My love, my life, my everything


[TÄVLING] Galaxykryssning

Nu är det så att jag har två fribiljetter till en Galaxykryssning 23h (Silja Line) till Åbo för upp till 4 personer fram till den 15 december
och jag vet inte vad jag ska göra med dessa fribiljetter, jag har varken tid eller pengar att åka iväg själv så jag funderar på att ge bort dom.
I Galaxykryssningen ingår: båtresa, E-4-hytt för 2-4 pers.
Någon som är intresserad? maila då till [email protected] med rubrik Galaxykryssning,
skriv gärna om du vill ha båda biljetterna eller bara en. (Med båda biljetterna kan du bjuda upp till 8 pers. + 2 hyttar).
Är det många som intresserar sig av denna resa kommer jag att lotta ut en eller två, beroende på om man vill ha en eller två biljetter.
Är du vinnaren kommer du få svar på ditt mail med all info du behöver för att boka din gratis kryssning.
(Glöm inte bort att alla måste vara 18 år eller äldre om du inte åker i en vuxens sällskap).
Nu är det så att jag har två fribiljetter till en Galaxykryssning 23h (SILJA LINE) till Åbo för upp till 4 personer fram till den 15 december och jag vet inte vad jag ska göra med dessa fribiljetter, jag har varken tid eller pengar att åka iväg själv så jag funderar på att ge bort dom.


I Galaxykryssningen (1 biljett) ingår: båtresa, E-4-hytt för 2-4 pers.


Någon som är intresserad? maila då till [email protected] med rubrik "Galaxykryssning",
skriv gärna om du vill ha båda biljetterna eller bara en. (Med båda biljetterna kan du bjuda upp till 8 pers. + 2 hyttar). Är det många som intresserar sig av denna resa kommer jag att lotta ut en eller två, beroende på om man vill ha en eller två biljetter.

Är du vinnaren kommer du få svar på ditt mail med all info du behöver för att boka din gratis kryssning. (Glöm inte bort att alla måste vara 18 år eller äldre om du inte åker i en vuxens sällskap).


Tävlingen avslutas imorgon klockan 10.00


VERKAR SOM ATT INGEN HAR LUST ATT ÅKA PÅ KRYSSNING INNAN JUL.


Way above the clouds in the sky singing


Det där med vintern..

Varför blir man så "deppig" så fort vintern kommer, det är jätte störande. Jag tycker att dagarna går hur segt som helst fast dom egentligen inte gör det och vad jag än gör så blir jag inte nöjd över min dag.
------

Jag vill också försöka göra det juligt i mitt rum men jag vet inte hur jag ska få till det, man kanske får en mysigare känsla i kroppen om man lyckas fixa till det. Vi får se hur jag gör.

Andra saker jag har funderat på att göra är att göra om någon klänning, eller liknande, jag har tagit av massa nitar från ett gammalt skärp och funderade på att göra något snyggt av det. Men jag har inte riktigt bestämt mig vilket plagg jag vill experimentera med.

Besviken

Nej det fanns absolut ingenting intressant att se i centrum, vilket var lite tråkigt men så är det ibland.

.


Snart ska jag kila iväg till Centrum

Mamma ska iväg till doktorn igen och då tänkte jag att man kan passa på att hänga med och ta sig ett varv eller två i centrum.

Kollade nyss på Nativity.

Det var verkligen en mysig jul film, både tårar och skratt för min del.
Även fast man klagar så mycket över vintern och att det är kallt ute,
man vill bara sitta inne så kan jag inte säga att jag hatar vintern,
för när man verkligen tänker efter på hur fint det är utanför fönstret,
hur söta alla barnen är som leker i snön i flera timmar,
hur mysig julen är när du får träffa alla dina nära och kära,
att dela en speciell glädje som man bara göra en gång per år.
Det är underbart, jag blir alldeles rörd.

God Jul!
(Bild jag gjorde för ett bra tag sedan! haha)

Snälla gå in och rösta på min love basket!

Uppe vid högra sidan av hemsidan finns en tumme upp och ner, klicka på tummen upp!
Tack på förhand!

Favorit kläder, skor, smycken och mode accessoarer samlade när du handlar online - www.Mylovebasket.com
(Du måste vara inloggad på din Facebook för att kunna klicka i tummen upp)

Grymt bra sida, bli medlem du med!



