var det en fin dag för shopping. Haha.

Hallå nu är jag här igen

Tänkte bara skriva att jag ska träffa Mellis snart, vi tänkte åka till Centrum och kolla runt lite och sedan får vi se vad som händer. Nu ska jag kila i väg och klä på mig så man får de gjort idag haha.

Nu ska jag äntligen äta något

Blir nog middagen från igår som lunch idag, sedan vet jag inte vad jag ska hitta på. Jag kanske ska kolla upp vad man kan ha på sig på tjej middagen eller något.

Väskan och jackan


Godmorgon

Passade på att sova ut idag, snart kommer jag ladda upp bilderna jag lovade igår.

Vilken bra dag det är idag!

Har inte alls sovit bra inatt och jag låg vaken från halv tolv till halv tre inatt och hoppades på att få somna någon gång, till slut gjorde jag det. Sen vaknade jag halv nio och skulle upp och fixa mig för att åka iväg till stan med mamma. Trodde inte alls att det skulle bli en bra dag och jag trodde inte att jag skulle köpa något i stan heller, men där trodde jag fel.

Jag har hittat en ny vinterjacka som jag kan stänga, hallelujah till det! Den kostade endast 149 kr på rean, innan hade den kostat 699 kr. Sedan gick jag runt överallt för ett hitta en väska som jag har velat ha ett tag men den fanns inte i ena affären så jag började leta efter någon annan väska men det fanns inga snygga sedan gick jag till samma affär fast på ett annat ställe och hittar väskan, jag trodde knappt att det var sant, plus att den var på rean 49 kr. UNDERBART! Och inte nog med det så gick jag in på H&M och köpte en sån där bedårande tröja med massa färger för mitt presentkort som jag fick i julklapp.


Bilder på restan av sakerna kommer upp sen.


Iväg till stan nu

Nu rullar jag och min mor iväg till staden.

Min vecka har visst ändrat sig nu..

Idag; Träffade Linda (som ni redan vet)
Tisdag; Stan med mamma och Olliver kommer hit.
Onsdag; ----
Torsdag; ----
Fredag; Åka till Olliver?
Lördag; Middag hos Cissi med tjejerna kl. 17.00.
Söndag; Vara med Olliver tills jag ska hem.

Då får vi se vad man kan hitta på, på onsdag och torsdag.

Något mer vettigt jag har gjort idag var att jag mailade min Rörlig Bild A lärare på
min förra skola och påminde henne om att sätta betyget på mig. Hon hade glömt de
men skulle fixa det imorgon, så förhoppningsvis har jag tagit studenten på riktigt imorgon!
Fira lite eller? :P


Min måndag!

Linda kom hit strax efter ett, vi drack te, pratade och spelade Skip-bo sedan skulle hon kila hemåt. Det var kul att ses igen, det var ju ett tag sen sist!

Ny vecka, nya tag..

Jag har inte så jätte mycket planerat denna vecka,
men någon dag ska jag och mamma ta oss in till stan.

Måndag; ----
Tisdag; ----
Onsdag; Olliver kommer hit?
Torsdag; ----
Fredag; Åka till Olliver?
Lördag; Tjejmiddag hos Cissi kl. 17.00.
Söndag; Vara lite med Olliver sedan hem.

I'm afraid to lose you..

..maybe that's why I'm sad sometimes.

I got the magic in me


Ingen rubrik

Hallå, nu är jag hemma från helgens aktiviteter.
Just nu sitter jag och funderar över vad jag ska välja för ämnen när jag börjar plugga och det är inte de lättaste, men jag kommer nog komma på det snart. Förhoppningsvis söker jag till skolan denna vecka som kommer och så får vi se om jag kommer in eller inte men det tror jag nog.

Det blev Kinect spel ändå

Vi började som tre och slutade som sju personer, det var kul men tog dock inga bilder, vilket kanske var lite dumt av mig. Idag kommer det inte hända mycket ska äta frukost här och sedan vet jag inte, sedan blir det hemåt färd. Det skulle vara trevligt med skjuts men vi får se.

22 januari 2011

Sitter hemma hos Olliver och väntar på att äta lite frukost, ja det blev en sen frukost kan man säga. Det blir så ibland. Ikväll är jag inte säker på vad som händer men vi kanske ska spela lite Xbox Kinect och dricka lite men jag vet inte om det kommer bli fler eller bara vi. Då lär vi nog inte spela.

Igår kollade vi på en serie Mannen under trappan som även finns på bok, serien var verkligen inte som i boken, vi blev mest arga på hela grejen. Se den inte.

Förövrigt så hoppas jag på en bra kväll, men det blir det nog vad som än händer.

Cause you're amazing just the way you are..


Klä ut sig är kul - javisst!