Trivs som fisken i vattnet och poängen rullar in som dom ska, du kommer inte bli besviken när du blir medlem. Vem vill inte kunna ta ut gratis presentkort, biobiljetter m.m några gånger per år?

Då var det måndag igen

Och jag har inga planer för dagen, kanske också ska städa lite och göra fint nu inför julen.

Sista avsnittet av Ensam Mamma Söker

Vad är detta?? Petra väljer att inte följa sitt hjärta, hur gick de till? Jag som var helt säker på att hon skulle välja Christoffer. Linda valde rätt person men i extra avsnittet får man reda på att det inte höll varför? Det måste jag se imorgon på intervjun. Emma väljer Jimmy framför Andreas?? Vaa? Men fick även veta att hon inte lever med samma kille idag.. Vem lever hon med nu?

Förutom att allt föll ner som en bomb i mitt huvud nu i sista avsnittet så har programmet varit bra och jag har sett varenda avsnitt från början till slut.

Missa inte TV3Play imorgon klockan 18.00 - Hur lever mammorna idag?



Nu är lilla jag hemma

Usch och fy vad kallt det är ute, nu ska jag bara sitta inne hela kvällen och mysa framför tvn med god mat och godis.

1:a advent!

Julen närmar sig, det är lite mysigt ändå fast det är halt och kallt ute. Det blir nog en fin vit jul i år om snön håller i sig.

Igår var jag på bio och såg Happy Potter och dödsrelikerna, den var jättebra och jag längtar verkligen tills del 2 kommer ut så man får se fortsättningen. Vi som gick på bion var jag, Olliver, min bror, Ludde, Fanny, Charlie och Natta. Fast i hade lite olika platser så det var bara jag, Olliver och min bror som satt bredvid varandra.

Så fort vi kom in på bion och satte oss blev jag kissnödig så jag fick lov att hålla mig hela filmen vilket gick bra höll mig hela vägen hem till Olliver också.

Just nu sitter jag vid Ollivers datorn och skriver ska åka hem om cirka en timme - sista avsnittet av Ensam Mamma Söker ikväll 20:00, MÅSTE SES!




1:a advent - blev tomtegröt till frukost!

Jag kommer nog alltid att tycka om denna bild.. haha

Extremt full.

Och jag kommer inte på något bra att skriva här

Jag är fortfarande förvirrad men det verkar som om jag ska se den nya Harry Potter imorgon!

LUNCH!

Nu håller jag på att göra lunch, ska kolla på Lotta på bråkmakargatan till lunchen sedan hoppas jag på att tiden går fort och att min bror kommer hem i tid så att jag kan komma iväg.

Fredag igen..

..men denna fredag är jag äntligen frisk från vad jag nu hade så det är toppen. Idag ska jag åka till Olliver och planerna för kvällen är att vi ska äta god mat som jag inte tänker säga nu för jag vill inte att han ska få reda på det än, kanske äta något annat gott, vet inte om han tänker köpa något gott att dricka - vi får se. Klockan 20:00 blir det till att kolla på idol och se om folket fortfarande gillar Jay Smith eller om han kommer åka ut nu pga drogerna.

Jag hoppas att jag kommer att samåka med Cissi, det vore trevligt. Förra fredagen fick jag en stark känsla av att jag skulle träffa på Cissi men minuterna gick och gick och jag såg ingen Cissi, pendeln rullar in och jag kollar bakåt en sista gång och där kommer hon. Det var helt otroligt hur jag kunde känna på mig så rätt!

Eller vad säger du?

Kanske blir det lite alkohol i helgen..


SOS Västkust

Det kollar jag på just nu på kanal 5, det är ett av alla mina SOS program jag följer. Tycker att det är intressant att se hur ambulans/brandkår och polis jobbar. Efter programmet kanske jag ska sova om det inte finns något annat program som lockar..

Nej men vadå, är det vinter? No shit!


Livs levande korv och hamburgerbröd!

Titta vad jag hittade på plattan igår!



Hemma från doktorn

Kom nyss hem från doktorn, det blev ett rätt snabbt besök. Han kollade i min hals och sa att jag ser helt återställd ut sedan kollade han svaren på mina prover (järn och B12) och dom såg bra ut. Snart ska jag äta ostfralla och cup a soup till Våra Bästa år!



Godmorgon Godmorgon

Vaknade halv sju idag men låg kvar i sängen ett stund till, nu sitter jag och mamma i mitt rum och kolla på gårdagens Våra Bästa År som vi inte hann se igår. Sedan tänkte jag äta frukost och göra mig klar för att gå till doktorn runt halv nio så att jag hinner fram till nio. Jag hoppas allt går bra hos doktorn, mer om det sen!

Överallt och ingenstans

Det har hänt mer än vanligt i mitt liv idag, var först i stan med mamma och kollade runt på presenter och julklappar. Kollade mest för att sedan fundera över vad man kan köpa. Sedan när jag kom hem hann jag andas ut en stund innan jag skulle åka iväg till stan igen med Sanna. Nu är jag hemma igen och har ätit korvstroganoff och kollat på Spårlöst, nu tänkte jag kolla klart på The Last Kiss och sedan sova - imorgon blir det doktorn igen!



Snart ska jag iväg igen

Fick sms av Sanna och hon undrade om jag ville följa med på en nyöppning av en affär i Solna - javisst!
Ska bli väldigt intressant, det mest komiska med det hela var att jag redan varit i stan idag och blivit medlem på den affären som vi ska besöka. Haha!



Idag har jag köpt..

..det säger jag inte för idag har jag köpt något till någon som snart fyller år!

Hallå på er

Nu tänkte jag hoppa in i duschen för att sedan äta, klä på mig, testa nya plattången och sedan åka iväg med mamma till stan och hjälpa henne med en sak - sedan kolla i affärer!

Underbart

Det är så skönt att ha ett ny städat rum!

Nu ska jag gå och handla på Willys

Olliver kommer hit idag, läääängtar!


I miss you, I miss you, I really wanna kiss you, but I cant.

Godmorgon,
ägg och macka till frukost tillsammans med tv tittandet på Våra Bästa År.


Såg du mig? Det gjorde jag!

I slutet av Biggest loser Sverige ser jag mig sittandes i publiken och klappa händerna, haha. Hade väntat hela programmet på att synas till någonstans men jag trodde inte att jag skulle göra det. Det var grymt kul. Hoppas många av er kollade på programmet för det var otroligt spännande och kul att se hur mycket alla deltagarna hade gått ner i vikt.

Min tv kväll

19.00 » Spårlöst, TV4+
20.00 » Biggest loser Sverige, TV4
21.00 » CSI, Kanal 5

Jag sitter i publiken på Biggest loser Sverige idag, kolla om ni ser mig för det ska jag göra.

Fundersam.

I fredags när jag hade åkt iväg till Olliver ringde min husläkaren hem till mig och ville prata med mig - men det gick inte. Hon sa till min far att hon ville träffa mig igen, antagligen för att hon har fått provsvaren nu eller något annat. Man blir alltid lite små fundersam över vad det kan vara.. jag ska försöka få en tid på fredag eller nästa vecka tänkte jag eftersom att jag först och främst ska gå till öron, näsa, hals specialisten på torsdag och kolla upp mig igen. Får se vad han säger då också.

Testade att locka håret med nya grejerna, you like?!


Bad to the bone

Mooooongo!!


Nu är den här!

Philips frisyrset + gratis manikyren.


IV tider, "poserar" i trappan till gymnastiksalen..

Gamla härliga tider.



Julshoppa

Funderar på om man ska åka till stan i veckan eller nästa vecka och kolla runt lite, jag gillar att vara ute i god tid. Men kanske ska vänta lite till ändå, vi får se.

Snart har jag den i mina händer!


Skickade efter den här frisyr grejen den 16 November och natten till idag landade den i Stockholm, skulle vara helt underbart om jag fick hämta ut den idag. Då blir det nog till att testa och kanske fota lite.

Söta kärleksord på Plopp chokladen


Slutar snusa..

Onico, pepparmint.
Det går bra nu.



Usch och fy

Såg Paranormal Activity 2 - natt bio igår med Olliver, Lars, Becca, Fabian, Kimmen, John och Niklas.
Den var inte alls som jag hade förväntat mig men fy fan vad läskigt.