En ny helg är kommen

Ska försöka att samåka med Cissi till Olliver idag men man kan aldrig veta hur det blir, tyvärr. Annars åker jag själv vilket inte heller är några problem men det är alltid kul att prata med någon.

Jag antar att jag och Olliver kommer att ta det lugnt ikväll eftersom att han säkert är trött efter jobbet, plus de han skulle hjälpa till med efter jobbet. Imorgon vet jag inte vad vi kommer att hitta på men något blir det förhoppningsvis, kanske ska ta med mig kameran dit igen, det är skönt att ha lite bilder att lägga upp i bloggen också.

Snart sovdags, in i drömmarnas värld!


Hemma nu

Kom nyss hem från en härlig stund med Cissi, Sanna och Mellis, vi började med att mötas hos Sanna och sedan bar det av till Centrum för att fika och prata om det ny i våra liv och såklart våra fina minnen vi har tillsammans. Det är så få gånger vi alla ses men det är alltid lika kul, vi blir som 14-15 år igen varje gång.

---

Emmas begravning var fin och jag vet inte riktigt vad mer jag kan säga. Det är så himla tråkigt att en sån fin person försvinner från jorden.. Jag minns när jag för första gången träffade Emma, vi var inte så gamla då, det var runt 14-15. Hon spred glädje runt sig och var inte alls osäker på att gå fram till mig och se vem jag var. På bara några minuter var vi som bästa vänner, hon verkligen bjöd på hela sig själv. Jag minns att det var sommar då, solen värmde och vi var ute bland allt de gröna. Det var en perfekt dag. Sedan minns jag även att när jag bytte skola i 8an träffade jag Emma igen, vi hade en lektion tillsammans. Vi satte oss alltid bredvid varandra och ritade på papper och skrattade åt allt. Jag vet precis hur ett papper såg ut, hon hade skrivit "Mikkis <3 Emma", så jag skrev det tillbaka till henne.

Sedan bytte jag tillbaka till min gamla skola, jag antar att det var då allt mellan oss bara försvann. Men jag fick se dig igen i gymnasiet några år senare. Alltid lika glad! Vila i frid nu ♥

T-t-t-tordags..

Det händer en del saker idag, både roliga och tråkiga men så är vissa dagar, tyvärr. Jag ska möta upp Cissi och några andra idag för att ta farväl av en tjej som gick bort under jul helgen. Det kommer bli tungt. Efter begravningen ska jag och Cissi möta och Sanna och Mellis och äntligen åter förenas! Längtar verkligen till den stunden på dagen, vi kommer få det roligt det känner jag på mig.

Love and other drugs

Filmen igår var bra, den var både rolig, romantisk och sorglig så det blev inte för mycket eller för lite av något. Jag kommer absolut se filmen igen; det är den värd! Och jag hoppas att ni andra vill se filmen för den var verkligen inte som jag trodde att den skulle vara.

Hallå där mitt i onsdagen!

Nyss duschat och ska snart göra mig klar för att kunna gå ut och för att förbereda middagen till kvart i fyra. Middagen blir tidigt idag eftersom att jag och Olliver ska iväg på bio kvart i sex.

Det blir förhandsvisning på;



Jag tror att den kommer vara bra men mer om det får ni veta imorgon.

Nu måste jag kila iväg och fixa allt som ska göras innan vi ska iväg och jag hoppas verkligen att Olliver kommer i tid också, annars blir det stressigt. Kanske får jag en tid över att andas ut innan det är dags att ge sig av - vi får hålla tummarna för de.

Ett mirakel

Tänk vad dagen kan ändras från ingenstans nu har jag hittat en liten Mellis som jag ska leka med. HURRA!



Det här måste vara den sämsta dagen på länge..

..Brukar alltid kunna underhålla mig med något men nu kan jag inte de.

Tisdag gott folk, vad händer?

Det är så kul att man kan gå från att absolut inte göra någonting till att i en enda vecka göra saker varje dag och sen får man tråkigt igen för att man inte gör saker varje dag.

Så vad ska jag göra idag, det vore verkligen skoj att göra något men vi får se. Skulle försöka städa och sånt idag men det är saker jag helst inte gör.

Easy A


Såg filmen innan middagen idag och det var faktiskt rätt bra, värd att se helt enkelt.

Det var den måndagen

Nej jag orkade visst inte städa idag får försöka göra det imorgon och det lär inte hända så mycket mer för mig idag heller, vad jag vet i alla fall.

Imorgon tar vi nya tag, på onsdag blir det bio med Olliver, torsdag begravning och träffa Cissi och Mellis, fredag samåka med Cissi till Kungsängen om jag ska dit.

Från lördagen


Alltid lika kul, haha!


Gjorde mig i ordning för lördagen.

Måndag och ny vecka - allt kan hända!