Skulle egentligen sova hemma hos Olliver men det klarade jag inte av så vi åkte hem till mig mitt i natten istället.
Sov hur bra som helst i min egna säng, det var tur de i alla fall.



Vet inte om jag borde rekommendera filmen ifall du är känslig för övernaturliga ting
- men om du gillar att bli rädd, se den!
Jag tycker inte att den var dålig, den var helt oväntad på alla sätt.

Paranormal activity 2 ikväll

Var och badade idag, det var funny! Men jag hade så ont i magen hela tiden så jag var inte på topp men det var värt det ändå. Snart ska vi åka iväg och kolla på bio ett par stycken - sen bio 23.30. Kommer skita på mig ikväll, fyfan! :O

Hej hej, hemskt mycket hej

Idag kanske jag ska iväg och bada med folk, mycket intressant. Har aldrig varit på ett äventyrsbad förr. Sedan kanske det blir bio men jag tror inte det faktiskt. Annars verkar dagen blir hur grym som helst.

Mysig tröja i olika färger

Tröja H&M - 149 kr

Det är synd

Det är synd att bloggen man har blir lite extra tråkig när man är sjuk, men jag har verkligen inte orkat sitta vid datorn mer än nödvändigt denna vecka. Och idag är det fredag alltid lika kul för då träffar jag min pojke igen + att jag börjar må jätte mycket bättre. So I'm Happy!

Fy fan för blodprov

Jag har aldrig varit med om att det kan göra så ont som det gjorde idag när jag var där, jag brukar alltid bli stucken i högerarmen men hon vill ta i vänster och inte fan tar hon i armvecket utan mitt emellan armvecket och armbågen, okej? Det gjorde ont.. usch.

Morsning korsning!

Jag har äntligen fått sova inatt, men natten var inte lika bra som när man är frisk men jag ska inte klaga. Snart ska jag gå till sjukan och ta mina prover så att jag fort kan komma hem igen.

Då ska det bli spännande att se om jag får någon sömn inatt

Ska strax sova, men nu CSI!

Såg en trevlig reklam på tvn!

http://www.zylber.com/


Blev inget blodprov

För läkaren sa aldrig att man måste gå innan klockan tio och på fastande mage.. Så får gå ensam imorgon :(

17 November 2010

Hej på er,
inatt fick jag lite mer sömn och det är skönt men jag har ändå vaknat jätte ofta så är inte helt utvilad. Känner mig lite som en zombie. Halsen gör fortfarande ont men under natten har den känts något bättre men får upp blod ur halsen när jag spottar och så.
Förövrigt känner jag mig piggare idag och jag hoppas att det fortsätter i den riktningen runt halv två - två ska jag upp till sjukan och ta prover igen..

Wish me luck!



Frisyrset HP4696 199 kr, HALENS!

Beställde den här nyss pga hur bra priset var, varan är sänkt från 399 kr. Jag gillar när man kan ha allt samlat på en och samma sak + att jag fick ett gratis manikyrset med på köpet.


Och eftersom att jag beställde via Gratisbio så kommer jag även på poäng där så småningom.
Bli medlem du med, klicka på bilden.



Doktorn eller doktorerna

Fick tid 10.30 hos min husläkare, pratade om vad felet var, fick ta prover - ett halsprov för hon trodde att det var halsfluss sedan två rör blod för att bl.a. kolla sänkan som ska ligga på 10 jag hade 102 vilket inte alls är bra. Inte hade jag halsfluss heller.

Blev sedan skickad till en öron, näsa, hals specialist som kollade på mig i munnen, näsan, öronen ja allt de där. Han beskriver det som att jag typ har "lingua geografica samt något som skulle kunna vara herpetiformt samt teleangiectasiliknande". Men dom vet inte riktigt vad det är ändå, så imorgon mer prover + att jag fick köpa EN medicin för 403 kr!! (Virusmedicin).

Sedan fick jag ta ett till prov - ett rör med blod och vet ni vad imorgon ska jag ta mer prover.. whyy?

Efter en lång dag med doktorer är jag äntligen hemma och ska försöka äta och vila..

Kände för något gott igår

Fanns inget godis eller något hemma så jag gjorde våfflor!


Orkar inte mer nu..

Hemsk natt.
Gick och la mig 20.00 igår men vaknade 22.00, 01.00, 03.00, 05.00 sen orkade jag inte mer.. Nu sitter jag här och skriver istället. Jag mår bajs bajs bajs.. vill ha medicin nu eller bara smärtstillande.

Jag har ett förslag på hur jag kan se ut på nyår

Och nej jag är inte bra på att rita i paint!

Den här förkylningen har gått för långt..

Om det nu är en förkylning, har ont i halsen, väldigt uppsvälld och röd, ont i nacken, huvudet, har feber.. snorar lite. Jag orkar inte med det längre så jag ska gå till doktorn imorgon. Hoppas på att jag får medicin så att det försvinner fort! Nu vet jag inte riktigt om jag ska kolla på film, tv eller sova.

En ny vecka kikar fram igen


Dåligt bloggande.

Jag är ledsen att jag inte orkar blogga så mycket idag, men jag mår inte bra alls, har bara legat i sängen hela dagen och nu ska jag se Ensam Mamma Söker! Hoppas alla ni mår bra för det här är inte kul alls..

Jag trodde att..

..jag äntligen hade blivit frisk från förkylningen eller vad det nu kan vara men inte de inte. Nu har jag ont i halsen igen och feber till och från. Kanske är dags att besöka doktorn för att få bort alla bakterier i kroppen eller hoppas på att vila och halstabletter hjälper.

Jätte dåliga bilder från igår

Olliver och jag åt på Rice igår det var hur gott som helst och mysigt såklart. Jag och sushi och två tallrikar med annan mat. Sedan drack jag vin och någon sprit "Sake" som jag och Olliver delade på och det var ej okej att dricka det när den hade svalnat, ojoj.. Men kvällen var toppen. Vi åkte hem till Linda efter och pratade lite skit, gick upp till Bowlingen och drack lite mer, sedan hem och sova.


Sushi, underbart gott.


Husets vin.


Min tallrik som var full med mat, hann aldrig fota.

Äta på restaurang

Ikväll ska jag och Olliver äta på Rice, det ska bli hur gott som helst. Det var evigheter sedan jag var där så idag är jag glad!

<3


Mycket roliga sida!


Frozen inside without your touch, without your love, darling.


Fredag

Jag vet inte riktigt vad som händer idag, jag vet bara att jag ska åka till min sötnöt och sedan har jag ingen aning.

Trött som jag vet inte vad..

Kunde absolut inte sova inatt pga att Diesel sov här och jag är inte van att sova med en hund som låter och ändrar sovställning 400 gånger per natt. Så jag är sjukt trött idag vilket är jätte tråkigt eftersom att det är fredag, men jag får väl köpa mig en energi dryck eller något sen. Ska snart gå ut med Diesel sedan blir det frukost/lunch, duscha och packa ner allt jag ska ha med mig när jag åker till min pojkvän.

Underbara du,


Åkte för att möta en vän, fann en till

När jag skulle åka iväg till centrum för att träffa Cecilia hittade jag Sanna på bussen och hon skulle också till centrum med barnen (barnvakt). Så när barnens pappa kom och hämtade barnen gick vi tre iväg och fikade, det var mysigt och mumsigt värre!

Jag och bääbisen

15/3-10


Nu är jag på hund

Finaste Diesel är här med mig och ska sova här.
Bilder kommer kanske senare.

Då bär det av ut..

Vi hörs sen, tjingeling!

Spring iväg till Lindex

En fågel viskade i mitt öra att det är tag två betala för en på Lindex!


Idag ska jag äntligen gå ut i kylan och träffa min vän!

Idag ska jag träffa Cecilia och gå lite i centrum sedan får vi se vad som händer.

Smycken och parfymer


Hallå där

Nu är det en ny dag igen och jag har inte alls sovit bra så jag funderar på att gå och lägga mig sen igen, vi får se. Igår var Olliver här och vi gjorde inte så mycket, började kolla på Panik Room men den var inte så bra. Men jag kanske ser klart den någon dag. Nu ska jag försöka hitta något som jag kan tänka mig att äta till frukost och kolla på Våra Bästa År.

Glöm inte att kolla in detta..