Vaken, pigg och glad.
Idag ska jag nog städa lite om jag orkar annars vet jag inte vad jag ska hitt' på!

Detta har jag gjort i helgen

I fredags som sagt var det fredagsmys med filmer, nachos och salsa dip.
Vi kollade på 127 timmar och Avatar.



Igår träffade vi Kimmen, spelade lite Xbox Kincet och drack alkohol,
senare in mot kvällen gick vi till Sportbaren. (mer bilder från lördagen kommer)



Idag har vi inte gjort mycket alls, städade bort lite skit från igår
och sedan åkte jag och Olliver hem till mig.

.

JAG ÄR ETT SVART LITET REGNMOLN
VID HONUNGSTRÄDET HOS DIG
BARA ETT SVART LITET REGNMOLN
LÄGG INTE MÄRKE TILL MIG..

Fredagsmys

I eftermiddag åker jag iväg till Olliver och har fredagsmys och just nu håller jag på att fixa en sak som jag ska ta med mig. Och jag ska även hinna äta tänkte jag sedan blir det att hoppa in i duschen och göra sig redo för att åka innan klockan blir för mycket.



Söta sommarskor på H&M


Pizza


Mina små pizzor.
Ena är med ost, skinka och ananas.
Andra är med ost, skina och röd paprika.


Mamma går loss och tar allt möjligt på sina små pizzor.


Fältöversten

Var på Fältöversten med mamma tidigare idag och kollade runt, hittade inte så mycket men kom hem med en vit tjocktröja med svart dragkedja och svarta snören från BikBok, 99 kr. Jag betalade med mitt "presentkort" från Gratisbio så det vart en gratis tröja.

Nu ska jag gå till köket och göra min pizza, bilder kommer sen.

Nyårsmiddagen i bilder


Kärlek.


Fika bild (från i måndags)


Min mobil kamera är inte den bästa.

Jag gjorde en dum sak igår..

Utan att ens hinna tänka så fick en telefonförsäljare mig att vilka köpa en film, vilket betyder att jag måste köpa en till film efter de innan jag kan säga att jag inte vill ha något mer.

Efter samtalet så kom jag på, vafan gjorde jag nu?! Ångrade allt men kom inte ihåg vad filmstället hette eftersom att hon i telefonen hade sån himla dialekt. Men gjort är gjort och jag är fett dum, jag vet!

Bli färgglad med H&M


Ge mig sommar!


Hello, hello, hello

Rubriker är nog det svåraste att komma på till ett blogg inlägg.
Jag brukar inte bry mig så mycket om vad rubriken säger,
fast det brukar vara rubriker som drar åt sig läsare..

Får börja jobba mer på de där när jag får bättre fantasi.
Nu känner jag att jag ligger efter i det mesta, jag har inte ätit
frukost än, kanske borde göra de.

Annars så ska jag hoppa in i duschen, klä på mig m.m.
Sen kommer pojken min!

Det är så vi rullar

Mellis kom hit på eftermiddagen idag och jag var inte beredd på att göra något så jag hade inte ens klätt på mig, haha. Men det fick jag göra snabbt innan hon kom.

Jag skulle visa henne LoL spelet och nu är hon intresserad också, det är som gamla tider. Mellis, jag och Tibia! Det kommer bli kul de här när vi väl har lärt oss allt.

Vi tog en tripp ner till ICA också för att köpa godis och panta mina fem kassar med burkar och flaskor, fick 54 hela kronor för dom - ser det som en vinst!

02:21


Ensam hos Olliver 02:21 - trött Mikkis. (Någon dag förra helgen)

hmm..


Jag försöker lära mig spela LoL men det går ju inte så bra och jag blir förvirrad hela tiden.
Det är säkert roligare när man förstår vad man gör, jag springer mest omkring och
klickar på alla spells och grejer jag har och hoppas på något bra.
Vilket inte alla andra fullt uppskattar men men.. 

Anledningen till detta är väl för att min pojkvän spelar + hans vänner,
men dom verkar inte riktigt förstå att jag är en tjej.
Men annars kan jag pressa 24/7 och bli bättre än dom så får vi se vem som skrattar sist!

Min dag

Kom hem till Mellis runt två tiden och hon höll på att vika tvätt, vi pratade om allt och ingenting och självklart skrattade vi mycket!
Sedan var planen att vi skulle åka in till stan och fika med Kim, Micke, Anders och hans flickvän, vi fick även med oss Chris som inte hade något att göra. Vi satt på ett mysigt fik i Gamla stan tills dom stängde men några gick innan.

Efter de åkte jag, Chris och Mellis tillbaka till ön och träffade Diesel, satt och pratade och lyssnade på musik och nu är jag hemma igen.
Det har varit en grymt bra dag och nu ska jag väl se på tv eller något.