En till påminnelse om Fashion Week på Nelly.com


Vinterskor



Jag skulle kunna köpa dom här skorna om jag inte hade ett par andra.
Men det man måste tänka på är att dom här skorna är inte i den bästa kvaliteten.
Vilket betyder att dom förmodligen kommer börja läcka in snö och gå sönder innan vintern är slut.
Men man kan också se det positivt, köp alla 3 och du har skor för hela vintern om ett par ger upp!

Bilder från ett födelsedagsfirande


Jag äter ost och dricker päron cider.


Kimmen, Olliver och jag.
Ser ut som att jag och Olliver försöker berätta något för Kimmen.

Detta ska jag försöka hinna med..

Duscha, äta ugnspannkaka, städa och klä på mig.
Vore bra om jag orkade bädda rent sängen igen,
men det vet jag inte om jag gör.

Magtränare Outletfynd 750 kr!


Outletfynd hos ellos.se → Klicka här!

"Tränar magmusklerna genom att dra knähållaren upp längs skenan. Fokuserar på mag- och sätesmusklerna, skonar ryggen."

Låt mig berätta vart jag kommer ifrån

Jag kan svara på din fråga men det tar en minut
För sagan om fåglar som piper den tar aldrig slut
Ett paradis utan fördomar jag tar dig dit ut
Om du väntar med din slutsats tills sagan är slut
Här skiljer sig föräldrar och delar barnen på mitten
Lämnar dom i villan och undrar varför dom dricker
Misär på Lidingö
Tänk på de jävel att svenne man byter bara problem när man e välfärd och pengar
Vissa tror att allting är svart eller vitt,
Min förort formade mannen som mördade Anna Lindh (Vila i frid),
Vissa här har bara 1:an, 2:an och 4:an
Vissa äger en 1:a, en 2:a och 4:a,
Frågan är väl den om det spelar nån riktig roll min vän
Smärtan är desamma även för hypokondrikern
Kommer ifrån?
Man, jag kommer ihåg
Jag ville så långt härifrån att jag boffade krom...

Kika in!


H&M är mycket mer än bara kläder


Ung och blond

Så kan det gå när man är liten och vill testa nya saker.


Tinker Bell and the Great Fairy Rescue

Kollade nyss på Tingeling med mamma den var gullig.
Nu vet jag inte vad jag ska hitta på men det löser sig!

Like sand through the hourglass… so are the days of our lives

Var nyss inne på Nelly.com och kollade dagens "Fashion", hittade inget speciellt.
Dagarna och veckorna går fort nu, snart måste jag bege mig ut och köpa julklappar till höger och vänster.

Snart börjar det nya året - 2011, vad ska man hitta på för bus då? Hmm.. spännande!

Godmorgon sötnoowwwsar!


All I Need Is You


Nelly.com Fashion Week!

Glöm inte att kolla in Nellys Fashion Week kl. 10.00 varje dag fram till 14 Nov.


Det räcker inte att bara vara sjuk

Nej man ska också så ett "rivsår" längst bak mellan halsen och tänderna som blöder ibland och gör ont hela tiden, det går knappt att äta utan att man känner att det svider till.
Jag tycker alltid att man blir mer sjuk överallt så fort man blir smittad av något. Skumt!

Chilinötter

Jag var och köpte chilinötter för en stund sedan, hoppas dom smakar som dom ska!
Ikväll blir det nog till att kolla tv/film och bara gosa ner sig i sängen.

Gratis Bio

Idag när jag var inne på Facebook fick jag reda på om Gratis Bio som är en hemsida där du får poäng för olika saker te.x. när du shoppar på en hemsida så kan din summa av pengarna bli till poäng på Gratis Bio som du sedan kan byta ut mot presentkort, biobiljetter m.m.
Jag kände direkt att jag ville bli medlem för att det verkade intressant och är helt gratis! Det finns vissa saker på hemsidan som du kan köpa för billiga priser + frakt så får du även poäng också.
Verkar hur bra som helst och jag rekommenderar folk att bli medlem om du gillar GRATIS!

Gratis är gott, så passa på nu.



Tänk dig själv när plånboken skriker för att det inte finns några pengar kvar och du får en te.x. en/två biobiljetter och den där filmen du längtat efter att se går på bio. Ring närmast vän eller pojkvän/flickvän och boka in er för att bio besök som var helt gratis förutom tilltugget!