10 januari 2011

Hallo!

Jag har sovit gott och ska snart ta mig något att äta, kolla lite tv och sedan klä på mig. Idag ska jag träffa Mellis, ska bli kul - det var så länge sedan.
Vi får se vad vi hittar på, skönt att det är sol ute iallafall.

Kvällens planer

Kolla klart på Bones sedan se Wedding daze på Tv3.
Göra två smaskiga toast.

Sedan får vi se om jag fortsätter att kolla på tv eller går och
lägger mig, jag ska ju trots allt träffa Mellis imorgon!

Ja, vad ska man säga? - Köttbulle!


Hallå där.

Nu är jag hemma igen och ska snart bege mig av och hämta ut mitt paket från Yves Rocher! Spännande!

Friends Forever!

As we go on we remember all the times we had together
And as our lives change from whatever
We will still be Friends Forever
.


Ensam tråkig stund jag hade igår.


Den - hon - jag - Mikaela

Outfit.


It's every little thing you do that makes me fall in love with you.


Helt slut..

Nu blir det bara till att ligga i sängen och kolla på tv tills jag somnar.

Kjol [H&M] REA



Kjol 50 :-

Tröja [H&M] REA


Tröja 75 :-

Halsband [Lindex] REA


.


Idag ska vi se om jag mår ännu bättre eller inte

Jag hoppas på att jag mår bättre det skulle sitta finfint. Men jag har inte testat att äta något än men jag ska göra det snart.

Hoppas ingen annan mår dåligt, isåfall - Krya på dig!

Gratisbio


Rubrik:

Vad ska man hitta på i helgen då? Beroende på hur man mår.. men men


Jag har alkohol så kanske man ska ta sig ett glas eller så i helgen,
gå på bio eftersom att jag har en biobiljett + biomeny biljett,
eller shoppa.. haha nja.


Jag vet icke

4 januari 2011

Morsning korsning, mådde toppen när jag vaknade och mindre bra efter jag hade ätit. Jag vill må bra nu nu nu!

En bild från nyår


Tomat soppa och fin pojkvän.

Min fina pojkvän kom över idag för att ta hand om mig när jag mår lite dåligt och nyss åkte han iväg för att köpa tomat soppa till mig eftersom att det är lite jobbigt att äta fast mat.

Jag trodde verkligen att jag skulle må bättre än så här idag men tydligen blev det inte så. Men som jag skrev innan så hoppas jag på att jag mår bra imorgon annars får jag fortsätta kämpa.

Är jätte tacksam över min pojkvän som ens kommer hit när jag mår dåligt och åker iväg och handlar åtta på kvällen. Tack så mycket baby!

Måndag.

Jag vet inte om jag kan kalla mig frisk än men det går framåt iallafall, tror nog att jag är frisk till imorgon eller jag hoppas de..

Just nu är jag sjukligt hungrig och vill bara äta upp allt som finns hemma men det är ju inte heller bra, men något ska jag nog försöka få i mig.

Hejsan hoppsan

Nu börjar jag må lite bättre, har till och med kunnat äta en macka utan att må dåligt. Jag är jätte jätte trött och funderar på att sova nu så att jag äntligen får sova ut.

Magsjuk..

Lagom kul att jag önskade att jag skulle sova gott och länge men icke. Vaknar runt 04 tiden och mår skit, spyr och allt sånt där man gör när man är magsjuk.

Vill bara bli bättre nu jag är trött, seg och har noll energi i  kroppen - jag är helt enkelt som en kokt spagetti.

2 januari 2011

Klockan har slagit över 00.00 och nu är det söndag men jag tänkte berätta vad jag gjorde den 1 januari.

Vaknade någon gång efter 12.00 hos Olliver efter att ha somnat 07.30 - 08.00 så jag var inte speciellt pigg då, kände mig som en zombie gånger tio. Ville verkligen sova mer men Olliver var lite halv sprallig men efter en timme så somnade vi om igen och vaknade 15.20 av att Ollivers pappa kom in med telefonen till Olliver, blev lite smått chockad. Sedan kom det några över för att svulla pizza och kolla film efter de blev det till att spela Xbox Kinect. Jag var fortfarande helt slut och ville sova men jag försökte kämpa för att hålla mig pigg (gick inte så bra). Bestämde mig sedan för att åka hem så att jag kunde få vila ordentligt. Kom hem 23.20 och åt sen middag, drack lite te och kollade klart på en film jag började se i torsdags.

Nu tänkte jag faktiskt gå och sova och jag hoppas att jag sover bra och länge. Godnatt!

GOTT NYTT ÅR!

Jag hoppas att alla hade trevligt igår, jag hade det grymt med alla jag träffade!

RSS 2.0