Jag är lite sugen på..


Svett och feber - Jag behöver dig ikväll, jag ber dig...


HelloYou!


Nattmat och tv

Sitter här och äter varm soppa och kollar på Bridget Jones!

Vem är den snyggaste vampyren?

Det blev för mycket att hitta alla så här är några? Vem är din favorit snygging?
Finns den inte med så berätta ändå.
Min favorit måste nog vara Damon från The Vampire Diaries.


Ensam mamma söker

TV3 NU, 20.00

I'm lovin' it!


Börja handla fina saker till julen kanske

H&M, Home

Dags att bli frisk, så här kan det inte fortsätta



Kanske ska slänga på lite The Vampire Diaries! 
http://tvshack.cc/tv/The_Vampire_Diaries/

Krage istället för halsduk

Glesstickad krage 99 krwww.ellos.se

Tubhalsdukar (Tack för rättelsen)

Godmorgon

Till frukost blir det tomatsoppa, skönt för halsen och mycket gott!


Hemma

Nu är jag hemma igen med finaste pojken, väldigt ont i halsen :(

Det är inte konstigt om jag är trött idag

Fick jätte ont i halsen under kvällen/natten, gick och la mig vid 02.30 somnade en liten stund, vaknade och låg och glodde i taket, hade så ont att jag inte kunde sova. 05.00 gick jag på toaletten kollade lite i halsen, svullen och röd, inte kul alls. Gick tillbaka och försökte somna - gick inte! 07.00 går jag ut och lägger mig på soffan, somnar efter ett bra tag. Vaknar 08.00 och vet inte vad jag ska hitta på denna gång.

Som tur var så lyckades jag sova någon timme till iallafall. Mår lite bättre nu också.

Planerna för helgen lyder..

Fredag: Kolla på Idol och ta det lugnt eftersom att pojken och jag inte helt krya.
Lördag: Träffa lite folk och gå ut, ser mycket fram emot det!
Söndag: Antagligen händer ingenting, kanske åka till IKEA. Sedan ska jag hemåt.

Packat och klart..

Snart åker jag till min pojk!


Play time!

Tänkte nu fördriva lite tid genom att spela Skip-bo (ett kort spel) med mamma. Det gör vi typ varje dag när vi inte har något bättre för oss.
Här kan du ladda ner Skip-bo till datorn, testa!
http://www.skipbocastawaycaperonlinegamecom.com/download.html

Rea Rea Rea


Stövletter H&M Sale 175:-

Tillverka egna smycken

Det är alltid kul att bära något som ingen annan har, testa att göra det du också.

Gå in på: http://www.slojd-detaljer.se/deptlist.aspx?deptid=229


Försökte med Keno igen..

Igår spelade jag Keno igen, gick inge vidare denna gången heller.
Men jag beundrar er som plötsligt vinner, det är sjukt svårt att pricka rätt!

Efter maten

Igår efter vi hade ätit middag, jag, mamma, Kenny, moster och Olliver ville vi ha efterrätt så jag och Olliver åkte iväg till Willys för att inhandla den nya smulpajen man gör själv, (blanda ner bären sedan smuldegen). Pajen blev helt okej, men jag är ändå en personen som föredrar pajer man gjort själv från grunden.



Hallåja!


Toy Story 3


Mycket bra film men sorglig.. lite tårar kom

Innan löven föll till marken


Nya kläder från Lanvin @ H&M

LANVIN FOR H&M

LANVIN FOR H&M. SE HELA KOLLEKTIONEN PÅ HM.COM

LANVIN FOR H&M

LANVIN FOR H&M. SE HELA KOLLEKTIONEN PÅ HM.COM


Äta lunch, städa och andas ut!

Snart blir det korvstroganoff till lunch, yummi! Sedan ska jag städa lite för min prins kommer hit och då måste det vara fint. Haha.. Sedan får vi se vad jag gör mer innan han kommer.

Torsdag - det närmar sig helg

Om jag inte hade tvingat mig upp nu så hade jag nog sovit hela dagen, vet inte varför jag är så trött. Men jag har sovit hur bra som helst inatt. Det blir nog en härlig dag idag, solen skiner, det ser underbart ut utomhus! Nu blir det frukost och glo tv men jag återkommer sen.


(Ej tagen idag)



Du är knark

Försök förstå hur jävla starkt jag hatar dig, min älskling
Du är min last, min börda, min förbannelse, min frälsning
Du är mitt liv, min luft, min själ, mitt allt, min enda vän
Du är påsen, pulvret, skeden, nålen, tändaren
Du är sanningen och ljuset gör mig troende
Du är mitt gift, mitt knark, min drog och mitt beroende
Knark.

Jag behöver mer fastän du förstör mig helt 

Du skjuter ner mig, var har du pistolen?
Jag skjuter upp dig tills jag har dig i blodet
Eldar skeden, knyter skärpet, tills jag känner venen
Svett och feber - Jag behöver dig ikväll, jag ber dig
Du är mitt heroin, jag kan aldrig få nog i kroppen
Jag har dig och hela ditt väsen runt i blodomloppet

My pink friends

Jag vill så gärna börja träna och dom här tränings sakerna är ju så himla söta, så Mikkis!
Vad ska jag göra, köpa, avvakta, inte köpa??

Resultatet av Keno spelandet...

Ja, vad ska jag säga, det var nära, väldigt nära.
Men lyckades bara få in fyra rätt alltså inga pengar.
Bättre lycka nästan gång, eller hur?

The Big Bang Theory



Haha, bra serie - den måste man bara se på!

Heja, heja!


3-4 år sedan



Gamla bilder.

Vilodags

Nu tänkte jag krypa ner i sängen och kolla på
The Vampire Diaries, 112 på liv och död eller en film.
Ha det bra tills vi hörs igen!



H&M Home - Love inspiration


Våra bästa år

Det är ett program som har gått i flera år och ett sånt program är svårt att bara lägga av med.
Så jag tänkte jag göra mig lite frukost och sätta mig framför tvn nu.

Till lunch blir det mina goda biffar



Talk to you later!

Jajjamensan, nu är jag vaken, sprallig och glad!


Look into my eyes and tell me what it is you see in me


Snygga handskar kanske är något för hösten

Handskarwww.ginatricot.com, 299 kr

Oj, oj, oj vad gott det var!

Lagade egna köttfärsbiffar i mini format med hackad lök + vitlök.
Till det potatis och tomatsås, hur gott som helst, blev nästan lite stolt över mig själv!

Black beauty

http://www.halens.se

Och här bor man liksom, illa illa!


Har du också kollat in Nellys rea, hittat något snygg?

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rea/
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rea/

Nu är det på gång för min bror att ta sig hemåt

Mamma åkte iväg för en stund sedan för att möta upp Kenny vid sjukhuset, 
eftersom att han ska åka kommunalt hem så ville mamma se till att allt går som det ska.


12 timmars sömn

Jag var rätt trött igår så att jag la mig tidigt, sedan hade jag inget annat val än att sova till åtta på morgonen. Jag ville helst inte börja min dag mitt i natten.

Sushi for dinner today


Efter en ganska lång dag på sjukhuset bestämde jag och mamma att vi skulle köpa
sushi och ta med hem. Det var ett tag sedan jag åt det ordentligt.
Det smakade bra!

pics.


Var och hälsade på bror min

Operationen gick bra och när han vaknade upp var han rätt pigg men senare började han bli seg igen. Jag och mamma åkte till Danderyd och då hade han nästan precis kommit in på sitt rum igen.
Vi gick till Pressbyrån och köpte bullar och Mer, och det bästa var att bullarna nyss kom från ugnen. Mums! Efter det tog vi en promenad utåt för att få frisk luft, sedan upp på rummet igen och avrundade det hela.

Nu hoppas jag bara att han får någon sömn och mår bättre tills imorgon.

Vi tänder fortfarande ljus

20 Juli 1991 → 1 November 2008

Nu bär det av till...


Till jul/nyår?


It's like trying to turn around on a one way street


1 november 2010

Sitter i sängen och kollar på Jims Värld, ska snart gå och göra frukost och planera vad man ska ha på sig idag. Sedan blir det iväg till Danderyd för att sitta hos bror min när han vaknat upp från operationen.

RSS 2.0